#alhumairafans

MOST RECENT

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

6 design Rija ni masih available. Hanya 1 helai for each design. Item ready stock. Boleh whatsapp 0165699062 jika berminat. 😊
.
.
#alhumairaRija #AlhumairaLovers #alhumairafans #Alhumairaagent #AlhumairaAuthorizedAgentAAA039 #instanthijab #tudungsarung #tudunginstant

Clio Essential Series ini memang special kerana fabrik yang digunakan sangat best di mana ia mempunyai tekstur yang unik serta fabrik ini jugak tidak mudah renyuk tau! Jadi pada anda yang suka sangat travel tu, wajib dapatkan Clio Essential Series ini! Memang best dan anda juga tidak perlu mengambil masa untuk bersiap lagi!
.
.
Material: Textured Korean Chiffon
Size: Width ( 68cm est) Height ( 190cm est)
Price : RM65.00 + Postage Fee SM (RM7.00) / SS (RM11.00)
Care Instructions: Hand Wash.Machine Wash Not Advisable.
.
Whatsapp NOW to ORDER!! 😊 ➡ 📲 018-7748946
#alhumairafans #alhumairacontemporary #AAA002
#Alhumairatutorial
#AlhumairaClio

Ramai wanita bertudung inginkan shawl yang mudah digayakan untuk melakukan pelbagai aktiviti harian. Jadi semestinya Clio Essential Series ini sesuai untuk setiap wanita bertudung kerana ianya satu-satunya shawl dari koleksi Alhumaira yang diperbuat daripada fabrik Textured Korean Chiffon. Fabrik ini memang best sebab ianya tidak mudah renyuk, sangat flowy dah mudah dibentuk! Sesuai sangat untuk anda yang suka travel tu tau!
.
.
Color: Celtic Blue
Material: Textured Korean Chiffon
Size: Width ( 68cm est) Height ( 190cm est)
Price : RM65.00 + Postage Fee SM (RM7.00) / SS (RM11.00)
Care Instructions: Hand Wash.Machine Wash Not Advisable.
.
Whatsapp NOW to ORDER!! 😊 ➡ 📲 018-7748946
#alhumairafans #alhumairacontemporary #AAA002
#Alhumairatutorial
#AlhumairaClio

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

💗BASIC PREMIUM SHAWL💗
.
.
Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon.
.
Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas.
.
.
PRICE : RM59
Postage : SM RM8 | SS RM11 .
.
📲013.377.9907
📲013.377.9907
📲013.377.9907
.
.
#alhumairainner #snowcapinner #dewtiebackinner #allurepremiumrayashawl
#sempurnaraya2018 #alhumairashawl #alhumairafans #alhumairafinesse
#alhumairalustre #sempurnaraya2018 #raya2018 #shawlraya #swarovskicrystals #swarovski #lanaspecialrayaedition #lanaprintedshawl #printedshawl
#basicpremiumshawl #AlhumairaBasicPremium #alhumairashawl #plainshawl

Kebanyakkan wanita lebih suka gaya yang simple tetapi tetap tampak elegant kan? Semestinya anda wajib dapatkan koleksi Clio Essential Series ini! Istimewanya tentang Clio Essential Series ini adalah, ia mempunyai special tekstur pada fabrik tersebut. Fabrik Textured Korean Chiffon yang kami pilih ini juga tidak mudah renyuk, sangat flowy dan memang selesa digayakan pada bila-bila masa saja!
.
.
Color: Peach Blossom
Material: Textured Korean Chiffon
Size: Width ( 68cm est) Height ( 190cm est)
Price : RM65.00 + Postage Fee SM (RM7.00) / SS (RM11.00)
Care Instructions: Hand Wash.Machine Wash Not Advisable.
.
Whatsapp NOW to ORDER!! 😊 ➡ 📲 018-7748946
#alhumairafans #alhumairacontemporary #AAA002
#Alhumairatutorial
#AlhumairaClio

Fabrik untuk koleksi ini adalah Textured Korean Chiffon di mana ianya tidak mudah renyuk, sangat flowy dan yang bestnya ia mempunyai special tekstur pada fabrik tersebut. Dengan kelembutan dan keistimewaan fabrik ini juga, anda boleh gayakan pelbagai jenis gaya dan tampil selesa bila memakainya.
.
.
Whatsapp NOW to ORDER!! 😊 ➡ 📲 018-7748946
#alhumairafans #alhumairacontemporary #AAA002
#AlhumairaClio
#AlhumairaClio

Haa macam mana? Rambang mata tak nak pilih warna untuk Clio Essential Series kali ini? Untuk koleksi Clio Essential, terdapat pelbagai pilihan warna pastel, bold & dark colour. Memang cantik & menarik sangat! Confirm boleh buat anda semua rambang mata untuk membuat pilihan! 😍
.
.
Whatsapp NOW to ORDER!! 😊 ➡ 📲 018-7748946
#alhumairafans #alhumairacontemporary #AAA002
#AlhumairaClio

Tampil cantik, elegant & bergaya dengan Clio Essential Series. Fabriknya yang berkualiti tinggi, selesa, tidak mudah renyuk serta mudah dibentuk ini pasti akan memudahkan setiap wanita bertudung untuk bergaya dalam keadaan yang lebih selesa 🤗
.
.
Whatsapp NOW to ORDER!! 😊 ➡ 📲 018-7748946
#alhumairafans #alhumairacontemporary #AAA002
#AlhumairaClio

Most Popular Instagram Hashtags