#aliffaziz

MOST RECENT

#RNASELEBKIDS Bukak mulut luas2 😻😻😻😻#Repost @aliffaziz91 #AliffAziz #AydenAdrean

Semperna musim gaji ni Bawal Bynfa ad buat promo selama 5 hari bermula pada hari ini. Yang nak super jimat tu boleh grab sekarang sebelum harga promo kembali ke harga asal. Wouu tak wouu? Haa gitewww 😍 .
.
.

Cepat2 dapatkan tudung dari kami yang semestinya kualiti kain memang tiptop gitewww . Confirm beli satu nk repeat beli lagi . hihihi 😍

#tudungbawalcantik #tudungtrending #tudungviral #tudungmurah #tudungborongonline #tudungmalaysia #tudungruffle #neelofarhijab #mirafilzah #zulariffin #aliffaziz #terlajaklaris #terlajakmurah #jombelidengansaya #sayapakaisayajual #mudahbentuk #senangdigayakan #senangdigosok

Tak habis gaduh lg ke😅
.

Halalkan Hati Yang Ku Curi Episod 11
.
#halalkanhatiyangkucuri
#halalkanhatiyangkucuri epi 11
#farahnabilah
#aliffaziz

Tak ada cinta sepertimu ❤
@sitinordiana & @aliffaziz91
#sitinordiana
#aliffaziz

Ni pun promising couple onscreen 😍😍 Dorang belakon tak macam tengok script pon 😂

@mfmirafilzah
@aliffaziz91
#mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #mirafilzah #aliffaziz #dramasangat #malaydrama #akasiatv3

Aiyoooo kalau lelaki cenggini punya flawless, mauu makan hati gadis-gadis yang tak nak move on cuba #beautysecretshalicious 😂 .
Kulit flawless habisss. Bersihhh, licin ajo. Memang #beautysecretshalicious ni sesuai untuk lelaki & perempuan tau ! Ramai je abang-abang sado consume. Se-sado mana punn, kulit kena jaga tau. Jangan ingat lelaki takpee. Uols nak gegirl yang gebuss, korang ingat gegirl nak ke lelaki yang kusam berkarat ? Hiks 🙈 .

wasap / dm now
#beautysecret
#beautysecretbyshalicious
#beautysecretoriginal
#bazaarpaknil
#bazar
#andainyatakdir2
#halalkanhatiyangkucuri
#janganbencicintaku
#uqashasenrose
#miralfilzah
#neelofa
#aliffaziz
#syafiqkile
#aaronaziz
#zulariffin
#fattzura - #regrann

Pasal selipar pun boleh gadoh..😏
.
Halalkan Hati Yang Ku Curi Episod 11
.
#halalkanhatiyangkucuri
#halalkanhatiyangkucuri epi 11
#farahnabilah
#aliffaziz

Aiyoooo kalau lelaki cenggini punya flawless, mauu makan hati gadis-gadis yang tak nak move on cuba #beautysecretshalicious 😂 .
Kulit flawless habisss. Bersihhh, licin ajo. Memang #beautysecretshalicious ni sesuai untuk lelaki & perempuan tau ! Ramai je abang-abang sado consume. Se-sado mana punn, kulit kena jaga tau. Jangan ingat lelaki takpee. Uols nak gegirl yang gebuss, korang ingat gegirl nak ke lelaki yang kusam berkarat ? Hiks 🙈 .

wasap:601161087218

#beautysecret
#beautysecretbyshalicious
#beautysecretoriginal
#bazaarpaknil
#bazar
#andainyatakdir2
#halalkanhatiyangkucuri
#janganbencicintaku
#uqashasenrose
#miralfilzah
#neelofa
#aliffaziz
#syafiqkile
#aaronaziz
#zulariffin
#fattzura

Assalamualaikum selamat pagi semua 😉
Hari ni nk kluar rumah jgn lupe pakai Dyxy BC Cream ye 😍
Blh nmpk natural look sgt, kalau brpeluh pn x bercapuk, plus, BC Cream ni ade SPF 50 tau 😀😀
X pyh pakai sunblock dah.
Nk order????
.
.
Meh DM/ WHATSAPP 017-3575949 📱
Meh DM/ WHATSAPP 017-3575949 📱
Meh DM/ WHATSAPP 017-3575949 📱
.
.
Follow my ig @wanie_dyxy 📷
Follow my ig @wanie_dyxy 📷
Follow my ig @wanie_dyxy 📷
.
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #lofattah #fattah #neelofa #sukanSEA #malaysia #afifahnasir #aliffaziz #dyxylovers💖 #sayapakaisayajual💋💋

Assalamualaikum selamat pagi semua 😉
Hari ni nk kluar rumah jgn lupe pakai Dyxy BC Cream ye 😍
Blh nmpk natural look sgt, kalau brpeluh pn x bercapuk, plus, BC Cream ni ade SPF 50 tau 😀😀
X pyh pakai sunblock dah.
Nk order????
.
.
Meh DM/ WHATSAPP 017-3575949 📱
Meh DM/ WHATSAPP 017-3575949 📱
Meh DM/ WHATSAPP 017-3575949 📱
.
.
Follow my ig @wanie_dyxy 📷
Follow my ig @wanie_dyxy 📷
Follow my ig @wanie_dyxy 📷
.
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #lofattah #fattah #neelofa #sukanSEA #malaysia #afifahnasir #aliffaziz #dyxylovers💖 #sayapakaisayajual💋💋

Assalamualaikum selamat pagi semua 😉
Hari ni nk kluar rumah jgn lupe pakai Dyxy BC Cream ye 😍
Blh nmpk natural look sgt, kalau brpeluh pn x bercapuk, plus, BC Cream ni ade SPF 50 tau 😀😀
X pyh pakai sunblock dah.
Nk order????
.
.
Meh DM/ WHATSAPP 017-3575949 📱
Meh DM/ WHATSAPP 017-3575949 📱
Meh DM/ WHATSAPP 017-3575949 📱
.
.
Follow my ig @wanie_dyxy 📷
Follow my ig @wanie_dyxy 📷
Follow my ig @wanie_dyxy 📷
.
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #lofattah #fattah #neelofa #sukanSEA #malaysia #afifahnasir #aliffaziz #dyxylovers💖 #sayapakaisayajual💋💋

Amboii..over nau Salima😝
.

