[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#allahkanada

10983 posts

TOP POSTS

Meminta maaf tidak selalu berarti bahwa anda salah dan orang lain benar. Ini hanya berarti bahwa anda menghargai hubungan anda lebih dari ego anda.
Selamat BerPuasa

Kata2 hikmah dari idola @akulah_matyue βœ…

#bmws1kmalaysia #blackrosebikers #allahkanada

Good night 😊
Stay strong..
Stay positive..
Always smile..
Jika dia minta maaf, maafkan jela..
Kita tak tau apa yang akan berlaku dengan masa depan kita..
Abaikn komen2 yg negatif ye 😍😍 love u 😳
Apapun yang berlaku pasti ada hikmahnya..😁
.
.
#Dani #Raikal #AllahKanAda #mycoffeeprince #comingsoon
Cr πŸ“· @jannanick

simple celebration for rania haura birthday.... #raniaturns2 #happybirthdayrania #mamaayahabangsayangrania #dramaqueen

"Kita tidak ditakdirkan untuk disukai semua orang . Yang benci . Biarlah dengan alasan alasannya sendiri . Jangan berusaha meyakinkan, sebab dia akan tetap lebih yakin pada kebenciannya" 😌
#segalanyakuterima
#allahkanada
#setiapygberlakuadahikmahnya

Kesedihan yang tak boleh di elak. X pe mencari kekuatan diri balik. #allahalwayswithme #allahkanada #mencarikekuatandiri

YA ALLAH BERIKANLAH AKU KEKUATAN DI SAAT KAU BERIKAN AKU UJIAN...SESUNGGUHNYA KUDRAT KU INI TAK SEKUAT KATA-KATA KU..AAMIIN... #Senyumxperlukataapa2
#SentiasaBersyukur
#Alhamdulillah
#Allahkanada
SELAMAT MALAM SEMUA,MIMPI YG INDAH2...ASSALAMUALAIKUM...

Tidak salah utk rasa berputus asa. Kadang ada baiknya. #keeppraying #Allahkanada

kalah tak semestinya pengakhiran.. Jangan berputus asa.. kuat kan semangat.
#AllahkanAda
#happybirthdayAtikaKamal
#insoftuitmj
#SelamatHatiMalaysia
#kipidaddongibab

TERIMA KASIH. .
.
Yg tu ja mampu cakap. Terima kasih semua. Kenangan pahit manis semua Fatin dapat. Fatin kuat sebab Allah. Dan Allah hantar hampa semua untuk bantu Fatin. Terima kasih. Buat umi @ustazahcinta kata2 umi memberikan Fatin sedikit kekuatan *Fatin cakap lagi macam tu, umi takmau kawan Fatin* Fatin cuba. Dekat rumah ada family n dari jauh ada hampa semua. Dan sentiasa ada adalah Allah. Ya adk semua memang banyak karenah tapi mereka ni sangat hebat. Tahniah kepada Fasi2 dan urusetia yang takpernah berputus asa dalam menguruskan ni semua. Tq guys πŸ˜˜πŸ’•β€ #kamihebat #Allahkanada

MOST RECENT

Morning All my lovely friends.. syukur Alhamdulillh kita masih diberi nikmat untuk bernafas di muka bumi Allah swt.. Hidup terlalu singkat utk kita memikirkan sesuatu di luar jangkaan kita.. lalui hari2 dgn senyuman.. Moga setiap yg kita lakukan, dpt memberi manfaat pada insan lain di muka bumi Allah swt ini.. #loveourlife #HanisahMustafar
#beyourself #improveyourself #AllahkanADA 😌

1 2 3...siapppp....
#alhmdllh
#bbma
#allahkanada

Semoga Allah jadikan hati kita, anak2 kita, zuriat kita, ahli keluarga dan org2 terdekat berpaut rapat dgn Al-Quran....agar mereka sentiasa mengingati kita about our life purpose
Pada hari Jumaat yg mulia ni...Jom kita banyakkan doa

#salamjumaat
Repost @abby_abadi112

#Alhamdulillah #syukur #bahagia #AllahMahaMengetahui #Allahkanada #Allahknowsbest #keluarga #kenduri #kendurikahwin #tahniah #sampaijannah #salamjumaat #Assalamuallaikum #goodmorning #selamatpagi #amin #alquran #jagahati #banyakkandoa

Semoga Allah jadikan hati kita, anak2 kita, zuriat kita, ahli keluarga dan org2 terdekat berpaut rapat dgn Al-Quran....agar mereka sentiasa mengingati kita about our life purpose
Pada hari Jumaat yg mulia ni...Jom kita banyakkan doa

#salamjumaat
Repost @abby_abadi112

#Alhamdulillah #syukur #bahagia #AllahMahaMengetahui #Allahkanada #Allahknowsbest #keluarga #kenduri #kendurikahwin #tahniah #sampaijannah #salamjumaat #Assalamuallaikum #goodmorning #selamatpagi #amin #alquran #jagahati #banyakkandoa

ANDA RASA PUTUS ASA?
ANDA RASA UJIAN ALLAH BERAT?
ANDA RASA TERTEKAN DENGAN APA YANG BERLAKU?
RASA HENDAK MENJERIT AGAR HILANG STRESS?

