[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#alatkelamin

697 posts

TOP POSTS

Dikutip dari Kompas, pertumbuhan jari kaki, jari tangan, dan penis, dipengaruhi oleh gen yang diturunkan oleh orangtua. Panjang dari kaki pun tidak dapat digunakan untuk memprediksi panjang anggota tubuh yang lain. Ini terbukti dalam beberapa studi, yang menunjukkan bahwa tidak ada korelasi antara ukuran kaki pria dengan alat vitalnya. Dalam sebuah studi yang diadakan pada tahun 2002 oleh Jyoti Shah di St. Mary's Hospital, London, bahkan dilakukan perbandingan antara ukuran kaki dan penis (sebanyak 104 penis diukur pada panjang maksimalnya untuk mengetahui konsistensinya). Hasilnya, tidak ada korelasi yang ditemukan.

#infia #infiafact #penisbesar #penispanjang #penis #kelaminpria #alatkelamin #pria #lakilaki #cowok #jarikaki #ibujarin #mitos

*****************************
BERITA BAIK UTK ABG2 YG MEMENTINGKAN PENJAGAAN ALAT KELAMIN ANDA
--------------------------
.
.
Anda ada masalah !!!
* Zakar lemah
* Cepat Klimaks
* Faktor Kesihatan menyebabkan BOBOI lemah........ .
.
NAK TAU ??? PRODUK PENJAGAAN ALAT KELAMIN LELAKI YG SEMAKIN MENDAPAT SAMBUTAN ****************************.
XGENE ADALAH KRIM SAPUAN UTK ALAT KELAMIN LELAKI YG DIFORMULASI KHUSUS UTK MEMANTAPKAN ZAKAR .
* FORMULASI DR ISMAIL TAMBI.
* DISAHKAN HALAL OLEH JAKIM.
* BERDAFTAR DGN KKM.
***************************** .
FUNGSI PRODUK: .
- MENYEGARKN DAN MELEMBUTKAN KULIT DI SEKITAR ALAT KELAMIN .
- MENGHAPUSKN BAKTERIA DAN PARASIT DI SEKITAR ALAT KELAMIN .
- AGEN PENJAGAAN DAN PEMANTAPAN ALAT KELAMIN .
- MERANSANG PENGHASILAN SPERMA BKUALITI .
- MENGEMBALIKAN PRESTASI ANGGOTA KELAMIN. - MEMBINA OTOT ZAKAR .
. ***************************** .
MCMANA NAK GUNA KRIM NI ? .
.
*BERSIHKN ZAKAR MENGGUNAKAN AIR BERSIH ( SEBAIKNYA GUNAKAN XGENE SELEPAS MANDI ) .
* PICIT XGENE DARI TIUB KE HUJUNG JARI ANDA .
* SAPUKAN XGENE KE SELURUH BHGIAN ZAKAR BERMULA DARI ATAS HINGGA KE PANGKAL .
* LAKUKAN BELAIAN KE ATAS ZAKAR SELAMA 2-4 MINIT DAN DICADANGKAN SAPUAN DILAKUKAN DUA KALI SEHARI IAITU PG N PTG SLPAS MANDI .
.
-->Whatsapp " XGENE " ke 0183678088
-->Whatsapp " XGENE " ke 0183678088
-->Whatsapp " XGENE " ke 0183678088 .
.

#zakarbesarpanjang #ubattahanlama #man #zakar #lelakimaskulin #men #penis #lelaki #lelakimalaysia #lelakimaskulin2015 #murah #produkkuat #tenagabatin #melayu #lelakiasia #alatkelamin #minyakurut #hebat #sayajual #tahanlama #xgene #produkkesihatan #tenagabatin #melayu

Om Kawin Om...Jangan Lupa Minum Pak Kumis Sebelum Kawin Om

@jamu kuat pak kumis

#tatan #garasi #jomblo #obatkuatpria #jamukuatpria #foredi #kesepian #alatkelaminpria #alatkelamin #viagra

