#alifsatarofficialfcbrunei

MOST RECENT

Alhamdulillah...syukur... Regrann from #sipematah_hati - | finally!!! InsyAllah hujung minggu ni bolehlah bermarathon uols๐Ÿ˜Š. Tq so much #alifsatarofficialfcbrunei sbb mmg gigih usaha utk dptkan marathon kpms ni. Sampaikan ke bigboss astro dia merayu ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ salute sgt2 dgn admin yg mcm ni. Langsung x goyang walaupun ada yg dh menyerah kalah ๐Ÿคฃ. Samada dpt ataupun tak itu belakang cerita yg penting usaha gigih n tak mudah putus asa tak mudah termakan pujukan๐Ÿ˜
Sesetengah admin tu nak glamer jer tp bila tiba part utk berani bersuara terus kecut perut konon nak jaga reputasi artis lah,ada pendirianlah sgt kan lps tu siap pulak perli2 konon org lain x usahalah bagai ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š. Usaha sampai ke peringkat atasan dh pun dibuat so skrang ni tunggu je samada ada ke tidak marathon kpms ni. Kalau takde gak barulah kita redha sbb dh usaha doa dan finally tawakal jer lah
.
.
#KlikPengantinMusimSalju
#tqmin#alifsatarofficialfcbrunei
#takgilaglamer๐Ÿคฃ
#fighthing๐Ÿ’ช
#alifsatar #adamputra
#herokitaaje
#wearefamily - #regrann

Bismillahirrahmanirrahim...Alhamdulillah.. Syukur. 14th May was our second anniversary. We're two years old ๐Ÿ˜Š First of all, THANK YOU SO MUCH to BOSS @alifsatar @shadilahalid for 2 beautiful years together ๐Ÿ˜˜ Thank you to @dienalorenzza83 @alifsatarofficialfc and @alifsatarofficialfcsg too! ๐Ÿ˜‰ Thank you to all our instagram followers. Thank you for everything! Thank you โคโค Alhamdulillah... 2 years and counting.. Itโ€˜s a wonderful journey since day 1. Hope to be together forever ๐Ÿ’• To our Boss @alifsatar we may be far from you but we just want you to know and remember that, weโ€˜ll always be here for you ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜˜ Sincerely from all of us in Brunei โค
.
.
(14/5/2016 - 14/5/2018)
#twoyearandcounting
#AlifSatar #AlifSatarOfficialFCBrunei
#ASOFCB #BruneiSupportAlifSatar #WeLoveYouAlifSatar

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yang mulia buat Boss @alifsatar dan keluarga dan juga buat semua umat islam dimana saja berada ๐Ÿ˜Š Maafkan segala salah silap ๐Ÿ™ Ikhlas daripada kami โค

#alifsatar
#AlifSatarOfficialFCBrunei
Original pic Boss credits to owner. (pinjam๐Ÿ˜‰)

OFFICIAL HASHTAG : #KlikPengantinMusimSalju
.
.
โœ… Gunakan hashtag yang betul.
โœ… Huruf besar atau kecil tidak memberi kesan. SAMA SAHAJA.
โœ…Pastikan menggunakan ejaan yang betul. Pls double check ๐Ÿ™ Kesilapan ejaan akan memberi kesan kepada hashtag yang sebenar.
โœ…Jangan gunakan lebih dari 2 hashtag dalam tweet
.
.
Pls take note and spread around
Thank you ๐Ÿ’“

#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

Regrann from @alifsatarofficialfcbrunei - โš โš โš 
Opening montage #KlikPengantinMusimSalju โœจ
Full montage on youtube @bambam_studios
-
-
Special Sneak Peek
Tayangan Perdana

6 Mei 2018
6pm & 11pm
Astro Ria & Ria HD

#klikpengantinmusimsalju
Mulai 14 Mei 2018
Isnin - Khamis
7 malam
Ria & Ria HD
.
Pls support drama yang dah lama
dinantikan oleh peminat setia.
Sebarkan kepada semua ๐Ÿ“ฒ

HASHTAG UTAMA ๐Ÿ‘‡
#KlikPengantinMusimSalju .
.
PELAKON :
@alifsatar
@sitinordiana
@adm.lee
@therealatikahsuhaime
@ninajuren
@aleza_shadan
@norliaghani
@dafiismailsabri
dan ramai lagi ๐Ÿšบ๐Ÿšน
.
.
.
๐Ÿ“ข Arahan @hadithomar
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

Teruskan mengundi Boss @alifsatar dalam kategori Pelakon Lelaki Drama Popular dan Jangan lupa untuk mengundi #redvelvetdrama dalam Drama Popular and Novel Popular. Terima kasih semua ๐Ÿค—

Link untuk mengundi : http://pengundian.telenovela.net.my/lamanutama.aspx

SPREAD LOVE โค

#alifsatar #sesungguhnyaaku #redvelvetdrama #IzzatHelena
#alifsatarofficialfcbrunei

