#akimstacy

11143 posts

TOP POSTS

Daddy putih, mummy putih, anak macam cina ๐Ÿ˜† ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป ๐Ÿ“ท @beyshal
#akimstacy #kimcy #kimcylovers #akimahmad #stacyanam

Tq @kimcylovers for your complement.. @thepaparazzi_fotobooth sgt berbesar hati dan berusaha memberikan service terbaik.. @Regrann from @kimcylovers - Throwback iftar with Kimcy & The Majistret | 10 June 2017 | Mega Glory Hall, Ostia Bangi

Photobooth : @thepaparazzi_fotobooth

Tq @thepaparazzi_fotobooth!! Service tiptop and u guys sangat2 friendly! Memang @thepaparazzi_fotobooth menjadi fokus utama masa event tempoh hari! Guest beratur panjang utk tidak melepaskan peluang mengambil gambar dengan props2 yg comel! .

Korang kalau nak buat event bolehlah guna khidmat @thepaparazzi_fotobooth ni! Sgt2 recommended! Photobooth ni terus ada instant gambar tau! Means gambar dari photostrip yg korang dah snap terus di print! Lagi best, MURAH & UNLIMITED PRINT pulak tu!! Menarik kan! Huhu follow laaa @thepaparazzi_fotobooth dan anda tidak akan menyesal bekerjasama dgn mereka! Thanks again @thepaparazzi_fotobooth ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #kimcy #kimcylovers #akimstacy #iftarkimcyandthemajistret

wahhhhhhhhh best nye lagu baru @stacyanam dan @akimahmad Rentak Bahagia,sampaikan Kak Kuntum Janda ligat bercengkerama dgn "ehem ehem" nya.
Jangan lupa ok dgr lagu ni!!
#rentakbahagia #otampunyacara #stacyakim #akimstacy #yeosmalaysia

Cuti cuti malaysia lagi ba
h
#kimcyfamily #holiday #akimstacy #kimcy #kimcylovers

Terlambat wish .. Selamat Menyambut Kelahiran @akimahmad & @stacyanam #akimstacy #stacy #akimahmad

D'seven band with stacy.. Thanks atas makanan yg sedap terutama itu kambing bakar td. Berabis mkn itu kambing bakar dgn c chaq, paling penuh itu piring. #bellaeshaal #Akimstacy #majlisaqiqah #DsevenBand

Akim berambut perang demi single baharu

KUALA LUMPUR: Vokalis The Majistret, Akim Ahmad mewarnakan rambutnya perang demi single terbaharu band itu yang berjudul Lagu Untuk Laila.

Akim atau nama penuhnya, Afiq Hakim Ahmad, 26, tidak gusar dengan kritikan peminat terhadap warna rambutnya itu. "Lumrahlah kita tidak dapat membuka mulut orang. Tetapi apa yang penting, saya tahu kenapa saya mewarna rambut kepada perang keemasan. "Saya sangat teruja berkongsi kepada peminat muzik video lagu ini nanti, " katanya kepada BH Online.

Akim berkata, single Lagu Untuk Laila akan dilancarkan, awal bulan depan. "Lagu ini tercipta daripada idea dan strategi saya yang diceduk daripada kisah Laila dan Majnun yang terhalang angkara darjat. "Zimie pula bertanggungjawab mencipta melodi untuk single terbaharu kami ini, " katanya.

Akim berkata, 'teaser' bagi lagu Lagu Untuk Laila akan menggunakan visual daripada filem The Good, The Bad and The Ugly yang dihasilkan pada 1966.

#LaguUntukLaila #akimandthemajistret #akimahmad #kimcy #akimstacy #kimcylovers

MOST RECENT

Bebas KIMIA
Bebas MERKURI
Tak perlu cucuk
Tak perlu sapu

Bukan muka je PU.TI.H
1 Badan P.U.T.I.H
Sampai nampak
Urattt hijauuuuu!!!! 1 hari 1 sachet Untuk 2 minggu SAHAJA...nanti terlebih pu.ti.h... Sampai nampak urat hijauuuuu..! Flawless nyeeee muka die.... SPECIAL 100 ORANG TERAWAL!!! PEMBELIAN 2 KOTAK ADE FREE GIFT, FREE POS.

