[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#akmalifestyle

229 posts

TOP POSTS

Rezeki Milik Allah
.
.
.
Orang kata "rezeki ada di mana-mana " tapi saya tertanya, rezeki biasa lepak mana? πŸ€”πŸ˜‚
.
.
Kalaulah kita tahu rezeki kita ada dekat mana dah lama senang hidup kita, tu pasal kita kena keluar rumah berusaha mencari rezeki.
.
.
Kesimpulannya, rezeki ni kita kena cari. Banyak tempat ada rezeki tapi di mana pun rezeki kita cari yang penting JANGAN PUTUS ASA. Matlamat tetap sama.
.
.
Selamat pagi duniaaaaa.. Kita jangan dok pening2 manusia bukan bagi rezeki tapi Allah tentukan. Ramai orang salah anggap. Pesanan untuk diri sendiri. 😊😊
.
Akma Ramli
πŸ“±011.37560877
πŸ“±011.37560877
πŸ“±011.37560877
.
#verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360#akmalifestyle#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak

Setelah penat berjalan maka ini lah hasilnya. πŸ›πŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ˜‚
.
#akmalifestyle #akmayoungmillionaire #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360

Apa yang kita suka? Selalu kita terfikir perlu ke apa kita suka semua harus dapat? Hm sebenarnya depends tapi sepatutnya perlu dapat apa yang kita sukaπŸ’ͺ🏻 contoh nya impian, takkan kita nak biarkan impian kita sekadar impian? Perlu bertindak sekarang do it now, break the limits now !!πŸ”₯ #verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #businessacademy360 #ba360crown #2017 #akmalifestyle #akmayoungentrepreneur
#akmayoungentrepreneur

And once the storm is over, you won’t remember how you made it through, how you managed to survive. You won’t even be sure, whether the storm is really over. But one thing is certain. When you come out of the storm, you won’t be the same person who walked in. That’s what this storm’s all about ✨
.
Busines purpose:
Akma Ramli
011-37560877
#verveinstituteofentrepreneurship
#businessacademy360 #crownsapot #akmayoungentrepreneur #akmalifestyle #roadtosuccess

Berniaga online + Main Fon = Duit Raya .
.
Hai haii semuaa.. Buat apa tuu? Mesti tga belek belek fon kan bulan Ramadhan nie🌹 belek fon jom jom kita berniaga menggunakan instagram kita.. Haa saya ada suggestion best punyaa😍😍 Rasa rasa nak takk??
.
.
Mestii nakkk kannn?? Siapa taknak kann.. Tapi paling best sehari boleh dapat RM100 sehingga RM500 sehari tauu.. Tapi syarat dia main fon, main insta, main whatsapp main media sosial😱😍 !! Saya akan share peluang dapat duit raya dgn business saya buat nie.. Jom jom buat duit rayaπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😍😍
.
...
dont you be the last person to sign up!
have a nice day everyone! πŸ€—
.
Akma Ramli
011-37560877
#verveinstituteofentrepreneurship #akmaramli #akmalifestyle #akmayoungmillionaire #akmayoungentrepreneur #viefans #vieforlife #ilovevie

Proses kejayaan adalah datang dari kejatuhan
.
.
Semoga menjadi inspirasi😊 Kalau sesorang tu telah berjaya sedikit demi sedikit mmg akan banyak cabarannya.. Kalau dari zero sampai lah berjaya.. Setiap peringkat proses kejayaan mmg ada haters yang sudi memberi semangat pada kitaa
.
.
Akhirnyaa mereka terpaksa melihat kejayaan kita☺️ bila dikritik dicacii... Tapi, sampai bila kita nak down, Betul? In that moment, ambil semuanya dan tukar tanggapan negative anda kpd positiveπŸ‘πŸ». Memang sakit, sedih, hilang semangat, dan sebagainya. Tapi persoalannya sampai bila?
.
.
Kalau kejayaan tu jalan ceritanya manis, syok, best je, apakah kenangan dan dimana manisnya usaha kejayaan yang kamu usahakan. Kan?πŸ˜‡
.
.
Business purpose:
Akma Ramli
πŸ“ž011.37560877
πŸ“ž011.37560877
πŸ“ž011.37560877
.
#verveinstituteofentrepreneurship #viefans #vieforlife #ilovevie #akmayoungmillionaire #akmayoungentrepreneur #akmalifestyle