Naskhah buku menarik dari Ustaz Hanafiah. Jika anda tahu ujian #kanser yang dihadapinya, anda akan tahu betapa kuatnya dia & betapa positifnya dia dalam menghadapi ujian tersebut.

Buat semua, #nevergiveup dengan kesusahan yang kita hadapi.

Harga buku SELEPAS DISKAUN 12%, RM24.60.

WhatsApp/Telegram: 013-6786571

Sinopsis:
Hidup ini ibarat roda yang berputar. Kadang berada di atas kadang berada di bawah. Hidup ini juga seperti laut. Adakalanya tenang, dan adakalanya bergelombang di hantam badai.
Itulah kehidupan. .. Ujian dan musibah? Setiap orang akan lalui semua itu, sesuai dengan kadar kemampuannya. Itu janji Allah. Jangan pernah sekalipun berkeluh kesah dan berasa seperti dibebani. Jangan membiasakan diri selalu berfikiran negatif, kerana jika kita terus menerus dirundung rasa khuatir, maka sampai bilapun kita tidak akan boleh meraih apa yang kita mahukan. Yang ada hanyalah kegelisahan yang akan mendampingi kita, sedangkan kita perlu ingat bahawa kegelisahan itu adalah milik mereka yang selalu berputus asa. Dan Allah sangat tidak menyukai orang-orang yang cepat give-up.

Buku Never Give-up! Allah kan Ada ini banyak memberikan motivasi dan semangat dalam diri kita untuk tidak cepat berputus asa walau begitu banyak ujian dan dugaan menimpa kita. Kerana ketika ujian datang β€˜mendera’, akan selalu ada hikmahnya, hadapi dengan ikhlas dan sabar. Kesabaran akan memberikan ketenangan jiwa dan kekuatan hati. Dan Allah SWT akan sentiasa bersama orang-orang yang sabar. Never Give-up! Bangkitlah.

#allahkanada #ustazhanafiah #karyabestari #bukubest #booksville #booksbelidiskaun #cancer #bepositive #hikmah #parents #ibubapa #ubatjiwa #solat #islamicquote #bukumurah #kedaibukuonline #onlinebookstore #serendah #banting #putrajaya #putrajayasentral #cyberjaya #arau #alorsetar #manjung

Wishing you a birthday filled with sweet moments and wonderful memories to cherish always..
Happy Birthday my dear...
#sweet27 #happybirthday #indahnyahidupini #Allahkanada #pictureoftheday #bestoftheday

Akhirnya mengambil keputusan.Biarlah masa menentukan segalanya.semua terletak di tangan awak.
#mendobi #hidupinijihadpastiadahalangan #allahkanada

" Pesan Pada Diri , Walau Apa Pun Ujian Yang Menimpa Diri Kita , Ada Orang Yang Lebih Berat Ujianya . Jangan Menyerah Kalah .
#AllahKanAda
#SabarLahWahaiiHatiSabarrItuIndah .

Sama-sama mengingati saudara kita di Gaza dalam setiap doa kita kerana setiap saudara islam adalah sebahagian daripada darah daging kita.

#AllahkanAda #tadika #kindergarten #littlecaliphs #littlecaliphsinternational #islamickindergarten #islamicpreschool
#prasekolah #daycare #earlychildhood
#bestkindergarten #tadikaterbaik

sekali sekala macam ni πŸ˜‹
#staystrong #allahkanada

Tanak bg re-entry kee H4 weh
Alhmdllh
#allahkanada
#bbma

Sakit itu penghapus dosa.. Ada masa 2 sakit dtg sekaligus...
U have 2 take pills & recitating Quran boths.. Selagi Allah izinkan kita bernafas...
Hargai setiap hela nafas dgn mencintai Allah sepenuhnya sedikit demi sedikit.. Listening -Tuhan memanggil : versi arwah ustaz asri best
#bothssakitdtgsekaligus.
#Allahkanada

Jalan rapat-rapat dengan Allah.. "Dimana ada Allah,disitu ada kejayaan"

Alhmdllh..
Bukak m15 dpt lg jwapan dia
#allahkanada
#bbma

Most Popular Instagram Hashtags