#akakakakglam

2287 posts

TOP POSTS

Orang kata cinta pandang pertama itu akan jadi hanya sekali;

Tapi..lepas cuba Fever Glam Liquid Matte uolls pasti rasa macam dah jatuh cinta untuk kedua kali!

#FeverGlam
#FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#AkakAkakGlam

Sementara tgah dok ralit rehat2 tu meh baca sikit pasai LIPMATTE ni apa yg kakdea nak share ni naa😍😘 rugi tau kalau xmo ambik taw.. β€’ Mengandungi Shea Butter , Argan Oil dan Vit E β€’ Boleh merawat dan melindungi bibir. β€’ KKM Aproval. NOT161203046K Fever Glam Rouge A Levres Liquid Matte.

Menarik kan?? Siapa kata lipmatte Fever Glam kualiti cap ayam, makcikk pulas telinga dia πŸ˜› Sebab tu bila #akakakakglam calit terus jatuh hati ❣️ ☎️ nahh cepat whatsapp dea 0135147428

Student KUIM bole roger2 kita COD ja k😍😘

Fever Glam hanya ada promo 1-2 kali SAHAJA setahun. Tak ada promo BULANAN, tak ada promo HARI JADI, tak ada promo sempena valentine ke hari buruh ke, tak ada.

Jadi, kalau uolls tak grab PROMO raya ni memang rugi gila! Last sebelum 1 July 2017. Lepas tu jangan mintak diskaun dah 😝

Available color sekarang:
πŸ’„ Insatiable
πŸ’„ Rouge Red
πŸ’„ Amour

1pcs: RM33
2pcs: RM60 + 🎁 DUA special gift!

Harga Asal: RM36.00

Beli 2 harga promo dah jimat RM20.00! Tahan 4 bulan jadi sebulan keluar RM7.50 jerrrrr. Mahal sangat ke uolls untuk texture letups sebijik international?
#FeverGlam
#FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#AkakAkakGlam

www.wasap.my/+60192579870 fiza

FGBff #TeamBiey:
Kenapa Fever Glam Liquid Matte ni wajib ada dalam koleksi makeup uolls? πŸ’„Bau vanilla. πŸ’„Tak melekit
πŸ’„Tak keringkan bibir
πŸ’„Melindungi & rawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL. πŸ’„Tak bersepah
πŸ’„Tahan lebih lama
πŸ’„Tak hitamkan bibir
πŸ’„Inspired kualiti dari brand
INTERNATIONAL!

Volume: 5ml .
Abam kacak jangan risau, Cik Glam boleh tolong... Lumrah la kalau kekasih hati merajuk mesti nak dipujok! Hihi.. Pening cari solution eh?
Cik Glam suggest uolls hadiahkan isteri/awek abam Liquid Matte by FEVER GLAM.. Dengan hanya RM36 abam kacak boleh buat isteri/awek senyum balik! Kalau beli 6 colors sure menangis suri hati abam kacak!
Trust Cik Glam! Orang perempuan ni suka kan kecantikan.. Tiiippuuuu!! isteri/ awek abam tak suka! Secomot2 perempuan dalam hati tu ada sifat nak nampak cantik untuk abam kacak okey!
Cepat contact Cik Glam dapatkan FEVER GLAM sekarang! Kualiti like international ok! Sure buat hati kekasih abam kacak cair! πŸ“±0107018004
πŸ“±0107018004
πŸ“±0107018004

#FeverGlam
#FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#AkakAkakGlam

Mmg tak rugi laa beli Fever Glam Lipmatte ni banyak2!
Tgk je la hasil kaler mix2 tu! Merrrecikss kan?! 😍
.
.
Cepat uols grab Fever Glam Lipmatte ni!
Krg lambat2, takut habis stok!
Haa menangis 3 hari 3 mlm pon tagunaa dah! 😭
.
.
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#Feverglam
#Feverglamperak
#akakakakglam
#Bibirglammereciks
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#eyelinermurah
#eyelinermalaysia
#nevergiveup

Promosi Ramadhan sehingga 1 Julai 2017πŸ‘„
.
#sayajual #bazarpaknil #AkakAkakGlam #fattzura

Fever Glam hanya ada promo 1-2 kali SAHAJA setahun. Tak ada promo BULANAN, tak ada promo HARI JADI, tak ada promo sempena valentine ke hari buruh ke, tak ada.