Iftar..πŸ’•
.
.
Alhamdulillah..hari ni sis berbuka puasa dgn family tersayang kat luar. πŸ™ˆπŸ˜Š
.
.
#akmaramli
#akmalifestyle
#akmayoungmillionaire
#akmayoungentrepreneur
#verveinstituteofentrepreneurship
#viefans #vieforlife #ilovevie

"It's always seems impossible until it is done." Salam Jumaat. πŸ’• Salam 7 Ramadhan 🌸
.
#akmaramli #akmalifestyle #akmayoungentrepreneur #akmayoungmillionaire #salamramadhan #salamjumaat

MOST RECENT

Walaupun pandangan mata ni kabur tapi awak tetap jelas di mata saya. Chiaaaaaaa πŸ’ƒπŸ•ΊπŸ»
.
.
Okay tak kalau saya pakai spect? Ke nampak mcm makcik2? πŸ˜… Org selalu teka umur saya salah. Lebih tua dari usia sebenar. Aduduii sedih 😐 Mcm mne kita nak nampak lebih muda dr usia kita? Siapa tahu??? πŸ€”πŸ€“πŸ˜œπŸ˜™ .
.
#weekend #saturday #morning #spreadpositivevibes #schoolholidays #independentwoman #beautyconsultant #marykay #ilovemycareer #comejoinme #misimemperkayakanwanita #misimencantikkanwanita #angelistabee #akmalifestyle #roadtosuccess #youngentrepreneur #parttimejob #bisnesonline #kuantan #pahang #ducati #diavel #1200cc

When you love what you have. You have everything you need. 🌸😘
.
.
#alhamdulillah #syukur #feelingblessed #happyme #roadtosuccess #fightforyourdreams #akmalifestyle #youngentrepreneur

Just because you’re taking longer than others, does not means you’re a failure. Keep going. πŸ’ͺ🏻🏍✨
.
#akmalifestyle #youngentrepreneur #businesswoman #independent #fightforyourdreams #honda #cbr1000rr #rabbit #rider #salamjumaat #1000post

Hidup itu bukan hanya tentang pencapaian mimpi-mimpi. Melainkan tentang seberapa banyak manusia yang kita mudahkan urusannya sehingga mereka tersenyum. β˜ΊοΈπŸ˜πŸ˜˜πŸ’•
.
Selamat petang orang pantai! 😎
.
.
Minat utk berbisnes?? πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
Akma Ramli
011-37560877
#businesswoman
#independentwoman
#akmalifestyle
#roadtosuccess
#beach

Smiles every morning. It makes you attractive. It changes your mood, it relieves stress, and it helps you stay young & positive. 😊 #morning #motivation #positivevibes #goodmorning #instagram #akmalifestyle #akmayoungentrepreneur #success #independentwoman

LIFE IS SWEET 😍
.
.
Kenapa selalu kita kaitkan kehidupan dengan kemanisan? Yes sebab dalam kehidupan ada manis pahit nya.. rugi kalau kita tak rasa kemanisan dalam hidup.. Kebanyakkan hidup kita diberi pilihan nak senang atau nak susah.. Dalam Al-quran pun ada cakap kita diberi kekayaan dan..
.
.
Kemiskinan??? Haaa takk, kita diberi kesenangan😊🌹maksudnya semua orang mampu senang jika kita mengubah hidup kita.. Orang kaya yang kita nampak sekarang bukannya dilahirkan.. Lahir lahir dah kayaπŸ˜‚ tidak sebenarnya mereka sudah berusahaπŸ’ͺ🏻
.
.
Jangan sia sia kan peluang yang ada.. Peluang datang di saat kita tidak bersedia. Sekadar berkongsi. 😊
.
Akma Ramli
011.37560877
#akmayoungentrepreneur
#businesswoman
#independentwoman
#akmalifestyle

Mulakan hari mu dengan semangat dan niat yg baru. Selamat Pagi!! πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #facultyofmillionaire

Kejayaan tak datang bergolek kepada kita.
Tapi kita kena terbaring, terbongkang, tergolek, untuk dapatkan sesuatu kejayaan. .
Nakkan sesuatu kena ada rasa 'nak'. Baru ada rasa kesungguhan dan keinginan. Kalau memang rasa 'taknak' benda yang senang pun cakap susah.
.
Selamat pagi β›…οΈπŸ˜Š
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #facultyofmillionaire

Bila kita nampak cenderung mengejar kehidupan yang lebih baik, Orang mula sangka kita pentingkan duniawi sedangkan akhirat yg abadi. πŸ’•
.
.
Lumrah. Tak semua bahagia lihat kebahagiaan kita. Mmg ade yg pilih utk tak berbuat apa2, tp sakit mata melihat orang yg gigih berusaha πŸ™ŒπŸ»
.
.
Apa kata, Korang pun cuba ada angan2 tinggi.. 😍
.
For business purpose, kindly pm πŸ‘‡πŸ»
Akma Ramli
011.37560877
.
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #facultyofmillionaire

Life is all about take a risks.. If you never take a risk.. You will never get your dreamsπŸ’ͺ🏻
.
.
Ramai orang takut berniaga takut akan rugi.. Jika kita takut rugi untuk memulakan sesuatu perniagaan bermakna kita takut untuk jumpa kejayaan.. Berniaga lah mahupun secara part time mahupun full time.. Yakin dengan rezeki Allah bersangka baiklah dgn Rezeki Allah❀️❀️
.
Akma Ramli
011.37560877
.
#akmayoungmillionaire
#businesswoman
#fightforyourdreams
#bisnesanakmuda
#facultyofmillionaire
#akmalifestyle

Good Morningggg!!! Back to reality. Dah isnin dahhh. Kejapnya cuti 😐 .
.
Okay nak share something hari ni πŸ‘‡πŸ»πŸ˜ƒ
.
Lakukan yang terbaik!
Sekiranya terbaik kita lakukan hari ni, terbaik yang kita akan dapat hari akan datang! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
.
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

Seorang Akma yg sentiasa lapar. πŸ˜‚
.
Akma ni pergi mne2 asyik lapar je. Mesti akan berhenti jap utk makan. .
Org selalu cakap, makan je banyak2 asalkan kita bahagia 😍
.
#akmalifestyle
#misimakanbanyak
#misimengkayakanwanita
#businesswoman

Korang ada rasa bahagia tak bila tengok orang lain bahagia? 😍
.
.
Kita tak boleh nak harapkan orang lain layan kita baik2. Tapi kita boleh ubah diri kita untuk layan orang baik2. Kalau nak ubah, mulakan dengan ubah diri kita dulu! 😘
.
Lebih banyak kejayaan, lebih banyak kebahagiaan. Keep sharing. Love ❀️
.
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360

Everyone deserve to be happy. .
Don't be afraid of being different. Be afraid of being the same.
.
Nahhhhhh. Kata2 ni yg selalu akma pegang untuk jadi seorang yg lebih baik, lebih kuat, lebih berusaha utk capai impian. .
.
Uolls pun mesti ada impian sendiri kan? Takut org kecam impian kita? Meh cerita dgn akma . Akma suka dgr impian orang 😍
.
Morningggg 🌷🌷🌷
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #morning #positivevibes #facultyofmillionaire

Apa yang kita suka? Selalu kita terfikir perlu ke apa kita suka semua harus dapat? Hm sebenarnya depends tapi sepatutnya perlu dapat apa yang kita sukaπŸ’ͺ🏻 contoh nya impian, takkan kita nak biarkan impian kita sekadar impian? Perlu bertindak sekarang do it now, break the limits now !!πŸ”₯ #verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #businessacademy360 #2017 #akmalifestyle #akmayoungentrepreneur #facultyofmillionaire

Waktu pagi adalah waktu paling efektif mental dan fizikal kita selepas berehat malam hari. Orang-orang yang berjaya ramainya mengamalkan bangun awal dan memulakan kerja awal. Sekiranya anda berniaga, maka, mulakan aktiviti perniagaan anda awal pagi!
#ccuser #newplan #newproduct #newpayout #100% #akmalifestyle #breakfast #goodmorningpost #verveinstituteofentrepreneurship #ilovevie #viefans #businessacademy360

Selagi hayat dikandung badan
Teguh ku berdiri kerana Yang Esa
Tidakku lahir tanpa Sang Pencipta
Allah Penguatku sentiasa di jiwa
.
Berusahalah seperti kamu ingin hidup pada hari ini dan selama-lamanya ,
dan lakukan lah ia yang terbaik seolah-olah kamu tahu kamu akan mati pada keesokan hari nya
.
Kembalikan Semangat Yang Hilang πŸ’•
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #facultyofmillionaire

BEING WISER?
.
.
Masa bergerak sangat pantas. Kadang-kadang tanpa kita sedar, hari dah menjelang petang sedangkan banyak lagi perkara yang kita tak lakukan. Ramai orang mudah terpedaya dengan masa dan mula menggunakan masa sebagai alasan. β€œReleks la, baru pukul 9 pagi.” β€œKenapa nak cepat-cepat, ini kan waktu rehat”. Dengan asyik melengah-lengahkan masa dan membiarkan diri terpedaya dengan masa yang ada, kita akan kehilangan masa tersebut.
.
.
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #facultyofmillionaire

SELAMAT MALAM SEMUA .
.
.
Kepada sesiapa yang nak buat side income terutama student bermodalkan serendah RM350.
anda akan mendapat free module dan free coaching dari saya dan team boleh pm laju-laju
.
3 orang terawal yang join ada special offer dari saya
.
for business purpose:
.
Akma Ramli
011.37560877
.
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #facultyofmillionaire

Kejayaan tak datang bergolek kepada kita.
Tapi kita kena terbaring, terbongkang, tergolek, untuk dapatkan sesuatu kejayaan. .
Nakkan sesuatu kena ada rasa 'nak'. Baru ada rasa kesungguhan dan keinginan. Kalau memang rasa 'taknak' benda yang senang pun cakap susah.
.
Selamat pagi β›…οΈπŸ˜Š
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #facultyofmillionaire

Jika rezeki datang kerana kerja keras, seharusnya orang paling kaya adalah kuli bangunan.
.
Jika rezeki datang kerana banyak waktu kerja, seharusnya warung-warung kopi 24 jam boleh mengalahkan Mcdonald dan KFC.
.
Jika rezeki datang kerana kepintaran, seharusnya pensyarah-pensyarah menjadi orang kaya.
.
Jika rezeki datang kerana pangkat, seharusnya para presiden dan raja berada di urutan terdepan dari 100 orang terkaya di dunia.
.
Rezeki itu datang kerana kasih sayang Allah..
#businessacademy360
#facultyofmillionaire
#akmalifestyle

Yang bulat takkan datang bergolek, yang pipih takkan datang melayang. Begitu juga lah dengan kehidupan kita, nakkan sesuatu perlukan usaha yg berterusan. "Tiada kejayaan yg datang tanpa usaha yg gigih. Bersusah susah lah dahulu bersenang kemudian" 🎼☺️ Semoga menjadi inspirasi. #fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

aku tak ready lagi nak.....
.
.
.
tak ready lagi nak sambung belajar? haa, mostly semua student yang dah cuti berbulan bulan dekat rumah, kerja tesco, mesti dah rasa malas nak study, sebab apa? rasa bekerja atau duduk rumah itu lah yang paling best πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ (betul kan?)
.
.
excited bila beli brg persiapan nak study, highlight baru, pen baru, buku nota baru, beg baru, semata mata untuk cari balik semangat yang dah lama hilang πŸ’ͺ
.
.
sama jugak macam bisnes, kalau rasa lesu, hilang semangat, jangan terus berhenti! do something guys! tambah ilmu, read something and surround yourself with positive vibes and people 😊😊insyaAllah, semangat yang hilang tu akan ada semula πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ ingat ni ; Allah takkan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan kaum itu sendiri πŸ˜„πŸ˜„ .
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

Semua org ada impian πŸ˜„
Tapi knp perlu dengki atau menjatuhkan impian org lain ?
Bina impian bersama walaupun impiannya tak sama
Sekurang2 nya perjalanan menggapai impian itu akan menjadi lebih bermakna. Selamat berhujung minggu 😘
#crystalcell #ccuser #iphoneuser #iphone #applemalaysia #fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #weekend

