#alhaddad

MOST RECENT

السلام عليكم

الحمدلله
produk terbaru keluaran Al Haddad kini telah berada di pasaran😍 *TAMAR TEH HIJAU LATTE*🍃 Harga Pasaran
RM29

jom dapatkan sekarang☺
.
.
#MyLiaGaleri #Alhaddad #TamarTehHijauLatte

Produk Halal Makanan Kesihatan dn Keperluan sekeluarga dari AL HADDAD
Halal...Sihat....Berkah
Berikan kesempurnaan pada diri dan keluarga ... #alhaddad

Pilihan terbaik untuk semua... #alhaddad #tamarcocoa

Hadirilah !!! Doa Untuk Bangsa.
Ta'lim Rutin Malam Jum'at
Majlis Ta'lim Nurul Huda
Lil Habib Muhammad Faiq bin Alwi Al Haddad.
Sekaligus pembacaan Surat Yaasiin dan Tahlil untuk Bangsa Indonesia Tercinta dan mengenang jasa Para Pahlawan Pejuang Kemerdekaan Indonesia.
Jalan Logam Gang Umar Nawawi, Blandongan, Talang, Tegal.
Pukul 20.00 s/d selesai.
Mari sebarkan kedamaian dan ketenangan di Bumi Indonesia lewat doa dan munajat !!! @majlis_nurul_huda
#kalamimamulhaddad #imamulhaddad #alhaddad #majelistegal #majelis #tegal #majlisnurulhudategal #majlisnurulhuda #kalamsalaf #kalamhikmah #kalammutiara

Dapat komisen, dapat beli stok ni.
Awal bulan depan, boleh komisen pulok.

Best ork 😅😅 #ProdukBerkomisen
#AlHaddad

Aku kawenkan dikau Malt iQ dan Nestum. Eh. 😜
.
.
Yang nak jaga badan boleh try test ni. InsyaAllah kenyang. Babai nasi lemak, nasi minyak, nasi dagang. Adik kakak dalam pantang pun boleh minum. .
.
#maltiq #alhaddad #alhaddadmarketing #alhaddad4all #bukitpayong #stokisalhaddad #stokisbukitpayong #sayajualmurah #bazaarpaknil #shoppingonlinemalaysia

Road to sihat dan kurus. Babai nasi lemak, nasi minyak n what so evaaaa. InsyaAllah kenyang ja. .
.
#maltiq #alhaddad #alhaddadmarketing #alhaddad4all #bukitpayong #stokisalhaddad #stokisbukitpayong #sayajualmurah #bazaarpaknil #shoppingonlinemalaysia

Minuman cokelat dengan campuran kurma yang lezat dan nikmat. InsyaAllah akan membuat Hari2 anda lebih Ceria Dan Bertenaga.
Selain rasa mewah yang tentunya Masya Allah lezatnya, Insya Allah Ekstrak Kurma Tamar Cocoa berkhasiat sebagai:

Anti stress
Anti oksidan
Anti peradangan
Anti Penuaan
Menguatkan tulang
Menambah kecerdasan anak
Menambah jumlah Air Susu Ibu (ASI)
Menurunkan Demam
Menghaluskan kulit
Nutrisi untuk ibu hamil dan menyusui

Ayo hadirkan minuman sehat ini di rumah anda.

Tersedia kemasan bubuk 900 gr
Tersedia kemasan isi 20 sachet :
Info pemesanan :
Wa/sms : 085260387121

#tamarcocoa #bandaaceh #cokelat #minumankesehatan #igshop #olshopindo #kopiaceh #antioksidan #nutrisi #olshop #minuman #coklat #kurma #kesehatan #alhaddad #milo #indonesia #jakarta #medan #drinks #chocolate #halalfood #aceh #freeongkir #foodie #food #drink

Apabila seorang murid sudah erat ikatan hubungannya dengan gurunya maka yang dia liat dari gurunya itu semuanya ke istimewaan.

#majelistaklimalkhairwalbarokah #majelisalkhairwalbarokah
#habibhasanbinalialhaddad
#habibhasan #alhaddad

Al Haddad Marketing Sdn Bhd merupakan syarikat pengeluar minuman seisi keluarga yang mempunyai nilai tambah dari segi kesihatan.

Produk yang dikeluarkan dicampurkan dengan herba-herba bermutu tinggi dan memang terkenal dengan khasiatnya yang paling berkualiti. Produk Al Haddad Marketing Sdn Bhd dikeluarkan menggunakan bahan-bahan terpilih dan diyakini oleh pengguna akan manfaatnya kepada tubuh badan. .
.
Ada 6 pilihan utama supplement untuk kesihatan dan kecantikan keluaran alhaddad. Korang boleh pilih yg mana satu mengikut keperluan korang dalam seharian. Semoga bermanfaat untuk semua ❤
Whatsapp untuk order ya
#alhaddad #alhaddadmarketing #vcohalagel #grapseedoil #virgincoconutoil #eveningprimroseoil #omega3fishoil #extravirginoliveoil #blackseedoil #halagel_supplement #halagelmalaysia

