#alifsatar

MOST RECENT

Missing scene
#adamkay
#klikpengantinmusimsalju
#sitinordiana
#alifsatar
.
πŸŽ₯ #hadithomar
.
.
.
.
08:17am | 24 June 2018

πŸ˜†β€πŸ‘
.
Ish ish ish... agak-agak kalau dapat jumpa dua orang ni, maunya nak hantuk kepala dua-dua. Dua-dua pun sama degil, cuma rasanya Hani Safira lagi keras hati kot! Ahnaf lembut sikit... ke sama je? korang rasa?

#terobek
#diasemanishoney
#diasemanishoneyraya .
#Repost @selebet_musim_salju .
#sitinordiana ❀
#alifsatar

oh my family 😁 comel kan family kecik ni 😁 #sitinordiana #alifsatar #diasemanishoneyraya

πŸ€—β€πŸ€—β€πŸ€—β€
.

Bermusim kita bersama..menyemai ikatan cintaπŸ’™πŸ’™πŸ’™
#diasemanishoneyraya
#DSHR
#sitinordiana #alifsatar
#ahnafhani
Cr KVSN πŸ“² @nurshaherma

woot woot ape niiii....sesaja je tau buat kitaowg windu2 blk kat #adamkay nii πŸ“· igs #hadithomar
#sitinordiana
#kasehlateefa
#alifsatar
#adamputra
#KlikPengantinMusimSalju

'Saya tak sangka la kan, perempuan yang brutal macam saya ni..boleh kahwin dengan lelaki macam awak' - Kay berkata kepada Adam. .
'Rezeki' - jawab Adam
.
.
TEASER 1 & 2

K. L. I. K 🎬 #pengantinmusimsalju πŸ‘« #adamkay
#kasehlateefa a.k.a #sitinordiana
#adamputra a.k.a #alifsatar
#klikpengantinmusimsalju
#Sebenarnya
#HatiKuMilikmu
#lovesnd123 🐰
.
.
*Sebenarnya awak bukan brutal, tetapi kristal 😘* -kata cikmin ❀✌
.
πŸ“² mr.director

Matamu melemahkanku πŸ˜‚πŸ˜β€ TEASER 1 & 2
K. L. I. K 🎬 #pengantinmusimsalju πŸ‘« #adamkay
#kasehlateefa a.k.a #sitinordiana
#adamputra a.k.a #alifsatar
#klikpengantinmusimsalju
#Sebenarnya
#HatiKuMilikmu
#lovesnd123 🐰
.
πŸ“² mr.director

bila rahul datang rumah kaseh 😁 .. nak berhindi gaklah macam kak turban @miss.iza 😁
#sitinordiana #alifsatar #shahrukkhan

Regrann from @miss.iza - Teaser 2 - the missing scene
(πŸŽ₯igs : @hadithomar )
#sitinordiana #kasehlateefa
#alifsatar #adamputra
#KlikPengantinMusimSalju - #regrann

Mimi !! kasitahu jelahh hal sebenar . rahsiaaa2 pulakkk 😏
hahahahahha meminta betul team KPMS nii !! πŸ˜‚
.
.
#kasehlateefa #sitinordiana #adamputra #alifsatar #sebenarnya
credit igs - @hadithomar

Regrann from @miss.iza - Teaser 1
Ok yg ni kita combinekan scene dgn voice klip yg mimi blanja dkt igs dia smlm.. Agak2 korg kan apa yg bakal muncul??? Huhu..
..
.
.
#sitinordiana #kasehlateefa
#alifsatar #adamputra
#KlikPengantinMusimSalju
#Sebenarnya (cr : igs @hadithomar & youtube faithfulmusic) - #regrann

Wehhhh awat comeyyy naw nawwπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚fahmi hang tunggu sat nah... hari isnin ni i tengok uπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
@alifsatar
#alifsatar #TheHantus Regrann from @sipematah_hati - | antara scene paling comel πŸ’ƒ
Dhia memang langsung tak boleh jauh dr Fahmi..so someelllπŸ˜™πŸ˜
.
.
#thehantus
@alifsatar #fahmithehantus
@hannahdelisha #dhiathehantus
#dhiafahmi
#seram2comel
#Repost from @studio5mmp by @quicksave.app
・・・
Ade je kite.... beraya sakan. πŸ˜…πŸ˜
.
Ni snips dari 'the making of The Hantus' dari youtube. Uols dah langgan #theHantus ke belum?
.
Jom usha di @astrofirsteksklusif
saluran 480.

@hannahdelisha
@alifsatar
@faizalhusseinofficial
@nabilzira
@astrofirsteksklusif
πŸŽ₯ 'the making of The Hantus' #InstaSaveApp #QuickSaveApp - #regrann

Missing scene part 2
β€œsaya tak sangka la kan perempuan brutal mcm saya ni boleh kawin dengan lelaki macam awak”

me: pensan !! jap
.
.
πŸ“Ή:@ hadithomar
#klikpengantinmusimsalju
#sitinordiana
#alifsatar

Ha ah laaa. Cute 😘

#KlikPengantinMusimSalju
@sitinordiana Is #kasehlateefa
@alifsatar Is #adamputra
Besau gbar sampai nmpk kembang kempis idung adam. Cute😊😁
#alifsatar #SITINORDIANA

Most Popular Instagram Hashtags