[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#alhijrah

11151 posts

TOP POSTS

Betul lah orang cakap,Bidadari itu wujud.. Ada sebelah Affa Ni 😍
It's an honour to be my idol's partner in crime for the latest Tv program AIS! Apa itu AIS? Bukan ais kacang,bukan AIS AIS baby.. tapi................ @nurhelizahelmi #AIS #comingsoon #staytune #alhijrah

Alhamdulillah tq @profmuhaya 💕 Utk pengetahuan semua Prof Muhaya mmg Faz anggap n gelarkan BONDA. Ingat lagi min ada tgk sesi TelekungTalk @missfazura with Prof Muhaya 💕
.
.
#fattzura #fazura #wanitaterindah #nurfazura #missfazura #profmuhaya #love #alhamdulillah #syukurmerekayangbaikmemangakanmendoakanyangterbaik #fafacouple #alhijrah

TV Al-Hijrah will be distributing "Bubur Lambuk" to IIUM community on 5th June 2017, from 3.00 pm at IIUM Business Centre. #IIUM #alhijrah

Alhamdulillah rezeki Melur Putih di jemput sebagai tetamu untuk program Assalamualaikum di TV Al Hijrah untuk membincangkan topik "Perniagaan di Luar Bidang". Kami diberi kesempatan untuk share pengalaman kami yang melakukan dua kerja dalam satu masa.
#melurputih
#alhijrah
#assalamualaikum
#channel114

Happy Al-Hijra! #alhijrah
.
.
.
.
.
.
#islamicnewyear #alain

Jika kau pernah sangat kacau dan hancur, terlanjur dikalahkan dan diperlakukan tidak adil oleh hidup ini, tetapi kamu masih punya kelembutan untuk menyayangi orang lain, maka kau layak mendapatkan cinta yang lebih luas dari samudera—lebih agung dari gunung-gunung.
.
#HijrahBangTato #Journey #TPQ #AlHijrah

APAAAAAA?! esk bergabung lagi??!!! 😱😱😝😝😂😂😂😂😂 @nurulzahid .
terima kasih pd yg menonton ASSALAMUALAIKUM di Alhijrah td
.
jumpa esk 8-10pg 😉
.
nota: kita kalau sparing dgn kengkawan satu kepala boleh pecah rumah pecah set pecah kepala. jom tag kwn korang yg satu kepala tu 😂😝
.
#farafauzana
#assalamualaikum
#alhijrah
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost

Don’t limit your challenges but challenge your limits
#tepipantai #alhijrah #pemudahijrah

MOST RECENT

Pengiriman mulai tanggal 27 November 2017 .
Sangat2 terbatas, jadi bisa di booked dari sekarang.
Booked via WA di bio yaa
.
Free Bross dagu cantik untuk yang ikut pengiriman tanggal 27, 28, 29 November 😊

order via
WA 085780805392
happy shopping ukh..💕💕 #gamisnyaman #gamis1set #hijabstyle #hijabsyari #gamismuslimah #terbaru #hijabers #gamismanis #greenismlovers #alhijrah #elagant #gamisset #freebros #muslimahfashion #syari #setsyari #khimar #bajumuslim #baju #syari #hijabstyle

Pengiriman mulai tanggal 27 November 2017 .
Sangat2 terbatas, jadi bisa di booked dari sekarang.
Booked via WA di bio yaa
.
Free Bross dagu cantik untuk yang ikut pengiriman tanggal 27, 28, 29 November 😊

order via WA
085780805392
#gamisnyaman #gamis1set #hijabstyle #hijabsyari #gamismuslimah #terbaru #hijabers #gamismanis #greenismlovers #alhijrah #elagant #gamisset #freebros #muslimahfashion #syari #setsyari #khimar #bajumuslim #baju #syari #hijabstyle

Pengiriman mulai tanggal 27 November 2017 .
Sangat2 terbatas, jadi bisa di booked dari sekarang.
Booked via WA di bio yaa
.
Free Bross dagu cantik untuk yang ikut pengiriman tanggal 27, 28, 29 November 😊

#gamisnyaman #gamis1set #hijabstyle #hijabsyari #gamismuslimah #terbaru #hijabers #gamismanis #greenismlovers #alhijrah #elagant #gamisset #freebros #muslimahfashion #syari #setsyari #khimar #bajumuslim #baju #syari #hijabstyle

SET KECANTIKAN PALING BERKESAN!

