[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#alanakopihijau

4718 posts

TOP POSTS

Kelebihan Slimrich Botonical Slimming :
Turun 3-5 kg dalam 10 hari
Membuang toksin dengan cepat
Mengempiskan perutย 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan
Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan
Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.
Badan lebih bertenaga
Tidur yang lebih nyenyak .
โ†ญHARGA TIDAK TERMASUK POSโ†ญ
๐ŸššPOS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
๐ŸššPOS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* โ™› cara order produk โ™› ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920.
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #hannisgreencoffeeoriginal #hannisgreencoffee #hannisgreencoffeemurah #hannisgreencoffeemurahmalaysia #hannisgreencoffeeori #greencoffeemurah #greencoffeehanis #greencoffeehannis #kopihijaumurah #kopihijauhannis #kopihannis #kopialanaroyalcocoa #kopihijaualana #kopihijaualanamurah #kopihijaualanaoriginal #kopihijaualanamurahoriginal #alanakopihijau #alanakopi #alanakopihijaumurah #alanakopihijauoriginal #alanakopihijauoriginalmurah #slimrichbotanicalslimming #slimrich #slimrichmurah #slimrichhebat #slimrichbotanical #slimrichbotanicalmurah #slimrichbotanicalslimmingmurah

KOPI SELIM MELIM LANGSING - KOPI HIJAU ALANA
BAHAN HEBAT KOPI HIJAU ALANA : โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜• โœ”Green Coffee
โœ”Habbatussauda
โœ”Chia Seed
โœ”Susu Kambing
.
CARA MENGAMALKAN KOPI HIJAU ALANA / ALANA GREEN COFFEE : โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜•โ˜• Make sure korang amalkan 1 Sachet Kopi Alana nih setiap pagi waktu Breakfast
1 Box ada 15 Sachet & ianya untuk kegunaan selama 15 Hari.
.
.
#alanakopihijau #alanagreencoffee #kopikurus
.
Berminat ? Klik link whatsapp di bio kami.
Terus ke whatspp tak perlu save no.:-)

Ada yang rindu ayyad tak...??
Ade ni hah tengah tolong ibu kemas stok..
Nak upah kan..kan...
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #muayyadaryan #alanakopihijau
@linda_kopihijaualana

ALANA KOPI HIJAU PREMIUM
RM46
______________________

KHASIAT / KELEBIHAN ALANA GREEN COFFEE :
Menurunkan berat badan
Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi
Membuang Toksin yang sekian lama Terkumpul dalam Badan
Melawaskan Sistem Penghadaman
Membakar Lemak yang Berlebihan Dengan Pantas
Meninggikan Metabolisma Badan
Memberikan Tenaga yang Berpanjangan
Menjadikan Lebih Kenyang walaupun Makan Sikit
Mengawal Selera makan yang Berlebihan
Badan akan lebih Segar & Ringan
Kulit semakin Awet Muda
_____________________

TO ORDER:-
www.wasap.my/60194558438

#alanakopihijau #alanakopihijaupremium #alanakopihijaupremiummurah #alanakopihijaupremiummalaysia #alanakopihijaupremiumoriginal

ALANA KOPI HIJAU (GREEN COFFEE)
.
.

JOM KURUS DGN ALANA KOPI HIJAU (GREEN COFFEE)!!! .
.
Produk terbaru utk menurunkan berat badan. Gabungan Organic Green Coffee, Chia Seed, susu Kambing & Habbatus sauda dpt menambahkan tenaga & perut akan kekal kenyang spjg hari.
.

KEBAIKAN ALANA KOPI HIJAU :
. โ˜† Menstabilkan tekanan darah
โ˜† Membakar lemak berlebihan dengan cepat
โ˜† Meningkatkan metabolisma tubuh
โ˜† Badan lebih segar, cergas bertenaga
โ˜† Mengenyangkan, kawal selera makan
โ˜† Tinggi antioksidan untuk Awet muda
โ˜† Membuang toksin dalam badan
โ˜† Melancarkan sistem penghadaman

CARA PENGAMBILAN ALANA KOPI HIJAU :
- Bancuh 1 sachet dalam secawan air panas.
- Minum pagi sebelum sarapan.

