[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ajl31

40376 posts

TOP POSTS

Congrats teamajl31 ❤️#Repost @muzikmuzik32 (@get_repost)
・・・
Tahniah ANUGERAH JUARA LAGU 31 kerana dinobatkan sebagai RANCANGAN ANUGERAH TERBAIK di Anugerah Skrin 2017 semalam..Terima kasih kepada semua yang terlibat di AJL31, terutamanya kepada gandingan 4 pengacara hebat @therealfafau @fizie_hotfm @awalashaari & @sarimahibrahim 👏🏻👏🏻👏🏻 So korang rasa siapa 12 finalist yang bakal berentap di ANUGERAH JUARA LAGU 32?? 😉 #AJL31 #sfmm32 #AJL32

Congrats @ayau_zaini @josephine_phen kak Huda, Abg Sufian & semua team #ajl31 (walaupun tak sebut nama kita, tapi kita tetap part of the show kan @therealfafau @sarimahibrahim @fizie_hotfm fm 😂)

Yay! Juara #AJL31 @dayangsayangkamu pun ikut kitorang. Jumpa anda semua ESOK! #LawakKaroksTour

🎊WEDDING PHOTO PROMOTION!! 🎊
Gambar kahwen inspired by poster #ajl31 .. PHOTO: @zara.production @zurahon (OP)
Chacha Photography (AP)

BILA FAFAU BUAT MAGIC!
.
hiburan ptg jumaat
sila balik cepat
moga dpt rehat
.
kiriman @totpreston 😭😭😂😂😂
.
nota: bole tag kwn2 korang masih di pejabat.
.
#farafauzana
#ajl31
#bilafafaubuatmagic 😝

Eh xleh move on lagi ngan baju, make up n rambut semalam.. 😍 Ada kata mcm kim k, kriss jenner lah, erra lah, vb lah.. Ya ampunnn.. kembang hidung mcm nak kena buat plastik surgery buang bunga.. apo?! Hahaha.. All of these thanks to my team.. Yang bekerja keras dan x berkira.. Thanks @cintaisaryna selaku mak hayam memastikan semua berjalan lancar.. Make up by @applehalique84 thanks to #macmalaysia sudi pinjamkan one of their best make up artist! Rambut dari mama @emie79 yg mmg sekejapan je jadi rambut.. Sejenis jemari hebat memintal n mencocok sepit.. Dan @tymfatimah dan @lyndarahimkl yg sudi sediakan baju itew.. Aaahhh... Thank you... ok dah boleh move on! And oh, Congrats to Dayang menang semlm n semua finalist jua.. ok tido dulu.. 😘 Assalamualaikum..
.
Oh belakang tu DJ Odd, dia spin kat red carpet smlm lelagu finalist.. Mak hayam taste tak? Ehhhhh? 😝 #ajl31

Tahniah ANUGERAH JUARA LAGU 31 kerana dinobatkan sebagai RANCANGAN ANUGERAH TERBAIK di Anugerah Skrin 2017 semalam..Terima kasih kepada semua yang terlibat di AJL31, terutamanya kepada gandingan 4 pengacara hebat @therealfafau @fizie_hotfm @awalashaari & @sarimahibrahim 👏🏻👏🏻👏🏻 So korang rasa siapa 12 finalist yang bakal berentap di ANUGERAH JUARA LAGU 32?? 😉 #AJL31 #sfmm32 #AJL32

orang tak reti duduk diam mmg macam ni 🤣 ootd masa #AJL31 haritu. Jom support lagu #SETIAKU dengan undi lagu #SETIAKU dekat carta muzik muzik. link ada dekat bio. 😉 mekasihhh 🙏🏼😘❤
#hezhazmi #mickeymouse #ceritakitasemuataksama
p/s : biarlah, waktu terus berlalu, biarkan, hatiku yang terluka 💔

Kalau korang nak tau, inilah antara orangs tulang belakang yg menjayakan persembahan "Setia" @awirafael dan @elizabethtsm pada malam #AJL31 yg lepas 💪
Kudos pada dorang 👏
.
#backbonecrew
#WarnerMusicMalaysia

MOST RECENT

Bawal CREPE #bidang55 .

KAIN and colour seriously cantik.

Murah -murah aje .

1 helai: cuma RM14 exc pos

5helai: RM69 sm/ss

10 helai: RM99 sm/ss *pembelian 5pcs ke atas inc postage 1Malaysia

Berminat?

Whatsapp +6013 5803881📱 .

Click #ynabawal for more tudung bawal . .