Vitamin C dan Collagen Powder adalah vitamin yang sangat berkesan dengan cepat.

2 minggu dah nampak kesan kulit muka yang sangat licin, lembut dan lebih berseri!

Nak kan kulit yang lebih cantik?

VITAMIN C | COLLAGEN POWDER. Pilihan utama rakyat Malaysia.

Dapatkan dengan kami sekarang!

WASAP KAMI | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #vitaminc #kolagen #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

SET KECANTIKAN PALING BERKESAN!

Vitamin C dan Collagen Powder adalah vitamin yang sangat berkesan dengan cepat.

2 minggu dah nampak kesan kulit muka yang sangat licin, lembut dan lebih berseri!

Nak kan kulit yang lebih cantik?

VITAMIN C | COLLAGEN POWDER. Pilihan utama rakyat Malaysia.

Dapatkan dengan kami sekarang!

WASAP KAMI | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #vitaminc #kolagen #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

SET KECANTIKAN PALING BERKESAN!

Vitamin C dan Collagen Powder adalah vitamin yang sangat berkesan dengan cepat.

2 minggu dah nampak kesan kulit muka yang sangat licin, lembut dan lebih berseri!

Nak kan kulit yang lebih cantik?

VITAMIN C | COLLAGEN POWDER. Pilihan utama rakyat Malaysia.

Dapatkan dengan kami sekarang!

WASAP KAMI | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #vitaminc #kolagen #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

OMEGA GUARD SHAKLEE!

Kaya dengan DHA dan EPA. Dari sumber minyak ikan di laut dalam.

Omega Guard sangat sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat dan untuk perkembangan otak.

Wife abeis amalkan omega ini untuk masalah Hypertiroid. Alhamdulillah bengkak goiter dari tiroid dah surut dan hilang selepas 3 bulan konsisten tanpa skip.

Korang kalau nak amalkan Omega ni, boleh terus wasap abeis di sini ⬇⬇ .
.
WASAP | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #hypertiroid #omegaguard #minyakikan #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

OMEGA GUARD SHAKLEE!

Kaya dengan DHA dan EPA. Dari sumber minyak ikan di laut dalam.

Omega Guard sangat sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat dan untuk perkembangan otak.

Wife abeis amalkan omega ini untuk masalah Hypertiroid. Alhamdulillah bengkak goiter dari tiroid dah surut dan hilang selepas 3 bulan konsisten tanpa skip.

Korang kalau nak amalkan Omega ni, boleh terus wasap abeis di sini ⬇⬇ .
.
WASAP | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #Shakleeeffect #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #hypertiroid #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

OMEGA GUARD SHAKLEE!

Kaya dengan DHA dan EPA. Dari sumber minyak ikan di laut dalam.

Omega Guard sangat sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat dan untuk perkembangan otak.

Wife abeis amalkan omega ini untuk masalah Hypertiroid. Alhamdulillah bengkak goiter dari tiroid dah surut dan hilang selepas 3 bulan konsisten tanpa skip.

Korang kalau nak amalkan Omega ni, boleh terus wasap abeis di sini ⬇⬇ .
.
WASAP | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #hypertiroid #omegaguard #minyakikan #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

Nak tahu rahsia Vivix?

