[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#akuyangpakaikoyangpanas

247544 posts

TOP POSTS

Besok petang abg nk pakai macam nih. Kalo org tanya abg jawablah baru balik dr main tenis kat Kompleks Belia. Kah!

#80sClassic
#AsBolCasuals
#AkuYangPakaiKoYangPanas

Your thoughts shape your vision.
#akuyangpakaikoyangpanas #igers #setup #goals

You never enjoy your life you living inside the box you so afraid taking chances how you gonna reach the top ? 🍃

Cc: @azwan_muaz
#bjj #mylifemyway
#akuyangpakaikoyangpanas #igersmalaysia
#kero #bullshit

😝
Pre Convo 😂
Be like 😂
I wanna fly ✈ dgn jubah besaq mcm tu 😂
Hhahahahaha😂
#roadtoconvo #preconvounikl #uniklconvo2017
#biasesaja #akuyangpakaikoyangpanas

MOST RECENT

🌸KRIM WAK DOYOK🌸 .

RM 20 ✔ .

Produk krim jambang ini bukan sahaja dapat melebatkan
✅jambang
✅bulu di bahagian kening
✅rambut
✅misai
✅janggut
✅bulu dada
✅ketiak
✅juga beberapa bahagian lain
.
Krim ini bukan sahaja untuk lelaki, perempuan pun boleh pakai krim ini dan seeloknya dipakai pagi dan malam .

WHATSAPP
019-9033502 📲 .

#jambang #ubatpenumbuhbulu #ubatrambut #kumis #alis #kening #wakdoyok #wakdoyokmalaysia #wakdoyokcream #akuyangpakaikoyangpanas #prelovedmalaysia #shopnow #lebatkanbulu #misai #hairgrow #krimwakdoyok #krimwakdoyokmurah #krimwakdoyokoriginal #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

Solusi tingiii?????. Hanya perlu bancuh dengan air suam dan minum supplement peninggibadan ni. Diperkaya dengan khasiat zinc yg membantu merangsang hormon tumbesaran & calcium yg membantu utk pembentukan serta menguatkan tulang.
Chat --->
📲 Whatsapp : +60165031826
📲 wechat : kedaiubatherbal

#sayajual #sayanaktinggi #terbuktitinggi #jomtinggi #pendek #patahkaki #heightupmalaysia #heightupmurah #rarecarakami #klia2 #kliasepang #airasiainterview #airasia #mas #cabincrew #pencarianmodelmuslimah #jangancakapakaktakpayung #jangancakapabangtakpayung #akuyangpakaikoyangpanas #ohmalaysiaku #halal #muslim #bencipenipu

Yeahhh dah mula bercuti! Ada yang berehat, ada yang ada projek nak buat. Walau apa pun, admin wish you the best. Hari ni admin sibuk sikit.
.
Enjoy sedutan video ni ok? Tag kawan yang suka makanan laut😘😘😘
FULL CREDIT: Bizarre Foods - Faroe Island episode. .
Selamat berehat awak!
.

Kalau nak tidur dah, good night and sweet dreams 😍😍😍! Jangan lupa promo Episor. Murah, jimat. Jaga kesihatan untuk yang tersayang. Mmmuah! .
.
Kalau nak order terus, boleh ke alamat ni ye. PENTING!
.
http://bit.ly/infoepisor
.
(guna alamat web ni please 😊) Harga yang terpamer kat sini nanti harga normal. Nanti klik butang dapatkan sekarang, akan tiba di order page, bila dah pilih kuantiti, akan keluar harga promo. Untuk mudah, kalau ada internet banking, pilih billplz untuk option bayaran. Boleh buat dari mana-mana bank di Malaysia tanpa perlu upload slip bayaran.
.
Kalau ada soalan nak tanya lagi, cepat WASAP ke .
.
😊01161620499
😊01161620499
😊01161620499
.
Nak lagi senang takyah save nombor, klik
.
http:// episorforme.wasap.my
.
.
#sayajual #ubattradisional #sakitkaki #sakitbelakang #sakitlutut #sakitsendi #sakittulang #penat #sabtu #makanmalam #carirezeki #malaysia #kualalumpur #sayajualmurah #bazarpaknil #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa #brocuba #siscuba #bazaronline #herba #jumaat #ibubapa #neelofa #missfazura #damansara #episor #sihatdenganepisor #berehat #aktivitihujungminggu

🔥Barang Panas🔥
RARE PRINT BACKPACK!
.
Beg ni bukan biasa biasa.
Dah 'koman' sangat pakai beg yg dah ramai orang pakai.
.
"BEG KO NI DAH RAMAI ORANG PAKAI BRO."
.
abang tahu korang dah masak dengar ayat ni.
.
tambahan plak, korang baru nak 'eksyen' dengan beg baru korang, dah ada plak member potong dengan ayat tu kan.
.
So sekarang korang wat rilex. Meh abg tunjuk satu lagi barang baek!
.
Member korang x kan potong lagi ayat korang.
.
belum pape lagi, dia akan tanya korang.
"Weh, mana ko beli beg ni? RARE siot!"
.
Time tu hidung nak kembang banyak mana pun takda hal.
.
ni barang dia !
.
•RARE PRINTED BAG PACK.
•NORMAL SIZE! (BLEH SIMPAN LAPTOP)
•KUALITI MEMANG BEST.
•COLOR DIA TERANG BRO.
•TAHAN LASAK
.
Bleh click gmbr lagi klo nak tgk design atau bag pattern lain. .
Beli dulu satu. ko tengok dulu kualiti dia macam mana.
.
nak bleh pm whatsapp abang.
.
http://www.wasap.my/60179666292
http://www.wasap.my/60179666292
.
click je link tu dia terus masuk wassap.
ko xyah lagi nak save no tu.
abg tahu ko malas nak save no.
#sayajual #kedaimurah #begsekolah #begmurah #hipster #graphicmalaya #baru #barangbaek #uptownpuchongnightbazaar #brocuba #akuyangpakaikoyangpanas #begawesome #upnboktober2017
#hellokitty #hellokittymurah #herschel #herschelmurah #sneakerlah #lokalah #baglaptop #borongmurah

