#alazharuniversity

2002 posts

TOP POSTS

Izinkan aku membagi kebahagian, jangan ditafsirkan untuk hal macam-macam.

#edisigraduation
#masihhangat
#loveparents
#alazharuniversity

Engkau tak perlu banyak menghabiskan waktu untuk memikirkan hasil dari perjuanganmu selama ini,karna semua yang engkau lakukan, tetap pada akhirnya akan bermuara ke lautan TakdirNya
.
.
. Percayalah,jangankan hanya sekedar membuatmu najah,memutar malam jadi siang,siang jadi malam saja Allah mampu,apalagi itu,yang penting tetap berdoa,tawakkal,apapun kehendakNya,berarti itulah yang terbaik.
اللهم اجعلنا من الناجحين و المتفوقين

#lastexamination #alazharuniversity #egypt #instamasisir #ramadankareem

Mangats, lancar ya gan! 💘
#alazharuniversity #cairo #termin1

Mudah-mudahan usaha kita semua berujung dengan hasil yang maksimal, aamiin..
.
.
Tawakkal 'alallah..
.
.
#najah
#LastExam
#alazharuniversity

Bila Allah timpakan kesusahan,, baru kita tahu erti bersyukur.. .
Alhamdulillah selesai urusan minhah kuwait.. .
Dari awal berseorangan, di akhir2 jumpa kawan2 sekali yang boleh buat geng. Hehe 😁😁
.
Terima kasih buat yg sudi menemani. 💕 u 😘
.
#SaingKlate #Secondyear #Alhamdulillah #DoakanSaya #AlAzharUniversity

Berbaik-sangkalah kepada Allah dan kepada hamba-hamba Allah
Barangsiapa yg berbaik-sangka kepada Allah, maka Allah akan melapangkan hatinya dengan rahsia-rahsia Makrifatullah
Pandanglah Allah pada tiap-tiap sesuatu yg dipandang
Itulah pandangan yg benar lagi membenarkan

#winter #alazharuniversity #cairo

MOST RECENT

😊🙌🙌👍👍👍👉✈🐫🐪 #egypt #egyptstudent #kairo #cairo #alazharuniversity #egyptian

#alazhar #alazharuniversity #islamiccairo #azhar #islamicstudies #الأزهر #fatimid_cairo #القاهرة_الفاطمية #جامع_الازهر #islamicworld Al-Azhar mosque is the second oldest continuously run university in the world after Al Karaouine in Umayyad Fes.

Alhamdulillah ada lagi tak ..
Da ramai ORDER ada yang online ada yg offline.
Meh CEPAT try rasa sambal tuktuk ni.
Sedap weh... tak percaya tekan ni -> #kriukkspicyfeedback
Makan dengan nasi putih pun da sedap
Makan dengan apa apa lauk pun sedap (penambah rasa). RM 11.00 ja..tahan lama in shaa Allah

Jom try rasa, meh order
Pm CEPAT : 018 9514617 fara

#pmjawesome #uitmstudent #politeknikmalaysia#detr#jualmurah#yearendsale#kasiperabisstok#cepat#pakatbeli#facebook#instagram#alhamdulillah#syukurselalu#KriukkSpicy#try#usahawanmuda#halalantoyyiban#pmjtroll#uia#alazharuniversity#arabstudent#belibeli#banyaknyehashtag#mersing#johor #malaysia#businessonline
#kriukkspicyorder

Most Popular Instagram Hashtags