#akuyangnyanyikauyangpanas

MOST RECENT

🎼🎼🎼🎀🎀🎀 #malaysiancoversong #bukti #buktivirgoun #buktivirgouncover #akuyangnyanyikauyangpanas

Hi semua , dah dengar belum lagu 'Rampas' dari @akim_themajistret. Kalau belum gi usha kat youtube sana tu. Dah ada official music video. Sumpah best. Congrats @akim_themajistret @akimahmad @zimisofazr @stacyanam atas lagu and lirik yang best gila macamni. Kita try cover dulu eh. .
Cover song Rampas - @akim_themajistret .

#rampas #akimandthemajistret #atm #smulecover #covermalaysia #coverstarera #malaysiancover #akuyangnyanyikauyangpanas #hotfm #thrgegar #era @era.je @hotfm976 @_official_thrgegar_ #roadto1m #atm #akimandthemajistret #ajl #anugerahjuaralagu #muzikmuzik

We meet again for the adventure trip..
.
.

#akuyangnyanyikauyangpanas exclassmate #travelling #triprahsia

🎀🎀🎀🎼🎼🎼 #malaysiancoversong #luluh #luluhcover #akuyangnyanyikauyangpanas

You Are The Reason X Calum Scott 🌈
sorry for taking a long time for this cover , ni pun suara cem katak dah malammalam . part chorus tu suara minah aku . ❀️
*🎧 recommended*

#jangankecam #malaysiancover #akuyangnyanyikauyangpanas #youarethereasoncover #dadicover @malaysiancover #supportmember

Life sometimes not easy... .
.
#carkaraoke #cover #akuyangnyanyikauyangpanas

Nak bagi sama soqa macam @officialfina_ tapi p jdi soqa budak budak aihh 😞
#tuhanjagadiauntukku #fatincoverlagu
#akuyangnyanyikauyangpanas

dulu abam ada sorang ni partner duet dari singapore yang selalu invite abam join nyanyi..hahaha..skang ni abam rasa dia pun dah tak main smule kot...hihihi

#smule
#smulemalaysia
#hatersgonnahate
#akuyangnyanyikauyangpanas

Test 1,2,3. Teman Pengganti - @black.hanifah. Dulu kalau nyanyi lagu ni yang part rap tu kasi @faizalmatali. Sekarang try rap sendiri la. Okay tak ? Haha . πŸ“Ή : @aleenhafidz .

#rappers #temanpengganti #karaoke #cover #akuyangnyanyikauyangpanas #suaraakucaraaku #rusamusic @rusamusic

Night boss kurrr...Mcm nak putuihh urat leher boss ngemtammm nayanyi lagu nie...Apa2 pon teman happy oiii...
#LayanKanJeLah #Akuyangnyanyikauyangpanas #apahal #appooo #sejiwa #spring

Most Popular Instagram Hashtags