#akumahupacaran

62 posts

TOP POSTS

Halo #stfc semuanya... (: βœ‹πŸΌβœ‹πŸΌβœ‹πŸΌ #tegar #tegarseptian #akumahupacaran
@tegar_official

Siap2 shooting video clip untuk single Tegar "Aku Mahu Pacaran." Semoga dipermudahkan segalanya. Aminn.
@stfc_official18
#tegar #tegarseptian #akumahupacaran

​He is back! Terbaru dari Tegar - Aku Mahu Pacaran. Dengarkan lagu penuh esok, 21 Disember 2016 jam 9 malam di YouTube channel FMC Music. Subscribe & Share! @tegar_official @fmcmusic #AkuMahuPacaran

Esok 4 mei 2017 saksikan @tegar_official di talkshow
Selamat pagi malaysia di tv1 pada jam 8:00pagi-10:00pagi

#selamatpagimalaysia #tv1
#akumahupacaran #tegarseptian

@Regrann from @tegar_official - Teaser Video Clip "Aku Mahu Pacaran" Bagus gak nih? hehe.. Nantikan ya, akan release tidak lama lagi. :)
@rudysutedja @zan1316 @alinajib
#tegarvengers #tegar #tegarseptian #akumahupacaran - #regrann

Abaikan speda dibelakang, buat aku pke keliling kampung tuh. πŸ˜…πŸ˜† #throwback
#tegar #tegarseptian #akumahupacaran

MOST RECENT

Semoga diri ini makin kuat lagi dan terus bersyukur meski dalam keadaaan apapun. Semoga diri ini selalu dekat denganMu dan semoga diri ini bisa semakin lebih dewasa tuk menjalani dan menghadapi segala sesuatu #kauyangterbaik #akumahupacaran #hanyakamu #tegar #tegarseptian #tegarvengers #stfc #tgr #rcsmusic #tgrproduction #erafm #erasolo #rtm #astro #tv3 #hmi #meloditv3 #meletop #malaysia #indonesia #singapore

semoga allah permudahkan segala urusan dan menjadi yang terbaik #tegar #tegarseptian #tegarvengers #stfc #kauyangterbaik #akumahupacaran #hanyakamu

semoga allah permudahkan segala urusanmu dik... dn terus berjaya dan tetap menjadi #penyanyi yg #hebat Buat #stfc good luck dik #tegar #tegarseptian #tegarvengers #kauyangterbaik #akumahupacaran #hanyakamu

semoga allah permudahkan segala urusanmu dik... dn terus berjaya dan tetap menjadi #penyanyi yg #hebat Buat #stfc good luck dik #tegar #tegarseptian #tegarvengers #kauyangterbaik #akumahupacaran #hanyakamu

Buat semuanyah jangan lupa aktifin RBT untuk single terbarunya tegar "kau yang terbaik" udah tersedia loh... Caranya liat aja di atas ya.....
Thanks...
#tegar #tegarseptian #kauyangterbaik #akumahupacaran
#akuyangdulubukanyangsekarang

Esok 4 mei 2017 saksikan @tegar_official di talkshow
Selamat pagi malaysia di tv1 pada jam 8:00pagi-10:00pagi

#selamatpagimalaysia #tv1
#akumahupacaran #tegarseptian

Tak sangka jumpa #tegar 😎yang dulu famous lagu #akuyangdulubukanlahyangsekarang 🎢🎡akak minat sangat..😘 Rakaman #muzikmuzik32 #mm32 #akumahupacaran #kauyangterbaik

Most Popular Instagram Hashtags