[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#alanakopihijau

3917 posts

TOP POSTS

1 BOX #KOPIHIJAUALANA TURUN 4KG UOLSSS..!!!
.
Cik kak ni minum masa awal puasa hari tu...
sekarang dah loss 4kg..Kembali berat sebelum kahwin😱😱😱
.
Suar jens pun dah longgar..!!
Nampak nya raya nnti pakai kebaya lah ye cik kak?
.
Masing2 pagi ni wasap sis bagi feedback..
Nnti sis share lagi ye...
.
Masing2 teruja terus jatuh cinta lah dgn #alanakopihijau ni..
.
Ade yg nak buat stok raya tak?? Ye lah takut terlebih makan raya nnti..
So tak de lah tergemuk selepas raya..😂
.
Sempat lagi nak berkopi sayang2...jom.. #0178858680

Lagi kopi hijau Alana tiruan..😱😱
HOLOGRAM sama tapi warna kotak berbeza dari yang original!!
.
. .➡Paling jelas kotak berbalut plastik(wrap).
Kopi hijau Alana original tak berbalut plastik.
.
Aduan diterima daripada pengguna di kedai yang sama di area Senawang(Negeri Sembilan) dan terbaru di Johor Bahru(Parling Mall)
.
Hati-hati semua pengguna jangan terpedaya.
.
.
➡PASTIKAN ORI BARU BELI !!
JANGAN TERPEDAYA HARGA TERLAMPAU MURAH..

KOPI ALANA HIJAU  Jum ler minum kopi . Kata nak pakai kebaya nanti raya  Murah jer uols ❗
.
 KOPI ALANA HIJAU  .
Ramai bertanya sedap ker #AlanaKopiHijau ni? :)
- Yes ❗pasti SEDAP! Lemak2 manis gitu.. rasa kopi ia soft2 ajer, xde la rasa pahit kelat pekat mcm sstengah kopi premix lain..
Aroma ia memang segar, minum panas2 memang berpeluh badan!
.
Bila masa sesuai nak minum? :)
- Sebaiknya waktu pagi.. Bantu anda tambah tenaga, rasa kenyang lebih lama.. ke sana ke mari pun rasa cergas jer..
.
1 sachet sekali bancuh? :)
- Aah.. utk secawan yang lazat berkhasiat.. tapi kalau suka minum banyak dan nak efek cepat boleh buat 1 mug besar, bancuh 2 sachet sekaligus!     .
Dengar orang cerita jer mana nk best kan?
Kena try sendiri dulu baru tau camne  .
Berminat??
Direct whatsapp saya ye..   0177151068 Puan Lisa

New Restock#susukambingkurma
#Alanakopihijau
Member Price: RM 13.00 box
biasa 😘
Dari 10 Pagi Sehingga 10 Malam

We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

Cara Order: SMS/WhatzApp: 0111-5482267 #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #satinskinz #quputeh #dms360 #aurawhite #dianvitamin #olicandy #glowglowing #kauzs #pamoga #perlacoffee #caliphsupplement #rozitachewan #perlaking #bandarbaruuda #pureslim7d #tatiskincare #caliph #dexandraperfume #munafie #uitm #plazaangsana #bangi #nourainskincare

Alhamdulillah pihak kilang hantar gambar kopi papan kopi hijau #alana dah siap,in sha Allah lepas raya kami akan edar pada stokis-stokis yang dah buat bayaran.Mohon maaf atas kesulitan dan kelewatan kerana ada beberapa perubahan.

Tak sabar nak masuk warung-warung kopi dan kedai-kedai mamak hehehe.

#0139872113
#kosmetikborongtermurah
#kopialanalover
#AlanaKopiHijau
#alanakopihijaumurah
#alanakopihijauoriginalmurah
#alanakopihijauborong
#alanakopihijauborongmurah
#alanakopihijauoriginal
#kopialanaoriginal
#alanakopihijaupremium
#alanakopihijaupremiummurah
#alanakopihijaupremiummalaysia
#alanakopihijaupremiumoriginal

Hoyehhhh dah nk raya .....rumah settle kemas, walaupun puasa tenaga tetap mcm biasa..rahsianya masa sahur pekena 1scheet #alanakopipremium .
Badan pun dh ringan sbb lelemak semua dh mencair...💪💪 seronok tk terkata bila berat bdn turun tk sampai 1bln...raya dh tak risau nk mkn byk2
.
Uolls nk simpan stok utk raya boleh roger kami whatsapp 0193925518

