#akimandthemajistret

MOST RECENT

.
.
All the best #adeksayam ku @akim_themajistret @akimahmad @zimisofazr @i_am_afiez_azam @_faoq_ @gjie6ixthsense @freddyhyperact @wan6ixthsense @rajwan89 utk #Stereotype kt #sfmm malam neh
.
Saja share opening #Stereotype ngn pangai sakai bosh neh! Ni sume petikan video2 #Stereotype kt @gogegaria tahun ni dr JB, Kuantan, Matrade & last location kt Aman Jaya
.
Do your best tonite! Harapan moga dpt bolos ke #AJL33 rezeki anak2 Majistret mana laaa tahu kan!
.
Chaiyok2 my bros! Keep up fighting your music!
.
Hr neh lam LRT mood nk recall balik bideo2 Stereotype neh.. ngekek2 aku gelak tgk balik official MV dorg neh.. kohasam tol...mst org ckp aku giler gelak sorg2
.
#ATMStereotype
#AkimandTheMajistret

Malam ini! #Stereotype @akim_themajistret @#sfmm33!! Saksikan siaran langsung jam 9 malam di @tv3malaysia ! Goodluck ATM! 🤘🤘😘 .
.

#akimandthemajistret
#akimahmad
#TKG
#teamkerjagila
#sfmm33

Yarrah, @akimahmad ada kasi ucapan penghargaan buat semua yang sudah menonton Official Music Video RAMPAS.
.
1 million views in 2 months!! Congrats @akim_themajistret!! 👏
.
Keep on watching guys! Much love ❤️❤️❤️
.
🎥 IGTV @novamusicmy
.
@teamkerjagila
@gafim_mers
.
#Rampas #akimandthemajistret #atm #mvrampas #1millionview #weproud #kimcylovers

RAMPAS // @akimahmad & The Majistret .
.
outdoor session today with @_harithfarhan , full cover boleh click kat bio profile @_harithfarhan .
Mata kami memang merayau2 sikit 😂
So kalau perasan buat tak tahu je 😅
.
#malaysiancover #smulemalaysia #akimandthemajistret #akimahmad #rampas

Good luck Bunga @arajohari , Stereotaip @akim_themajistret & Cakap ke tangan @stacyanam untuk Semi Final @muzikmuzik_33 esok!!! Mudah mudahan ketiga2 lagu ni melangkah ke Final .. Aminnnn ... Yang lain Aminnn kan pleaseeee .. heeee .
#sfmm #akimandthemajistret #arajohari #stacyanam #bunga #stereotaip #cakapketangan #hangnadim #laq #videoiolsyangpalingbanyakview

#Repost @rnr_officialpage (@get_repost)
・・・
Jangan lupa untuk datang beramai-ramai Jumaat ini Semi Final Muzik-Muzik yang ke-33!
Jom beri sokongan kepada @stacyanam & @akim_themajistret !🔥
"Cakap Ke Tangan"
"Stereotype"
@kimcylovers
@teamkerjagila
@teamsgs
#cakapketangan #sfmm33
#stereotype #stacyanam
#akimandthemajistret

AKIM AND THE MAJISTRET - RAMPAS cover guys 🇲🇾 support us .. bukan sng dpt combo dgn retis @arepznl_ ni .. outdoor skali skala 🤘🏼 banyak buat muka annoying skit dlm ni 😜 sorry la muke pecah skit 😅
click link kat bio utk full video ☺️ jgn lupa subscribe geng 😎
#malaysiancover #akimandthemajistret #rampas #lagumeletop #lagusedih #sayabantahyangarif #pemakanduniacover

Jangan lupa untuk datang beramai-ramai Jumaat ini Semi Final Muzik-Muzik yang ke-33!
Jom beri sokongan kepada @stacyanam & @akim_themajistret !🔥
"Cakap Ke Tangan"
"Stereotype"
@kimcylovers
@teamkerjagila
@teamsgs
#cakapketangan #sfmm33
#stereotype #stacyanam
#akimandthemajistret

Sesi periksa bunyi #Stereotype by @akim_themajistret petang tadi as preparation for semifinal muzik muzik this Friday. 👏

Tapi tadi ATM siap periksa bunyi untuk #Rampas sekali. Bak kata @akimahmad , soundcheck untuk tahun depan. Terus tadi I keluar studio, terus minta tiket final AJL tahun depan dengan abang guard. Tapi abang guard kata tiket belom siap print. 😂

Btw, all the best semua untuk Jumaat ni. Semoga semua berjalan lancar. 😘
#akimandthemajistret
#Stereotype
#SFMM33
#muzikmuzik

Sesi periksa bunyi untuk semifinal Muzik-muzik jumaat ini.

All the best & Goodluck abam2 @akim_themajistret !
Kita patah ramai2 jumaat ni ok!💃💃💃 .
.

Buat yang tidak dapat hadir, saksikan siaran langsung di @tv3malaysia tau! 😘😘 .
.

#akimandthemajistret
#akimahmad
#stereotype
#streotypeATM
#sfmm33
@muzikmuzik_33

Santai margrib..mne satu pilihan hati? Y15z ke 125z hihi❤❤
Spam emoji '💛💛💛💛❤❤'
#kronirempit #kroniekortajam #kamixramai #supreme #kami❌ramai #kami❌joget #akimandthemajistret #potret #gjie6ixthsense #zimisofazr

Mode stereotype dah on..good luck abam2 majistret and akim..may god ease everything this Friday..tak lupa jugak lagu bunga and cakap ke tangan ...support laq and hang Nadim..😊
#stereotype#cakapketangan✋#bunga#akimandthemajistret #stacy#arajohari#teamkerjagila

Rampas Sejuta tontonan di Youtube.. Tahniah 👏
.
Terimalah Rampas dari Abam2 #Stereotaip @akim_themajistret @akimahmad & Capt @zimisofazr 🔥🔥
.
#rampas #ATM #akimandthemajistret

CONGRATULATIONS @akim_themajistret 🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘 @Regran_ed from @kimcylovers - Alhamdulillah lagu Rampas sudah mencecah 1 juta viewers di youtube channel @novamusicmy ! Congratulations @akim_themajistret and team! Keep spread this song guys!! 👏👏👏👏 .
.

@teamkerjagila @gafim_mers
@teambeby_

#akimandthemajistret
#akimahmad
#rampas - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags