[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#alisra

6770 posts

TOP POSTS

Capture the moment hari2 bersama sahabat..good sharing dari @ahmad.suffian.sulaiman
#ALISRA
#nm4@mdt
#prubsntakful
#prudential

Sharudin yunos
Al isra group

Bersyukurlah atas segalanya..
#tqsemua
#sakititupenghapusdosa
#alisra

Sahabat Seperjuangan .
Semoga Kalian Murah Rezeki Dan Diberkati Allah
Aamin .
#DoaUsahaIstiqamahTawakal
#PrudentialBsnTakaful
#Mf5113
#Alisra

Promosi free postage
Semua RM149 seunit
#jamtawaf #alisrawatch #Alisra #jamtangan

Menjadi pribadi yang bermanfaat adalah salah satu karakter yang harus dimiliki oleh seorang Muslim.
.

Ketika kita memberikan manfaat kepada orang lain, maka manfaatnya akan kembali untuk kebaikan diri kita sendiri. .
.
.
.
@kopiukhuwah
#kopiukhuwah
#hikmah
#manfaat
#alisra

Mohon sedekahkan Alfatihah kepada arwah Tuan Haji Rosli iaitu salah seorang founder Al-Isra. Semoga arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Amin #alisra #alisrafamily #passiontocare

Mohon sedekahkan Alfatihah kepada arwah Tuan Haji Rosli iaitu salah seorang founder Al-Isra. Semoga arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Amin #alisra #alisrafamily #passiontocare

MOST RECENT

.
9 days left to grab the chance of this clearance promotion for ANTICLOCKWISE MEM WATCHES!๐Ÿ”ฅ
.
All watches and strap at 40% off! Get it now by whatsapp us at 016-8354757 ๐Ÿ˜Ž
.
.
#jamtawaf #jualjam #anticlockwise #kaabah #mecca #haji #umrah #alisra #mem #islamic #jampusinganterbalik #jamtangan #jamlawa #jammurah #malaysia #adam #eve

Capture the moment hari2 bersama sahabat..good sharing dari @ahmad.suffian.sulaiman
#ALISRA
#nm4@mdt
#prubsntakful
#prudential

Sharudin yunos
Al isra group

Truth has arrived, and Falsehood perished. #Quran #AlIsra

.
Zoom in Jam Buruj Exclusive yg boleh cari arah Kiblat sepantas 2.79 saat shj ๐Ÿ˜Ž
.
Ni details dan fungsi2 yg terdapat di Jam Buruj Exclusive. Serius cakap, memang gempak habis lahhh ๐Ÿ˜ฑ
.
1. Boleh set nama (7 huruf)
2. Waktu solat seluruh dunia
3. Mencari Arah Kiblat
4. Penanda Al-Quran
5. Kalendar Hijrah & Masihi
7. Daily Alarm
8. Stopwatch
9. Tahap bateri semasa
10. Lampu LED
11. Azan safety
12. Water resistant 30m
.
Cepat2 whatsapp 016-8354757 sebelum stock habis!!!!!!!
.
.
#jamtawaf #jualjam #anticlockwise #kaabah #mecca #haji #umrah #alisra #mem #islamic #jampusinganterbalik #jamtangan #jamlawa #jammurah #malaysia #adam #eve

Alhamdulilah dah captured proposal client hari ini, dpt bantu seorg insan yg sangat prihatin dan tahu manfaat takaful pada dirinya... Anda ingin tahu lebih? FREE Quotation 0.00๐Ÿค—

Terima Kasih ya sudi lantik saya sebagai perunding takaful. inshallah saya komited. โ˜Ž๏ธ012.7273769
#BroTenangBertakaful
#PlanPerubatanPenting
#PencenAwal
#PruWarisan
#ALISRA

Promosi free postage
Semua RM149 seunit
#jamtawaf #alisrawatch #Alisra #jamtangan

Promosi free postage
Semua RM149 seunit
#jamtawaf #alisrawatch #Alisra #jamtangan

Alhamdulillah semakin ramai dah ada Takaful, dan tahniah pada yang dah ambil beberapa tahun lalu.

Tapi cukupkah jumlah perlindungan itu pada masa kini?
RM 1 juta perlindungan pada 10 tahun lepas, tidak akan sama nilainya pada 10 tahun akan datang.

Semak 'sum covered' polisi anda, kalau tidak faham biar saya tengok, Insyaallah saya boleh cadangkan yang terbaik untuk anda #agentakafulanda #alisra #prudentialbsntakaful #passiontocare #mylife #mylove

Bersyukurlah atas segalanya..
#tqsemua
#sakititupenghapusdosa
#alisra

.
Alhamdulillah....
.
Puas hatinyaaa bila Jam Tawaf Cantik, Smart, Exclusive dah sampai. Mesti tak sabar nak pakai tu ๐Ÿ˜
.
Takkan korang nak tngok orang lain je segak bergaya pakai Jam Unik yg pusing terbalik. Diri sendiri bila lagi? ๐Ÿค”
.
Sementara sekarang tgh ada PROMOSI DISKAUN SAMPAI 40%, baik korang cepat2 whatsapp kami. Klu korang buat lambat2, memang takkan dapat la jawab dia ๐Ÿ˜†
.
Kalau taknak save number, tekan je link dekat bio. Nanti terus boleh order ๐Ÿ˜˜
.
.
#jamtawaf #jualjam #jamcouple #jamazan #jamcouplemurah #anticlockwise #kaabah #mecca #madinah #haji #umrah #alisra #mem #islamic #jampusinganterbalik #jamtangan #jamlawa #jammurah #malaysia #adam #eve

Most Popular Instagram Hashtags