Halalkan Hati Yang Ku Curi Episod 11
.
#halalkanhatiyangkucuri
#halalkanhatiyangkucuri epi 11
#farahnabilah
#aliffaziz

Noooooo! Kita rindu Salima! @missmimilana 😆😆😆😆😆 #KyleLanaKylo .
.
Repostby @eija_wahab : Scene ni lawak
Hahahaha
Salima..salima..siang2 pun berangan
.
.
#halalkanhatiyangkucuri
#mimilana
#shahiskandarmahfuz
#farahnabilah
#aliffaziz

Alhamdulillah
Thank you sudi shopping dengan kami😘
Lepas ni repeat order lagi tau😉
.
Kalau nak order bagitau cepat ok?😘
Booking dengan deposit pun boleh..
.
Yang penting semua product adalah original .. nampak yang harga murah-murah sangat tu hati2 la yaa😉
.
Saya cuma ingatkan je.
Injection ni direct masuk badan
Kalau guna yang fake agak-agak apa akan jadi? Tak takut ke?
.
Dm atau whatsApp terus ke +6011-20505072 ya😚
.
#whiteninginjectionoriginal
#suntikputihoriginal #whiteninginjectionoriginal #orientalplatinum #orientalinjection #japanplatinum #japanplatinumoriginal #japanplatinumwhiteninginjection #japanplatinumwhitening #adw #adwinjection #rexwhiteningadvance #rexwhitening #rexpharma #evgenis #evgenisregenerationpack #evgenisdumovit #snowwhite #snowhiteinjection #cindellaoriginal #placentalucchinisheeporiginal #placentalucchinioriginal #kulitputihshopcustomers #aliffaziz #aliffaziz91

Alhamdulillah
Thank you sudi shopping dengan kami😘
Lepas ni repeat order lagi tau😉
.
Kalau nak order bagitau cepat ok?😘
Booking dengan deposit pun boleh..
.
Yang penting semua product adalah original .. nampak yang harga murah-murah sangat tu hati2 la yaa😉
.
Saya cuma ingatkan je.
Injection ni direct masuk badan
Kalau guna yang fake agak-agak apa akan jadi? Tak takut ke?
.
Dm atau whatsApp terus ke +6011-20505072 ya😚
.
#whiteninginjectionoriginal
#suntikputihoriginal #whiteninginjectionoriginal #orientalplatinum #orientalinjection #japanplatinum #japanplatinumoriginal #japanplatinumwhiteninginjection #japanplatinumwhitening #adw #adwinjection #rexwhiteningadvance #rexwhitening #rexpharma #evgenis #evgenisregenerationpack #evgenisdumovit #snowwhite #snowhiteinjection #cindellaoriginal #placentalucchinisheeporiginal #placentalucchinioriginal #kulitputihshopcustomers #aliffaziz #aliffaziz91

Alhamdulillah
Thank you sudi shopping dengan kami😘
Lepas ni repeat order lagi tau😉
.
Kalau nak order bagitau cepat ok?😘
Booking dengan deposit pun boleh..
.
Yang penting semua product adalah original .. nampak yang harga murah-murah sangat tu hati2 la yaa😉
.
Saya cuma ingatkan je.
Injection ni direct masuk badan
Kalau guna yang fake agak-agak apa akan jadi? Tak takut ke?
.
Dm atau whatsApp terus ke +6011-20505072 ya😚
.
#whiteninginjectionoriginal
#suntikputihoriginal #whiteninginjectionoriginal #orientalplatinum #orientalinjection #japanplatinum #japanplatinumoriginal #japanplatinumwhiteninginjection #japanplatinumwhitening #adw #adwinjection #rexwhiteningadvance #rexwhitening #rexpharma #evgenis #evgenisregenerationpack #evgenisdumovit #snowwhite #snowhiteinjection #cindellaoriginal #placentalucchinisheeporiginal #placentalucchinioriginal #kulitputihshopcustomers #aliffaziz #aliffaziz91

Alhamdulillah
Thank you sudi shopping dengan kami😘
Lepas ni repeat order lagi tau😉
.
Kalau nak order bagitau cepat ok?😘
Booking dengan deposit pun boleh..
.
Yang penting semua product adalah original .. nampak yang harga murah-murah sangat tu hati2 la yaa😉
.
Saya cuma ingatkan je.
Injection ni direct masuk badan
Kalau guna yang fake agak-agak apa akan jadi? Tak takut ke?
.
Dm atau whatsApp terus ke +6011-20505072 ya😚
.
#whiteninginjectionoriginal
#suntikputihoriginal #whiteninginjectionoriginal #orientalplatinum #orientalinjection #japanplatinum #japanplatinumoriginal #japanplatinumwhiteninginjection #japanplatinumwhitening #adw #adwinjection #rexwhiteningadvance #rexwhitening #rexpharma #evgenis #evgenisregenerationpack #evgenisdumovit #snowwhite #snowhiteinjection #cindellaoriginal #placentalucchinisheeporiginal #placentalucchinioriginal #kulitputihshopcustomers #aliffaziz #aliffaziz91

Most Popular Instagram Hashtags