[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#akmalifestyle

182 posts

TOP POSTS

Do not let the shadows of your past darken the doorstep of your future. forgive and forget ๐Ÿ˜‰
happy weekends โœจ๐ŸŒˆ
.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #weekend

KAU NI ACAH2 JE, BARU BUAT BISNES SIKIT DAH BERLAGAK
.
.
.
ayat kat atas tu dah bersepah saya dengar. biasa lah #hatersgonnahate hahaha. tapi apa yg saya nak sampaikan kat sini, hidup ni jangan terikut sangat apa pandangan org kat kita.
.
.
Apabila kita berjaya, mereka dengki dan menyebarkan berita bukan-bukan.
.
Apabila kita gagal, merekalah orang pertama yang mengutuk habis-habisan.
.
Apabila kita susah, mereka lari dulu, apabila kita senang merekalah yang mendekati kita terlebih dahulu.
.
.
senang2 je diorang nak judge hidup kita tetapi ada tak diorang nak uruskan keperluan dan cita-cita kita? nak berikan duit dan peluang bagi masa depan kita? hmmm
.
bukan ke semuanya tertanggung pada bahu kita? Jadi, kenapa nak memusnahkan hidup sendiri hanya kerana mementingkan pandangan orang lain? Hidup siapa yang kita urus dan hadapi?
.
#nevergiveup #akmalifestyle #fightforyourdreams #choosethebest #focusonyourgoals #ccuser #newplan #newproduct #newpayout #100% #verveinstituteofentrepreneurship #ilovevie #viefans #businessacademy360

DROPSHIP NEEDED!!! .
.
.
Ape yg perlu anda buat ialah DAFTAR segera sebagai AHLI. Tak perlu simpan product, tak perlu pos2 barang. SETIAP daripada ANDA akan menikmati TIGA KELEBIHAN iaitu :
.
1) Produk yang terbaik
2) Potongan harga produk
3) Menjadi agent dan peluang MENJANA PENDAPATAN RM100-RM500 SEHARI
.
Whatsapp sy segera untuk sy beri OFFER kepada 10 orang yang terawal sahaja ๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿปโ€จCall for action:
.
๐Ÿ“ž01137560877 Akma Ramli
๐Ÿ“ž01137560877 Akma Ramliโ€จ.โ€จ#verveinstituteofentrepreneurshipโ€จ#businessacademy360 โ€จ#akmayoungmillionaireโ€จ.โ€จ#ukm #uitm #utm#unikl #usim #upm #utem #malaysia #ukm#uitmshahalam #fightforyourdreams#dreamscometrue #rezekiAllahbagi#akmalifestyle #melaka #crystalcell#ccuser #newplan #newpayout #100% #roadto5figure #rm350 #UbahKehidupan#kl2017 #KamiTeamMalaysia #ilovevie#viefans

Set your big dreams and try to make it happen!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #salamjumaat #ccuser #bmw

DUIT VS EMAS
.
.
Duit dahulu RM50 boleh buat untuk belanja seminggu,tapi sekarang RM50 cukup untuk sehari dua je.Tahun 2050 nanti,mungkin nilai RM50 mcm RM5 sekarang je,siapa tahu ๐Ÿค”.Dulu belanja sekolah zaman 70an dulu bawak 20 sen pon cukup.Sekarang kene bawak RM2 baru cukup.
.
Emas dahulu 1 gram RM70 je,sekarang emas 1 gram RM176.Cuba bayangkan 10 tahun akan datang ๐Ÿค” Nilai emas akan terus meningkat tetapi mata wang akan sentiasa menurun dan menurun.
.
Oleh itu,jom kita buat simpanan emas bersama #BusinessAcademy360, mula menyimpan emas pada usia yg muda insyaallah 20 tahun akan datang tiada masalah kewangan.
.
Akma Ramli
011-37560877
#businessacademy360ย #ba360crown
#akmalifestyleย #crownD4ย #projekincometurbo

Setelah penat berjalan maka ini lah hasilnya. ๐Ÿ›๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜‚
.
#akmalifestyle #akmayoungmillionaire #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360

Apa yang kita suka? Selalu kita terfikir perlu ke apa kita suka semua harus dapat? Hm sebenarnya depends tapi sepatutnya perlu dapat apa yang kita suka๐Ÿ’ช๐Ÿป contoh nya impian, takkan kita nak biarkan impian kita sekadar impian? Perlu bertindak sekarang do it now, break the limits now !!๐Ÿ”ฅ #verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #businessacademy360 #ba360crown #2017 #akmalifestyle #akmayoungentrepreneur

Baru nak feeling ambik gambar lifestyle suasana kampung. Sekali ada yang terjun ๐Ÿ˜ฑohmygosh Ayam!!!!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dengki betul dia hahaha okay tak tak tak ambik dah. ๐Ÿ˜†
.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

MOST RECENT

Do not let the shadows of your past darken the doorstep of your future. forgive and forget ๐Ÿ˜‰
happy weekends โœจ๐ŸŒˆ
.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #weekend

KAU NI ACAH2 JE, BARU BUAT BISNES SIKIT DAH BERLAGAK
.
.
.
ayat kat atas tu dah bersepah saya dengar. biasa lah #hatersgonnahate hahaha. tapi apa yg saya nak sampaikan kat sini, hidup ni jangan terikut sangat apa pandangan org kat kita.
.
.
Apabila kita berjaya, mereka dengki dan menyebarkan berita bukan-bukan.
.
Apabila kita gagal, merekalah orang pertama yang mengutuk habis-habisan.
.
Apabila kita susah, mereka lari dulu, apabila kita senang merekalah yang mendekati kita terlebih dahulu.
.
.
senang2 je diorang nak judge hidup kita tetapi ada tak diorang nak uruskan keperluan dan cita-cita kita? nak berikan duit dan peluang bagi masa depan kita? hmmm
.
bukan ke semuanya tertanggung pada bahu kita? Jadi, kenapa nak memusnahkan hidup sendiri hanya kerana mementingkan pandangan orang lain? Hidup siapa yang kita urus dan hadapi?
.
#nevergiveup #akmalifestyle #fightforyourdreams #choosethebest #focusonyourgoals #ccuser #newplan #newproduct #newpayout #100% #verveinstituteofentrepreneurship #ilovevie #viefans #businessacademy360

Set your big dreams and try to make it happen!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #salamjumaat #ccuser #bmw

DROPSHIP NEEDED!!! .
.
.
Ape yg perlu anda buat ialah DAFTAR segera sebagai AHLI. Tak perlu simpan product, tak perlu pos2 barang. SETIAP daripada ANDA akan menikmati TIGA KELEBIHAN iaitu :
.
1) Produk yang terbaik
2) Potongan harga produk
3) Menjadi agent dan peluang MENJANA PENDAPATAN RM100-RM500 SEHARI
.
Whatsapp sy segera untuk sy beri OFFER kepada 10 orang yang terawal sahaja ๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿปโ€จCall for action:
.
๐Ÿ“ž01137560877 Akma Ramli
๐Ÿ“ž01137560877 Akma Ramliโ€จ.โ€จ#verveinstituteofentrepreneurshipโ€จ#businessacademy360 โ€จ#akmayoungmillionaireโ€จ.โ€จ#ukm #uitm #utm#unikl #usim #upm #utem #malaysia #ukm#uitmshahalam #fightforyourdreams#dreamscometrue #rezekiAllahbagi#akmalifestyle #melaka #crystalcell#ccuser #newplan #newpayout #100% #roadto5figure #rm350 #UbahKehidupan#kl2017 #KamiTeamMalaysia #ilovevie#viefans

Org yg berjaya skrg adalah org yg pada sebelumnya dia tidak menunggu tetapi dia terus buat
.
.
Kita tgk zaman skrg trend bisnes online. Byk jenama jenama yg tumbuh dan bgun dgn bisnes online. Setiap hari pasti ada produk baru yg keluar sehingga menjadi tepu. Katanya, agak rugi org yg baru nk mula skrg kerana kbykkan market sudah dikaut oleh mereka yg sudah mula awal. Tapi tidak bermakna tak akan berjaya bgi yg baru nk bermula. Yang penting cepat grab peluang dan MULa SEKARANG. Takkan lah nk tunggu lagi and nk tgk tgk dulu?? .
.
Kini dgn produk terbaru Crystal Cell yg baru sahaja meletup di pasaran ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ˜!! Saya buka peluang bagi sesiapa yg nk consume sambil jana pendapatan boleh pm saya ye..INGAT!! Jangan ditunggu lgi ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿป
.
๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿป๐Ÿค™๐Ÿปโ€จCall for action:
.
๐Ÿ“ž01137560877 Akma Ramli
๐Ÿ“ž01137560877 Akma Ramliโ€จ.โ€จ#verveinstituteofentrepreneurshipโ€จ#businessacademy360 โ€จ#akmayoungmillionaireโ€จ.โ€จ#ukm #uitm #utm#unikl #usim #upm #utem #malaysia #ukm#uitmshahalam #fightforyourdreams#dreamscometrue #rezekiAllahbagi#akmalifestyle #melaka #crystalcell#ccuser #newplan #newpayout #100% #roadto5figure #rm350 #UbahKehidupan#kl2017 #KamiTeamMalaysia #ilovevie#viefans