Happy fridayπŸ‘‹πŸ» nak tak berniaga secara part time ada duit poket😚
.
.
Saya nak share lagii ramai yg tga cari income part time tugas nya mcm ala ala insta femes buat review insta je.. Tu bagi yg nk buat side income if yg nak dapatkan produk pun boleh "crystal cell" sangat sedap dan mudah untuk consume untuk kulit dan kesihatan yg bagusπŸ‘πŸ»πŸ˜ tip top ! Sehari dapat rm100 okay?
.
.
Boleh pm πŸ‘‡πŸ» .
.
Akma Ramli
011.37560877
.
.
#businessacademy360 #bisnesanakmuda #bisnesonline #kayadanberjaya #fightforyourdreams #akmalifestyle #akmayoungmillionaire #sideincome #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #ccuser #salamjumaat

Don't be in competition with anyone else but yourself. Aim to be stronger and better with each day. Remember to believe in yourself! Happy Wednesday everyone! πŸ˜‰β€οΈ
.
.
#akmalifestyle
#businessacademy360
#verveinstituteofentrepreneurship

Kata kata yang sering diucap biarlah selari dengan apa yang dirasakan kerna selalunya apa yang terungkap tidak sama seperti apa yang diungkap.
.
Diam adalah suatu hikmah, tetapi sedikit sekali pelakunya.
Ketika kamu lahir, kamu menangis dan orang di sekelilingmu tersenyum.
.
Jalanilah kehidupanmu sehingga nanti, ketika kamu mati, kamu tersenyum dan orang di sekelilingmu menangis.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #ccuser #morning #ootd #instagram #instagood #positivevibes

Do your thing. dont be discouraged by criticism. you probably know what they're going to say. pay no mind to the fear of failure. its far more valuable than success. take ownership, take chances and hve fun. and no matter what, dont ever stop doing your thing.
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #ootd

Do not let the shadows of your past darken the doorstep of your future. forgive and forget πŸ˜‰
happy weekends ✨🌈
.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #weekend

KAU NI ACAH2 JE, BARU BUAT BISNES SIKIT DAH BERLAGAK
.
.
.
ayat kat atas tu dah bersepah saya dengar. biasa lah #hatersgonnahate hahaha. tapi apa yg saya nak sampaikan kat sini, hidup ni jangan terikut sangat apa pandangan org kat kita.
.
.
Apabila kita berjaya, mereka dengki dan menyebarkan berita bukan-bukan.
.
Apabila kita gagal, merekalah orang pertama yang mengutuk habis-habisan.
.
Apabila kita susah, mereka lari dulu, apabila kita senang merekalah yang mendekati kita terlebih dahulu.
.
.
senang2 je diorang nak judge hidup kita tetapi ada tak diorang nak uruskan keperluan dan cita-cita kita? nak berikan duit dan peluang bagi masa depan kita? hmmm
.
bukan ke semuanya tertanggung pada bahu kita? Jadi, kenapa nak memusnahkan hidup sendiri hanya kerana mementingkan pandangan orang lain? Hidup siapa yang kita urus dan hadapi?
.
#nevergiveup #akmalifestyle #fightforyourdreams #choosethebest #focusonyourgoals #ccuser #newplan #newproduct #newpayout #100% #verveinstituteofentrepreneurship #ilovevie #viefans #businessacademy360

Set your big dreams and try to make it happen!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ’•πŸ’•πŸ˜πŸ˜πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #salamjumaat #ccuser #bmw

Org yg berjaya skrg adalah org yg pada sebelumnya dia tidak menunggu tetapi dia terus buat
.
.
Kita tgk zaman skrg trend bisnes online. Byk jenama jenama yg tumbuh dan bgun dgn bisnes online. Setiap hari pasti ada produk baru yg keluar sehingga menjadi tepu. Katanya, agak rugi org yg baru nk mula skrg kerana kbykkan market sudah dikaut oleh mereka yg sudah mula awal. Tapi tidak bermakna tak akan berjaya bgi yg baru nk bermula. Yang penting cepat grab peluang dan MULa SEKARANG. Takkan lah nk tunggu lagi and nk tgk tgk dulu?? .
.
Kini dgn produk terbaru Crystal Cell yg baru sahaja meletup di pasaran πŸ’°πŸ˜!! Saya buka peluang bagi sesiapa yg nk consume sambil jana pendapatan boleh pm saya ye..INGAT!! Jangan ditunggu lgi πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»
.
πŸ€™πŸ»πŸ€™πŸ»πŸ€™πŸ»πŸ€™πŸ»πŸ€™πŸ»β€¨Call for action:
.
πŸ“ž01137560877 Akma Ramli
πŸ“ž01137560877 Akma Ramli
.
#verveinstituteofentrepreneurship
#businessacademy360 
#akmayoungmillionaire
.
#ukm #uitm #utm#unikl #usim #upm #utem #malaysia #ukm#uitmshahalam #fightforyourdreams#dreamscometrue #rezekiAllahbagi#akmalifestyle #melaka #crystalcell#ccuser #newplan #newpayout #100% #roadto5figure #rm350 #UbahKehidupan#kl2017 #KamiTeamMalaysia #ilovevie#viefans

Train your mind to see the good in everything. It's Monday. I'm happy. I'm blessed. πŸ¦‹ Good Morning everyone! 😘
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

Baru nak feeling ambik gambar lifestyle suasana kampung. Sekali ada yang terjun 😱ohmygosh Ayam!!!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ dengki betul dia hahaha okay tak tak tak ambik dah. πŸ˜†
.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

3 Hari 2 Malam. πŸ’˜
#Part1
.
29/08/2017
.
Tepat pukul 2 petang Bella sampai Kuantan so saya lah yang jemput dia kan. Siapa lagi? Haha okay and then terus pergi check in hotel. Waktu tu tak booking pun hotel. So kitorg walk in je. Tapi receptionist tu cakap harga walk in dgn online tak sama. Walk in satu malam rm120. Kalau book online baru rm100 including breakfast. Jadi kitorang pun bukak smartphone book online la ape lagi. Jimat 20% kot. Banyak jugak kan. Haa lepas ni kalau nak check in hotel make sure booking online siap2! Okay so sampai situ je video ni. Nantikan sambungannya okay πŸ™ŒπŸ»πŸ˜˜
.
.
To be continued..
.
#akmatravellogue #3hari2malam #visitpahang #akmabellashortvacay #moodholiday #akmalifestyle #travel #shahalam #kuantan #gambang #pahang #malaysia #buddyz

Kalau nak buat bisnes, mesti fikir perkara ni.

1. Macam mana nak balikkan modal tu semula.
2. Berapa lama boleh balik modal.
3. Macam mana cara yang betul nak balik modal.
4. Apa yang perlu kita buat selepas keluarkan modal.
5. Berapa banyak pengorbanan yang terpaksa kita lakukan untuk balik modal dan berjaya.
6. Sejauh mana bisnes yang kita ceburi tu kita boleh pergi.
7. Dengan siapa kita bermula dalam bidang perniagaan
8. Siapa mentor kita
9. Product/servis apa yang kita sediakan
10. Berapa banyak keuntungan kita boleh capai
11. Minat bisnes atau minat duit atau sebab minat lain ? .
.
.
Sekadar perkongsian. ..
.
πŸ“ž01137560877 Akma Ramli
πŸ“ž01137560877 Akma Ramli
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vieforlife #viefans #ilovevie #akmayoungentrepreneur #akmayoungmillionaire #buatdapattakbuattakdapat #programgandakansimpanan2017 #ccuser #akmalifestyle

Work hard πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Morninggg πŸŒ₯πŸŒ₯
.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

Apa yg senyum gembira sgt tu? Haha rasa bahagia pulak bila dapat satu peluang ni. ✨😍 #akmalifestyle

Teka yang mana kakak yang mana adik? Tapi saya nampak mcm adik lah kan. Okay takpe tak payah jawab. βœ‹πŸ»
πŸ˜ŠπŸ€“πŸ˜„πŸ˜‚πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

If you want to create security for your FUTURE. You need to create it. You need your own business. πŸƒπŸΉ-Robert Kiyosaki
.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

Love yourself. It is important to stay positive because beauty come from inside out. ✨
.
.
For business purpose :
πŸ“ž01137560877 Akma Ramli
πŸ“ž01137560877 Akma Ramli
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vieforlife #viefans #ilovevie #akmayoungentrepreneur #akmayoungmillionaire #buatdapattakbuattakdapat #akmalifestyle #morning

Most Popular Instagram Hashtags