Jom SHARE dan TAG kawan kawan anda yg memerlukan yang memerlukan bantuan kami untuk selesaikan MASALAH mereka.jom share ramai ramai
.
โ›” Tawaran amat2 TERHAD. Cukup Kuota akan diTUTUP.
.
. โ›” TERHAD kepada 100 ORANG TERAWAL SAHAJA!

BERMINAT ????????? JOM KITA PM TEPI.....

Nak tau something x โ“hakak ny customer tetap sis tau๐Ÿ˜† start dari bujang , da kawen pahtu dah preggy tetap beli dengan sis ๐Ÿ˜Ž mengidam katanya ๐Ÿ˜œ kali ny bukan dia xpi baby pulak craving chocojar ๐Ÿ™ˆ seriusly , nak tipu buat gapo .. Sungguh aihh ๐Ÿ’ช๐Ÿป hampa yang tak pernah try tuh mai la try tgok ๐Ÿค“ jangan ego tau tau โ˜„

#ervanrizuan #sekmung #chocolate #chocojarkerian #cuji #bridal #preggy #PremiumQuality #barbershop #malaysia #murahmurah #bazarramadhan #charlieputh #stacy #beshaalcortaedition #akimstacy #bujibu #yusuftaiyoob #yusufiskandar

SAYA CABAR ANDA SEMUA TENGOK VIDEO NI SAMPAI HABIS!!! 9 TANDA USUS ANDA SANGAT KOTOR ------
.
1. Perut buncit
2. Sembelit
3. Selalu kentut
4. Sering sakit kepala
5. Susah nak hadam makanan
6. Lesu dan tak bertenaga
7. Mood tak menentu, mudah marah
8. Nafas dan najis berbau
9. Selalu lapar
.
.
Cuba bayangkan umur dah 50tahun, makan plak macam-macam
tapi sekali pun tak pernah cuci usus. Sebab tu badan makin hari makin lemau BERAT & BUNCIT..kulit KUSAM jeragat kalah peta malysia.
.
DETOX CUCI USUS LULUS #KKM #100%organic
--------------------------------------
.
Cuci usus bukan bermaksud kita telan clorox. Ada cara yang lebih baik dan selamat. Bila usus dah bersih, badan akan kelihatan slim & steady!
.
Tinggalkan no hp korang sy ws sorg2 .1minggu hilang 2kg??wow
.perut kempis?!
.peha mengecil..
.paras gula dalam darah menurun
.bebas kolestrol

ANAK TUDUNG SYRIA or INNER SYRIA with HARD AWNING . -

Material: cotton ๐ŸŽ‰tidak panas ๐ŸŽ‰Tudung tidak bergerak-gerak ketika pakai . -

price:

1pc: RM6exc pos

10pcs: RM59sm/ss . -

Berminat?๐Ÿ™Œ Whatsapp ๏ผ‹6013-5803881๐Ÿ“ฑ . -

#anaktudung #anaktudungborong #anaktudungmurah #anaktudungsyria #innersyria #innersyriamurah #innersyriaborong #innertudungsyria #innertudungsyriamurah #innertudungsyriaborong #tudungsyria #tudungsyriamurah #tudungsyriaborong #brunei #igshopbrunei #bawalmonochrome #bawalmonochromemurah #bawalmonochromeborong #akimstacy

D-Achiq Store:
G SHOCK FROGMANโŒš
๐Ÿ‘‰condition new
๐Ÿ‘‰japan battery movement
๐Ÿ‘‰rubber strap
๐Ÿ‘‰rubber case
๐Ÿ‘‰diameter 48mm
๐Ÿ‘‰gred AA
๐Ÿ‘‰digital movement
๐Ÿ‘‰for unisex
๐Ÿ‘‰Free G-shock box