#alanakopihijauoriginal aikk terbaikkk #alanakopihijau

RAYA PROMO!!! MARI BELI!! Items INSTOCK!! 1for $13
2for $25
5for$60
(Meet up & Delivery-extra charges)

Hurry..DM me now!! #alanakopihijau #kopialanaborongmurah #kopialana #alanacoffeeborongmurah

MOST RECENT

“NAK TURUN BERAT 5- 10 KG SEBULAN?MASIH TERCARI PRODUK KURUS 100 ORGANIK DAN TERBUKTI BERKESAN??”
.
.
KOPI HIJAU ALANA minuman kesihatan yang tinggi kandungan KOPI HIJAU yang memang membantu menurunkan berat badan dengan effektif, kopi hijau ALANA mengandungi EXTRAK SUSU KAMBING dan juga CHIA SEED yang mmg tinggi manfaatnya. KOPI HIJAU juga telah direkemen oleh Dr OZ sebagai jawapan untuk menurunkan berat badan.
.
10 SEBAB KENAPA PILIH KOPI HIJAU ALANA
.
= Mengenyangkan = Membantu menahan selera makan
= Membakar lemak dengan cepat
= Menurunkan Berat Badan
= Awet Muda
= Meningkatkan metabolisma tubuh badan
= Membantu mengurangkan kolestrol
= Tinggi antioksida
= Membuang toksin dalam badan
= Melancarkan penghadaman .
.
Ni kajian Doktor tau, DR OZ dh pun membuktikan GREEN COFEE bean mmg dapat membakar lemak tanpa diet n exercise okeyh!.
.
.
Kenapa kene pilih Green Coffee Alana dan bukan yang lain??sebabnyer ada.......
.
.
========================
TAMBAHAN SUSU KAMBING
========================
Fungsi Susu kambing dalam COFFEE ALANA ni dapat membekalkan tenaga yang cukup tau, mengenyangkan dan yang paling best sbb tinggi dengan Vitamin dan Mineral berbanding susu lembu. ========================
TAMBAHAN CHIA SEED
========================
Oh la hai Chia seed kot! Mmg laa sangat2 banyak kebaikan dia. Sis share sikit kat sini, boleh mencegah kanser, baik untuk penghadaman, membuang toksin dalam badan, mengurangkan berat badan, aihh mmg kene sgt la kalau nk kurus dgn ALANA ni. .
.
Apa lagi kebaikan GREEN COFEE BY ALANA ni? ☆ Menurunkan tekanan darah tinggi
☆ Membakar lemak berlebihan
☆ Meningkatkan metabolisma
☆ Memberikan tenaga
☆ Mengenyangkan
☆ Awet muda
☆ Membuang toksin dalam badan
☆ Melancarkan penghadaman
.
.
===========
CARA MINUM
===========
Minum pagi 1 sachet time breakfast.
1 box (15 sachet)
.
RM29
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12SS
.
❤HARGA X TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

CARA ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
#KopiHijauAlana #KopiHijauAlanaMurah #AlanaKopiHijau #AlanaKopiHijauMurah #kopihijau #kopihijaumurah

Alhamdulillah pihak kilang hantar gambar kopi papan kopi hijau #alana dah siap,in sha Allah lepas raya kami akan edar pada stokis-stokis yang dah buat bayaran.Mohon maaf atas kesulitan dan kelewatan kerana ada beberapa perubahan.

Tak sabar nak masuk warung-warung kopi dan kedai-kedai mamak hehehe.

#0139872113
#kosmetikborongtermurah
#kopialanalover
#AlanaKopiHijau
#alanakopihijaumurah
#alanakopihijauoriginalmurah
#alanakopihijauborong
#alanakopihijauborongmurah
#alanakopihijauoriginal
#kopialanaoriginal
#alanakopihijaupremium
#alanakopihijaupremiummurah
#alanakopihijaupremiummalaysia
#alanakopihijaupremiumoriginal

Kepada kawan-kawan yang ingin pulang ke kampung di musim perayaan ini,jangan lupa pekena secawan kopi hijau alana #premier terlebih dahulu supaya anda lebih bertenaga dan kurangkan rasa mengantuk.

Hati-hati di jalan raya semoga selamat semuanya.

