#alifsyukriterlajaklaris

19 posts

TOP POSTS

Boleh masak telur atas kepala nih, fuh!
Luas pengalaman dato thanks dato.
#alifsyukriterlajaklaris #terlajaklaris #herb #dherb #ceo360

Antara gaya-gaya tetamu yang hadir di D'herbs Fantasy Gala night yang sedang berlangsung di Sunway Lagoon Resort & Spa. Nantikan berita penuh bersama Hlive. #dherbsfantasynight #alifsyukriterlajaklaris #hlive

Bersama wanita BARBIEDOLLS @anzalnanasir88
Cantikkan beliau...🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#nursajat02 #janganmengata #ATL #alifsyukriterlajaklaris #fashionshow

Kalau org yang buat multi level marketing..mesti pernah ditanyakan pekara ini...
.
.
011-18699370
Amir izwan
#businessacademy360
##ba360
#alifsyukriterlajaklaris#multilevelmarketing

Kami dah pun sampai di Malam Gala DHerbs Fantasy 2015 TERLAJAK LARIS. Budiey jadi Pharaoh & Cyrill Hassan jadi Harry Porter versi Chub. Amacam? Simple jer kitorang. Thanks @alifsyukriterlajaklaris ajak kami. #alifsyukriterlajaklaris

MOST RECENT

6 Amalan Penjagaan Wajah Masyarakat Jepun; >β™‘β™‘< @afiey_ph >β™‘β™‘<
1. Mencuci muka dengan Cleansing Oil.
2. Penggunaan pelembap muka daripada minyak sayuran.
3. Mereka juga menggunakan penyegar wajah yang mengandungi rubbing alcohol, ethyl alcohol.
4. Penggunaan mask seperti moisturizing dan clarifying mask.
5. Selain penjagaan luaran, penjagaan dalaman melalui pemakanan seperti makan ikan rebus, daging bakar dan minum teh hijau .
6. Urutan wajah secara berputar yang dipercayai dapat melancarkan aliran darah dan menganjalkan kulit wajah.
Selamat Mencuba;D
#afiey_ph @afiey_ph
#tipsafiey_ph #afieyempire @mfikrim12 #alifsyukriterlajaklaris

Offer! RM79 😍😍😍
.
@Regrann from @aliffbysha_seremban - Ready Stock! 😊
.
Aliff by Sha, Square Scarves | RM99

Percuma box & paperbag yg eksklusif. Ada 10 design menarik ❀ Jom ke butik!

Walk in:
@orlin.gallery Taipan Senawang

www.naelofarandmore.com

WA +60126594070

#aliffbysha #alifsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #abangterlajaklaris #terlajaklaris #bawal #satin #squaresatin #aliffbyshaSeremban #aliffbyshaSenawang - #regrann

TESTIMONI hebatnya Jangan Mengata BB Cushion Nursajat (#bbcushion)--> muka dah glowing glowing. Try la rasa hasilnya tu!!! Semua product bagus. Tak de yang tak bagus. I like product Sajat sebab 1 full set jimat duit hamba dan effect marvelous sangat sangat.. memang tak rugilah guna.. paling best lepas tu... boleh pakai dengan apa jua make-up jugak... 2 bulan la tahan #agentpuncakjalil #nursajat02 #letscantik #selangor #bukitjalil #kaysajat #kaykareem #mirafilzah #alifsyukriterlajaklaris #loffatah #skincare #malaysia #bbcream

SUSAH sangat??? Susah ke? Laaa... Jangan Mengata Skincare dah la bagus, EKONOMI plak tu, tahan 2 bulan, sesuai dengan apa jua jenis kulit (sensatif, kering, berminyak), boleh blend dengan make-up & paling BEST TAK SUSAH bawa TRAVEL tauuuuu.. saiz nya just nice masuk handbag, masuk bekas make-up, masuk bekas toiletteries.. boleh bawak check-in flight lagi!!! Ya Allah best sangat.. sebab itu jadi kegemaran dan kesukaan ramai!
Tak percaya??? Haaa mai beli kat I ni.. whatsapp 017.668.3084
Whatsapp 017.668.3084
Whatsapp 017.668.3084
#tanya jangan tak tanya untuk tawaran istimewa! #kaysajat #alifsyukriterlajaklaris #alifsyukriterlajaklaris #mirafilzah #malaysia #nursajat #nursajat_agentpuncakjalil #teamsiti #jmskincare #jmserum #janganmengataskincare #serum #travel #travelsize #toiletteries #lisasurihani #baby

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags