[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#akumahupacaran

56 posts

TOP POSTS

Siap2 shooting video clip untuk single Tegar "Aku Mahu Pacaran." Semoga dipermudahkan segalanya. Aminn.
@stfc_official18
#tegar #tegarseptian #akumahupacaran

Esok 4 mei 2017 saksikan @tegar_official di talkshow
Selamat pagi malaysia di tv1 pada jam 8:00pagi-10:00pagi

#selamatpagimalaysia #tv1
#akumahupacaran #tegarseptian

โ€‹He is back! Terbaru dari Tegar - Aku Mahu Pacaran. Dengarkan lagu penuh esok, 21 Disember 2016 jam 9 malam di YouTube channel FMC Music. Subscribe & Share! @tegar_official @fmcmusic #AkuMahuPacaran

@Regrann from @tegar_official - Teaser Video Clip "Aku Mahu Pacaran" Bagus gak nih? hehe.. Nantikan ya, akan release tidak lama lagi. :)
@rudysutedja @zan1316 @alinajib
#tegarvengers #tegar #tegarseptian #akumahupacaran - #regrann

Tak sangka jumpa #tegar ๐Ÿ˜Žyang dulu famous lagu #akuyangdulubukanlahyangsekarang ๐ŸŽถ๐ŸŽตakak minat sangat..๐Ÿ˜˜ Rakaman #muzikmuzik32 #mm32 #akumahupacaran #kauyangterbaik

Abaikan speda dibelakang, buat aku pke keliling kampung tuh. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜† #throwback
#tegar #tegarseptian #akumahupacaran

MOST RECENT

Semoga diri ini makin kuat lagi dan terus bersyukur meski dalam keadaaan apapun. Semoga diri ini selalu dekat denganMu dan semoga diri ini bisa semakin lebih dewasa tuk menjalani dan menghadapi segala sesuatu #kauyangterbaik #akumahupacaran #hanyakamu #tegar #tegarseptian #tegarvengers #stfc #tgr #rcsmusic #tgrproduction #erafm #erasolo #rtm #astro #tv3 #hmi #meloditv3 #meletop #malaysia #indonesia #singapore

semoga allah permudahkan segala urusan dan menjadi yang terbaik #tegar #tegarseptian #tegarvengers #stfc #kauyangterbaik #akumahupacaran #hanyakamu

semoga allah permudahkan segala urusanmu dik... dn terus berjaya dan tetap menjadi #penyanyi yg #hebat Buat #stfc good luck dik #tegar #tegarseptian #tegarvengers #kauyangterbaik #akumahupacaran #hanyakamu

semoga allah permudahkan segala urusanmu dik... dn terus berjaya dan tetap menjadi #penyanyi yg #hebat Buat #stfc good luck dik #tegar #tegarseptian #tegarvengers #kauyangterbaik #akumahupacaran #hanyakamu

Buat semuanyah jangan lupa aktifin RBT untuk single terbarunya tegar "kau yang terbaik" udah tersedia loh... Caranya liat aja di atas ya.....
Thanks...
#tegar #tegarseptian #kauyangterbaik #akumahupacaran
#akuyangdulubukanyangsekarang

Esok 4 mei 2017 saksikan @tegar_official di talkshow
Selamat pagi malaysia di tv1 pada jam 8:00pagi-10:00pagi

#selamatpagimalaysia #tv1
#akumahupacaran #tegarseptian

Tak sangka jumpa #tegar ๐Ÿ˜Žyang dulu famous lagu #akuyangdulubukanlahyangsekarang ๐ŸŽถ๐ŸŽตakak minat sangat..๐Ÿ˜˜ Rakaman #muzikmuzik32 #mm32 #akumahupacaran #kauyangterbaik

Semangat @tegar_official perfom nya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ sukses slalu ya Tegar

#Tegar #TegarReal #tegarseptian #johor #Malaysia #StfcBatam #Stfc #Musik #HanyaKamu #AkuMahuPacaran

Most Popular Instagram Hashtags