#alifsyukriterlajaklaris

MOST RECENT

.
Men Jacket👕
.
📐Size: M-XXXL
📌Colour: Black, blue, red
📎Material : waterproof polyester fiber 📋Stretchy, Fits your figure perfectly.
🚩Look cool when paired with jeans and shirts.
🚹Silhouette: Natural
✂Sleeve: Long sleeve
💭Garment Care : Hand wash /machine wash . Drip dry.
.
Price💳: RM 70
.
FREE POSTAGE SEMENAJUNG MALAYSIA
Sabah/Sarawak: +RM10 .
#bazarpaknil #bazar #igreviewmurah #igreview #sayajual #nakbebel #wwe #malaysia #awek #malaysiavape #mobilelegendsmalaysia #igshop #igshopmalaysia #onxon #bujibuchempel #pokya #zouk #neelofa #uitm #jual #murahmurah #kawan2 #bocah #ramenchallenge #alifsyukriterlajaklaris #followers #followersmurah #lawakhambar #lawak

Dah ready ke nak tengok aksi lakonan dari @ryandeedat?...Nanti dah keluar gi tengok kat cinema eh! 😁❤ @indigitalmusic
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
#RyanDeedat #ryandeedatfanpage
#ryanersmy #indigitalmusic #meisebelumbaramenjadiabu
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #Repost @lensa.emas (@get_repost)
・・・
Selamat Hari Raya. Maaf zahir dan batin daripada kami semua. 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#isteriuntukdiiktiraf #janganmarah #naksentap #regrann #coverstarera #megadrama #instaseleb #lafazkankalimahcintamu #alifsyukriterlajaklaris #yangterindah #astrogempak #parodimeletop #igersmy #tolongdengar #giftreviewmalaysia #komikmalaysia #takadacintasepertimu #panamadance #astroria #instafamousmalaysia #regrann

Nawaitu Raya ada Ryan Deedat tadi kat tv...😘😘😘 @ryandeedat @sarahfazny @sufiansuhaimi_ @dafiismailsabri @realckfaizal ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
JOM FOLLOW IG @ryandeedat
#Salimah #Mama #samasama @indigitalmusic 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
NAK TENGOK FULL MV MAMA? KLIK JE LINK KT BIO 😉
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 UP🔝🔝 REQUEST LAGU RAYA BARU MAMA BY @ryandeedat ft @muhdshahrezza KAT STESEN RADIO @era.je @erasarawak @erasabah @hotfm976 @suriamalaysia @catsfm @sinar_my @im4ufm @bestfmmalaysia @rtm_malaysia @gegar.my ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #RyanDeedat #ryandeedatxrezza #ryandeedatfanpage #indigitalmusic #requestlagudiradio ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #isteriuntukdiiktiraf #janganmarah #naksentap #regrann #coverstarera #megadrama #instaseleb #lafazkankalimahcintamu #alifsyukriterlajaklaris #yangterindah #astrogempak #parodimeletop #igersmy

Nawaitu Raya ada Ryan Deedat tadi kat tv...😘😘😘 @ryandeedat @sarahfazny @sufiansuhaimi_ @dafiismailsabri @realckfaizal ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
JOM FOLLOW IG @ryandeedat
#Salimah #Mama #samasama @indigitalmusic 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
NAK TENGOK FULL MV MAMA? KLIK JE LINK KT BIO 😉
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 UP🔝🔝 REQUEST LAGU RAYA BARU MAMA BY @ryandeedat ft @muhdshahrezza KAT STESEN RADIO @era.je @erasarawak @erasabah @hotfm976 @suriamalaysia @catsfm @sinar_my @im4ufm @bestfmmalaysia @rtm_malaysia @gegar.my ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #RyanDeedat #ryandeedatxrezza #ryandeedatfanpage #indigitalmusic #requestlagudiradio ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #isteriuntukdiiktiraf #janganmarah #naksentap #regrann #coverstarera #megadrama #instaseleb #lafazkankalimahcintamu #alifsyukriterlajaklaris #yangterindah #astrogempak #parodimeletop #igersmy

Nawaitu Raya ada Ryan Deedat tadi kat tv...😘😘😘 @ryandeedat @sarahfazny @sufiansuhaimi_ @dafiismailsabri @realckfaizal ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
JOM FOLLOW IG @ryandeedat
#Salimah #Mama #samasama @indigitalmusic 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
NAK TENGOK FULL MV MAMA? KLIK JE LINK KT BIO 😉
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 UP🔝🔝 REQUEST LAGU RAYA BARU MAMA BY @ryandeedat ft @muhdshahrezza KAT STESEN RADIO @era.je @erasarawak @erasabah @hotfm976 @suriamalaysia @catsfm @sinar_my @im4ufm @bestfmmalaysia @rtm_malaysia @gegar.my ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #RyanDeedat #ryandeedatxrezza #ryandeedatfanpage #indigitalmusic #requestlagudiradio ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #isteriuntukdiiktiraf #janganmarah #naksentap #regrann #coverstarera #megadrama #instaseleb #lafazkankalimahcintamu #alifsyukriterlajaklaris #yangterindah #astrogempak #parodimeletop #igersmy

Body perlukan karbo 30% dari kalori harian kita...
.
karbohidrat adalah sumber tenaga badan kita.. dan bayangkan kalau kita skip.. sebab tu la badan rasa lemau,lemah dan craving nak makan macam2... .
dan ramai juga skip nasi tapi ambil karbo jenis lain.. no problem nak makan nasi selagi diambil dalam portion yg betul... Ingat ye nasi tak salah... . .
#mai_zainol
#santaisantaikurus #makansedapkurus .
Coach Mai - 0123012783
Coach Zainol - 0105416001 .
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #butikbangigateway #butikbangisentral #jubahsouq #asyasyraf #ariani #jakel #nakkurus #dietsihat

Nawaitu Raya ada Ryan Deedat tadi kat tv...😘😘😘 @ryandeedat @sarahfazny @sufiansuhaimi_ @dafiismailsabri @realckfaizal ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
JOM FOLLOW IG @ryandeedat
#Salimah #Mama #samasama @indigitalmusic 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
NAK TENGOK FULL MV MAMA? KLIK JE LINK KT BIO 😉
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 UP🔝🔝 REQUEST LAGU RAYA BARU MAMA BY @ryandeedat ft @muhdshahrezza KAT STESEN RADIO @era.je @erasarawak @erasabah @hotfm976 @suriamalaysia @catsfm @sinar_my @im4ufm @bestfmmalaysia @rtm_malaysia @gegar.my ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #RyanDeedat #ryandeedatxrezza #ryandeedatfanpage #indigitalmusic #requestlagudiradio ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #isteriuntukdiiktiraf #janganmarah #naksentap #regrann #coverstarera #megadrama #instaseleb #lafazkankalimahcintamu #alifsyukriterlajaklaris #yangterindah #astrogempak #parodimeletop #igersmy

Stanby semua depan tv..jam 12tghri.❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
JOM FOLLOW IG @ryandeedat
#Salimah #Mama #samasama @indigitalmusic 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
NAK TENGOK FULL MV MAMA? KLIK JE LINK KT BIO 😉
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 UP🔝🔝 REQUEST LAGU RAYA BARU MAMA BY @ryandeedat ft @muhdshahrezza KAT STESEN RADIO @era.je @erasarawak @erasabah @hotfm976 @suriamalaysia @catsfm @sinar_my @im4ufm @bestfmmalaysia @rtm_malaysia @gegar.my ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #RyanDeedat #ryandeedatxrezza #ryandeedatfanpage #indigitalmusic #requestlagudiradio ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #isteriuntukdiiktiraf #janganmarah #naksentap #regrann #coverstarera #megadrama #instaseleb #lafazkankalimahcintamu #alifsyukriterlajaklaris #yangterindah #astrogempak #parodimeletop #igersmy #tolongdengar #giftreviewmalaysia #komikmalaysia #takadacintasepertimu #panamadance #astroria #instafamousmalaysia #repost

