[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#akimstacy

11343 posts

TOP POSTS

Welcome to my village 😍
#akimstacy

Malatop tak sia?? aching! 😎😝 @beyshal
credit @aldrich_andy igstory
.

#kimcy #kimcylovers #akimstacy #beyshal #eshaal

Mummy kena interview .. Eshaal sampai tertidur bah.. #AqiqahEshaal
#kimcy #kimcylovers #akimstacy

Alolo mo pigi mana tu shal?? 👶

#kimcy #kimcylovers #akimahmad #stacyanam #akimstacy

Salam aidiladha admin ucapkan kepada semua #kimcylovers yang beragama Islam ☺ semoga ibadah korban kita pada tahun ini diterima Allah SWT.. aminn!

Selamat Hari Raya Aidiladha semua 🤗😘😇 #kimcy #kimcylovers #akimstacy #stacyanam #akimahmad

Tu dia daddy @beyshal punya posing 😎 nampaknya daddy dah ade hobi baru la? 🤔😂
.
📸 @akimahmad ig story
.
#akimahmad #akimstacy #kimcy #kimcylovers #akimandthemajistret

- Stacy Tuju Lagu Buat Pejuang Papan Kekunci -

KUALA LUMPUR: Sikap pejuang papan kekunci yang cenderung mencari kesalahan orang lain terselit dalam single terbaharu penyanyi berasal dari Sabah, Stacy.

Dicipta suami, Akim Ahmad, single berjudul Cakap Ke Tangan adalah hadiah buat peminat yang sudah lama menunggu Stacy muncul dengan lagu baharu selepas melahirkan anak perempuan, Eshaal, yang berusia enam bulan.

Single yang dicipta secara spontan oleh suami tersayang, dijangka dilancarkan, tidak lama lagi.

Teruja dengan lagu baharu itu, Stacy atau nama penuhnya, Ummu Shaikah Stacy Anam memberitahu, single Cakap Ke Tangan mencabar dirinya untuk kembali beraksi. "Lagu ini ibarat inisiatif buat saya mencabar diri untuk menyanyi dan menari selepas berehat panjang. "Tidak mahu semput di pentas, saya mula bersenam dan mengamalkan diet," katanya kepada BH Online.

SINGLE Cakap Ke Tangan mencabar Stacy untuk kembali beraksi.

Stacy berkata, single Cakap Ke Tangan berbeza dalam aspek genre muzik berbanding lagu yang pernah dirakamkan. "Lagu ini ibarat gabungan beberapa warna yang melambangkan kekuatan. "Saya juga akan memulakan penggambaran muzik video single ini, minggu depan," katanya sambil menambah dia memilih produksi sama dengan muzik video single Not For Sale yang dilancarkan, beberapa tahun lalu.

Akim dan Stacy mendirikan rumah tangga pada 5 Februari tahun lalu di Kota Kinabalu, Sabah.

#CakapKeTangan #stacyanam #kimcy #kimcylovers #akimstacy

MOST RECENT

#anaktudung asyik hilang?

atau

Dah longgar sampai kena ikat getah? .

asyik-asyik nak kena beli je... membazir... .

Baik beli #borong 20helai terus. MURAHH… .

Harga cuma RM69 untuk saiz kanak-kanak

Harga cuma RM89 untuk saiz dewasa .

Black and white and colour RANDOMLY available .

Boleh share sesama adik-beradik .

Ada je spare kalo asyik hilang. 😄 .

Stok x banyak... berminat? 🙌

Whatsapp +6013-5803881📱 .

#anaktudungborong #instantshawlbudak #instantshawlbudakmurah #anaktudungmurah #anaktudungsekolah #instantshawlbudakborong #anaktudungmurah #serkopsekolah #serkopsekolahmurah #serkopsekolahborong #innerneck #innerneckmurah #innerneckborong #akimstacy #samsyatilla #samtilla #innerhelmet

Inner Neck pun available ya. 😄 (TUTUP DAGU/ TIDAK TUTUP DAGU) .