#0139872113
#kosmetikborongtermurah
#kopialanalover
#AlanaKopiHijau
#alanakopihijaumurah
#alanakopihijauoriginalmurah
#alanakopihijauborong
#alanakopihijauborongmurah
#alanakopihijauoriginal
#kopialanaoriginal
#alanakopihijaupremium
#alanakopihijaupremiummurah
#alanakopihijaupremiummalaysia
#alanakopihijaupremiumoriginal

“NAK TURUN BERAT 5- 10 KG SEBULAN?MASIH TERCARI PRODUK KURUS 100 ORGANIK DAN TERBUKTI BERKESAN??”
.
.
KOPI HIJAU ALANA minuman kesihatan yang tinggi kandungan KOPI HIJAU yang memang membantu menurunkan berat badan dengan effektif, kopi hijau ALANA mengandungi EXTRAK SUSU KAMBING dan juga CHIA SEED yang mmg tinggi manfaatnya. KOPI HIJAU juga telah direkemen oleh Dr OZ sebagai jawapan untuk menurunkan berat badan.
.
10 SEBAB KENAPA PILIH KOPI HIJAU ALANA
.
= Mengenyangkan = Membantu menahan selera makan
= Membakar lemak dengan cepat
= Menurunkan Berat Badan
= Awet Muda
= Meningkatkan metabolisma tubuh badan
= Membantu mengurangkan kolestrol
= Tinggi antioksida
= Membuang toksin dalam badan
= Melancarkan penghadaman .
.
Ni kajian Doktor tau, DR OZ dh pun membuktikan GREEN COFEE bean mmg dapat membakar lemak tanpa diet n exercise okeyh!.
.
.
Kenapa kene pilih Green Coffee Alana dan bukan yang lain??sebabnyer ada.......
.
.
========================
TAMBAHAN SUSU KAMBING
========================
Fungsi Susu kambing dalam COFFEE ALANA ni dapat membekalkan tenaga yang cukup tau, mengenyangkan dan yang paling best sbb tinggi dengan Vitamin dan Mineral berbanding susu lembu. ========================
TAMBAHAN CHIA SEED
========================
Oh la hai Chia seed kot! Mmg laa sangat2 banyak kebaikan dia. Sis share sikit kat sini, boleh mencegah kanser, baik untuk penghadaman, membuang toksin dalam badan, mengurangkan berat badan, aihh mmg kene sgt la kalau nk kurus dgn ALANA ni. .
.
Apa lagi kebaikan GREEN COFEE BY ALANA ni? ☆ Menurunkan tekanan darah tinggi
☆ Membakar lemak berlebihan
☆ Meningkatkan metabolisma
☆ Memberikan tenaga
☆ Mengenyangkan
☆ Awet muda
☆ Membuang toksin dalam badan
☆ Melancarkan penghadaman
.
.
===========
CARA MINUM
===========
Minum pagi 1 sachet time breakfast.
1 box (15 sachet)
.
RM29
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12SS
.
❤HARGA X TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

CARA ORDER 📲 WHATSAPP +60173441378
.
#KopiHijauAlana #KopiHijauAlanaMurah #AlanaKopiHijau #AlanaKopiHijauMurah #kopihijau #kopihijaumurah

Assalamualaikum..
.
Kawan2 semua dah dalam mood beraya ke?
Persiapan raya dh siap?
.
Belanja berpada2 ye, jgn turutkan sangat nafsu tu..hihi..
.
Ingat lah, dalam kita bergembira, ada yg memerlukan..jangan lupa hulurkan tangan, ringankan beban mereka..
InsyaAllah besar ganjarannya di sisi Allah.
.
Peringatan utk diri sendiri juga..

Alana Kopi Hijau Premium

Rm 44

Postage RM7 SM RM11 SS

KELEBIHAN ALANA KOPI HIJAU 🍀Menurunkan tekanan darah tinggi. 🍀Membuang toksin dalam badan. 🍀 Melancarkan penghadaman. 🍀Membakar lemak berlebihan. 🍀Meningkatkan metabolisma. 🍀Memberikan tenaga. 🍀Mengenyangkan. 🍀Awet muda

PM WS 0145195668 🌼

#alana #alanakopihijau #kopihijau #kopihijaumurah #alanakopihijaumurah #alanaoriginal #supplement #ubatkurus #promosi

#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 💋
#alanakopihijau #kopihijaualana #kopihijau #hannisgreencoffee #hanniskopihijau

#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 💋
#hannisgreencoffee #alanakopihijau #kopihijaualana #kopihijau #babiesblinkcoffee #susukambingkurmamadu #susukambing

#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price excluded postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 💋
#rmlsusukambing #susukambingrml #rmlgreencoffee #rmlgreencoffeeoriginal #alanakopihijau #alanakopihijauoriginal #hannisgreencoffee #hanniskopihijau #rmlsusukambingkurmamadu #rmlsusukambingoriginal #susukambingrmloriginal #babiesblinkcoffee

Most Popular Instagram Hashtags