#allahkanada

MOST RECENT

Xpelah... dh biasa pun drp dulu, korbankan perasaan sendiri demi hati org lain, hadam & redha saje walaupun perit...kdg2 kemurungan jg tp pandai2 lah atasi jgn smpi berhalusinasi 😆😛
#Allahkanada
#mintapertolonganDia
#alhamdullillah
#laluidengantabah
#biarorangbuatkita
#jangankitabuatorang ...mengalah lebih baik daripada kita berbalah..

Ada nie ... tgh tunggang terbalik nak siapkan tempahan.
Tempahan open house sampai raya ke 16 30hb Jun dah penuh yee .. kalau tempah skrg paling awal leh dpt bermula 1hb July ... #terimakasih #tempahanraya #rayasakan #ketupatpalasampang #ketupatpalasfrozen #serundingampang #ampang #pandanmewah #pandanindah #cheras #setiawangsa #wangsamaju #keramat #gombak #alhamdulillah #rezekiitumisteri #allahkanada #ketupatpalaspuluthitam

Sometimes you have to take a break from being a crazy kid. You can't be doing that all the time. Sometimes you just have to pay respect to your own simple-ness. - Sean Paul #seanpaul #quotes #word #iger #igers #igersoftheday #igersmalaysia #kualalumpur #batik #batikmodern #audi #ChampionAMNationwide2018 #iLoveMyLife #iLoveMyJob
#MenWithClass #ExtraOrdinarySmile #ExtraOrdinaryPeople #ExtraOrdinaryChampion #classy #AllahKanAda
#SamaSamaNaik

#alhamdulillah😇 .
jom.....teruskan perjalanan hidup...kita sambungkan #silatulrahim kerana Allah 💕
.
#senyum #malaysian #usaha #raya2018
#malaysia #adaakukesah #allahkanada

Bertabahlah wahai HATI. DUNIA ini hanya SEMENTARA 😊
.
.
#DepressionMaybe ?
#DontWorryBeHappy
#AllahKanAda
#AllahMahaAdil
#KifarahItuWujud

Merenung sekitar maya jernih
Telah keruh dengan
Haru biru yang geruh

Firasat berbaur antara realiti dan impi
Manusiawi teradun dengan gelegak
Semangat yang dicipta
Semahu rasa

Sang khalifah senget menanggung amanah

Marhaen menadah harap
Demi hari berterusan
Dengan doa israq
Sempurna urusan
Laksana sinar mentari
Menyeluruhi alam ini

#inikanraya #indahnyahidupini
#allahkanada

“Eh, aku pandang kau sebelah mata je lah..” Kata Ameen pada mamat kerek yang nak kacau mainan dia 😂

Terpaksa tutup pakai tangan sebab xreti tutup sendiri 😂😂😂 #ilhamilahi #SHRAFMZB #MuhammadAlAmeen #AnakCucuAmalMaaruf #AllahKanAda #KitaKanHamba

Dont play victims....
#Allahkanada
#Alhamdulillah

Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory...
Memories will last forever..
Miss the old days..
#myhometown #sglampam #eidmubarak #eidulfitr #3syawal1439h #teamrayaPerak #familyiseverything #AdeenaFikri #indahnyahidupini #Allahkanada #3generation #pictureoftheday #bestoftheday

Wes tuek intok duit royo 😂
Ganal pun berulihi duit raya 😂

#jawarian #banjarian #Allahkanada #rindu #doadoadoa #rindu #suratanataukebetulan #teamrayasingle

Sampai jadi sampai jadi, Hari-hari bikin cam pertama kali, Aku buat lagi selagi tak jadi tak sah, Sampai jadi sampai jadi, Hari-hari bikin cam pertama kali, Sampai jadi hari-hari bikin cam pertama kali, Sampai jadi hari-hari bikin cam pertama kali , Aku buat lagi selagi tak jadi tak sah sampai jadi #teamrayamelaka #audi #igers #igersmalaysia #igersoftheday #melaka #traditional #malaysia #malaysian #cornrows #braid #braids #rayban #ChampionAMNationwide2018 #iLoveMyLife #iLoveMyJob
#MenWithClass #ExtraOrdinarySmile #ExtraOrdinaryPeople #ExtraOrdinaryChampion #classy #AllahKanAda
#SamaSamaNaik

Pagi ni ada dara mommy demam dia datang balik.. Suhu naik 38 dah...Baru lepas fizioterapi.. Alahai kesian diaa...
Cepat lah baik sayang nanti kita boleh balik cepat 😂😂
.
#mommykuat #teamrayahospital #bertabahlah #Allahkanada #syukuralhamdulillah #doayangbaikbaik #poaitiveviber

Raya Lagi !!!!🤣🤣🤣
#rayacarakami #indahnyahidupini #allahkanada

Most Popular Instagram Hashtags