#bawalcrepe #akimstacy #samsyatilla #samtilla #bawalsatinplainmurah #bawalcrepemurah #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang55murah #bawalcrepebidang55 #bawalbidang55 #bruneidarussalam #brunei #igshopbrunei #usim #uia #tudungatitaharis #tudunglabuh #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhlovers #ajl #ajl31 #bawalmonochrome #bawalmonochromeborong

UBAT TINGGI?? LIHAT RIBUAN TESTIMONI KAMI SETIAP HARI
============================================
Memang nampak mustahil tapi produk kami telah membuktikannya dengan RIBUAN TESTIMONI setiap hari. Ianya sudah di 200 buah negara sejak 1995 lagi
Dengan teknology sains terkini menambahkan ketinggian di usia dewasa tidak lagi mustahil..lupakan kasut tinggi atau pembedahan tulang yg berisiko. Hanya consume Kalsium Tiens kami. ********************************************
📱 Whatsap :+60165029757
📱 Wechat : herbal_tambah_tinggi
********************************************
.
Kalsium Tiens dikenali sebagai kalsium terbaik dunia , mengandungi 40x ganda kebaikan susu lembu hasil dari kepakaran scientist biotecth Tiens. .
Disahkan Halal & selamat digunakan.

Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Meninggikan badan walaupun sudah dewasa
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

#Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah
#sepahtureunion #buntat #ajl31 #naktinggi #nakjaditinggi #tiens #tiensmalaysia

UBAT TINGGI?? LIHAT RIBUAN TESTIMONI KAMI SETIAP HARI
============================================
Memang nampak mustahil tapi produk kami telah membuktikannya dengan RIBUAN TESTIMONI setiap hari. Ianya sudah di 200 buah negara sejak 1995 lagi
Dengan teknology sains terkini menambahkan ketinggian di usia dewasa tidak lagi mustahil..lupakan kasut tinggi atau pembedahan tulang yg berisiko. Hanya consume Kalsium Tiens kami. ********************************************
📱 Whatsap :+60165029757
📱 Wechat : herbal_tambah_tinggi
********************************************
.
Kalsium Tiens dikenali sebagai kalsium terbaik dunia , mengandungi 40x ganda kebaikan susu lembu hasil dari kepakaran scientist biotecth Tiens. .
Disahkan Halal & selamat digunakan.

Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Meninggikan badan walaupun sudah dewasa
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

#Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah
#sepahtureunion #buntat #ajl31 #naktinggi #nakjaditinggi #tiens #tiensmalaysia

" DAH LA NMPK KURUS DAN TINGGI ..! "
.
.
Wow ! Apa bezanya bila pakai Kurti keluaran Ezaada Exclusive ni ?
.
.
MATERIAL HIGH CLASS - Confirm kain xpanas dan menyerap peluh je tp peluh xmelekat di baju tau..selesa sgt bila pakai dgn cuaca 4 musim dekat malaysia ni..
.
.
PILIHAN WARNA HOT 2017 - Wowww ! Terdapat 10 aura warna hit 2017 ..Nanti for sure lah sis mnjadi perhatian rakan sekerja and bosses sis di tempat kerja..Haih ! Sonok kan bila mcm tu ?😘
.
.
JAHITAN BUTIK & DESIGN EXCLUSIVE - Yes! kurti HELENA dijahit dengan penuh manja tau..! Nanti tiada lah benang -benang terkeluar saat memakainya. Dengan design yg tersendiri sis bakal merasakan diri sis bertambah yakin dan cantik..kata org CONFIDENT tu penting tau untuk aura positive diri sndiri..💡
.
.
Berminat sgt nak beli? .
.
Cpt-cpt Klik & scroll ke bawah ntuk tahu warna apa yg ada ? .
Admin x jamin stock masih ada ke x..
.
Wassup terus +6011-1688 3438
.
MAAAF ! 5 ORG TERAWAL SAHAJA DPT TEBUS DISKAUN HARGA POTONG HOTZ HARINI. SIAPA CPT DIA DAPAG YEAA ! 👍🏻😊
.
.
#LIMITEDSTOCK
#motifviral #kurtaviral
#jualkurta
#naelofarhijab#ajl31 #duostar #kurtamalaysia#pencetusummah2016#ezaadaexclusive#moodrepublik#kurta#jubah#shawl#meletop#tudung#shawljpop#erafm#pemborong#bazaarpaknil#bazaar#hlive#hotfm#erafm#kurtaezaadaexclusive#matkurta#moodrepublik#daiTV3#kurtasado#3juara#surihatimrpilot#aydajebat

