#alamak

10416 posts

TOP POSTS

Sayang x lah sama kalian... hehehe
#jangansombongya..
Baru sempat post fotonya...
Sorry ukhti2 ...love you....πŸ˜„πŸ˜„
^_^ β™‘β™‘
ΒΏβ˜†β˜†#alamak...πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Jarang2 berlaku πŸ˜‚ Pening lah πŸ˜… LoL! πŸ‘» #Alamak @ctdk #RumahTerbukaSesuciLebaran #RumahTerbukaSimplysiti

Alamak... Camna boleh tersilap landing kat Holland ni... Abam nak pi EcoMajestic ja ... #hashtagcrazy #alamak #janganlupabelicookiez #azraneecookiez #munchmunch

Haih..ape lah jodoh saya makan hari ni..sihat ke tak dia..harap2 hari ni jodoh saya diberikan kesabaran dan kekuatan dari Allah untuk berjuang...saya tunggu awak bakal jodoh saya..harap2 awak akhirnya jumpe saya kat mane...sebab saya tak tau awak siape..yang penting..saya nak jadi orang yang sentiasa ada kat sisi awak jatuh bangun sama2..harap2 awak bersungguh2 sayangkan saya sebab saya akan sayang awak sepenuh hati saya..
Ok laa setakat tu je saya nak bagitau..sebab saya tak tau siapa awak wahai jodoh yang belum sampai....
Saya akan terus berdoa inshaAllah
#alamak
#copypasteorangtuhahahaayatsedapso

Setelah susah mencari signal😧
#alamak

Alamak!! aku terjatuh dalam perigi,tiada siapa tahu ketakutanku bersendirian,check kaki,tangan kiri kanan semuanya ok,tapi cuma tak pasti sama ada kepala ok,ternampak 2,3 buku disini,warnanya berbeza,isinya sama,tajuknya lain,cintanya sama,oh!! kenapa kita tak bersama,,
Alamak!! aku belek buku dari dekat,aku nampak sama,kamu jenguk buku dari jauh,kamu nampak beza,kamu tengok cetek,kamu nampak hanya nama,kerana siular sudah bikin kamu leka,kita sudah lupa,hanya satu pereka,kita sudah lupa,boleh makan satu meja,hingga kisah benar kita gelar cereka,kita lupa kita,hanya ingat kami dan mereka,dan bagaimana,boleh melarat begini???kau kata
Alamak!! kau kurang memahami,jadi kita semua sebut sekali lagi,,
Alamak!!lebih banyak yang sama daripada yang berbeza
Alamak!! aku terjaga dalam perigi,ingin kuceritakan apa yang aku mimpi tadi,kelam kabut capai tali terus daki,pergi lari!! apabila ku tiba,ku ceritakan kepada semua,mereka tak percaya dianggap aku berjenaka,mentang-mentang ku tak berkasut,hanya disarung selipar,,tak oh!! kenapa tak tak kita,,
Alamak!!!
#alamak#salammuzik

#alamak!!!!! We have a good cheerleader here with us! #amayagunawan

#alamak #family πŸ˜‚

MOST RECENT

Tadi..
Mau ngrus kartu D..
Tapi gagal..
#alamak
#Γ l tapi makasih ya yg udah mau ngawanin...
Foto nya ditengah jalan...πŸ˜‰
Katanya kalau lagi sepi..
Gak malu foto..
Soalnya gak dilihatinπŸ˜‡ orang...
#alahalah...ti ti...emmm#^_^...
#asemeee. Aseeme... πŸ˜™πŸ˜˜πŸ˜š

Sayang x lah sama kalian... hehehe
#jangansombongya..
Baru sempat post fotonya...
Sorry ukhti2 ...love you....πŸ˜„πŸ˜„
^_^ β™‘β™‘
ΒΏβ˜†β˜†#alamak...πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

52.06 ; πŸ˜‘

Luckily it was nearing the end of our booking cos i was starting to lose my cool at how lazy my legs were in drills. And then the ball hit my face hahaha karma bitchier than me sial

#igsg #singapore #squash #justwhackla #instafit #progress #play #gametime #mummyandme #workout #postworkout #whee #lol #shiok #endorphins #yay #alamak #awesome #ihavenoideawhatimdoing #drills #ouch

Haih..ape lah jodoh saya makan hari ni..sihat ke tak dia..harap2 hari ni jodoh saya diberikan kesabaran dan kekuatan dari Allah untuk berjuang...saya tunggu awak bakal jodoh saya..harap2 awak akhirnya jumpe saya kat mane...sebab saya tak tau awak siape..yang penting..saya nak jadi orang yang sentiasa ada kat sisi awak jatuh bangun sama2..harap2 awak bersungguh2 sayangkan saya sebab saya akan sayang awak sepenuh hati saya..
Ok laa setakat tu je saya nak bagitau..sebab saya tak tau siapa awak wahai jodoh yang belum sampai....
Saya akan terus berdoa inshaAllah
#alamak
#copypasteorangtuhahahaayatsedapso

52.05 ; 😢

Any slow progress is better than no progress for this koyak swing of mine. Jiayou.
#igsg #singapore #squash #justwhackla #instafit #progress #play #gametime #mummyandme #workout #postworkout #whee #lol #shiok #endorphins #yay #alamak #awesome #ihavenoideawhatimdoing #drills

52.04 ; 🐣

After some selftalk i managed the best forehand volley return of serve i ever did. Wow.
#igsg #singapore #squash #justwhackla #instafit #progress #play #gametime #mummyandme #workout #postworkout #whee #lol #shiok #endorphins #yay #alamak #awesome #ihavenoideawhatimdoing

I woke up early in the morning (tak awal sangat pun tp kira awal lah dari yg lain) just to get ready doing a coaching session, but suddenly the class was cancelled...

We are Asia. This theme supported by Art Stage Singapore 7th edition Few years ago at Marina Bay Sands Expo and Convention Center.
.
.
.
Read full article on art review columns womens obsession magazine February 2017 or click on our bio for futher info
.
.
Naskah | Silvy Riana Putri
Foto | Istimewa
.
.
.
#WomensObsession
#womensobsessionmagazine
#ObsessionMediaGroup
#OMG
#art
#artgallery
#artcollection
#artstage
#1projects
#admiragallery
#alamak!gallery
#galleryapple
#nuoart
#dgallery
#rohprojects
#nadigallery
#cansgallery
#fantasticartgallery
#lawangwangi
#srisasantisyndicate
#zolazolugallery

#ALAMAK......πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„