Assalamualaikum semua, haa
.
Korang nak tahu satu info menarik tak pasal Xgene ni? Mai saya share sikit, kali ni pasal apa kesan positif yang korang bakal rasai kalau amalkan Xgene
.
1. Kulit dan tisu zakar lebih segar
.
2. Warna kulit zakar cerah (kemerah-merahan)
.
3. Tekstur kulit zakar menebal
.
4. Kulit dan tisu otot lebih elastik
.
5. Tahap ereksi zakar semakin meningkat
.
6. Mampu bertahan lebih lama
.
7. Hilang rasa gatal (mencegah kulat dan bakteria)
.
Xgene ni bukan ubat kuat ya, tapi ianya adalah ubat supplement yang membantu zakar anda semakin cantik dan terbaik performance dia
.
Sekali lagi, ianya diformasikan Dr Ismail Tambi, pakar sakit tuan NO 1 Malaysia okayy
.
Dr yang dipercayai, ada sijil halal dan lulus KKM pula, apa lagi yang anda inginkan? Haa, harga pulak dari RM 120 saya turunkan kepada RM 99 sahaja kawann. Free postage lagi!!! Pat pat patt whatsapp saya di 0112-0585958 yaaa

#zakarbesarpanjang #ubattahanlama #man #zakar #lelakimaskulin #lelakimalaysia #xgene #tenagabatin #melayu #produkkesihatan #sayajual #alatkelamin #ubatkuat #minyakurut #cincinzakar #murah #minipumpzakar #cincintahanlama

✔✔✔
✔ HALAL
✔ SELAMAT
✔ BERKESAN
.
Dapatkan XGENE, krim penjagaan alat kelamin lelaki yang diformulasi oleh pakar sakit tuan NO.1 Malaysia (Dr Ismail Mohd Tambi)
.
💲RM85 (Semenanjung)
💲RM90 (Sabah & Sarawak)
➡ FREE POSTAGE ⬅
.
📞+601125852060
📞+601125852060
📞+601125852060
_____________________
#xgene #krimxgene #drismailmohdtambi #drismailtambi #pakarsakittuan #sakittuan #alatkelamin #sayajualxgene #andrology #tongkatali #kopitongkatali

PROMOSI HEBAT masih ada!!! .

Setiap pembelian 2 unit XGENE percuma cincin DR.MIT .

RM170 SM / RM180 SS.

DAPATKAN SEGERA!! ..RUGI SAPE TAK BELI.. .