Jadi, kalau uolls tak grab PROMO raya ni memang rugi gila! Last sebelum 1 July 2017. Lepas tu jangan mintak diskaun dah 😝

Available color sekarang:
πŸ’„1. ARIANA (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„2. DOLCE GLAM πŸ’„3. GOOD LADY
πŸ’„4. BIG BANG (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„5. THE ARTIST
πŸ’„6. INSATIABLE
πŸ’„7. UNICORN (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„8. KISS ME (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„9. ROUGE RED
πŸ’„10. AMOUR

1pcs: RM33
2pcs: RM60
Harga Asal: RM36.00

Beli 2 harga promo dah jimat RM20.00! Tahan 4 bulan jadi sebulan keluar RM7.50 jerrrrr. Mahal sangat ke uolls untuk texture letups sebijik international?
#FeverGlam
#FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#AkakAkakGlam

Meh Whatsapp I cepatπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ“² 017-2651374

Assalamualaikum & selamat malam semua πŸ˜„ tengok laa Iffa Raziah artist kita yg hot melecun nii 😍. Nak tau dak beliau punya jatuh cinta dngn Feverglam ni sampai grab 5 batang sekaligus tau. πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™. Chuolls tunggu apa lagi? Nak raya dah ni!!! Mai grab FG lekas2 lahhh 😘.
pm 011.3722.8912
#feverglam
#feverglambff
#akakakakglam

MOST RECENT

Mmg tak rugi laa beli Fever Glam Lipmatte ni banyak2!
Tgk je la hasil kaler mix2 tu! Merrrecikss kan?! 😍
.
.
Cepat uols grab Fever Glam Lipmatte ni!
Krg lambat2, takut habis stok!
Haa menangis 3 hari 3 mlm pon tagunaa dah! 😭
.
.
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#Feverglam
#Feverglamperak
#akakakakglam
#Bibirglammereciks
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#eyelinermurah
#eyelinermalaysia
#nevergiveup

FGBff #TeamBiey:
Kenapa Fever Glam Liquid Matte ni wajib ada dalam koleksi makeup uolls? πŸ’„Bau vanilla. πŸ’„Tak melekit
πŸ’„Tak keringkan bibir
πŸ’„Melindungi & rawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL. πŸ’„Tak bersepah
πŸ’„Tahan lebih lama
πŸ’„Tak hitamkan bibir
πŸ’„Inspired kualiti dari brand
INTERNATIONAL!

Volume: 5ml .
Abam kacak jangan risau, Cik Glam boleh tolong... Lumrah la kalau kekasih hati merajuk mesti nak dipujok! Hihi.. Pening cari solution eh?
Cik Glam suggest uolls hadiahkan isteri/awek abam Liquid Matte by FEVER GLAM.. Dengan hanya RM36 abam kacak boleh buat isteri/awek senyum balik! Kalau beli 6 colors sure menangis suri hati abam kacak!
Trust Cik Glam! Orang perempuan ni suka kan kecantikan.. Tiiippuuuu!! isteri/ awek abam tak suka! Secomot2 perempuan dalam hati tu ada sifat nak nampak cantik untuk abam kacak okey!
Cepat contact Cik Glam dapatkan FEVER GLAM sekarang! Kualiti like international ok! Sure buat hati kekasih abam kacak cair! πŸ“±0107018004
πŸ“±0107018004
πŸ“±0107018004

#FeverGlam
#FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#AkakAkakGlam

Hari ni dah gaji kan?
Spend gaji uols elok2 tau!

Kalau ada lebih tu grab la Fever Glam Lipmatte ke Fever Glam Black Liner ke! 😁
Konfem terus cantik everytime!

Nak suami syg kan, kena la buat investment sikit! πŸ˜‰
.
.
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#Feverglam
#Feverglamperak
#akakakakglam
#Bibirglammereciks
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#eyelinermurah
#eyelinermalaysia
#nevergiveup

Why bother to choose if you can have both?πŸ˜‰
.
.
Get Fever Glam Liquid Matte now! Price: RM36.00) πŸ’„
.
πŸ’„1. ARIANA (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„2. DOLCE GLAM πŸ’„3. GOOD LADY
πŸ’„4. BIG BANG (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„5. THE ARTIST
πŸ’„6. INSATIABLE
πŸ’„7. UNICORN (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„8. KISS ME (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„9. ROUGE RED
πŸ’„10. AMOUR πŸ’„11. CHERRY BOMB (πŸ”₯NEW!)
.
PRICE: RM36.00 ✨✨
.
πŸ“¦: RM8 (SEM); RM10 (SS)
🎁: Makeup Brush (FREE!) SAVE MORE! .
A MUST HAVE shades for a makeup junkie! Whatsapp me at 0175028499 now! .
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#Feverglam
#Feverglamperak
#akakakakglam
#Bibirglammereciks
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#eyelinermurah
#eyelinermalaysia
#nevergiveup