ISIAN KANDUNGAN : 15 SACHET
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
๐Ÿ™ˆ ROYAL COFFEE KOPI HIJAU BY ALANA =RM22
.
โ–ถ POSTAGE RM8 SM | RM12 SS
(BELI 2 DAPAT FREE GIFT POSTAGE)
.
๐ŸŽ‰FREE GIFT ๐ŸŽ.
๐Ÿ“ฑWHATSAPP +6019-5290538 .
.
๐ŸŽFREE CONSULTATION .
โœ…READY STOCK.
๐Ÿ’ฏORIGINAL.
๐Ÿš€FAST SERVICE.
๐ŸณOpen for borong .
.
๐Ÿ’‹โ€ผ JAMINAN PULANGAN WANG JIKA TERBUKTI ANDA MENERIMA PRODUK TIRUAN DARI KAMIโ€ผ๐Ÿ’‹
.
.
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
#alanakopihijau #alanakopi #kopihijaumurah #kopihijau #kopihijaumurah #kopihijaudiet
#kopihijaualana #kopihijaumalaysia #greencoffee #greencoffeemurah #tehhijaumurah #tehhijau #produkkesihatan #produkkesihatanmurah #kosmetik #terapiinstagram #borongmurah #borongkosmetik #borongmakeupmurah #uitm #kakilike #kopihijauAlana #kopihijau #alanacoffee #kopialanamurah #kopi #minumankopi #sayajual #igshop #alhijrah #tvalhijrah

New Restock#susukambingkurma
#Alanakopihijau
Member Price: RM 13.00 box
biasa ๐Ÿ˜˜
Dari 10 Pagi Sehingga 10 Malam

We Accept All Credit Card & Debit Card ๐Ÿ’ณ

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan โ˜Ž๏ธ03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž๏ธ07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

Cara Order: SMS/WhatzApp: 0111-5482267 #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #satinskinz #quputeh #dms360 #aurawhite #dianvitamin #olicandy #glowglowing #kauzs #pamoga #perlacoffee #caliphsupplement #rozitachewan #perlaking #bandarbaruuda #pureslim7d #tatiskincare #caliph #dexandraperfume #munafie #uitm #plazaangsana #bangi #nourainskincare

#AlanaKopiHijau diadun dengan bahan bermutu lain yang sangat bagus untuk kesihatan :) :) ๐Ÿ’‹ Kopi Hijau Organik
๐Ÿ’‹ Chia Seed
๐Ÿ’‹ Susu kambing
๐Ÿ’‹ Habbatusauda

Ia juga memiliki aroma istimewa dengan rasa yang sangat lazattt.. Bancuh dalam secawan air panas dan nikmati ia semasa masih hangat. Pasti menyegarkan badan! :) Dapatkan #alanakopihijau pada harga PROMOSI !! Inbox @ tekan jer link bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟdirect whatsapp kami:
www.whatsapp.my/
+6017 342 8593
www.whatsapp.my/
โ€ชโ€ช+6017 342 8593
HARGA ASAL Rm 39.90

Assalamualaikum..
.
Kawan2 semua dah dalam mood beraya ke?
Persiapan raya dh siap?
.
Belanja berpada2 ye, jgn turutkan sangat nafsu tu..hihi..
.
Ingat lah, dalam kita bergembira, ada yg memerlukan..jangan lupa hulurkan tangan, ringankan beban mereka..
InsyaAllah besar ganjarannya di sisi Allah.
.
Peringatan utk diri sendiri juga..