#mantop #alatkelamin #krim #xgene #lelakisihat #suami #lelakimelayu #lelakimaskulin #bersih #segar #ubat #zakar #kesihatan #formen #men #lelaki #suamiisteri #hubby #wife #seks #malay #malaysia #malaysian #maskulin #abgsado #adiksado

~~~
CANDI SUKUH
Lingga dan Yoni
(Penis dan Vagina)

Candi Hindu yang kerap menggambarkan alat kelamin. Tapi kala itu mereka beranggapan Lingga dan Yoni adalah suatu pertemuan yang sakral (suci) bukan sesuatu yang tabu. Kemudian rilief Lingga dan Yoni pun penempatannya pada posisi depan arah masuk Candi. Dan dipagar sekeliling.

Bukan hanya relief Lingga Yoni. Tapi ada beberapa patung dengan alat kelamin.
.
.
#CandiSukuh #SejarahIndonesia #Surakarta #Tample #JawaTengah #CandiHindu #Relief #AlatKelamin #BelajarSejarah #HormatiSejarah #Indonesia

MOST RECENT

TIPS PIKAT HATI SUAMI
.
#femininewash - Faraj wangi & bersih. Estrak bunga tanjung yang menggoda dan mampu mengekalkan pH #faraj & mengelakkan faraj gatal². .
#maskervagina - Bertindak sepantas 3 minit, saluran faraj ketat, sendat dan rapat! hanya sapu. meruang dengan masker mampu menarik segala kotoran dalam saluran.. .
.
Cantik biar seiring.....Cantik luar cantik dalam..yg paling bahagia bila suami puji dan selesa bila dengan kita...😘 .
Harga Pasaran :
🌸 Feminine Wash RM68
🌸 Masker Vagina RM25 .
.
#keintimanwanita #wanita #alatkelamin #alatsulit #keputihan

cd mens datang bulan anti tembus bocor khusus kesehatan alat kelamin

Ask & Order --- > lihat biodata ya

#hbh026mens
#mensdatang
#datangbulan
#bulananti
#antitembus
#tembusbocor
#bocorkhusus
#khususkesehatan
#kesehatanalat
#alatkelamin

MALU SUAMI TEGUR MISS V BERBAU???
RAWAT ATAU BIARKAN???
BIARKAN???? TAK TAKUT KE CIK ABANG KURANG
BERNAFSU DENGAN KITA????
.
.
.
Pencuci keintiman wanita pertama yang berfungsi untuk mengetatkan kembali #vagina yg dah longgarrr..
CANTIK LUARAN HEBAT DALAMAN .
Nyahh #bakteria bau BUSUK😷!!!
Murah dan mujarab.
Jom cuba sekarang!!!.
.
.
KELEBIHAN yang perlu anda tahu 👍Merapatkan vagina. 👍Merawat #keputihan dan #kegatalan 👍Membasmi #kuman dan #fungus 👍Nyaman dan memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh. 👍Sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif.

#jamususukdara #alatkelamin #faraj #farajberbau #farajkering #farajlonggar #farajketat

Yumm yumm yumm
Royal V ubat ketat wanita

Rasa jus manggis yang sedap

Sumpah sedap

Sumpah tak rasa herba langsung!
Penambah hormon wanita. Jangan lambat lambat nak cuba.
Tinggikan hormon wanita. Nak baby cepat.

Inginkan #hubunganintim yg lebih hangat??? Ingin tampil lebih yakin, hebat dan lebih bergetah apabila bersama #suami ?? Cubalah #intimgel dari #jamususukdara utk eratkan hubungan intim anda.. 💕 Kebahagiaan Rumah Tangga Bermula Dari Kamar Tidurnya 💕

Wasap 0198107370/01120717137

#hubunganintimsuamiisteri #alatsulit #bakteria #fungus #keputihan #faraj #farajberbau #farajlonggarberair #suamiisteri #alatkelamin #farajketat

Ni baru betul-betul
POWER ✅ ✅ ✅ ❌ Tak perlu Pil hormon ❌ Tak perlu suntikan bagai

2 kali sehari ❗️ ❗️ ❗️ ➡️ Nenen Montok ➡️ Sempit ketat rapatt ➡️ Naikkan nafsu ➡️ Awet Muda

Sila tinggalkan whatsapp sis di bawah, saya PM sorang2

#breastfeeding #ibuberpantang
#ibumenyusu #payudarakendur #payudarajatuh #punggungjatuh #awekmuda #payudaramontok #payudarabulat #asetwanita #alatkelamin #alatsulit

~~~
CANDI SUKUH
Lingga dan Yoni
(Penis dan Vagina)

Candi Hindu yang kerap menggambarkan alat kelamin. Tapi kala itu mereka beranggapan Lingga dan Yoni adalah suatu pertemuan yang sakral (suci) bukan sesuatu yang tabu. Kemudian rilief Lingga dan Yoni pun penempatannya pada posisi depan arah masuk Candi. Dan dipagar sekeliling.

Bukan hanya relief Lingga Yoni. Tapi ada beberapa patung dengan alat kelamin.
.
.
#CandiSukuh #SejarahIndonesia #Surakarta #Tample #JawaTengah #CandiHindu #Relief #AlatKelamin #BelajarSejarah #HormatiSejarah #Indonesia

Menurut survei dari situs kencan SaucyDates yang dilaporkan Men's Health, pria Australia terungkap sebagai yang paling sering berbohong mengenai ukuran penis mereka.
.
Bahkan, mereka berbohong dengan rata-rata melebihkan ukuran penis 6 cm lebih panjang dari ukuran sebenarnya. Selain itu, survei ini juga menyebut bahwa pria Kanada merupakan yang paling jujur.
.
#infia #infiafact #healthy #health #alatkelamin #kelamin

Sejak awal bersamaku, Mr.TFN sering dikatain #Impotent sama rekan2nya. Apalagi stlh bertahun tahun bersamaku tp gk punya momongan juga. Hei... emangnya aku harus jd perempuan yg begitu kenal/pacaran sama laki-laki langsung #hamil duluan?
Iyuuuh!!!! #Perempuan macam apa itu!!!!
Mau Hamil itu gak boleh sembarangan tauk!!!
Bertahun2 aku #sabar & #berdoa memohon kendakNya yg baik utkku.
" Jika baik untuk masa depanku jadikanlah, sehatkanlah,tumbuhkanlah & lancarkanlah segala hal utk kebaikannya & kebaikanku di dunia ini." .