4 Ramuan Utama Vivix adalah:-
.
🌿Muscadine Grape
🌿Purple Carrot
🌿Elderberry
🌿Polygonum Cuspidatum
.
Muscadine Grape
___________________
🍇ramuan anti penuaan
🍇ramuan menghentikan kimia penyebab kanser .
.
Purple Carrot
________________
🌵sumber terbaik Vitamin A
🌵sumber anti oksidan yang sangat tingi
🌵kurangkan risiko sakit jantung
.
Elderlyberry
______________
🌳 ubati simptom flu, influenza B, asma, batuk
🌳kuatkan sistem imun dan melawan diabetes
🌳rendahkan kolestrol
🌳elak penyakit jantung, strok
🌳boleh kurangkan stress
🌳baiki penglihatan
🌳baiki penghadaman
.
Polygonum Cuspidatum
_________________________
🍀 anti penuaan
🍀 rendahkan kolestrol
🍀 rendahkan tekanan darah
🍀 tingkatkan prestasi atlet
🍀 kurangkan berat badan
.
Vivix shaklee mampu untuk
.
👑Menggalakkan rangsangan PENUAAN YANG SIHAT
.
👑Membantu menghalang KANSER
.
👑Mengurangkan risiko SAKIT JANTUNG
.
👑Mengurangkan komplikasi pesakit DIABETES
.
👑Menyokong kesihatan SENDI
.
👑Mengurangkan insiden bg penyakit ALZHEIMER
.
👑Membantu dalam MENGURANGKAN BERAT BADAN
.
👑Meningkatkan sistem IMUN
.
👑Meningkatkan kesihatan MATA
.
👑Menyokong kesihatan keseluruhan
.
BONUS bagi mereka yg mengamalkan VIVIX = Mereka kelihatan lebih berseri,bertenaga & awet muda !
.
.
Hubungi kami untuk dapatkan Vivix dengan harga yang murah! .
.
.

WASAP | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #Shakleeeffect #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #cysthilang #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

Nak tahu rahsia Vivix?

4 Ramuan Utama Vivix adalah:-
.
🌿Muscadine Grape
🌿Purple Carrot
🌿Elderberry
🌿Polygonum Cuspidatum
.
Muscadine Grape
___________________
🍇ramuan anti penuaan
🍇ramuan menghentikan kimia penyebab kanser .
.
Purple Carrot
________________
🌵sumber terbaik Vitamin A
🌵sumber anti oksidan yang sangat tingi
🌵kurangkan risiko sakit jantung
.
Elderlyberry
______________
🌳 ubati simptom flu, influenza B, asma, batuk
🌳kuatkan sistem imun dan melawan diabetes
🌳rendahkan kolestrol
🌳elak penyakit jantung, strok
🌳boleh kurangkan stress
🌳baiki penglihatan
🌳baiki penghadaman
.
Polygonum Cuspidatum
_________________________
🍀 anti penuaan
🍀 rendahkan kolestrol
🍀 rendahkan tekanan darah
🍀 tingkatkan prestasi atlet
🍀 kurangkan berat badan
.
Vivix shaklee mampu untuk
.
👑Menggalakkan rangsangan PENUAAN YANG SIHAT
.
👑Membantu menghalang KANSER
.
👑Mengurangkan risiko SAKIT JANTUNG
.
👑Mengurangkan komplikasi pesakit DIABETES
.
👑Menyokong kesihatan SENDI
.
👑Mengurangkan insiden bg penyakit ALZHEIMER
.
👑Membantu dalam MENGURANGKAN BERAT BADAN
.
👑Meningkatkan sistem IMUN
.
👑Meningkatkan kesihatan MATA
.
👑Menyokong kesihatan keseluruhan
.
BONUS bagi mereka yg mengamalkan VIVIX = Mereka kelihatan lebih berseri,bertenaga & awet muda !
.
.
Hubungi kami untuk dapatkan Vivix dengan harga yang murah! .
.
.

WASAP | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #Shakleeeffect #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #cysthilang #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

Nak tahu rahsia Vivix?