๐ŸŒผ SYMA COFFEE ๐ŸŒผ

TERBARU!!!
Fenomena Syma White Beauty Coffee. Kopi putih pra campuran berkualiti Premium. 15 Kebaikkan dalam 1 cawan kopi

Ini bukan kopi biasa!! ini adalah #whitecoffee yang pertama untuk memutih dan mengurus!! .
ANTARA KEBAIKKAN SYMA WHITE COFFEE :- .
1. Menurunkan berat badan berlebihan

2. Melambatkan penyerapan gula dalam badan

3. Melegakan sistem penghadaman

4. Menurunkan paras kolestrol dalam darah

5. Mengurangkan risiko serangan sakit jantung

6. kaya dengan vitamin dan mineral

7. Menenangkan badan dan fikiran

8. Menghilangkan rasa mengantuk

9. Melembap dan mencerahkan kulit

10. Melambatkan proses penuaan

11. Mengurangkan kedutan di wajah

12. Mengurangkan tekanan darah tinggi

13. Membaikki tekstur kulit menjadi lebih sekata

14. Memulihkan kulit berparut dan berjerawat

15. Menguatkan sistem ketahanan badan .
**Syma White Coffee mengandungi kafein tetapi yang sangat rendah

CARA HIDANGAN SYMA WHITE COFFEE :- .
Satu paket untuk secawan (+-150ml)
Masukkan air panas dan kacau
Siap!!! .
.
Nak order? Whatsapp: 012-2581481

#symawhitecoffee #symacoffee #kopiputih #kopikurus #alanakopihijau #kopihijaumurah #perlacoffee #perlachocolate #susumaaez #beevenomgoldcoffee #babiesblinkcoffee #olicandypremium #lemonex #lemonexmurah #juzfit #juzfitmurah

MOST RECENT

Alhamdulillah
Semua parcel
#alanakopihijau & #alanakopihijaupremium
dah sampai ke customer semua..
Terima kasih ye..sis jual..
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#0178858680
#alana #gundahgulanatanpaalana

Alhamdulillah
Semua parcel
#alanakopihijau & #alanakopihijaupremium
dah sampai ke customer semua..
Terima kasih ye..sis jual..
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#0178858680
#alana #gundahgulanatanpaalana

Alhamdulillah
Semua parcel
#alanakopihijau & #alanakopihijaupremium
dah sampai ke customer semua..
Terima kasih ye..sis jual..
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#0178858680
#alana #gundahgulanatanpaalana

ALANA KOPI HIJAU

KEBAIKAN KOPI HIJAU ALANA ๐ŸŒผ Membantu menahan selera makan
๐ŸŒผ Membakar lemak dengan cepat
๐ŸŒผ Menurunkan Berat Badan
๐ŸŒผMeningkatkan metabolisma
๐ŸŒผMengurangkan kolestrol
๐ŸŒผ Membuang toksin dalam badan
๐ŸŒผMelancarkan penghadaman

RM28
+ pos rm8 sm
+ pos rm12 ss

WHATSAP 014 2937658

#hannisgreencoffee #alanakopihijau #kopihijaualana #alanagreencoffee #chiaseeds

ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธJom Lebih Sihat!๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Kenapa Perlu Minum Air Masak Pada Waktu Yang Betul
๐Ÿค”
.
Terdapat beberapa sebab kenapa perlu minum air pada waktu yang betul. Antara sebab-sebab tertentunya ialah : ๐Ÿ’ง2 gelas air setelah bangun tidur โ€“ bantu replenish liquid dalam tubuh/ gantian-air dalam organ-organ kerana tubuh tidak mendapat air dalam tempoh 6-8 jam waktu tidur. Ini amat penting untuk โ€˜activateโ€™ internal organ
.
๐Ÿ’ง1 gelas air, 30 minit sebelum makan โ€“ menyediakan esofagus dan sistem penghadaman (termasuk perut dan laluan nya) menerima makanan dan bantu proses penghadaman yang lebih efektif. Menurut kajian di Eropah, 90% orang yang minum air kosong sebelum makan mempunyai tahap kesihatan penghadaman yang lebih baik, dan kurang berisiko untuk mendapat kanser kolon
.
๐Ÿ’ง 1 gelas air sebelum mandi โ€“ membantu menurunkan tekanan darah
.
๐Ÿ’ง1 gelas air sebelum tidur โ€“ membantu mengelakkan serangan strok/angin ahmar dan bantu tubuh untuk sistem kardiovaskular yang sihat
.
Amalan ini juga membantu kurangkan rasa lapar di waktu malam seperti disahihkan kajiannya oleh University of Washington. .
Amalan minum 2.5L air kosong yang bersih setiap hari, 45% membantu mencegah kanser kolon, mengurangkan risiko kanser payudara sebanyak 79%, dan 50% kanser hempedu. (Hasil kajian yang dipersetujui oleh pakar kesihatan seluruh dunia)
.
Saranan setiap 25kg bersamaan Anda memerlukan 1 Liter. So cuba kira berat anda Bahagi 25kg dapatlah berapa Liter air kena minum sehari ya๐Ÿ’ง๐Ÿ’ง
.
Sumber : MingguanWanita
. .
#alanakopihijau