Jadi... itulah knp @Jonathan_nerchan baru terlahir ke dunia di waktu yg paling tepat.
Menjelang akhir Tahun 2014. Disaat aku sdh setahun lebih hidup sehat,melepaskan & meninggalkan semua hal yg tdk baik utk masa depanku. Aku tdk mau me #rokok,tdk mau makan/pakai#narkoba, tidak minum #alkohol tanpa tujuan yg baik bersama suamiku sendiri, jg tdk mau dkt2 dengar org2 yg msh suka hidup neko-neko. Kalau akhirnya aku yg sengaja diracuni utusan iblis secara diam2, entah melalui udara yg aku hirup,makanan & minumanku dll. Aku hanya akan berdoa saja,memohon keadilan & sabar menahan penderitaan yg terasa di tubuhku ini. Aku tdk pernah mau menikmati dosa.
Aku membencinya.
Jika ada yg merasa aku tdk suka dengan anda... ketahuilah...bukan anda yg aku tdk suka..
tapi dosa-dosa anda.

Nb: Kalau laki-laki yg menjadi kekasihku impotent memangnya kenapa.?? Aku malah suka... krn pasti gak perlu nakalin aku.

Kamu gak suka laki-laki impotent? Ya sana cari yg itunya bisa on terus.
dan....suamiku yg sdh pernah dikatain impoten... gak usah dideketin deh... Tau kan artinya jilati ludah sendiri itu apa.? Aku tdk pernah menilai kejantanan laki-laki dari #AlatKelamin. Tapi dri tanggung jawabnya terhadap aku.
Mau yg bs tusuk2 puluhan kali dlm sehari tp msh doyan selingkuh sana sini..bagiku itu gak gentleman..tapi banci.

Yg sering diledek & dikatain kayak banci... tp dia bs #setia & #bertanggungjawab... itu malah #gentleman dimataku.
Tapi...ada baiknya..style & karakter laki2 aja ya
Kalau sdh kayak banci...tukang selingkuh sama cewek & cowok.. waduhhh...gak tau deh...makhluk jenis apa itu...
yg jelas...di sorga gak ada mahkluk macam itu.

di neraka yg banyak banget.

narsis dolo dong sama sahabatsahabat akohh.nb:yg batak udh kenal ai lama bgt tauk dri taon kapan #bff #binusian #kelas #mahasiswi #gayanya #lagijilat #alatkelamin #80srock #motleycrue #nikkisixxcult #tommyleeisgod

Dry Sex adalah tindakan merangsang pasangan secara seksual dengan masih menggunakan pakaian lengkap. Pada tahap awal, berciuman bisa menjadi hal yang membosankan, sehingga pasangan memilih untuk bercumbu dengan pakaian lengkap. Meskipun tampak aman, tapi hubungan ini mendekati hubungan seks sebenarnya.

Apakah kalian pernah mencoba?
.
#sex #beritadewasa #kondom #b17pedia #igo #hot #alatkelamin #kontrasepsi #kehamilan #kamuharustau #news #orgasme #wanita #payudara #faktaunik #majalahdewasa #bercinta

Apa itu foreplay?

Foreplay adalah Hal yang di lakukan sebelum memulai blaem blaem, Foreplay juga dapat membangun gairah dan hasrat seksual demi aktivitas seksual yang lebih hot.

Foreplay biasanya difokuskan untuk merangsang Memiaw agar dapat penetrasi jadi lebih nyaman, seperti petting (menggesekkan alat tempur), bermesraan, masturbasi, stimulasi manual (“fingering” atau “handjob”) atau seks oral. Namun foreplay tidak hanya terbatas untuk wanita atau stimulasi Memiaw saja.
.
#sex #beritadewasa #kondom #b17pedia #igo #hot #alatkelamin #kontrasepsi #kehamilan #kamuharustau #news #orgasme #wanita #payudara #faktaunik #majalahdewasa #bercinta #B17plus

Most Popular Instagram Hashtags