Customers feedback
.
.
Berminat untuk dapatkan?
=====================
DM / PM 011 1699 3545
===================== #sayajual #bazarpaknil #makeup
#lipstick #mattelipstick
#FeverGlam
#FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#AkakAkakGlam
#Meroket2017
#asyalliee
#fattzura

Customers feedback
.
.
Berminat untuk dapatkan?
=====================
DM / PM 011 1699 3545
===================== #sayajual #bazarpaknil #makeup
#lipstick #mattelipstick
#FeverGlam
#FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#AkakAkakGlam
#Meroket2017
#asyalliee
#fattzura

Customers feedback
.
.
Berminat untuk dapatkan?
=====================
DM / PM 011 1699 3545
===================== #sayajual #bazarpaknil #makeup
#lipstick #mattelipstick
#FeverGlam
#FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#AkakAkakGlam
#Meroket2017
#asyalliee
#fattzura

Lets rock with fever glam Black Liner! 😍
.
.
Get Fever Glam Black Liner and Liquid Matte now! Price: RM36.00) πŸ’„
.
πŸ’„1. ARIANA (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„2. DOLCE GLAM πŸ’„3. GOOD LADY
πŸ’„4. BIG BANG (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„5. THE ARTIST
πŸ’„6. INSATIABLE
πŸ’„7. UNICORN (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„8. KISS ME (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„9. ROUGE RED
πŸ’„10. AMOUR πŸ’„11. CHERRY BOMB (πŸ”₯NEW!)
.
PRICE: RM36.00 ✨✨
.
πŸ“¦: RM8 (SEM); RM10 (SS)
🎁: Makeup Brush (FREE!) SAVE MORE! .
A MUST HAVE shades for a makeup junkie! Whatsapp me at 0175028499 now! .
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#Feverglam
#Feverglamperak
#akakakakglam
#Bibirglammereciks
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#eyelinermurah
#eyelinermalaysia
#nevergiveup

Hampa ni tak penat ke jadi cantik all the time? 😭
.
.
Eh korg pon kalau nak berseri mcm MUA farah ni, mai try calit Fever Glam Lipmatte!
Konfem cik abg tak berkelip tgk bibir uols all the time! 😘
.
.
Whatsapp akak
www.wasap.my/60175028499
0175028499
0175028499
.
.
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#Feverglam
#Feverglamperak
#akakakakglam
#Bibirglammereciks
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#eyelinermurah
#eyelinermalaysia
#nevergiveup

Let Big Bang code by Fever Glam shine your day! 😘
.
.
Get Fever Glam Liquid Matte now! Price: RM36.00) πŸ’„
.
πŸ’„1. ARIANA (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„2. DOLCE GLAM πŸ’„3. GOOD LADY
πŸ’„4. BIG BANG (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„5. THE ARTIST
πŸ’„6. INSATIABLE
πŸ’„7. UNICORN (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„8. KISS ME (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„9. ROUGE RED
πŸ’„10. AMOUR πŸ’„11. CHERRY BOMB (πŸ”₯NEW!)
.
PRICE: RM36.00 ✨✨
.
πŸ“¦: RM8 (SEM); RM10 (SS)
🎁: Makeup Brush (FREE!) SAVE MORE! .
A MUST HAVE shades for a makeup junkie! Whatsapp me at 0175028499 now! .
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#Feverglam
#Feverglamperak
#akakakakglam
#Bibirglammereciks
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#eyelinermurah
#eyelinermalaysia
#nevergiveup

Sambil2 uols lunch tu, jemput lahh cuci cuci mata tgk Fever Glam Lipmatte yg superr merrecikss ni! 😘
.
.
Mana yang dah intai hari2 tu, cecepat habaq dkt akak kayh!
Takut takde peluang kedua utk uols kalau terlepas kali ni! 😭
.
.
Whatsapp 0175028499
0175028499

www.wasap.my/60175028499
.
.
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#Feverglam
#Feverglamperak
#akakakakglam
#Bibirglammereciks
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#eyelinermurah
#eyelinermalaysia
#nevergiveup

Kenapa nak biarkan dompet menangis semata mata nak beli sebatang lipstick? πŸ˜‰

Try Fever Glam Lipmatte!
Dgn RM36 uols boleh dpt lipmatte yg quality dia taraf2 brand overseas hokeyy! .
.
Get Fever Glam Liquid Matte now! Price: RM36.00) πŸ’„
.
πŸ’„1. ARIANA (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„2. DOLCE GLAM πŸ’„3. GOOD LADY
πŸ’„4. BIG BANG (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„5. THE ARTIST
πŸ’„6. INSATIABLE
πŸ’„7. UNICORN (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„8. KISS ME (πŸ”₯NEW!)
πŸ’„9. ROUGE RED
πŸ’„10. AMOUR πŸ’„11. CHERRY BOMB (πŸ”₯NEW!)
.
PRICE: RM36.00 ✨✨
.
πŸ“¦: RM8 (SEM); RM10 (SS)

