#aliaaxsyafiq

289 posts

TOP POSTS

Tahniah πŸŽŠπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰ Selamat Pengantin Baru #aliaaxsyafiq

Selamat Pengantin Baru Aliaaa @aliaaaismail !Semoga berbahagia bersama suami sehingga ke akhir hayat. Amin! Name one of your kids Hawa yeah πŸ˜‚ #congratulations #lotsoflove #AliaaxSyafiq

Part 2
Ijab & Qabul of @aliaaaismail + @amadsyafiqz 24.03.2017 | Shah Alam
Cr : @masputehpiktures πŸŽ₯
Emcee : @emceesaufi
Make up : @ynasakinah #aliaaxsyafiq #alhamdulillah #sanggulevent #kencanaevent

sort of #aliaaxsyafiq event last weekend.
.
.
Photo | @seripictures
Dress | @jakeltextile
Hijab | @galeriariani
MC | @emceesaufi
Make Up | @ynasakinah
Bridesmaid Outfit | @byellelyaa
Bridesmaid Hijab | @zeyaa.my
.
.
#seripictures #malaywedding #malayweddinguide

Majlis Resepsi @aliaaaismail & @amadsyafiqz
.
.
Makeup Sanding by @ynasakinah
.

Wedding Dress by @jakeltextile @galeriariani (lawa simple nice)
.
#wedding #reception #bridal #aliaaxsyafiq

Repost from @aliaaaismail @TopRankRepost #TopRankRepost #LiveUpdate
.
Solemnization of Ahmad Syafiq & Aliaa
.
Malam Berinai Besar
.
MC | @emceesaufi
MUA | @ynasakinah
Bridesmaid Outfit | @Zoffya.co
Bridesmaid Shawl | @Zeyaa.my
Live update | @photobyarif
Pelamin | @sanggulevent
Catering | @kencanaevent .
#alhamdulillah #AliaaxSyafiq #Raikancintabersama

Part 1
Ijab & Qabul of @aliaaaismail + @amadsyafiqz 24.03.2017 | Shah Alam
Cr : @masputehpiktures πŸŽ₯
Emcee : @emceesaufi
Make up : @ynasakinah #aliaaxsyafiq #alhamdulillah #sanggulevent #kencanaevent

Awal tahun ni kemain asek jmpe MUA sama jek, dh dekat dh tu pakej skali ni MUA+photographer hahahahah, btw thanks kina πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» xpenah xcantik Kalo makeup..... Hahahah
Sapa Xde MUA lg ble try neh, artis Malaysia mana je die tak makeup 😊😊 .
Repost from @ynasakinah @TopRankRepost #TopRankRepost Dress bridesmaid ni design dress dgn palazo tau. Style! selesa dan suka sgt baju kami dari @byellelyaa . Hijab by @zeyaa.my .. Bakal bridal dah blh cari @byellelyaa @zeyaa.my utk baju bridesmaid πŸ“’πŸ“’
.
.
.
Makeup by @ynasakinah
.

Btw kina dah bnyk kali berjodoh dgn @seripictures .. Live update diaorang Kina suka sgt! Clean, terang, shot kreatif & sharp! Bakal client kina, cpt book @seripictures okayyy!
.
#aliaaxsyafiq #KitaDahXkisahSeliparMukaXreadyTahanPanasJanjiComelKikikikiki

MOST RECENT

@Regrann from @seripictures - okay ni last gambar bridesmaids ☺️☺️☺️.
.
.
sort of #aliaaxsyafiq event last weekend.
.
.
Photo | @seripictures
Dress | @jakeltextile
Hijab | @galeriariani
Make Up | @ynasakinah
Bridesmaid Outfit | @byellelyaa
Bridesmaid Hijab | @zeyaa.my
.
.
#seripictures #malaywedding #malayweddingguide - #regrann

Assalamualaikum semua!
Episod 1.