#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 ๐Ÿ’‹
#hannisgreencoffee #alanakopihijau #kopihijaualana #kopihijau #babiesblinkcoffee #susukambingkurmamadu #susukambing

OBESE MENGAKIBATKAN KURANG KESUBURAN & KEMANDULAN...
.
.
.
Tau tak obese mengakibatkan kemandulan, kurang kesuburan, PCOS, ganguan haid dan pelbagai penyakit wanita lain..
Ni mengakibatkan susah untuk hamil..
.
Sebab tu doktor sarankan siapa yang susah nak hamil kena
turunkan berat badan dulu..
.
Yang istemewa dalam #alanakopihijau ada tambahan habbatusauda + susu kambing..
Kita sendiri tahu terlalu banyak khasiat makanan sunnah ni.. Lagi lagi bagus untuk kesihatan dalaman juga..
.
Ni testimoni kawan sis sendiri tau..
2 bulan dia turunkan berat badan dengan #alanakopihijau..
Penantian dia 5 tahun akhirnya berjaya hamil..
Mana tau niat nak turunkan berat badan je...
Sekali mudah pulak lekat mengandung...
Rezeki dia...Alhamdulillah..
.
Kenapa berhabisan beribu ringgit..
Sedangkan boleh berjimat serendah RM2.50 sehari..
Alana Kopi Hijau bukan sekadar untuk kurus tapi yang paling penting untuk kesihatan... http://mazlinda.wasap.my
http://mazlinda.wasap.my

#lindakopihijaualana #gundahgulanatanpaalana #alanahq #ejenkopihijaualana #kopihijaualanapremium #kopihijaualana

๐ŸŽ€ ALANA KOPI HIJAU - 15 sachet
.
โœ”๏ธFungsi Susu kambing dalam COFFEE ALANA ni dapat membekalkan tenaga yang cukup tau, mengenyangkan dan yang paling best sbb tinggi dengan vitamin dan mineral berbanding susu lembu
โœ”๏ธAda chia seed juga utk turun kan berat badan.
.
Kopi hijau adalah kopi sebelum dipanggang
Aroma yg sangat enakk! โ˜•๏ธโ˜•๏ธโ˜•๏ธ
.
"TAK SANGKA MINUM ALANA KOPI HIJAU BOLEH JADI SLIM"
.
Nak tau x apa kebaikkan yg boleh uols rasa kalau amalkan kopi hujau ALANA setiap hari?? Tapi dengan syarat kene konsisten tau! Dengan pengambilan secara konsisten, inilah hasil yg bakal uols dapat sebab kopi hijau ALANA ni bermutu tinggi okey
.
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengenyangkan
๐Ÿ‘๐Ÿป Membantu menahan selera makan
๐Ÿ‘๐Ÿป Membakar lemak dengan cepat
๐Ÿ‘๐Ÿป Menurunkan Berat Badan
๐Ÿ‘๐Ÿป Awet Muda
๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan metabolisma tubuh badan
๐Ÿ‘๐Ÿป Membantu mengurangkan kolestrol
๐Ÿ‘๐Ÿป Tinggi antioksida
.
CARA PENGAMBILAN :
Minum pagi 1 sachet time breakfast
.
๐Ÿ“ฆ READY STOCK
.
.
โฃ๏ธ Nak special offer? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-2808553
.
.
#myjuerneys #myjuerneysJusbidara #sayajual #produkkesihatan #produkkecantikan #bazaarpaknil #sariyanti #bazaarpaknilprodukkecantikan #neelofa #cheta #nursajat #whitv3 #jomsinggah #hukm #ppum #uitm #quputeh #dherbs #uniten #vasia #greencoffee #alanakopihijau #alanagreencoffee #alana #kopihijau #kopikurus

Untuk pelanggan setia #alanakopihijau..jom join contest...
Share gambar sebelum selepas akan dapt hadiah wang tunai rm50 setiap 2 kg penurunan...!

