[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#albaniantradition

2023 posts

TOP POSTS

Kjo shkon per ditlindjen e @varrosi.otr ✌️😂❤️ E ska vetem ty ta besh , ndonjher edhe Zini #albaniantradition 👑 Urime bro @varrosi.otr edhe 100 tjera ishalla 🤙👑😍

tb ✨ #wedding#albaniantradition 💃🏼

@blerina_se 👰🏻 _______________________________________

Foto qe ka ma shum se 100 like e lo ne faqe
#qifti_i_vitit
#nuse #nusenuse #nuseshqiptare #albaniantradition

🇦🇱📷 #tb #albaniantradition

#AlbanianTradition 🇦🇱
_____
Dallama & Këmisha nga @lume_design

MOST RECENT

🇦🇱📷 #tb #albaniantradition

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

DEFRIM & EJONA Wedding
December 10, 2017
.
VIDEO by Mentor Hysa SHKODRAstudio.com / Tel; 347-323-1787
.
PHOTO by VITAL - VITALphoto.com - @VITALphotoNYC
.
#Albanian #AlbanianTradition #grandmarquiseballroom #grandmarquisecaterers #wedding #SHKODRAstudio

A woman wearing traditional dress from Mirdita region riding a horse. The traditional clothing of Albania includes more than 200 different varieties of clothing in all Albania and the Albanian-speaking territories and communities (including the Arbëreshë in Italy, Arvanites in Greece and Arbanasi in Croatia). Albania's recorded history of clothing goes back to classical times.
#limitlessalbania #visitalbania #starttheadventure #natgeobalkan #tripinalbania #tourinalbania #authenticalbania #albaniantradition #ethnicwear #traditionaldress #albaniangirl #albanianbride #dress #classictour #discoveralbania #horsebackriding #brides #culture #culturalexchange #culturaltourism 📧Email us to plan your trip in #albania

with my best kuniii 👸🏼👸🏼#albaniangirl #albaniantradition #dymija #wedding #summer #kosovo #happy

Atmosfera festive nëpër duar dhe ajër 😁😇🎅 Handmade kartolina's =) Dhurojmë një mendim të dedikuar me kartolina të punuara me kujdes dhe ndjeshmërisht detajshëm! Nëse keni një ide kartoline na shkruani_instadirect e krijojmë bashkë vizualisht përshtatshëm për fjalë të dashura! Për më tepër: https://www.facebook.com/pg/kopsastore/photos/?tab=album&album_id=1897882013861079

#krijojmebashke #kopsastore #kopsa #kopsagifts #handmadecrafts #handmade #tradition #albania #handmadecards #christmascards #albaniantradition #traditionalcostumes #traditionalcostumesofalbania

O ku hupi kuptimi edhe bukuria plisit të bardh!?
#albanian
#albaniantradition
#plisibardh
#krenaria
#shqiperiaime
#veshjekombetare

Traditë Shqiptare! Kompozime me motive të kostumeve tradicionale të Shqipërisë së Jugut dhe Veriut! Identitet dhe origjinalitet mbi tryezë apo varur në mure sipas ambjentit tuaj :) Ka modele të tjera në albumin tonë facebook.
Për detaje mbi produktet dhe porosi---instadirect! :) #krijojmebashke #kopsastore #kopsa #kopsagifts #handmadecrafts #handmade #tradition #albania #southofalbania #northofalbania #albaniantradition #traditionalcostumes #traditionalcostumesofalbania #pazariiri #tirana #pazariiritirana #albaniantradition

Art i bukur...
#albania🇦🇱
#albaniantradition
#art
#shoes
(Foto te derguara, na dergoni ne direct te tjera)❤

Vallja e Shotës është një ndër vallet më të njohura në Kosovë. Fjala "Shotë" përdoret me përkëdheli tek vajzat e reja, të shkathta e të pashme. Vallja luhet ne disa variante: dy vajza dhe dy djem bëhen çifte. Është valle lirike. Luhet në të gjitha tubimet festive dhe më shumë gjatë dasmave.
#valle #shqiptare
#albaniantradition 🇦🇱

Most Popular Instagram Hashtags