A MUST HAVE shades for a makeup junkie! Whatsapp at 0175028499 now! .
#feverglam
#feverglambff
#bibirglammereciks
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#Feverglam
#Feverglamperak
#akakakakglam
#Bibirglammereciks
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#eyelinermurah
#eyelinermalaysia
#nevergiveup

Strong Acidic Water ph 2.5 πŸ’– Fungsi utama, bunuh kuman
πŸ’– Jerawat
πŸ’– Luka
πŸ’– Eczema
πŸ’– Gatal2

Cara guna;

Spray dkt kulit bersih lps cuci tanpa makeup or lotion. Spray, tunggu 30saat dan lap. Utk kesan lebih baik, biarkan kering.
Lepas spray,Β  spray BW utk level kan balik ph kulit. β™₯β™₯ Kesan awal, minyak kurang, jerawat dan gatal2 cepat hilang. Β Kebaikan AW πŸ’–; Walaupun nama STRONG ACIDIC WATER, tapi tk ada bahan kimia yg bahaya pon dlm AW πŸ‘πŸ» Tak ada bau, tak pedih! Sesuai utk semua jenis kulit. πŸƒ

AW ni ph 2.5. Boleh bunuh kuman dgn sekali spray. Kalau nk tau, punca jerawat blackhead whitehead semua sbb terlalu bnyk bakteria dlm pori2. Muka kotor. Sbb tu jerawat blackhead whitehead tumbuh tk berhenti. Kulit kotor. Nmpk pon kotor. Sbb tu kusam β˜ΉπŸ‘ŽπŸ» So, spray AW, jerawat semua cepat hilang. Gatal2, eczema etc semua boleh tolong πŸ‘ŒπŸ»πŸ’– Nak cuba? πŸ˜‰ πŸ“²ws 0147402175
πŸ“²ws 0147402175
πŸ“²ws 0147402175
πŸ“²ws 0147402175
πŸ“©wechat id: whiteamoii
πŸ“©wechat id: whiteamoii
πŸ“©wechat id: whiteamoii

Folow ig
@bynad_facemist
@bynad_skinnylegtea
@bynad_mattelipstick
@bynad_bubblesoap

#kurus
#nochemical
#bynadproduk
#organik
#slimwear
#jannanickers
#lofatah
#ilofau
#bazarpaknilprodukkecantikan
#mattelipstick
#facemist
#arganoilorginal
#localproduct
#FeverGlam
#FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#AkakAkakGlam
#Meroket2017
#Feverglamselangor
#Feverglamshahalam
#Feverglamklang
#Feverglamrawang
#sayajualmurah
#bazarpaknil
#supportlocalbrand
#deatoxtea
#aprilskinmalaysia

selalu kalau akak promote Fever Glam Lipmatte ni, first mesti org tanya, apa ingredient lipmatte ni.
Sebab diorg semua dah serik guna lipstick yg bnyk bahan kimia tu! πŸ˜ͺ
.
Akak pon dgn senang hati tanpa goyah cerita apa benda2 baik yg ada dlm FG lipmatte ni!😁
Ada ARGAN OIL, SHEA BUTTER dgn VIT. E!
Plus dgn Bau Coklat!
Terus mereka Fall in love! 😘
.
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#Feverglam
#Feverglamperak
#akakakakglam
#Bibirglammereciks
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#eyelinermurah
#eyelinermalaysia
#nevergiveup

selalu kalau akak promote Fever Glam Lipmatte ni, first mesti org tanya, apa ingredient lipmatte ni.
Sebab diorg semua dah serik guna lipstick yg bnyk bahan kimia tu! πŸ˜ͺ
.
Akak pon dgn senang hati tanpa goyah cerita apa benda2 baik yg ada dlm FG lipmatte ni!😁
Ada ARGAN OIL, SHEA BUTTER dgn VIT. E!
Plus dgn Bau Coklat!
Terus mereka Fall in love! 😘
.
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#Feverglam
#Feverglamperak
#akakakakglam
#Bibirglammereciks
#lipmattemurah
#lipmattemalaysia
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#eyelinermurah
#eyelinermalaysia
#nevergiveup

Most Popular Instagram Hashtags