4 Ramuan Utama Vivix adalah:-
.
🌿Muscadine Grape
🌿Purple Carrot
🌿Elderberry
🌿Polygonum Cuspidatum
.
Muscadine Grape
___________________
🍇ramuan anti penuaan
🍇ramuan menghentikan kimia penyebab kanser .
.
Purple Carrot
________________
🌵sumber terbaik Vitamin A
🌵sumber anti oksidan yang sangat tingi
🌵kurangkan risiko sakit jantung
.
Elderlyberry
______________
🌳 ubati simptom flu, influenza B, asma, batuk
🌳kuatkan sistem imun dan melawan diabetes
🌳rendahkan kolestrol
🌳elak penyakit jantung, strok
🌳boleh kurangkan stress
🌳baiki penglihatan
🌳baiki penghadaman
.
Polygonum Cuspidatum
_________________________
🍀 anti penuaan
🍀 rendahkan kolestrol
🍀 rendahkan tekanan darah
🍀 tingkatkan prestasi atlet
🍀 kurangkan berat badan
.
Vivix shaklee mampu untuk
.
👑Menggalakkan rangsangan PENUAAN YANG SIHAT
.
👑Membantu menghalang KANSER
.
👑Mengurangkan risiko SAKIT JANTUNG
.
👑Mengurangkan komplikasi pesakit DIABETES
.
👑Menyokong kesihatan SENDI
.
👑Mengurangkan insiden bg penyakit ALZHEIMER
.
👑Membantu dalam MENGURANGKAN BERAT BADAN
.
👑Meningkatkan sistem IMUN
.
👑Meningkatkan kesihatan MATA
.
👑Menyokong kesihatan keseluruhan
.
BONUS bagi mereka yg mengamalkan VIVIX = Mereka kelihatan lebih berseri,bertenaga & awet muda !
.
.
Hubungi kami untuk dapatkan Vivix dengan harga yang murah! .
.
.

WASAP | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #Shakleeeffect #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #cysthilang #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

Pendarahan Dalam Faraj Berhenti! .
.
4 Ramuan Utama Vivix adalah:-
.
🌿Muscadine Grape
🌿Purple Carrot
🌿Elderberry
🌿Polygonum Cuspidatum
.
Muscadine Grape
___________________
🍇ramuan anti penuaan
🍇ramuan menghentikan kimia penyebab kanser .
.
Purple Carrot
________________
🌵sumber terbaik Vitamin A
🌵sumber anti oksidan yang sangat tingi
🌵kurangkan risiko sakit jantung
.
Elderlyberry
______________
🌳 ubati simptom flu, influenza B, asma, batuk
🌳kuatkan sistem imun dan melawan diabetes
🌳rendahkan kolestrol
🌳elak penyakit jantung, strok
🌳boleh kurangkan stress
🌳baiki penglihatan
🌳baiki penghadaman
.
Polygonum Cuspidatum
_________________________
🍀 anti penuaan
🍀 rendahkan kolestrol
🍀 rendahkan tekanan darah
🍀 tingkatkan prestasi atlet
🍀 kurangkan berat badan
.
Vivix shaklee mampu untuk
.
👑Menggalakkan rangsangan PENUAAN YANG SIHAT
.
👑Membantu menghalang KANSER
.
👑Mengurangkan risiko SAKIT JANTUNG
.
👑Mengurangkan komplikasi pesakit DIABETES
.
👑Menyokong kesihatan SENDI
.
👑Mengurangkan insiden bg penyakit ALZHEIMER
.
👑Membantu dalam MENGURANGKAN BERAT BADAN
.
👑Meningkatkan sistem IMUN
.
👑Meningkatkan kesihatan MATA
.
👑Menyokong kesihatan keseluruhan
.
BONUS bagi mereka yg mengamalkan VIVIX = Mereka kelihatan lebih berseri,bertenaga & awet muda !
.
.
Hubungi kami untuk dapatkan Vivix dengan harga yang murah! .
.
.