Train your mind to see the good in everything. It's Monday. I'm happy. I'm blessed. ๐Ÿฆ‹ Good Morning everyone! ๐Ÿ˜˜
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

Baru nak feeling ambik gambar lifestyle suasana kampung. Sekali ada yang terjun ๐Ÿ˜ฑohmygosh Ayam!!!!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dengki betul dia hahaha okay tak tak tak ambik dah. ๐Ÿ˜†
.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

3 Hari 2 Malam. ๐Ÿ’˜
#Part1
.
29/08/2017
.
Tepat pukul 2 petang Bella sampai Kuantan so saya lah yang jemput dia kan. Siapa lagi? Haha okay and then terus pergi check in hotel. Waktu tu tak booking pun hotel. So kitorg walk in je. Tapi receptionist tu cakap harga walk in dgn online tak sama. Walk in satu malam rm120. Kalau book online baru rm100 including breakfast. Jadi kitorang pun bukak smartphone book online la ape lagi. Jimat 20% kot. Banyak jugak kan. Haa lepas ni kalau nak check in hotel make sure booking online siap2! Okay so sampai situ je video ni. Nantikan sambungannya okay ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ˜˜
.
.
To be continued..
.
#akmatravellogue #3hari2malam #visitpahang #akmabellashortvacay #moodholiday #akmalifestyle #travel #shahalam #kuantan #gambang #pahang #malaysia #buddyz

Kalau nak buat bisnes, mesti fikir perkara ni.

1. Macam mana nak balikkan modal tu semula.
2. Berapa lama boleh balik modal.
3. Macam mana cara yang betul nak balik modal.
4. Apa yang perlu kita buat selepas keluarkan modal.
5. Berapa banyak pengorbanan yang terpaksa kita lakukan untuk balik modal dan berjaya.
6. Sejauh mana bisnes yang kita ceburi tu kita boleh pergi.
7. Dengan siapa kita bermula dalam bidang perniagaan
8. Siapa mentor kita
9. Product/servis apa yang kita sediakan
10. Berapa banyak keuntungan kita boleh capai
11. Minat bisnes atau minat duit atau sebab minat lain ? .
.
.
Sekadar perkongsian. ..
.
๐Ÿ“ž01137560877 Akma Ramli
๐Ÿ“ž01137560877 Akma Ramli
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vieforlife #viefans #ilovevie #akmayoungentrepreneur #akmayoungmillionaire #buatdapattakbuattakdapat #programgandakansimpanan2017 #ccuser #akmalifestyle

Work hard ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Morninggg ๐ŸŒฅ๐ŸŒฅ
.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

Apa yg senyum gembira sgt tu? Haha rasa bahagia pulak bila dapat satu peluang ni. โœจ๐Ÿ˜ #akmalifestyle

Teka yang mana kakak yang mana adik? Tapi saya nampak mcm adik lah kan. Okay takpe tak payah jawab. โœ‹๐Ÿป
๐Ÿ˜Š๐Ÿค“๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‚๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

If you want to create security for your FUTURE. You need to create it. You need your own business. ๐Ÿƒ๐Ÿน-Robert Kiyosaki
.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

Love yourself. It is important to stay positive because beauty come from inside out. โœจ
.
.
For business purpose :
๐Ÿ“ž01137560877 Akma Ramli
๐Ÿ“ž01137560877 Akma Ramli
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vieforlife #viefans #ilovevie #akmayoungentrepreneur #akmayoungmillionaire #buatdapattakbuattakdapat #akmalifestyle #morning

Jika kamu tidak pernah berasa takut , malu atau terluka , itu bermakna kamu tidak pernah mengambil peluang dan cabaran. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ’ช๐Ÿป
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife

Selalu ada harapan bagi mereka yang berdoa. Selalu ada jalan bagi mereka yang berusaha. .
Berdoa, dan berusalah.
Kerana dua perkara ni tiada batasan dan hadnya.
Allah Maha Pemurah, Lagi Maha Penyayang.
.
.
Akma Ramli
011.37560877
#fightforyourdreams #akmalifestyle #kayadanberjaya #akmayoungmillionaire #sideincome #bisnesanakmuda #businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie #vieforlife #ccuser #morning #positivevibes

Most Popular Instagram Hashtags