#akademiahollywood

507 posts

TOP POSTS

#Repost @akademiahollywood ・・・
#tiranapamakina te marten! Dhuro nje liber - merr nje liber #liber #lexo #akademiahollywood

Ende në pritje për të aktruar? #akademiahollywood #kurseaktrimi #drame #teater

Nje copëz nga #lalaland. Sot po luajmë me pianon hapur për të parë ndryshimet mekanike qē ndodhin me ndryshimin e presionit/prekjes dhe shpejtësisë se lojës. #lalaland @lalaland #piano #pianist #akademiahollywood

Duke pritur për fillimin e orës së mësimit #akademiahollywood

Koncerti i të premtes i solli tëgjithë fëmijët e klasës së pianos të veshur si personazhe. Këtu po luan "the Youtuber" - i cili përveç pjesëve të përgatitura luajti dhe një kompozim të tijin. #akademiahollywood #piano #leksionemuzike #art #tirane

ëmbla duke kënduar "Fallin'" të Alicia Keys #aliciakeys @aliciakeys #cover #akademiahollywood

MOST RECENT

Ndërkohë argëtohemi përpara leksionit të baterisë. #akademiahollywood #argetim #tirane

Këtë verë mos humbisni kampet verore pranë #akademiahollywood workshope dhe masterklase, për fillestare dhe te avancuar. Musicals. Kampi i imagjinatës! Gjithcka tek #akademiaHollywood #kampeverore #kampveror #summercamp #tirane #tirana

Dritë hije #akademiahollywood

Si thoni për pak ritmikë? Ta - Ta - Ti Ti - Ta #akademiahollywood #dalcroze #orff #rhythm #toddler

Sepse në Shqipëri mësojmë në gjuhën shqipe. Arti i pianos tashmë me 4 nivele - botuar nga Akademia Hollywood #akademiahollywood #artiipianos

Ku luhet muzika Live dhe klasta ebaterise. #drums #drumclasses #sonor #akademiahollywood #rehearsalspace #tirane #berock

Koha për më shumë art #kursepikture #vizatim #akademiahollywood

Koncerti i të premtes i solli tëgjithë fëmijët e klasës së pianos të veshur si personazhe. Këtu po luan "the Youtuber" - i cili përveç pjesëve të përgatitura luajti dhe një kompozim të tijin. #akademiahollywood #piano #leksionemuzike #art #tirane

Koncerti i Pianove me maska:) #super #atmosfere #akademiahollywood

Most Popular Instagram Hashtags