#akakakakglam

MOST RECENT

.
PROMO FEVER GLAM SETAHUN SEKALI!

Nahhh ada 15 warna untuk awak pilih!
7 kaler Kebaya Gang (Limited Edition) + 8 kaler Smash Collection!

Limited Edition takkan di keluarkan dah taww lepas raya!

Semua cun cun berdarah hidung dan warna yang jarang korang senang nak jumpa!

Harga Asal : RM36.00

Ada promo, beli 2 hanya pada harga RM66 sahaja. Nak lagi jimat berbelanja? Beli terussss 3! Hanya pada harga RM90 sahaja!
.
Dah boleh risik risik dengan akak. Jangan malu jangan segan.
.
Kalau dah rasa tak sabar meronta jiwa, terussss serang di wasep!
📲 017 6521220
.
Rugi ke kalau tak sambar? Jawapannya, memang rugi sebabbbb promo Fever Glam hanya setahun sekali! 🔥🔥
.
Lagi satu, ada free gift istimewa menanti awak-awak❤

🔥COMBO 1🔥
.
Beli 2 pcs lipmatte + 1pcs mascara, HANYA RM109 (NP: RM177)

Anddd yang paling bestnyaaa dapat FREE #PeelOffBlackLiner yang berharga RM36 tau! Jimat ke jimat?

Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

PROMO SETAHUN SEKALI JEEE

Kalau siapa yang dah lama pakai FG mesti tau yang FG hanya buat promo setahun sekali saja.


Kini promo setahun sekali tu dah datang gaisss 😱. Rugi kalau korang tak grab promo ni.

Sebab apa??

Sebab once FG buat promo, harga memang harga runtuhhh dia bagi tau.

Kalau korang nak cecantik masa Hari Raya nanti tapi nak jimat, WAJIBBBB grab promo FG tau!

Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP +6011-11985173
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

PROMO SETAHUN SEKALI JEEE

Kalau siapa yang dah lama pakai FG mesti tau yang FG hanya buat promo setahun sekali saja.


Kini promo setahun sekali tu dah datang gaisss 😱. Rugi kalau korang tak grab promo ni.

Sebab apa??

Sebab once FG buat promo, harga memang harga runtuhhh dia bagi tau.

Kalau korang nak cecantik masa Hari Raya nanti tapi nak jimat, WAJIBBBB grab promo FG tau!

Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

PROMO SETAHUN SEKALI JEEE

Kalau siapa yang dah lama pakai FG mesti tau yang FG hanya buat promo setahun sekali saja.


Kini promo setahun sekali tu dah datang gaisss 😱. Rugi kalau korang tak grab promo ni.

Sebab apa??

Sebab once FG buat promo, harga memang harga runtuhhh dia bagi tau.

Kalau korang nak cecantik masa Hari Raya nanti tapi nak jimat, WAJIBBBB grab promo FG tau!

Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

PROMO SETAHUN SEKALI JEEE

Kalau siapa yang dah lama pakai FG mesti tau yang FG hanya buat promo setahun sekali saja.


Kini promo setahun sekali tu dah datang gaisss 😱. Rugi kalau korang tak grab promo ni.

Sebab apa??

Sebab once FG buat promo, harga memang harga runtuhhh dia bagi tau.

Kalau korang nak cecantik masa Hari Raya nanti tapi nak jimat, WAJIBBBB grab promo FG tau!

Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

PROMO SETAHUN SEKALI JEEE

Kalau siapa yang dah lama pakai FG mesti tau yang FG hanya buat promo setahun sekali saja.


Kini promo setahun sekali tu dah datang gaisss 😱. Rugi kalau korang tak grab promo ni.

Sebab apa??

Sebab once FG buat promo, harga memang harga runtuhhh dia bagi tau.

Kalau korang nak cecantik masa Hari Raya nanti tapi nak jimat, WAJIBBBB grab promo FG tau!

Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

PROMO SETAHUN SEKALI JEEE

Kalau siapa yang dah lama pakai FG mesti tau yang FG hanya buat promo setahun sekali saja.


Kini promo setahun sekali tu dah datang gaisss 😱. Rugi kalau korang tak grab promo ni.

Sebab apa??

Sebab once FG buat promo, harga memang harga runtuhhh dia bagi tau.

Kalau korang nak cecantik masa Hari Raya nanti tapi nak jimat, WAJIBBBB grab promo FG tau!

Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

>>PROMO SETAHUN SEKALI<<


Jom grab promo Fever Glam lipmatte. Sekarang kan lipmatte FG ada 2 collections:
🌹Smash Collection
🌹Limited Edition Kebaya Gang

So, berita baiknyaa untuk korang bahawa kedua-dua collection FG lipmatte tengah buat promo giler-giler punyaaa •
✨Beli 1pcs = RM36
✨Beli 2pcs = RM66 (SAVE RM6)
✨Beli 3pcs and above = RM90 (SAVE RM18)


Anddd yang paling bestnyaa korang boleh campur Smash Collection dengan Kebaya Gang Colllection.

Fuhhh! Memang rugi kalau korang tak grab promo sekarang tau. Valid till the end of June 2018 saja tau.
.
.
Place your order now at:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
-
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#IsThatFakeLashes
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#MiraFilzah
#FattahAmin
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#DramaMrGrey
#FarahLee
#MeghanMarkle
#PrinceHarry
#RoyalWedding
#MekapAddict
#AdibIzara
#BaE
#MawaRaf
#SiComelPipiMerah
#IzreenAzmida

Most Popular Instagram Hashtags