Wow!!wow!!siapa suka Pic gegirls mcm ni.. kakak suka sangat.. rasa mcm Princess gitu.. l .
.
Memang taste kakak la kan..😍😍😍
Nak printed wajah uolls pun boleh.. kakak buat juga.. kalau berkenan boleh la sambar cepat2..design limited tau..😍😍😍 .
.
WhatsApp kakak ok - 0129879032
Mcm2 design dan colour ada tau..harga bergantung pada jenis hotfit.. .
.
#bazarpaknil #bazar #igreviewmurah #igreview #sayajual #nakbebel #wwe #malaysia #awek #malaysiavape #mobilelegendsmalaysia #igshop #igshopmalaysia #onxon #bujibuchempel #pokya #zouk #neelofa #uitm #jual #murahmurah #kawan2 #bocah #ramenchallenge #alifsyukriterlajaklaris #followers #followersmurah #lawakhambar #lawak

Wow!!wow!!siapa suka Pic gegirls mcm ni.. kakak suka sangat.. rasa mcm Princess gitu.. l .
.
Memang taste kakak la kan..😍😍😍
Nak printed wajah uolls pun boleh.. kakak buat juga.. kalau berkenan boleh la sambar cepat2..design limited tau..😍😍😍 .
.
WhatsApp kakak ok - 0129879032
Mcm2 design dan colour ada tau..harga bergantung pada jenis hotfit.. .
.
#bazarpaknil #bazar #igreviewmurah #igreview #sayajual #nakbebel #wwe #malaysia #awek #malaysiavape #mobilelegendsmalaysia #igshop #igshopmalaysia #onxon #bujibuchempel #pokya #zouk #neelofa #uitm #jual #murahmurah #kawan2 #bocah #ramenchallenge #alifsyukriterlajaklaris #followers #followersmurah #lawakhambar #lawak

Shawl Shiffon #kakalin .
.
. 🧕🏻Sejuk
. 🧕🏻Senang di bentuk
. 🧕🏻Ironless
. 🧕🏻Ringan
. 🧕🏻batu macam Swarovski
. 🧕🏻Pakai Kepok2 pun cantik
.
🧕Tudung Viral frOG- readymade
Selling Price : RM25
Postage : RM8WM / RM12 EM
Chiffon Sejuk Lembut
Jahit tepi halus & Baby Seams
Senang Bentuk
Sekali lilit jek dah cantik
.
WhatsApp kakak ok - 0129879032
Mcm2 design dan colour ada tau..harga bergantung pada jenis hotfit.. #bazarpaknil #bazar #igreviewmurah #igreview #sayajual #nakbebel #wwe #malaysia #awek #malaysiavape #mobilelegendsmalaysia #igshop #igshopmalaysia #onxon #bujibuchempel #pokya #zouk #neelofa #uitm #jual #murahmurah #kawan2 #bocah #ramenchallenge #alifsyukriterlajaklaris #followers #followersmurah #lawakhambar #lawaktahapdewa

#Misi Olive House & Aafiyat Lifestyle

#Aafiyat membawa pengertian kesejahteraan yang antaranya merangkumi aspek kesihatan dalam kehidupan. Pemakanan merupakan faktor utama yang mempengaruhi kesihatan setiap individu dan ilmu mengenainya penting untuk menjalani kesejahteraan hidup.

Maka lahirlah konsep Aafiyat Lifestyle untuk dikongsikan dengan semua melalui (Ejen ID :183)

#syawal1439H
#aidilfitri
#hariraya
#aafiyat2u
#sihat
#olivehousehulukelang
#sihatcantikolivehouse
#aafiyatlifestyle
#tamanmelawati
#hulukelang
#ukayperdana
#bukitantarabangsa
#setapak
#gombak
#wangsamaju
#ampang
#selangor
#kualalumpur
#pv20
#pv21
#fattahaminz
#ctdk
#alifsyukriterlajaklaris
#uaioriginal
#ustazahnorhafizahmusa