Material: cotton . ➡Selesa. ➡Kain cotton yang lembut ➡Tidak panas ➡Tudung tidak bergerak-gerak . -

1pc: RM10exc pos

5pcs: RM59sm/ss

10pcs: RM89sm/ss . -

Berminat?

Whatsapp +6013-5803881 .

#innerneck #innerneckmurah #innerneckborong #akimstacy #samsyatilla #samtilla #innerdagu #innerdaguborong #innerdagumurah #innerneckdagu #innerneckdaguborong #innerneckdagumurah #innertudung #innertudungmurah #innertudungborong #innerantitembam #innerantitembammurah #innerantitembamborong #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong

Inner Neck pun available ya. 😄 (TUTUP DAGU/ TIDAK TUTUP DAGU) .

Material: cotton . ➡Selesa. ➡Kain cotton yang lembut ➡Tidak panas ➡Tudung tidak bergerak-gerak .
-
1pc: RM10exc pos
5pcs: RM59sm/ss
10pcs: RM89sm/ss .
-
Berminat?

Whatsapp +6013-5803881 .

#innerneck #innerneckmurah #innerneckborong #akimstacy #samsyatilla #samtilla #innerdagu #innerdaguborong #innerdagumurah #innerneckdagu #innerneckdaguborong #innerneckdagumurah #innertudung #innertudungmurah #innertudungborong #innerantitembam #innerantitembammurah #innerantitembamborong #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong

Feedback complexion 6 plg best jerawat pun makin hilang..antara yang terbaik kesan injection..premium injection pilihan vvip..FDA GMP semua ada..dun worry..kesan seawal sekali drip😂😂
.
Drip detoks + whitening..bantu lancarkan pengaliran darah...bg senang la other injection nak absord..😘😘
.
Yeayy..c6 ada loose set..😂😂☝..free postage.
.
Benefit complexion6
.
-meningkatkan penghasilan sel darah merah
.
- memulihan kulit, memutihkan dan mencantikan complexion kulit. (whitening, glowing, firming, repairing)
.
- menguatkan antioksidan untuk melawan free radical.
.
- menghentikan penghasilan melanin so boleh putihkan dan hilangkan pigmentation.
.
- meningkatkan metabolisma dan immunity badan.
.
- mengekalkan fungsi normal kulit.
.
- memperbaiki mood kita.
.
- membantu membaiki selera dan serapan nutrien.
.
- mengurangkan water retention.
.
- meningkatkan fungsi hati dan nerves system .
- meningkat tenaga badan..so rasa cergas saja.
.
- meningkatkan perjalanana darah yang baik dan kualiti memori otak.
.
- meningkatkan kualiti tidur
.
- mengurangkan potensi kanser, HIV, katarak, dan glaucoma.
.
Whatsapp Hana 📲 +60135265534
List clinic provided bukan inject sendiri tau😂😂
💯% original..Jaminan wang dikembalikan kalau x ori..hana serius bab original..✌✌
.
#tren500 #complexion6
#cindella1200mg #pilhormon #complexion6malaysia
#cindellamalaysia #akadkuterakhir
#glutax100gs #glutax600gs #mixingwhite #dropshipmurah #dripslimming #japanplatinumoriental
#emmamaembong #diet #quputeh #apbh #neelofa
#jualonline #malaysia #sayajualmurah
#cindella #bazarpaknil #akimstacy #gegarvaganzamega #tipscantik
#datovida #masalahjerawat #injectionbeauty #aidijuma

Feedback complexion 6..antara yang terbaik kesan injection..premium injection pilihan vvip..FDA GMP semua ada..dun worry..kesan seawal sekali drip😂😂
.
Drip detoks + whitening..bantu lancarkan pengaliran darah...bg senang la other injection nak absord..😘😘
.
Benefit complexion6
.
-meningkatkan penghasilan sel darah merah
.
- memulihan kulit, memutihkan dan mencantikan complexion kulit. (whitening, glowing, firming, repairing)
.
- menguatkan antioksidan untuk melawan free radical.
.
- menghentikan penghasilan melanin so boleh putihkan dan hilangkan pigmentation.
.
- meningkatkan metabolisma dan immunity badan.
.
- mengekalkan fungsi normal kulit.
.
- memperbaiki mood kita.
.
- membantu membaiki selera dan serapan nutrien.
.
- mengurangkan water retention.
.
- meningkatkan fungsi hati dan nerves system .
- meningkat tenaga badan..so rasa cergas saja.
.
- meningkatkan perjalanana darah yang baik dan kualiti memori otak.
.
- meningkatkan kualiti tidur
.
- mengurangkan potensi kanser, HIV, katarak, dan glaucoma.
.
Whatsapp Hana 📲 +60135265534
List clinic provided bukan inject sendiri tau😂😂
💯% original..Jaminan wang dikembalikan kalau x ori..hana serius bab original..✌✌
.
#tren500 #complexion6
#cindella1200mg #pilhormon #complexion6malaysia
#cindellamalaysia #akadkuterakhir
#glutax100gs #glutax600gs #mixingwhite #dropshipmurah #dripslimming #japanplatinumoriental
#emmamaembong #diet #quputeh #apbh #neelofa
#jualonline #malaysia #sayajualmurah
#cindella #bazarpaknil #akimstacy #gegarvaganzamega #tipscantik
#datovida #masalahjerawat #injectionbeauty #aidijuma

Assalammualaikum.

Hari ni saya nak tunjukkan INNER MAGIC PLAIN.. . Boleh pakai dengan

#tudungsyria plain Atau #shawlkeknis plain . .

Material: cotton
👏Senang pakai
👏Tidak panas
.
-
Price:
🎀1pc: RM10exc pos
🎀5pcs: RM49sm/ss
🎀10pcs: RM79sm/ss
🎀20pcs: RM149sm/ss

Berminat?

Whatsapp saya dengan segera +6013-5803881 .

#innermagiccorak #inner #innermurah #innerborong #innertudung #innertudungmurah #innertudungborong #samsyatilla #akimstacy #innerantitembam #innerantitembammurah #inneramtitembamborong #innermagicborong #bruneidarussalam #sabah #sarawak #ndigreview #owlbynd #cakenis #tudungatitaharis #igshopbrunei #trolley #aidijuma #bawalaj #tudungaidijuma

INNER DAGU or INNER HELMET .

Material: strechable cotton 👌Inner ni senang sarung je 👌tidak panas 👌tidak rimas 👌Tidak ketat ditelinga 👌Tidak mencekik leher 👌just nice to cover your hair . -

Selling price:

1pc: RM10 exc pos

5pcs: RM49sm/ss

10pcs: RM89sm/ss

20pcs: RM149sm/ss . -

Berminat? Whatsapp +6013 5803881 .

#innerdaguborong #innerhelmet #terapiinstagram #innerhelmetmurah #innerhelmetborong #innerdagumurah #innerdagucotton #umrah #haji #inner #innerneck #sabah #sarawak #brunei #igshopbrunei #samsyatilla #samtilla #akimstacy #hijabbyemmamaembong

Ada sesiapa mencari #wideshawl material #crepe ?? 🙋🙋 .

Nak beli sehelai-sehelai? .

Saya adaa. 😁 .

CREPE WIDESHAWL in the house. 😀 .

Measurement: 1.8m x 0.7m

Material: cotton crepe

Design: straight cut . .

1helai: RM 13 exc pos

5 helai: RM59 . .

10helai: RM89 .

FREE POSTAGE #1malaysia .

Berminat? 🙋

Whatsapp je +6013 5803881 .

Click #ynawideshawl for more wideshawl .