Seperti yg dijanjikan, wawancara @emceesaufi secara eksklusif bersama @aliaaaismail & @amadsyafiqz pada 25 Mac yg lepas... Enjoy! 😁😁😁 #AliaaxSyafiq #Raikancintabersama #emceesaufi #emcee #emceekahwin #weddingemcee #emceemalaysia #emceeofmalaysia #emceesofmalaysia #personanine #awesome

Jeng jeng jengggg... Setelah seminggu majlis akad nikah @aliaaaismail & @amadsyafiqz, hari ini, saya melancarkan trailer temubual saya bersama merpati dua sejoli ini... πŸ˜„

Nantikan temubual Emcee Saufi bersama mereka dalam dua episod di hujung minggu ini! Gitewww... Hihihi... βœ‹πŸ˜„βœ‹πŸ˜„βœ‹πŸ˜„ #cannotmoveon #testimoni #AliaaxSyafiq #emceesaufi #pastiberseri #emcee #emceekahwin #weddingemcee #emceemalaysia #emceeofmalaysia #emceesofmalaysia

salam jumaat , esk sabtu time rest...kami ni xdan rest, sakit tekak pon shoot gak 😜😜 ok ni dh last dh utk bagi laluan gambar lain plak........sorry kak ND, bride ni lagi letop hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚.
.
.
sort of #aliaaxsyafiq event last weekend.
.
.
Photo | @seripictures
Dress | @jakeltextile
Hijab | @galeriariani
Make Up | @ynasakinah
Bridesmaid Outfit | @byellelyaa
Bridesmaid Hijab | @zeyaa.my
.
.
#seripictures #malaywedding #malayweddingguide

#cannotmoveon πŸ˜‚
#throwbacks

Sedikit feedback dari
1. @aleeya_adlin (keluarga Syafiq)
2. @ynasakinah (MUA tersohor)
3. @aliaaaismail , Pengantin Perempuan sendiri, merangkap surihati saudara @amadsyafiqz

Terima kasih atas feedback yg diberikan... Jazakallahu khairan kathira... 😊😊😊 #emceesaufi #emcee #emceekahwin #weddingemcee #emceemalaysia #emceeofmalaysia #emceesofmalaysia #AliaaxSyafiq #Raikancintabersama

Pandang2 jeling2...πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Cantik tak model ni.. aura pengantin baru lagi ni.. Selamat pengantin baru #aliaaxsyafiq πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Nak cantik mcm model ni,kena dapatkan tudung Dream Premium #hijabsbyhanami..πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
Tak rugi beli..,sangat2 selesa dan mudah nak jaga..,
Tak payah nak iron.., basuh je terus boleh sarung..,
.
🌸🌼Dream Premium🌼🌸
Rm49 exclude postage ---------β€”
#dreamseroja #dreampremium #dreamluxexseries #dreamluxe #serojairdina #hijabsbyhanami #hanamilovers #hanamiallstar

#Repost @aliaaaismail with @repostapp
・・・
Part 3
Ijab & Qabul of @aliaaaismail + @amadsyafiqz 24.03.2017 | Shah Alam
Cr : @masputehpiktures πŸŽ₯
Emcee : @emceesaufi
Make up : @ynasakinah #aliaaxsyafiq #tqforohsomevideo #sapekataiollsxsedih 😏😜 P/s : For full video boleh search Afiq Ismail di FB ☺️ #emceesaufi #pastiberseri

Part 3
Ijab & Qabul of @aliaaaismail + @amadsyafiqz 24.03.2017 | Shah Alam
Cr : @masputehpiktures πŸŽ₯
Emcee : @emceesaufi
Make up : @ynasakinah #aliaaxsyafiq #tqforohsomevideo #sapekataiollsxsedih 😏😜 P/s : For full video boleh search Afiq Ismail di FB ☺️

#Repost @aliaaaismail with @repostapp
・・・
Part 2
Ijab & Qabul of @aliaaaismail + @amadsyafiqz 24.03.2017 | Shah Alam
Cr : @masputehpiktures πŸŽ₯
Emcee : @emceesaufi
Make up : @ynasakinah #aliaaxsyafiq #alhamdulillah #sanggulevent #kencanaevent #emceesaufi

okay ni dia mua merangkap bridesmaid jgk @ynasakinah serba boleh tau πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜….
.
sort of #aliaaxsyafiq event last weekend.
.
.
Photo | @seripictures
Dress | @jakeltextile
Hijab | @galeriariani
Make Up | @ynasakinah
Bridesmaid Outfit | @byellelyaa
Bridesmaid Hijab | @zeyaa.my
.
.
#seripictures #malaywedding #malayweddingguide

Most Popular Instagram Hashtags