FUNGSI & KEISTIMEWAAN KOPI HIJAU PLUS ย BY QALAM :
๐Ÿ‘‰ Membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi
๐Ÿ‘‰ Membantu melambatkan proses penuaan
๐Ÿ‘‰ Membantu meningkatkan kesempurnaan kulit
๐Ÿ‘‰ Meningkatkan tahap kesihatan mata dan penglihatan.
๐Ÿ‘‰ Tinggi kandungan antioksida .
.
โ†ญHARGA TIDAK TERMASUK POSโ†ญ
๐ŸššPOS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
๐ŸššPOS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* โ™› cara order produk โ™› ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920.
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #hannisgreencoffeeoriginal #hannisgreencoffee #hannisgreencoffeemurah #hannisgreencoffeemurahmalaysia #hannisgreencoffeeori #greencoffeemurah #greencoffeehanis #greencoffeehannis #kopihijaumurah #kopihijauhannis #kopihannis #kopialanaroyalcocoa #kopihijaualana #kopihijaualanamurah #kopihijaualanaoriginal #kopihijaualanamurahoriginal #alanakopihijau #alanakopi #alanakopihijaumurah #alanakopihijauoriginal #alanakopihijauoriginalmurah #kopihijauqalammurah #kopihijauqalam #qalamkopihijau #qalamkopihijaumurah

๐Ÿ’‹ Alana Kopi Hijau
Rm24 x 1pc
Borong Rm21 (min.5 set)
Harga tak termasuk pos
www.wasap.my/60199892385 atau
www.wasap.my/60179474090

KHASIAT & KEBAIKAN ALANA KOPI HIJAU : โ˜• Menstabilkan tekanan darah
โ˜• Membakar lemak berlebihan dengan cepat
โ˜• Meningkatkan metabolisma tubuh
โ˜• Badan lebih segar, cergas bertenaga
โ˜• Mengenyangkan, mengawal selera makan
โ˜• Tinggi antioksidan untuk awet muda
โ˜• Membuang toksin dalam badan
โ˜• Melancarkan sistem penghadaman
โ˜• Sesuai untuk lelaki dan wanita

CARA PENGAMBILAN ALANA KOPI HIJAU :
๐Ÿต Bancuh 1 sachet dalam secawan air panas.
๐Ÿต Minum pagi sebelum sarapan.

ISIAN KANDUNGAN : 15 SACHET / BOX

#kosmetikmurahkelantan #kosmetikmurah #kosmetiktermurah #kosmetikmurahkelate #alanagreencoffee #alanakopihijau #alanakopihijauborong #alanakopihijaumurah #kopialanamurah #alanagreencoffeemurah #produkkecantikanmurah #kosmetikborong #kosmetikborongmurah #kosmetikborongkelate

Ingat! Sarapan penting tau.
Jangan nak diet, abaikan sarapan.
Jom minum secawan #alanakopihijau

Morning...
Setiap hari sis terima fedback positif dari pengguna setia #alanakopihijau
.
Turun 4kg 1 bulan ok sangat kan..?
Sampai bila kita nak simpan je lelemak yang berkurun lama tu?
Nak beribadat pun payah..
Penyakit pulak macam2 singgah..
.
Nak sis bantu?
Turun 1 bulan 4kg?
Sis dah turun 9 kg tau..
Jom sama sama kurus..
.
http://mazlinda.wasap.my
http://mazlinda.wasap.my

#lindakopihijaualana #gundahgulanatanpaalana #alanahq #ejenkopihijaualana #kopihijaualanapremium #kopihijaualana

Morning...
Setiap hari sis terima fedback positif dari pengguna setia #alanakopihijau
.
Turun 4kg 1 bulan ok sangat kan..?
Sampai bila kita nak simpan je lelemak yang berkurun lama tu?
Nak beribadat pun payah..
Penyakit pulak macam2 singgah..
.
Nak sis bantu?
Turun 1 bulan 4kg?
Sis dah turun 9 kg tau..
Jom sama sama kurus..
.
http://mazlinda.wasap.my
http://mazlinda.wasap.my

