#aktivitisihat

MOST RECENT

Joy is your birthright. Claim it without clinging..πŸ’š
#hiking #pinetreehilltwinpeak
#fraserhill #lovenatureπŸ’š #aktivitisihat

#kakaktomatoputih sedang Zipline Abseiling kat Strata Waterfall * first timer * newbies
#syukuralhdulillah .
.
To all customer sorry tak dapat reply semua whatsapp, DM what so ever.. inshaAllah esok sis akan reply satu-satu yaa.. 😁
.
Thank you @deltaroutdoorsmy best service. inshAllah ada masa jumpa lagi πŸ˜€πŸ™‹
.
.
#deltaroutdoorsmy
#deltaroutdoormalaysia
#ziplineniagarafalls
#aktivitisihat

Best kan dalam masa buat aktiviti #sukan dan #aktivitisihat selain dari pada menjadikan #beratbadan #turun , tetapi menjadikan #bentukbadan jd #cantik dan #kemas . Mcm 2 in 1 gitew!
.
Macam mana? Pakai je #premiumbeautiful #korset .
. semasa buat aktiviti2 sihat tu, sebenarnya tak menghalang pergerakan pun. Sebab ia memberikan 360 degree #regangan
.
In fact sgt #selesa. Mcm pakai #compressionsportswear giteeww.
.
Sekarang, kalau saya pergi #running , mmg akan pakai #backsupport attire ni. Rasa sgt selesa. So tak ada alasan utk tidak #aktif
.
Selain drp tu, ia mcm ada #dualfunction .. boleh membantu terus #mengemaskan bentuk badan.
Roger saya utk #freefittings and rasa sendiri keistimewaan material #PB
.
#sportswear
#sportsgear
#sportsbra
#turunberatbadan
#kemas
#active #activewear #korsetkurus #korsetpembakarlemak

Mini Pirate Ship Playset fromΒ Bigjigs Toys
'Are we nearly there yet?' - If you're planning to travel with little ones this summer a little preparation can go a long way. Regrann from @bigjigstoys
https://www.kiddosgear.com/mini-pirate-ship-playset?search=Pirate
.
.
.

#bigjigs #bigjigsmalaysia #bigjigsplayset #bigjigstoys #stemtoys #stem #pirateship #mainanprasekolah #finemotorskills #cognitiveskills #playtolearn #pirate #kidsactivities #kidswoodentoys #bigjigstoys #educationalactivities #aktivitianak #preschoolmalaysia #aktivitisihat #kidslove #funlearning #kidsfunplay #playandlearn #kidsplay #homeschoolingideas

Tahajjud time!

Waktu macam ni kalau terbangun dari tidur lebih baik ambil wudhu, solat sunat dan baca Alquran.
.
Kerana waktu ini kita lebih dekat dengan Allah.

#TarbiahSentap #DakwahSentap #lukisandakwah #bukumotivasi #bukunovel #aktivitisihat #jomamalkan

Next event awal pagi nti...jom tdo dulu
#etiqafunrun2018 #etiqafunfest #aktivitisihat

Baru hari ni ada masa nak jogging dalam bulan ni..πŸƒ Bagi rasmi tayar @adidas.. ☺Raya pun nak dekat dah, makan pun macam2 nanti..πŸπŸ“πŸ‚ So Kita buat lah apa yang patut dulu sebelum hanyut di laut dalam ye..🚣🌊🏊😜 .
#aktivitisihat
#kasikeluarpeluhjahat
#misikasibodyfit
#cikgumemandu

Ada orang rasa mustahil bila dah berbadan besar nak kecil semula macam zaman kanak2 kan. Tapi tak semua yg sanggup berkorban nak kurus. Bila dah ada jalan, beralasan pulak. .
Kalau tak cuba sampai bila2 pun tak tahu. Kurus bukan untuk cantik je. Tapi yg penting untuk kesihatan. .
Uolss yg belum pernah cuba tu boleh contact sis cepat2 ye. .
#setkombokurus
#tipsdiet
#nakkurus
#tipssihat