Harga Rm43
๐Ÿ‘‰postage sm7 ss12

#boom_followers_malaysia #uqashasenrose #nadiakhan #fattahamin #zizanrazak869 #akimstacy #aaronaziz #nelydiasenrose #nelofa #faridkamil #jammurahmalaysia #jamtangan #sayajualjam #viralmalaysia #najib #rasmah #rosyamnoor #jamtangan #lelong #jomalone

Akim berambut perang demi single baharu

KUALA LUMPUR: Vokalis The Majistret, Akim Ahmad mewarnakan rambutnya perang demi single terbaharu band itu yang berjudul Lagu Untuk Laila.

Akim atau nama penuhnya, Afiq Hakim Ahmad, 26, tidak gusar dengan kritikan peminat terhadap warna rambutnya itu. "Lumrahlah kita tidak dapat membuka mulut orang. Tetapi apa yang penting, saya tahu kenapa saya mewarna rambut kepada perang keemasan. "Saya sangat teruja berkongsi kepada peminat muzik video lagu ini nanti, " katanya kepada BH Online.

Akim berkata, single Lagu Untuk Laila akan dilancarkan, awal bulan depan. "Lagu ini tercipta daripada idea dan strategi saya yang diceduk daripada kisah Laila dan Majnun yang terhalang angkara darjat. "Zimie pula bertanggungjawab mencipta melodi untuk single terbaharu kami ini, " katanya.

Akim berkata, 'teaser' bagi lagu Lagu Untuk Laila akan menggunakan visual daripada filem The Good, The Bad and The Ugly yang dihasilkan pada 1966.

#LaguUntukLaila #akimandthemajistret #akimahmad #kimcy #akimstacy #kimcylovers

THE LATEST INNER SNOWCAP that everyone is looking for.

Yang ni INNER SNOWCAP . ๐ŸŽ‰WITHOUT HOLE . -

Material: cotton โžกselesa โžกtidak panas โžกtidak licin โžก#tudung tidak bergerak-gerak .

Price:

As shown in the picture .

Set COLOURS only available . -

Berminat? .๐Ÿ™Œ Whatsapp saya ya ๏ผ‹6010-434 9897๐Ÿ“ฑ .

#anaktudung #samsyatilla #samtilla #akimstacy #anaktudungmurah #anaktudungborong #anaktudungcotton #anaktudungcottonmurah #anaktudungcottonborong #innercotton #innercottonmurah #innercottonborong #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong #innerwarda #innerwardamurah #innerwardaborong

Assalammualaikum... .

Hari ni kami bawakan... Inner Snowcap Cotton #trend masa kini .

Yang ni HIGH QUALITY INNER SNOWCAP -selesa -tidak panas -tidak licin -#tudung tidak bergerak-gerak .

Terletak cantik je dikepala .

Warna hitam / colours sahaja available .

Untuk borong 20helai .

Berminat? .๐Ÿ™Œ Whatsapp saya ya ๏ผ‹6010-434 9897๐Ÿ“ฑ .

#anaktudung #samsyatilla #samtilla #akimstacy #anaktudungmurah #anaktudungborong #anaktudungcotton #anaktudungcottonmurah #anaktudungcottonborong #innercotton #innercottonmurah #innercottonborong #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong #bawalmonochrome #bawalmonochromeborong #bawalmonochromemurah

Banyak benefit kalau anda cuba produk2 #kimcycollection!! Jom dptkan sekarang!! Contact/pm @bae_officialpage ASAP ok! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ .

#kimcy #kimcylovers
#kimcycollection #akimstacy #stacyanam #akimahmad .