WASAP | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #Shakleeeffect #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #cysthilang #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

Pendarahan Dalam Faraj Berhenti! .
.
4 Ramuan Utama Vivix adalah:-
.
🌿Muscadine Grape
🌿Purple Carrot
🌿Elderberry
🌿Polygonum Cuspidatum
.
Muscadine Grape
___________________
🍇ramuan anti penuaan
🍇ramuan menghentikan kimia penyebab kanser .
.
Purple Carrot
________________
🌵sumber terbaik Vitamin A
🌵sumber anti oksidan yang sangat tingi
🌵kurangkan risiko sakit jantung
.
Elderlyberry
______________
🌳 ubati simptom flu, influenza B, asma, batuk
🌳kuatkan sistem imun dan melawan diabetes
🌳rendahkan kolestrol
🌳elak penyakit jantung, strok
🌳boleh kurangkan stress
🌳baiki penglihatan
🌳baiki penghadaman
.
Polygonum Cuspidatum
_________________________
🍀 anti penuaan
🍀 rendahkan kolestrol
🍀 rendahkan tekanan darah
🍀 tingkatkan prestasi atlet
🍀 kurangkan berat badan
.
Vivix shaklee mampu untuk
.
👑Menggalakkan rangsangan PENUAAN YANG SIHAT
.
👑Membantu menghalang KANSER
.
👑Mengurangkan risiko SAKIT JANTUNG
.
👑Mengurangkan komplikasi pesakit DIABETES
.
👑Menyokong kesihatan SENDI
.
👑Mengurangkan insiden bg penyakit ALZHEIMER
.
👑Membantu dalam MENGURANGKAN BERAT BADAN
.
👑Meningkatkan sistem IMUN
.
👑Meningkatkan kesihatan MATA
.
👑Menyokong kesihatan keseluruhan
.
BONUS bagi mereka yg mengamalkan VIVIX = Mereka kelihatan lebih berseri,bertenaga & awet muda !
.
.
Hubungi kami untuk dapatkan Vivix dengan harga yang murah! .
.
.

WASAP | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #Shakleeeffect #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #cysthilang #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

Pendarahan Dalam Faraj Berhenti! .
.
4 Ramuan Utama Vivix adalah:-
.
🌿Muscadine Grape
🌿Purple Carrot
🌿Elderberry
🌿Polygonum Cuspidatum
.
Muscadine Grape
___________________
🍇ramuan anti penuaan
🍇ramuan menghentikan kimia penyebab kanser .
.
Purple Carrot
________________
🌵sumber terbaik Vitamin A
🌵sumber anti oksidan yang sangat tingi
🌵kurangkan risiko sakit jantung
.
Elderlyberry
______________
🌳 ubati simptom flu, influenza B, asma, batuk
🌳kuatkan sistem imun dan melawan diabetes
🌳rendahkan kolestrol
🌳elak penyakit jantung, strok
🌳boleh kurangkan stress
🌳baiki penglihatan
🌳baiki penghadaman
.
Polygonum Cuspidatum
_________________________
🍀 anti penuaan
🍀 rendahkan kolestrol
🍀 rendahkan tekanan darah
🍀 tingkatkan prestasi atlet
🍀 kurangkan berat badan
.
Vivix shaklee mampu untuk
.
👑Menggalakkan rangsangan PENUAAN YANG SIHAT
.
👑Membantu menghalang KANSER
.
👑Mengurangkan risiko SAKIT JANTUNG
.
👑Mengurangkan komplikasi pesakit DIABETES
.
👑Menyokong kesihatan SENDI
.
👑Mengurangkan insiden bg penyakit ALZHEIMER
.
👑Membantu dalam MENGURANGKAN BERAT BADAN
.
👑Meningkatkan sistem IMUN
.
👑Meningkatkan kesihatan MATA
.
👑Menyokong kesihatan keseluruhan
.
BONUS bagi mereka yg mengamalkan VIVIX = Mereka kelihatan lebih berseri,bertenaga & awet muda !
.
.
Hubungi kami untuk dapatkan Vivix dengan harga yang murah! .
.
.

WASAP | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #Shakleeeffect #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #cysthilang #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

Alhamdulillah, Cyst dah tak ada.
4 Ramuan Utama Vivix adalah:-
.
🌿Muscadine Grape
🌿Purple Carrot
🌿Elderberry
🌿Polygonum Cuspidatum
.
Muscadine Grape
___________________
🍇ramuan anti penuaan
🍇ramuan menghentikan kimia penyebab kanser .
.
Purple Carrot
________________
🌵sumber terbaik Vitamin A
🌵sumber anti oksidan yang sangat tingi
🌵kurangkan risiko sakit jantung
.
Elderlyberry
______________
🌳 ubati simptom flu, influenza B, asma, batuk
🌳kuatkan sistem imun dan melawan diabetes
🌳rendahkan kolestrol
🌳elak penyakit jantung, strok
🌳boleh kurangkan stress
🌳baiki penglihatan
🌳baiki penghadaman
.
Polygonum Cuspidatum
_________________________
🍀 anti penuaan
🍀 rendahkan kolestrol
🍀 rendahkan tekanan darah
🍀 tingkatkan prestasi atlet
🍀 kurangkan berat badan
.
Vivix shaklee mampu untuk
.
👑Menggalakkan rangsangan PENUAAN YANG SIHAT
.
👑Membantu menghalang KANSER
.
👑Mengurangkan risiko SAKIT JANTUNG
.
👑Mengurangkan komplikasi pesakit DIABETES
.
👑Menyokong kesihatan SENDI
.
👑Mengurangkan insiden bg penyakit ALZHEIMER
.
👑Membantu dalam MENGURANGKAN BERAT BADAN
.
👑Meningkatkan sistem IMUN
.
👑Meningkatkan kesihatan MATA
.
👑Menyokong kesihatan keseluruhan
.
BONUS bagi mereka yg mengamalkan VIVIX = Mereka kelihatan lebih berseri,bertenaga & awet muda !
.
.
Hubungi kami untuk dapatkan Vivix dengan harga yang murah! .
.
.

WASAP | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #Shakleeeffect #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #cysthilang #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

Alhamdulillah, Cyst dah tak ada.
4 Ramuan Utama Vivix adalah:-
.
🌿Muscadine Grape
🌿Purple Carrot
🌿Elderberry
🌿Polygonum Cuspidatum
.
Muscadine Grape
___________________
🍇ramuan anti penuaan
🍇ramuan menghentikan kimia penyebab kanser .
.
Purple Carrot
________________
🌵sumber terbaik Vitamin A
🌵sumber anti oksidan yang sangat tingi
🌵kurangkan risiko sakit jantung
.
Elderlyberry
______________
🌳 ubati simptom flu, influenza B, asma, batuk
🌳kuatkan sistem imun dan melawan diabetes
🌳rendahkan kolestrol
🌳elak penyakit jantung, strok
🌳boleh kurangkan stress
🌳baiki penglihatan
🌳baiki penghadaman
.
Polygonum Cuspidatum
_________________________
🍀 anti penuaan
🍀 rendahkan kolestrol
🍀 rendahkan tekanan darah
🍀 tingkatkan prestasi atlet
🍀 kurangkan berat badan
.
Vivix shaklee mampu untuk
.
👑Menggalakkan rangsangan PENUAAN YANG SIHAT
.
👑Membantu menghalang KANSER
.
👑Mengurangkan risiko SAKIT JANTUNG
.
👑Mengurangkan komplikasi pesakit DIABETES
.
👑Menyokong kesihatan SENDI
.
👑Mengurangkan insiden bg penyakit ALZHEIMER
.
👑Membantu dalam MENGURANGKAN BERAT BADAN
.
👑Meningkatkan sistem IMUN
.
👑Meningkatkan kesihatan MATA
.
👑Menyokong kesihatan keseluruhan
.
BONUS bagi mereka yg mengamalkan VIVIX = Mereka kelihatan lebih berseri,bertenaga & awet muda !
.
.
Hubungi kami untuk dapatkan Vivix dengan harga yang murah! .
.
.

WASAP | 📲 0195583692

#shakleekelantan #shakleeguamusang #Shakleeeffect #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ctdk #shukriyahaya #neelofar #cysthilang #kptmgm #redvelvert #dendamaurora #guamusang #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitcantik #kecantikankulit

Most Popular Instagram Hashtags