#Tb td ikutkan xlarat nak poie Kelas Zumba ..Flu resdung πŸ˜…πŸ‘tah mano dtg semangat .angkut peneman setia chellom2 Amma poie Studio jnji kuar poluh #santai2 #enjoys kuar poluh bajar step baruπŸ‘πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Zumba with Coach #zin Shabby @aai_yusuf &Kwn2 #inspirasi #terjebak #terminat #zumbamalaysia #zumbafitness #Aktivitisihat #enjoy πŸ’–πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘Ampun Cg Studio jd #kindergarten sekali sekala jika bw #MyprincessurrutiπŸ˜…πŸ€£πŸ˜‚ #thanksmemahami haaaaa tepukkkkπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

Kebanyakan mereka yg turun berat badan dengan pantas (buat crash diet) akan naik berat badan semula dengan pantas.
.
.
Malah lebih berlipat kali ganda lagi😱 yo-yo effect
.
Tuhan itu maha adil....Biar perlahan asalkan konsisten & stabil.
.
Jom siapa nak coach bantu turun berat 3-10kg sebulan?
.
πŸ“²coach baizura 01111557911

#aktivitisihat #gayahidupsihat #lifestyleblogger #weightloss #bakarlemak #bakarlemakcepat #jagamakan #yoga #yogapants #yogalife #yogagirl #homeworkout

Saya rekrut anak2 utk picit bnda ni utk rawat ketagihan bermain gajet... hahahaha
#airisaisya #aktivitisihat

Ni antara payment customer yang dah grab ponco ni hari tu tau 😊

Whatsapp sbb nak tanya dulu tentang ponco ni pun boleh je.. Jadi tunggu apa lagi?? Whatsapp/DM sekarang.. πŸ˜ƒ βœ… Kualiti tinggi
βœ… Harga Mampu Milik
βœ… RM80 SAHAJA!!! 😍😍
βœ… FREE Postage SM (SS - RM5) 😍😍
βœ… COD SEMENYIH/KAJANG/NILAI πŸ‘

Pendek kata ponco ini adalah WATERPROOF dan mempunyai pelbagai kegunaan πŸ˜ƒ
πŸ‘ Senang dilipat dan mudah dibawa bersama ke mana sahaja 😍😍😍 Jadi tunggu apa lagi.. Berminat sila Ws 018-3706977(fast reply) / 0166271077 atau DM 😊

#ponco #poncho #khemah #percutian #aktivitisihat #aktivitilasak #outdooractivity #aktivitiluar #operasimasukhutan #poncomurah #berkelahdenganponco #sleepingbag #limitedstock #poncomurah #hargamampumilik #freepostage #doublelayerkhemah

Jom grab Ponco sementara stok masih ada..Stok baru je sampai minggu tu dah nak habis licin stok ponco ni 😍

Siapa lagi yg nak selit order..blh buat payment sebelum pukul 2 petang 😊

So jom tunggu apa lagi?? Whatsapp/DM sekarang.. πŸ˜ƒ βœ… Kualiti tinggi
βœ… Harga Mampu Milik
βœ… RM80 SAHAJA!!! 😍😍
βœ… FREE Postage SM (SS - RM5) 😍😍
βœ… COD SEMENYIH/KAJANG/NILAI πŸ‘

Pendek kata ponco ini adalah WATERPROOF dan mempunyai pelbagai kegunaan πŸ˜ƒ
πŸ‘ Senang dilipat dan mudah dibawa bersama ke mana sahaja 😍😍😍 Jadi tunggu apa lagi..jika berminat sila Ws 018-3706977(fast reply) / 0166271077 atau DM 😊

#ponco #poncho #khemah #percutian #aktivitisihat #aktivitilasak #outdooractivity #aktivitiluar #operasimasukhutan #poncomurah #berkelahdenganponco #sleepingbag #limitedstock #poncomurah #hargamampumilik #freepostage #doublelayerkhemah

Most Popular Instagram Hashtags