#alhijrah

MOST RECENT

.
===============
KURUNG AYANA .
===============
.
✔ DESIGN KURUNG PEPLUM 3 LAYER
Cutting peplum yang cantik dan dapat cover perut dan pinggul
.
✔ 6 PILIHAN WARNA MENARIK
Kami tampilkan warna warna hot dan menarik 2018.
.
✔ SIZE S - XL
Kita ada size dari S sehingga XL. Dan cutting kita plussize ye kali nih.
.
✔ BF FRIENDLY
1 hidden di bahagian dada untuk memudahkan ibu ibu menyusu.
.
✔ WUDHU FRIENDLY
Ada button dan boleh dibuka untuk mengambil wudhu.
.
✔DETAILING 3D FLOWER YG COMEL
3D Flower di pinggang menampakkan pemakai Kurung ini makin manis.
.
✔PENGGUNAAN KAIN YG BANYAK
Nampak tak berlayer2 tu, kita potong kembang payung tau. Supaya maintain flowy. .
✔ COMO CREPE
Kain selesa, tak perlu iron teruk teruk sangat, dan serap peluh. Seharian pakai Blossom ini pun tak rimas, selesa sangat. Tu yang customer kata kat Bella. =)
.
✔BOLEH PAKAI KE SEMUA MAJLIS
Design yg simple dan boleh pakai di semua majlis termasuklah ke pejabat.
.
.
Harga asal Kurung Ayana nih RM199 tau,
tapi sis nad nak kasi offer untuk first batch ni ;
.
RM179 JUR SEKALI DAPAT FREE POSTAGE UTK PEMBELI TERAWAL (Utk dalam Malaysia).
.
Kindly pm me 😉
www.wasap.my/601114410261
.
#kurung #bajukurung #bajuakadnikah #kurungmoden #kurungsyarie #kurungsale #kurungpahang #kurungkahwin #kahwin #akadnikah #viral #alhijrah #tv3 #tv9

💟ALANA DRESS 2 IN 1💟
.
Tergoda tak uools dengan Alana 2in1 yang super duper elegantt ni? Boleh jadi dress, boleh jadi blouse😍
.
Bermula harini sehingga 22 Julai sis bg Harga PROMO utk korang..jimat RM 30 tau uolls 😍😍 Nak ke x nak?
.
Kalau berkenan cepat2 whatsapp sis ye 😉 sebarang order & pertanyaan korang boleh tekan link di bio ye 😁
.
#alanadress #promo #diskaun #viral #alhijrah #dress #blousetrendy #blouse #blouseterkini #blousepromo #dresscantik

💟ALANA DRESS 2 IN 1💟
.
Tergoda tak uools dengan Alana 2in1 yang super duper elegantt ni? Boleh jadi dress, boleh jadi blouse😍
.
Bermula harini sehingga 22 Julai sis bg Harga PROMO utk korang..jimat RM 30 tau uolls 😍😍 Nak ke x nak?
.
Kalau berkenan cepat2 whatsapp sis ye 😉 sebarang order & pertanyaan korang boleh tekan link di bio ye 😁
.
#alanadress #promo #diskaun #viral #alhijrah #dress #blousetrendy #blouse #blouseterkini #blousepromo #dresscantik

💟ALANA DRESS 2 IN 1💟
.
Tergoda tak uools dengan Alana 2in1 yang super duper elegantt ni? Boleh jadi dress, boleh jadi blouse😍
.
Bermula harini sehingga 22 Julai sis bg Harga PROMO utk korang..jimat RM 30 tau uolls 😍😍 Nak ke x nak?
.
Kalau berkenan cepat2 whatsapp sis ye 😉 sebarang order & pertanyaan korang boleh tekan link di bio ye 😁
.
#alanadress #promo #diskaun #viral #alhijrah #dress #blousetrendy #blouse #blouseterkini #blousepromo #dresscantik

💟ALANA DRESS 2 IN 1💟
.
Tergoda tak uools dengan Alana 2in1 yang super duper elegantt ni? Boleh jadi dress, boleh jadi blouse😍
.
Bermula harini sehingga 22 Julai sis bg Harga PROMO utk korang..jimat RM 30 tau uolls 😍😍 Nak ke x nak?
.
Kalau berkenan cepat2 whatsapp sis ye 😉 sebarang order & pertanyaan korang boleh tekan link di bio ye 😁
.
#alanadress #promo #diskaun #viral #alhijrah #dress #blousetrendy #blouse #blouseterkini #blousepromo #dresscantik