#lindakopihijaualana #gundahgulanatanpaalana #alanahq #ejenkopihijaualana #kopihijaualanapremium #kopihijaualana

๐Ÿ‘‰HANNIS GREEN COFFEE ๐Ÿ‘ˆ

RM20
+ pos rm8 sm
+ pos rm12 ss

Khasiat :-
๐Ÿ’Š Menurunkan berat badan
๐Ÿ’Š Membakar lemak
๐Ÿ’Š Memberi kesan dengan cepat *berpeluh
๐Ÿ’ŠMenahan rasa lapar
๐Ÿ’ŠMenambahkan tenaga serta kecergasan tubuh badan
๐Ÿ’ŠMenurunkan kadar gula darah
๐Ÿ’ŠMencegah penyakit diabetes dan kencing manis
๐Ÿ’ŠMengurangkan kolestrol
๐Ÿ’ŠMelawaskan sistem penghadaman dengan baik
๐Ÿ’ŠMencantikkan kulit wajah serta tampak lebih bersinar
๐Ÿ’ŠAwet muda kerana antioksidan tinggi

CARA PENGAMBILAN:
Amalkan 1sachet sehari diatas pagi

#alanakopihijau #kopihijaualana #alanagreencoffee #hannisgreencoffee #greencoffee #cholesterolfree #sekotakada15sachet #kopihijauhannis #hanniskopihijau

โ€œBADAN MAKIN LAMA MAKIN MENGEMBANG?? PENAT EXERCISE TAPI SAMA JERโ€
.
Sebab Nak kurus punya pasal.... Dah macam-macam ubat telan....
Tapi, masih gitewww jugak.... Frust plak rasa...
.
ALANA GREEN COFFEE / KOPI HIJAU ALANA merupakan Kopi yang akan menjadikan korang Slim Melim tau...
Kopi nih akan membantu menurunkan berat badan dengan LEBIH berkesan & efektif. .
.
KHASIAT / KELEBIHAN ALANA GREEN COFFEE : โ˜•Menurunkan berat badan
โ˜•Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi
โ˜•Membuang Toksin yang sekian lama Terkumpul dalam Badan
โ˜•Melawaskan Sistem Penghadaman
โ˜•Membakar Lemak yang Berlebihan Dengan Pantas
โ˜•Meninggikan Metabolisma Badan
โ˜•Memberikan Tenaga yang Berpanjangan
โ˜•Menjadikan Lebih Kenyang walaupun Makan Sikit
โ˜•Mengawal Selera makan yang Berlebihan
โ˜•Badan akan lebih Segar & Ringan
โ˜•Kulit semakin Awet Muda
โ˜•Menjadikan perut lebih kenyang
โ˜•Dapat mengawal selera makan
โ˜•Membakar lemak dengan pantas
โ˜•Meningkatkan Imunasi badan
โ˜•Menjadikan kulit lebih Cantik serta tampak Awet Muda
โ˜•Badan akan rasa Segar โ˜•Merendahkan kadar kolesrol
โ˜•Tinggi antioksidan
โ˜•Membuang lebihan toksin dalam badan
โ˜•Perjalanan darah akan lebih lancar
.
.
๐Ÿ†“FREEPOS
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 017-7902029(โŒ NO CALLโ—)
๐Ÿ“ฎ POSTAGE EVERYDAY(EXC SAT&SUN)
๐Ÿ’ณ CIMB&MAYBANK ONLY
๐Ÿš€FAST SERVICE
.
.
#KopiHijauAlana #KopiHijauAlanaMurah #AlanaKopiHijau #AlanaKopiHijauMurah #kopihijau #kopihijaumurah #KopiHijauAlanaOriginal #KopiHijauAlanaOriginalMurah #AlanaKopiHijauMurah
#AlanaKopiHijauPremium
#AlanaKopiHijauPremiumMurah
#KopiHijauAlanaPremium
#KopiHijauAlanaPremiumMurah

Most Popular Instagram Hashtags