Umar sangat behave dalam buaian. Soo ummi ambik kesempatan ni sapu² luar rumah sikit & sidai baju di jemuran. .
.
Lepas tu baru sarapan. Kurma sebijik dengan Malt iQ campuq Nestum. Alhamdulillah boleh tahan sampai next waktu makan. Susu badan pun bagai dipam-pam. 😘👍
.
.
Kain buai legend. Hehe
.
.
#UmarDay51 #maltiq #alhaddad #alhaddadmarketing #alhaddad4all #bukitpayong #stokisalhaddad #stokisbukitpayong #sayajualmurah #bazaarpaknil #shoppingonlinemalaysia

Yang mana berkenan di hati?
.
.
Beli 3 BARANG FREE KEAHLIAN SEUMUR HIDUP..
.
Guna sendiri pun dapat komisyen. .
Mestilah BEST ‼❗😍😍
.
#tamarkokoselangor #tamarkoko #chocaddict #minumanberkhasiat #halalproduct #produkmuslim #hotchoctamar #chocaddict #bazaaronline #peminatkoko #icechoclovers #instalife #tamarcoffee #alhaddadmarketing #alhaddad #jsnetwork

*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه*ُ ۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ۞
Dimulakan dengan lafaz... بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Berkah dari pemakanan halal... #alhaddad
#pemakanansunnah
#halal

YANG MUNGKIN ANDA TAK TAHU TENTANG KOKO
------------------------------ Terdapat kandungan lemak dalam koko yang mana minuman koko dapat menyumbang lebih tenaga berbanding dengan minuman kopi atau teh.

Koko apabila dicampurkan dengan susu dan gula akan menjadi minuman yang berkhasiat.

Pernah dinyatakan bahawa penghadaman susu bertambah baik dengan adanya koko yang bertindak membantu mengubah pembentukan susu beku di dalam perut.

sumber: www.koko.gov.my

Jommmmm!dapatkan Tamar Cocoa minuman harian sahur anda😍

Harga Pasaran: RM23 (SM)
Harga Pasaran: RM26 (SS)
#alhaddad #puncakalam 0137574656

semua karna cinta yg mengakibatkan gagal move on dari "MALAM SHOLAWAT TERDAHSYAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN REPUBLIK INDONESIA"
.
.
==========
Informasi & Peduli Dakwah:
Hub.
Ust. Dhia : 08 222 67 2222 3
@dhia_ali_bajrie27
Sdr. Fajar : 0895 6115 428 55
@fajar_kurniawann6
==========
Follow Majelis Al Madad:
@habib_lutfi_alhaddad
@majelisalmadad_official
==========
Follow Instagram :
@kibaralmadad
@artmadad
@pecinta_habib_lutfi_alhaddad
@team_of_amal
@al_madad_dahsyat
==========
#majelisalmadad #habiblutfialhaddad #almadad #alhaddad #madadyaahaddad #syubanulmuslimin #gusazmi #HabibZamanNow #DakwahZamanNow #pecintahabiblutfialhaddad #habiblutfialhaddad #habibanalutfialhaddad #majelisalmadad #almadaddahsyat #kibaralmadad

Be a productive worker and student! 🔆

#tamarcocoa #greentea #alhaddad

Di pejabat wajib Ada untuk perut kosong sementara waktu makan!

#alhaddad #greentea #tamarcocoa

Kelebihan #TAMARCOCOAGO #jomorder ✔ Mendapat kelulusan KKM mendapat pengiktirafan HEALTHIER CHOICE. ✔ Rasa coklat #HEBAT dengan manfaat kurma . ✔ 100% PRODUK BUATAN #MUSLIM dan mendapat kelulusan HALAL JAKIM ✔ 220ml #READY TO DRINK . Mudah dibawa kemana saja .
Sedia diminum.
Sangat SEDAP ! *Jom klik link ini utk info produk2 muslim dari alhaddad*
https://t.me/joinchat/AAAAAFC8Y46InaSaww42Rg

Saya Stokist
Produk2 #Alhaddad Marketing...
Ingin menjadi ahli?📝📝📝
Perlukan stock!!📦📦📦
Mai Dm /Whatsapp📲📲📲 http://StokistAlhaddadMsb0123602505.wasap.my

Credit
#alhaddadmanufacturing

Kelebihan #TAMARCOCOAGO #JomOrder ✔ Mendapat kelulusan KKM mendapat pengiktirafan HEALTHIER CHOICE. ✔ Rasa coklat #HEBAT dengan manfaat kurma . ✔ 100% PRODUK BUATAN #MUSLIM dan mendapat kelulusan HALAL JAKIM ✔ 220ml #READY TO DRINK . Mudah dibawa kemana saja .
Sedia diminum.
Sangat SEDAP ! *Jom klik link ini utk info produk2 muslim dari alhaddad*
https://t.me/joinchat/AAAAAFC8Y46InaSaww42Rg

Saya Stokist
Produk2 #Alhaddad Marketing...
Ingin menjadi ahli?📝📝📝
Perlukan stock!!📦📦📦
Mai Dm /Whatsapp📲📲📲 http://StokistAlhaddadMsb0123602505.wasap.my

Credit:
#alhaddadmanufacturing

Most Popular Instagram Hashtags