#crepewideshawl #akimstacy #samsyatilla #samtilla #crepewideshawlmurah #crepeshawl #crepeshawlmurah #bruneidarussalam

ANAK TUDUNG SYRIA or INNER SYRIA with HARD AWNING . -

Material: cotton 🎉tidak panas 🎉Tudung tidak bergerak-gerak ketika pakai . -

price:

1pc: RM6exc pos

10pcs: RM59sm/ss . -

Berminat?🙌 Whatsapp +6013-5803881📱 . -

#anaktudung #anaktudungborong #anaktudungmurah #anaktudungsyria #innersyria #innersyriamurah #innersyriaborong #innertudungsyria #innertudungsyriamurah #innertudungsyriaborong #tudungsyria #tudungsyriamurah #tudungsyriaborong #brunei #igshopbrunei #bawalmonochrome #bawalmonochromemurah #bawalmonochromeborong #akimstacy

#stokin juga untuk anda #borong .

STOKIN SANDY namanya .

Memang lembut bila dipakai

Sesuai untuk kakak-kakak yang kerja office .

Panjang sehingga atas betis .

1pasang: RM10 exc postage

20pasang: RM119 free postage .

Baik #memborong teruskan. Boleh #jual di #office .

Berminat? Whatsapp ye +6013-5803881📱 .

#stoking #stokinborong #stokinmurah #stokingmurah #socks #stokinsandy #stokinsandymesir #stokinsandymurah #aurat #akimstacy #samsyatilla #samtilla

Screenshot dulu tau 😃 .

INNER SNOWCAP .

Material: cotton 🎉Tidak panas 🎉Tidak licin 🎉Tudung pun tidak bergerak-gerak .

Price:

1pc: RM5 exc pos . 👌Boleh pilih warna sesuka hati

Berminat? .🙌 Whatsapp saya ya +6013-5803881📱 .

#anaktudung #samsyatilla #samtilla #akimstacy #anaktudungmurah #anaktudungborong #anaktudungcotton #anaktudungcottonmurah #anaktudungcottonborong #innercotton #innercottonmurah #innercottonborong #innersnowcap

Screenshot dulu tau 😃
.
INNER SNOWCAP
.
Material: cotton
🎉Tidak panas
🎉Tidak licin
🎉Tudung pun tidak bergerak-gerak
.
Price:
1pc: RM5 exc pos
.
👌Boleh pilih warna sesuka hati

Berminat? .🙌 Whatsapp saya ya +6013-5803881📱 .

#anaktudung #samsyatilla #samtilla #akimstacy #anaktudungmurah #anaktudungborong #anaktudungcotton #anaktudungcottonmurah #anaktudungcottonborong #innercotton #innercottonmurah #innercottonborong #innersnowcap

STRAIGHT CUT WIDESHAWL PLAIN HEAVY CHIFFON
.
📡Retail & Borong PILIH WARNA📡
.
🌸Ukuran > 2.0m x 0.7m (cukup besar, panjang & labuh!!)
🌸Jahit tepi kelim halus sangat kemas 👍🏻
🌸Material: Premium Heavy Chiffon.
🌸41 warna cantik2 untuk dipilih 😍
🌸Item ini custom made. Ukuran memang best, jahitan best, material best, inshaAllah confirm PUAS HATI!
🌸Money back guarantee!
.
.
✅1-9 helai: RM14/pc
✅10-19 helai: RM11/pc
.
📮Postage price:
✅1-3 pcs: RM8SM, RM12 SS
✅1-5 pcs: RM11 SM, RM17 SS
✅1-10 pcs: RM16 SM, RM25 SS
✅1-19pcs: RM20 SM, RM31 SS.
.
.
✅Borong 20 helai:
👉🏻Pilih warna: RM210 SM, RM215 SS.
👉🏻Random colors: RM195 SM, RM200 SS. 📱Whatsapp +6010-434 9897
.
*Disclaimer: Colors might appear slightly different due to camera lighting*
#shawlkeknis #keknismurah #keknispastel #keknispastelmurah #keknispastelborong #shawlkeknisborong #bawalpucci #satinpucci #bawalpuccimurah #bawalpucciborong #heavychiffon #akimstacy #samsyatilla #samtilla #heavychiffonshawl #heavychiffonmurah #chiffonwideshawl #monochrome #bawalmonochrome #bawalmonochromemurah #bawalmonochromeborong #chiffonwideshawlmurah #chiffonwideshawlborong #wideshawl #wideshawlborong #wideshawlmurahmurah