[DEBARAN KIAN TERASA] ๐Ÿ”ฅ7 HARI LAGI โณ
#KlikPengantinMusimSalju โœจ
Mulai 14HB MEI 2018
Setiap ISNIN HINGGA KHAMIS
7 MALAM di ASTRO RIA HD 123 &
RAMADHAN HD 122 ๐Ÿ“บ

Pls support drama yang dah lama
dinantikan oleh peminat setia.
Sebarkan kepada semua ๐Ÿ“ฒ

HASHTAG UTAMA ๐Ÿ‘‡
#KlikPengantinMusimSalju .
.
PELAKON :
@alifsatar
@sitinordiana
@adm.lee
@therealatikahsuhaime
@ninajuren
@aleza_shadan
@norliaghani
@dafiismailsabri
dan ramai lagi ๐Ÿšบ๐Ÿšน
.
.
.
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

OFFICIAL HASHTAG : #KlikPengantinMusimSalju
โœ… Gunakan hashtag yang betul.
โœ… Huruf besar atau kecil tidak memberi kesan. SAMA SAHAJA.
โœ…Pastikan menggunakan ejaan yang betul. Pls double check ๐Ÿ™ Kesilapan ejaan akan memberi kesan kepada hashtag yang sebenar.
โœ…Jangan gunakan lebih dari 2 hashtag dalam tweet
.
.
Pls take note and spread around
Thank you ๐Ÿ’“
.
.
#klikpengantinmusimsalju
Mulai 14 Mei 2018
Isnin - Khamis
7 malam
Ria & Ria HD
.
Pls support drama yang dah lama
dinantikan oleh peminat setia.
Sebarkan kepada semua ๐Ÿ“ฒ

HASHTAG UTAMA ๐Ÿ‘‡
#KlikPengantinMusimSalju .
.
PELAKON :
@alifsatar
@sitinordiana
@adm.lee
@therealatikahsuhaime
@ninajuren
@aleza_shadan
@norliaghani
@dafiismailsabri
dan ramai lagi ๐Ÿšบ๐Ÿšน
.
.
.
๐Ÿ“ข Arahan @hadithomar
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

Kurang dari 1 jam ๐Ÿ˜ฑ
Jangan lupa tweet and make it trending geng! ๐Ÿ”ฅ

Special Sneak Peek
Tayangan Perdana

6 Mei 2018
6pm & 11pm
Astro Ria & Ria HD

#klikpengantinmusimsalju
Mulai 14 Mei 2018
Isnin - Khamis
7 malam
Ria & Ria HD
.
Pls support drama yang dah lama
dinantikan oleh peminat setia.
Sebarkan kepada semua ๐Ÿ“ฒ

HASHTAG UTAMA ๐Ÿ‘‡
#KlikPengantinMusimSalju .
.
PELAKON :
@alifsatar
@sitinordiana
@adm.lee
@therealatikahsuhaime
@ninajuren
@aleza_shadan
@norliaghani
@dafiismailsabri
dan ramai lagi ๐Ÿšบ๐Ÿšน
.
.
.
๐Ÿ“ข Arahan @hadithomar
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

OFFICIAL HASHTAG
#KlikPengantinMusimSalju .
Pls note that and spread the words ๐Ÿ“ฃ
Let's make it TRENDING ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
โš โš โš 
Special Sneak Peek
Tayangan Perdana

6 Mei 2018
6pm & 11pm
Astro Ria & Ria HD

#klikpengantinmusimsalju
Mulai 14 Mei 2018
Isnin - Khamis
7 malam
Ria & Ria HD
.
Pls support drama yang dah lama
dinantikan oleh peminat setia.
Sebarkan kepada semua ๐Ÿ“ฒ

HASHTAG UTAMA ๐Ÿ‘‡
#KlikPengantinMusimSalju .
.
PELAKON :
@alifsatar
@sitinordiana
@adm.lee
@therealatikahsuhaime
@ninajuren
@aleza_shadan
@norliaghani
@dafiismailsabri
dan ramai lagi ๐Ÿšบ๐Ÿšน
.
.
.
Photo : @hadithomar
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

โš โš โš 
Opening montage #KlikPengantinMusimSalju โœจ
Full montage on youtube @bambam_studios
-
-
Special Sneak Peek
Tayangan Perdana

6 Mei 2018
6pm & 11pm
Astro Ria & Ria HD

#klikpengantinmusimsalju
Mulai 14 Mei 2018
Isnin - Khamis
7 malam
Ria & Ria HD
.
Pls support drama yang dah lama
dinantikan oleh peminat setia.
Sebarkan kepada semua ๐Ÿ“ฒ

HASHTAG UTAMA ๐Ÿ‘‡
#KlikPengantinMusimSalju .
.
PELAKON :
@alifsatar
@sitinordiana
@adm.lee
@therealatikahsuhaime
@ninajuren
@aleza_shadan
@norliaghani
@dafiismailsabri
dan ramai lagi ๐Ÿšบ๐Ÿšน
.
.
.
๐Ÿ“ข Arahan @hadithomar
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