💟ALANA DRESS 2 IN 1💟
.
Tergoda tak uools dengan Alana 2in1 yang super duper elegantt ni? Boleh jadi dress, boleh jadi blouse😍
.
Bermula harini sehingga 22 Julai sis bg Harga PROMO utk korang..jimat RM 30 tau uolls 😍😍 Nak ke x nak?
.
Kalau berkenan cepat2 whatsapp sis ye 😉 sebarang order & pertanyaan korang boleh tekan link di bio ye 😁
.
#alanadress #promo #diskaun #viral #alhijrah #dress #blousetrendy #blouse #blouseterkini #blousepromo #dresscantik

💟ALANA DRESS 2 IN 1💟
.
Tergoda tak uools dengan Alana 2in1 yang super duper elegantt ni? Boleh jadi dress, boleh jadi blouse😍
.
Bermula harini sehingga 22 Julai sis bg Harga PROMO utk korang..jimat RM 30 tau uolls 😍😍 Nak ke x nak?
.
Kalau berkenan cepat2 whatsapp sis ye 😉 sebarang order & pertanyaan korang boleh tekan link di bio ye 😁
.
#alanadress #promo #diskaun #viral #alhijrah #dress #blousetrendy #blouse #blouseterkini #blousepromo #dresscantik

💟ALANA DRESS 2 IN 1💟
.
Tergoda tak uools dengan Alana 2in1 yang super duper elegantt ni? Boleh jadi dress, boleh jadi blouse😍
.
Bermula harini sehingga 22 Julai sis bg Harga PROMO utk korang..jimat RM 30 tau uolls 😍😍 Nak ke x nak?
.
Kalau berkenan cepat2 whatsapp sis ye 😉 sebarang order & pertanyaan korang boleh tekan link di bio ye 😁
.
#alanadress #promo #diskaun #viral #alhijrah #dress #blousetrendy #blouse #blouseterkini #blousepromo #dresscantik

💟ALANA DRESS 2 IN 1💟
.
Tergoda tak uools dengan Alana 2in1 yang super duper elegantt ni? Boleh jadi dress, boleh jadi blouse😍
.
Bermula harini sehingga 22 Julai sis bg Harga PROMO utk korang..jimat RM 30 tau uolls 😍😍 Nak ke x nak?
.
Kalau berkenan cepat2 whatsapp sis ye 😉 sebarang order & pertanyaan korang boleh tekan link di bio ye 😁
.
#alanadress #promo #diskaun #viral #alhijrah #dress #blousetrendy #blouse #blouseterkini #blousepromo #dresscantik

💟ALANA DRESS 2 IN 1💟
.
Tergoda tak uools dengan Alana 2in1 yang super duper elegantt ni? Boleh jadi dress, boleh jadi blouse😍
.
Bermula harini sehingga 22 Julai sis bg Harga PROMO utk korang..jimat RM 30 tau uolls 😍😍 Nak ke x nak?
.
Kalau berkenan cepat2 whatsapp sis ye 😉 sebarang order & pertanyaan korang boleh tekan link di bio ye 😁
.
#alanadress #promo #diskaun #viral #alhijrah #dress #blousetrendy #blouse #blouseterkini #blousepromo #dresscantik

💟ALANA DRESS 2 IN 1💟
.
Tergoda tak uools dengan Alana 2in1 yang super duper elegantt ni? Boleh jadi dress, boleh jadi blouse😍
.
Bermula harini sehingga 22 Julai sis bg Harga PROMO utk korang..jimat RM 30 tau uolls 😍😍 Nak ke x nak?
.
Kalau berkenan cepat2 whatsapp sis ye 😉 sebarang order & pertanyaan korang boleh tekan link di bio ye 😁
.
#alanadress #promo #diskaun #viral #alhijrah #dress #blousetrendy #blouse #blouseterkini #blousepromo #dresscantik

💟ALANA DRESS 2 IN 1💟
.
Tergoda tak uools dengan Alana 2in1 yang super duper elegantt ni? Boleh jadi dress, boleh jadi blouse😍
.
Bermula harini sehingga 22 Julai sis bg Harga PROMO utk korang..jimat RM 30 tau uolls 😍😍 Nak ke x nak?
.
Kalau berkenan cepat2 whatsapp sis ye 😉 sebarang order & pertanyaan korang boleh tekan link di bio ye 😁
.
#alanadress #promo #diskaun #viral #alhijrah #dress #blousetrendy #blouse #blouseterkini #blousepromo #dresscantik

Morning uolls..
.
HARI INI!! Rm24 off utk aisyah dress. Siap free postage! Stay tuned..
.
Jom grab cepat sebelum kehabisan stok !!
.
Whatsapp sis NOW!!
Www.wasap.my/601114410261
.
Ps:Warna dlm gmbr 5% berbeza dr warna asal atas faktor pencahayaan dan shoot outdoor
.
#diskaun #promosi #promo #jubahaisyah #jubah #dress #dresscantik #dresstunang #dressraya #jubahraya #jubahmoden #jubaheksklusif #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #viral #tv3 #tv9 #alhijrah

Morning uolls..
.
HARI INI!! Rm24 off utk aisyah dress. Siap free postage! Stay tuned..
.
Jom grab cepat sebelum kehabisan stok !!
.
Whatsapp sis NOW!!
Www.wasap.my/601114410261
.
Ps:Warna dlm gmbr 5% berbeza dr warna asal atas faktor pencahayaan dan shoot outdoor
.
#diskaun #promosi #promo #jubahaisyah #jubah #dress #dresscantik #dresstunang #dressraya #jubahraya #jubahmoden #jubaheksklusif #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #viral #tv3 #tv9 #alhijrah

Morning uolls..
.
HARI INI!! Rm24 off utk aisyah dress. Siap free postage! Stay tuned..
.
Jom grab cepat sebelum kehabisan stok !!
.
Whatsapp sis NOW!!
Www.wasap.my/601114410261
.
Ps:Warna dlm gmbr 5% berbeza dr warna asal atas faktor pencahayaan dan shoot outdoor
.
#diskaun #promosi #promo #jubahaisyah #jubah #dress #dresscantik #dresstunang #dressraya #jubahraya #jubahmoden #jubaheksklusif #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #viral #tv3 #tv9 #alhijrah

Morning uolls..
.
HARI INI!! Rm24 off utk aisyah dress. Siap free postage! Stay tuned..
.
Jom grab cepat sebelum kehabisan stok !!
.
Whatsapp sis NOW!!
Www.wasap.my/601114410261
.
Ps:Warna dlm gmbr 5% berbeza dr warna asal atas faktor pencahayaan dan shoot outdoor
.
#diskaun #promosi #promo #jubahaisyah #jubah #dress #dresscantik #dresstunang #dressraya #jubahraya #jubahmoden #jubaheksklusif #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #viral #tv3 #tv9 #alhijrah

Morning uolls..
.
HARI INI!! Rm24 off utk aisyah dress. Siap free postage! Stay tuned..
.
Jom grab cepat sebelum kehabisan stok !!
.
Whatsapp sis NOW!!
Www.wasap.my/601114410261
.
Ps:Warna dlm gmbr 5% berbeza dr warna asal atas faktor pencahayaan dan shoot outdoor
.
#diskaun #promosi #promo #jubahaisyah #jubah #dress #dresscantik #dresstunang #dressraya #jubahraya #jubahmoden #jubaheksklusif #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #viral #tv3 #tv9 #alhijrah

Morning uolls..
.
HARI INI!! Rm24 off utk aisyah dress. Siap free postage! Stay tuned..
.
Jom grab cepat sebelum kehabisan stok !!
.
Whatsapp sis NOW!!
Www.wasap.my/601114410261
.
Ps:Warna dlm gmbr 5% berbeza dr warna asal atas faktor pencahayaan dan shoot outdoor
.
#diskaun #promosi #promo #jubahaisyah #jubah #dress #dresscantik #dresstunang #dressraya #jubahraya #jubahmoden #jubaheksklusif #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #viral #tv3 #tv9 #alhijrah

بسم الله الر حمن الر حيم
Kode : Turkey 801
Harga : 300.000 . Keterangan ada dipict.

Fix Order Silakan gunakana Format 👇👇
Format Order
* Orderan *
Kode / Nama brng :
Warna :
Jumlah
Size (jika ada ukran) :
Nama :
Alamat :
No tlpn : * Note : u/ alamat harap tulis dngn lngkap
Pertanyaan / Order 👇👇
📒 Inbok / Messeger 📲 Wa : 0895 4129 14072
📲 Line : @gita_id

#gamissyari #dress #couple #tunik #mukenah #alwahijab #alhijrah #greenism #nibras #haihai #exlusivesalt #sheiraki #tasimport #putriyunaningsih #pengirimanSALA3 #pengirimanBOGOR #pengirimanaTGR #pengirimanBATAM #happyshoping 😊😊🙏

Most Popular Instagram Hashtags