#throwback ...Nampak x... Betape 'kampong' nye iollsss... Pakai selipar je g shooting... Haha... Nsb baik selipar lawooo... Yg penting perut x nampak... I loiikee... Hahhaah... Nant kiteww #update gamba full yeww... Om.. Om ckitt... Muahh... Muahh... 😘😘 #designerkampong #sempoi #adeakukesah #kesahplakaku #akuyangpakaikoyangpanas #shooting #weddingdress #weddingshoot #bridal #tailor #tailoring #detailing #tukangjahit #fashiondesigner #attilier #couture

🍃 DYXY Mineral Face Mist  160ml
.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang wangi dan fresh
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
.
PROMO JIMAT RM80 masih berlangsung u alll!! Jom ajak kawan2 mak adik akak beli jommm! Dan mana tau rezeki dapat FREE DUCKSCARVES😘
Jom whatsapp bella lelaju 📲0136888831
.
.
#dyxyteam #stokisdyxy #dyxylovers #igshopmalaysia #igsellermalaysia #sayajualmakeup #makeupartistmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #stokisdyxyseremban #stokisdyxyshahalam #visitmyig #dyxycosmetics #cerahkankulit #putihkankulit #kecutkanjerawat #bccreambydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #aaisyahdhiarana #lofattah #sayajualsayapakai #akuyangpakaikoyangpanas #terlajakmurah #ootdmalaysia #makeupmurahmalaysia #hilangkanjeragat #uitm

WOMEN BLAZER

🔖BRAND - ROCKMANS
🔖SIZE - 12/M
🔖PIT - 19.5"
🔖SHOULDER - 17"
🔖LENGHT - 27.5"
🔖SLEEVE - 24.5"
🔖COLOUR - GREY PATTERN
🔖PRICE - RM33.00
🔖POSTAGE - FREE
===========================
📣 ORDER??
📋 Screenshot picture
📋 Whats/Tel/Msg📲 011-27228363

#bundle #sayajual #sayajualbundle #sayajualbundlemurah #bundlecheaper
#sayajualonline
#murah²
#blazerbundle
#kotbundle
#bundleonline
#womanblazer
#womanblazerM
#tambahfollowers
#naikkanfollowers
#bundleputrajaya
#blazer
#potd
#ootd
#akuyangpakaikoyangpanas
#rockmans

Tonic balm pertama di malaysia!!? ✔ Membantu melebatkan rambut
✔ Menghilangkan bau hapak daripada rambut
✔ Melembutkan rambut yang kasar
✔ Merawat kulit kepala
✔ Mengurangkan kele-mumur pada kulit kepala
✔ Mengurangkan gatal pada kepala
✔ Memulihkan rambut yang rosak
.
NAK TAHU? =-=-=-=-=-=-=
THE CHAVEUX MEMANG TAK ADA DI PASARAN LAIN, SINI JE ADA!
=-=-=-=-=-=-=
✔ LOCAL PRODUCT
✔ 100% ORGANIC
✔ DIJAMIN HALAL DAN SELAMAT DIGUNAKAN
✔ BAU WANGI KEKACANG BERLEMAK MANIS
✔ KURANG BERMINYAK
✔ MUDAH DICUCI
RM38 sahaja

Postage RM 8(sm) RM10 (SS)

#pomademalaysia #hpcodseremban #pompadour #Pomadekedah #pomadeipoh #pomadeseremban #berropomade #pomadeJohor #pomadeshahalam #pomadeMelaka #pomadePenang #pelebatrambut #pomademurah #amranfans #produktempatan #pomadenegerisembilan #jambang #mengrooming #hairtonic #tempatanfest #akuyangpakaikoyangpanas #menstyle #hipsterpomade #malaysia #uitm #petuaturuntemurun #lokalah #amranfanspomade #hpcodipoh

WOMAN CARDIGAN

🔖BRAND - BARDOT
🔖SIZE - 10/S
🔖PIT - 18"
🔖SHOULDER - 16"
🔖LENGHT - 14.5"
🔖SLEEVE - 20.5"
🔖COLOUR - BLACK
🔖PRICE - RM38.00
🔖POSTAGE - FREE
===========================
📣 ORDER??
📋 Screenshot picture
📋 Whats/Tel/Msg📲 011-27228363

#bundle #sayajual #sayajualbundle #sayajualbundlemurah #bundlecheaper
#sayajualonline
#murah²
#blazerbundle
#kotbundle
#bundleonline
#womancardigan
#womancardiganS
#tambahfollowers
#naikkanfollowers
#bundleputrajaya
#blazer
#potd
#ootd
#akuyangpakaikoyangpanas
#bardot

Most Popular Instagram Hashtags