#Repost @bae_officialpage (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Lepas ni tak perlu risau dah dengan panas! ๐Ÿ˜ฑ Bae BBcushion kan ada.. dap dap dap dah flawless! ๐Ÿ˜ mempunyai SPF50++
Di mana boleh menangkis cahaya matahari! ๐ŸŒž๐ŸŒด
.
Contact us now!
๐Ÿ“ฒ01136241403
๐Ÿ“ฒ0143519334
.
Stockist Sabah HERE!!๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ€ขCherry (012โ€‘856 5594โ€ฌ) @kyra_cherry
โ€ขSherywina (013-885 0938) @janicesherywina
โ€ขJaderie (0149555928) @makemeprettybki
.
Stokis JOHOR๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป!!
โ€ข @aqilahjoleh (0122854148)

"i am me" ๐Ÿ“ hahahahaha!! masuk air ni 4 beranak.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @akimahmad
@stacyanam
@beyshal #akimahmad #stacyanam #beyshal #akimstacy #kimcy #kimcylovers

#Repost @beyshal (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Geng gincu pink๐Ÿคฃ

#stokin juga untuk anda #borong .
STOKIN SANDY namanya .
Memang lembut bila dipakai
Sesuai untuk kakak-kakak yang kerja office
.
Panjang sehingga atas betis .
1pasang: RM10 exc postage
20pasang: RM119 free postage .
Baik #memborong teruskan. Boleh #jual di #office .
Berminat? Whatsapp ye ๏ผ‹6013-5803881๐Ÿ“ฑ
.
#stoking #stokinborong #stokinmurah #stokingmurah #socks #stokinsandy #stokinsandymesir #stokinsandymurah #aurat #akimstacy #samsyatilla #samtilla

#throwback ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿ’• .

#kimcylovers
#kimcy #akimstacy #kimcyfamily #akimahmad #stacyanam #cakapketangan #laguuntuklaila #dafbama2017_stacyangie

#Repost @farishasumadi_7 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ง ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
#stacyanam โค๏ธ #akimahmad ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป #eshaal

Assalammualaikum... .

Hari ni kami bawakan... Inner Snowcap Cotton #trend masa kini .

Yang ni HIGH QUALITY INNER SNOWCAP -selesa -tidak panas -tidak licin -#tudung tidak bergerak-gerak .

Terletak cantik je dikepala .

Warna hitam / colours sahaja available .

Untuk borong 20helai .

Berminat? .๐Ÿ™Œ Whatsapp saya ya ๏ผ‹6010-434 9897๐Ÿ“ฑ .

#anaktudung #samsyatilla #samtilla #akimstacy #anaktudungmurah #anaktudungborong #anaktudungcotton #anaktudungcottonmurah #anaktudungcottonborong #innercotton #innercottonmurah #innercottonborong #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong #bawalmonochrome #bawalmonochromeborong #bawalmonochromemurah

Jalan2 beli toys untuk Eshaal ๐Ÿ’•๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฝ
#eshaal #kimcy #akimstacy #beyshal #kimcylovers #kimcyfamily

OXYGENDOLL foundation trial ready stok uolls.
. .
WS: 01155006164 utk order.. #FoundationGebu #foundation
#trialpack
#tahanlama
#glowing
#flawless
#akimstacy
#yusufiskandar

Jalan2 beli toys untuk Eshaal ๐Ÿ’•๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฝ @akimahmad
#eshaal #kimcy #akimstacy #beyshal #kimcylovers #kimcyfamily

INNER SNOWCAP WITHOUT HOLE . -

Material: cotton ๐ŸŽ‰Tidak panas ๐ŸŽ‰Tidak licin ๐ŸŽ‰Tudung pun tidak bergerak-gerak .

Price:

1pc: RM5 exc pos

10pcs: RM59sm/ss

20pcs: RM99sm/ss . - ๐Ÿ‘ŒBoleh pilih warna sesuka hati . -

Berminat? .๐Ÿ™Œ Whatsapp saya ya ๏ผ‹6013-5803881๐Ÿ“ฑ .

#anaktudung #samsyatilla #samtilla #akimstacy #anaktudungmurah #anaktudungborong #anaktudungcotton #anaktudungcottonmurah #anaktudungcottonborong #innercotton #innercottonmurah #innercottonborong #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapborong #bawalmonochrome #bawalmonochromeborong #bawalmonochromemurah

Most Popular Instagram Hashtags