Hilang terus mengandung yg tak ada baby😂.. ramai yg “pregnant” lemak ..terutama lepas raya. 10kg release last season
.
Lemak bawah dagu,pipi pau .... semua improve .. itu tanda kita hilang lemak dan kg adalah dtg dari lemak .. bukannya kurus sebab diet tak ketahuan. Tahniah ni peserta season lepas ... alhamdulillah 10kg semusim.. is good numbers 💪💪
.
#mai_zainol
#santaisantaikurus #makansedapkurus . 📲 Coach Mai - 0123012783 📲 Coach Zainol - 0105416001 .
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #butikbangigateway #butikbangisentral #jubahsouq #asyasyraf #lubouk

TANDA ANDA SEDANG MENGEMBANG ..5 perkara ini tanda yg jelas anda memang ya .
.
PAKAIAN SEMUA JADI KETAT DAN TAK MUAT.... ini petanda awal , kalau anda dh lama tak timbang .. mcm rimas jer pakai baju yg feveret nampak semacam .. ulat gogok tepi pinggang semua keluar .. itu tanda jelas lemak baru muncul anda berada dlm fasa over weight .
.
KENA TEGUR DENGAN FAMILY OR KAWAN .....emak perasan .. nampak berisi , eh bulat kau sekarang ni.. or wah makin temban .. haa sentap kita😂.. yer kawan lama tak jumpa mmg depa akan perasan perubahan kita ... mmg kita kena lose weight kalau kawan mula menegur.. #sentap
.
EH TAHNIAH MENGANDUNG BERAPA BULAN YER ? ATAU NAIK LRT, MRT ORANG PASS KERUSI.. .. balik nanti terus cari coach or design meal plan yer ..ini mmg ketara kalau sampai orang ingat kita mengandung.. lagilah sentap.. kahwin belum lagi .. orang dh kata mengandung. 😩
.
CEPAT LELAH DAN MENGAH .. itu petanda badan berada dlm keadaan stress dan perlu bertindak .. all sistem metabolisma menurun dan lepas ni lagi menjadi2 berat senang naik.
.
KATA HATI BILA BERDIRI DEPAN CERMIN ...part ini mmg betul badan mula berbisik dan bagi signal pada kita..so turunlah dan pergi cari timbang dan lihat berapa kg yg dah lebih..
.
Dan mula pilih lihat cara yg bagaimana kita selesa dan mampu.. tapi jgn buat cara kita .. bergurulah dgn orang yg ada pengalaman or mula rajjn2 membaca perkongsian2 orang yg dah berjaya..our program just a part program .. insyllah setakat ni our rekod adalah 18.7kg dan boleh skroll, kami ada share .. update timbang 2nd week & final semua coachee dlm program yg lepas ...
.
#coachizan_din
#teamnickhinhussien #
#youcanloseweightfromhome .
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #butikbangigateway #butikbangisentral #jubahsouq #asyasyraf #lubouk #ariani

Biasakan dan bermula hari ni.Masa raya ada tuan rumah sedia kan air putih... .

Part elemen kejayaan dalam menurunkan berat badan terbesar selain dari mengawal pemakanan adalah pengambilan air putih setiap hari . Pastikan belajar minum dengan jaya .. bermula cukupkan keperluan dan increase secara perlahan2 .
Jangan terus minum sekali gus , berliter2 ia tidak bagus untuk badan. Bermula dgn basic dan increase. .
.
Dan jangan risau badan tidak simpan air lagi banyak yg minum lagi kerap ke toilet dan pembersihan berlaku 😃
.
So bermula pd hari raya ni... Elakkan air manis2 ye... . .
#coachizan_din
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome .
.
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #butikbangigateway #butikbangisentral #jubahsouq #asyasyraf #lubouk #ariani

Hi musim raya ni...Waktu ni kita nk bermesra dgn sanak saudara... . .
Jom dengar tips dari Prof Muhaya masa kita berbual... Bukan semua ye kita boleh suka bual... Takut ada part yg sensitive... Tp kalau saudara mara nk tahu pasal tips nk kurus pasti dan pasti sy share kan... 😊.
.
#coachizan_din
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome .
.
📲 Coach Izan - 0127819612

#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #butikbangigateway #butikbangisentral #jubahsouq #asyasyraf #lubouk #ariani

Most Popular Instagram Hashtags