INNER SNOWCAP WITHOUT HOLE
.
-
Material: cotton 🎉Tidak panas 🎉Tidak licin 🎉Tudung pun tidak bergerak-gerak .
Price:
1pc: RM5 exc pos

10pcs: RM59sm/ss

20pcs: RM99sm/ss . - 👌Boleh pilih warna sesuka hati . -

Berminat? .🙌 Whatsapp saya ya +6013-5803881📱 .

#anaktudung #samsyatilla #samtilla #akimstacy #anaktudungmurah #anaktudungborong #anaktudungcotton #anaktudungcottonmurah #anaktudungcottonborong #innercotton #innercottonmurah #innercottonborong #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong #bawalmonochrome #bawalmonochromeborong #bawalmonochromemurah

THE BEST INNER SNOWCAP i can guarantee so far

Yang ni HIGH QUALITY INNER SNOWCAP . 🎉WITHOUT HOLE . -

Material: strechable cotton ➡ruangan anak tudung yg luas utk letak sanggul rambut ➡selesa ➡tidak panas ➡tidak licin ➡#tudung tidak bergerak-gerak .

Price: 🌿1pc: RM10exc pos 🌿5pcs: RM59sm/ss 🌿10pcs: RM89sm/ss 🌿20pcs: RM149sm/ss

Berminat? .🙌 Whatsapp saya ya +6013-5803881📱 .

#anaktudung #samsyatilla #samtilla #akimstacy #anaktudungmurah #anaktudungborong #anaktudungcotton #anaktudungcottonmurah #anaktudungcottonborong #innercotton #innercottonmurah #innercottonborong #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong #innerwarda #innerwardamurah #innerwardaborong

INNER SERKOP with THICK-LAYERED .

Harga cuma RM6 each exc pos

Design: ada lipatan dikepala yang tebal sikit .

Black/ white available .

Sesuai untuk mereka yang hendak pakai sendiri/ menjual / berikan hadiah kepada sesiapa.

Stok dah x banyak... berminat? 🙌

Whatsapp +6013-5803881📱 .

#anaktudungborong #instantshawlbudak #anaktudungborong #anaktudung #anaktudungmurah #anaktudungsekolah #instantshawlbudakmurah #instantshawlbudakborong #anaktudungmurah #serkopsekolah #serkopsekolahmurah #serkopsekolahborong #innerneck #innerneckmurah #innerneckborong #akimstacy #samsyatilla #samtilla #innerhelmet #innerhelmetmurah #innerhelmetborong

Assalammualaikum... .

Hari ni kami bawakan... Inner Snowcap Cotton #trend masa kini .

Yang ni HIGH QUALITY INNER SNOWCAP ➡selesa ➡tidak panas ➡tidak licin ➡#tudung tidak bergerak-gerak .

Price:
🌿1pc: RM10exc pos
🌿5pcs: RM59sm/ss
🌿10pcs: RM89sm/ss
🌿20pcs: RM149sm/ss
Berminat? .🙌 Whatsapp saya ya +6013-5803881📱 .

#anaktudung #samsyatilla #samtilla #akimstacy #anaktudungmurah #anaktudungborong #anaktudungcotton #anaktudungcottonmurah #anaktudungcottonborong #innercotton #innercottonmurah #innercottonborong #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong #bawalmonochrome #bawalmonochromeborong #bawalmonochromemurah

Most Popular Instagram Hashtags