[DEBARAN KIAN TERASA] ๐Ÿ”ฅ8 HARI LAGI โณ
#KlikPengantinMusimSalju โœจ
Mulai 14HB MEI 2018
Setiap ISNIN HINGGA KHAMIS
7 MALAM di ASTRO RIA HD 123 &
RAMADHAN HD 122 ๐Ÿ“บ

Pls support drama yang dah lama
dinantikan oleh peminat setia.
Sebarkan kepada semua ๐Ÿ“ฒ

HASHTAG UTAMA ๐Ÿ‘‡
#KlikPengantinMusimSalju .
.
PELAKON :
@alifsatar
@sitinordiana
@adm.lee
@therealatikahsuhaime
@ninajuren
@aleza_shadan
@norliaghani
@dafiismailsabri
dan ramai lagi ๐Ÿšบ๐Ÿšน
.
.
.
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

Behind the scene ๐ŸŽฅ #klikpengantinmusimsalju
Mulai 14 Mei 2018
Isnin - Khamis
7 malam
Ria & Ria HD
.
Video : @sndsoulentertainment
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

Special Sneak Peek
Tayangan Perdana

6 Mei 2018
6pm & 11pm
Astro Ria & Ria HD

#klikpengantinmusimsalju
Mulai 14 Mei 2018
Isnin - Khamis
7 malam
Ria & Ria HD
.
Credits : @bambam_studios
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

[DEBARAN KIAN TERASA] ๐Ÿ”ฅ9 HARI LAGI โณ
#KlikPengantinMusimSalju โœจ
Mulai 14HB MEI 2018
Setiap ISNIN HINGGA KHAMIS
7 MALAM di ASTRO RIA HD 123 &
RAMADHAN HD 122 ๐Ÿ“บ

Pls support drama yang dah lama
dinantikan oleh peminat setia.
Sebarkan kepada semua ๐Ÿ“ฒ

HASHTAG UTAMA ๐Ÿ‘‡
#KlikPengantinMusimSalju .
.
PELAKON :
@alifsatar
@sitinordiana
@adm.lee
@therealatikahsuhaime
@ninajuren
@aleza_shadan
@norliaghani
@dafiismailsabri
dan ramai lagi ๐Ÿšบ๐Ÿšน
.
.
.
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

| jgn lupa uolls date kita dgn pengantin salju ni #Repost from @alifsatarofficialfcbrunei by @quicksave.app
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ“ฃ SAVE THE DATE AND TIME! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ SPECIAL SNEAK PEEK ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #KlikPengantinMusimSalju โœจ
Ahad 6PM
.
.
Credits : @bambam_studios
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei #InstaSaveApp #QuickSaveApp

๐Ÿ“ฃ SAVE THE DATE AND TIME! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ SPECIAL SNEAK PEEK ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #KlikPengantinMusimSalju โœจ
Ahad 6PM
.
.
Credits : @bambam_studios
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

[DEBARAN KIAN TERASA]
10 HARI LAGI โณ
#KlikPengantinMusimSalju โœจ
Mulai 14HB MEI 2018
Setiap ISNIN HINGGA KHAMIS
7 MALAM di ASTRO RIA HD 123 &
RAMADHAN HD 122 ๐Ÿ“บ
.
.
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

Poster ala2 filem ๐Ÿ˜
Style habis ๐Ÿ”ฅ
.
.

#KlikPengantinMusimSalju โœจ
Mulai 14HB MEI 2018
Setiap ISNIN HINGGA KHAMIS
7 MALAM di ASTRO RIA / RIA HD & RAMADHAN HD.

Pls support drama yang dah lama
dinantikan oleh peminat setia.
Sebarkan kepada semua ๐Ÿ“ฒ

HASHTAG UTAMA ๐Ÿ‘‡
#KlikPengantinMusimSalju .
.
PELAKON :
@alifsatar
@sitinordiana
@adm.lee
@therealatikahsuhaime
@ninajuren
@aleza_shadan
@norliaghani
@dafiismailsabri
dan ramai lagi ๐Ÿšบ๐Ÿšน
.
.
.
๐Ÿ“ข Arahan @hadithomar
Photo credits : @bambam_studios
.
.
#klikpengantinmusimsalju
#AdamPutra
#AdamKay
#sebenarnya
#alifsatar
#alifsatarofficialfcbrunei

| sebelum kita keluar mengundi PRU jom kita undi mamat manis ni dulu ๐Ÿ˜„

#Repost from @alifsatarofficialfcbrunei by @quicksave.app
ใƒปใƒปใƒป
Hi all. Anugerah Telenovela is back. So please vote for Boss @alifsatar in the category of Pelakon Lelaki Drama Popular. Don't forget to vote for #redvelvetdrama in Drama Popular and Novel Popular as well. Thank you ๐Ÿค—

Link for voting : http://pengundian.telenovela.net.my/lamanutama.aspx

SPREAD LOVE โค

#alifsatar #sesungguhnyaaku #redvelvetdrama #IzzatHelena
#alifsatarofficialfcbrunei #InstaSaveApp #QuickSaveApp

Most Popular Instagram Hashtags