EMOZIONE BY SALVATORE FERRAGAMO
92ML
RM150
FREE POSTAGE
ORIGINAL REJECT PERFUME
WHATSAPP 0135703424
.
.
Hai korang,yang satu nihh admin nak suruh sangat korang try sebab yang ni best sangadd ♥️♥️Siapa tidak kenal keluaran dari rumah minyak wangi Salvatore Ferragamo,selalu membuatkan peminatnya tergugat dengan kehalusan bauan minyak wanginya.🤣Baru baru ini mereka baru sahaja melancarkan aroma baru untuk para wanita 🌼EMOZIONE🌼yang tiba di pasaran pada bulan Februari 2015🌟. Emozione telah diumumkan sebagai aroma yang sangat feminin yang klasik, kontemporari dan elegan. 🙋🏻💃🏻Komposisi ini adalah chypre-floral dengan undertones berkayu, yang dibuat untuk menyerlahkan emosi dan kesenangan yang menawarkan kehidupan.💑Emozione dibuka dengan nota sitrus bercahaya, 🌟🔥dilembutkan dengan perasa lembut dan serbuk iris. Nota atas diperkaya dengan warna bulu-bulu pic yang memberikan kesan penuh dan halus.♥️Korang nak cuba dan meminati aura ke feminin boleh cuba EMOZIONE ini.Admin nak katakan tanpa ragu ragu,yang ini memang ‼️PADU‼️ dan terlajak laris.
.
#sayajualonline #sayajual #perfumeori #perfumemurah #originalrejectperfume #slotakasia #ajl31 #perfume #sale

Adakah Anda Mengalami Masalah Berat Badan?

Berat badan makin hari makin naik, dah macam-macam diet dibuat tapi semuanya tidak berhasil…

Jom tengok testimony yang telah berjaya lebih dari 6000 😍 yang dah minum detox dan berjaya menurunkan berat badan secara sihat 👇👇👇👇👇👇
Yang nak join Dropship dan agent boleh klik
https://www.wasap.my/60125976530
https://www.facebook.com/shiillaabeauty/
https://www.instagram.com/shiillaabeauty/

#shiillaabeauty #codputrajaya#shiillaagallery#dropshipwanted#agentwanted#putrajaya#ajltv3#ajl31#anugerahjuaralagu31#skinnylegsteatoxmalaysia#slimmingdetoxputrajaya#najib#johor#tehviral##teamkaktila
#skinnylegsteatoxmurah
#skinnylegsteatox
#skinnyteamurah
#slimmingteatoxmurah
#slimmingteatox
#slimmingtea
#slimmingteamurah
#legsteatoxmurah
#legsteatox
#legsteamurah

Update | 15 Dis 2017 | 13 : 31pm
.
Salam Jumaat Buat Semua Kawan Kawan Muslim Dan Salam Sejahtera buat semua Kawan Kawan yang Lainnya 😙
.
#khaibahar
#khaibahar94
#bayang
#mm32
#muzikmuzik32
#bayangroadtoajl32
#ajl31
#luluh
#luluhkhaibahar
#tophot2017
#penyanyilelakihot2017
#khaibahartophot2017
#khaibaharfenomenamillenial
@khaibahar94 💖
.
.

UBAT TINGGI?? LIHAT RIBUAN TESTIMONI KAMI SETIAP HARI
============================================
Memang nampak mustahil tapi produk kami telah membuktikannya dengan RIBUAN TESTIMONI setiap hari. Ianya sudah di 200 buah negara sejak 1995 lagi
Dengan teknology sains terkini menambahkan ketinggian di usia dewasa tidak lagi mustahil..lupakan kasut tinggi atau pembedahan tulang yg berisiko. Hanya consume Kalsium Tiens kami. ********************************************
📱 Whatsap :+60165029757
📱 Wechat : herbal_tambah_tinggi
********************************************
.
Kalsium Tiens dikenali sebagai kalsium terbaik dunia , mengandungi 40x ganda kebaikan susu lembu hasil dari kepakaran scientist biotecth Tiens. .
Disahkan Halal & selamat digunakan.

Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Meninggikan badan walaupun sudah dewasa
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

#Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah
#sepahtureunion #buntat #ajl31 #naktinggi #nakjaditinggi #tiens #tiensmalaysia

Belanja FEEDBACK‼️‼️
.
Saya payung gambar player dah received Iphone 7 PLUS!
.
Player ni join group Kutu Iphone 6s tapi dia nak upgrade kpd Iphone 7 PLUS! Pilihan yg bijak! Mmg boleh upgrade pada Iphone pilihan yg ampa mau nah 😍
.
Just join saja group yg ada , jadilah asalkan dapat pakai Iphone yg dah lama di idam idam kan haha.
.
So skrg, kutu Iphone yg ada Kutu Iphone 8 64Gb MYSET!!
.
Bulanan Rm350!
Ws 010-3727496 utk details cpt
📱010-3727496
📱010-3727496
.
#kutuiphone #epaliphonefeedback
#kutuepaliphonefeedback

#iphone #iphonemalaysia #iphone5smalaysia #iphone5cmalaysia #iphone5malaysia
#iphone4malaysia #iphone4smalaysia #iphone6 #iphonemurah
#iphone6malaysia #iphone6plusmalaysia
#iphone6plusmalaysia #iphone5 #laraalana #aaisyahdhiarana #handbangmurah #sayajualmurah
#iphone7mysetmurah #iphone7plusmysetmurah #iphone7original #iphone7plusoriginal #iphonepalingmurah #kutuiphone
#ajl31 #meloditv3 #mbphprihatin #installmentiphone #laraaishah #tv

FEEDBACK‼️❗️
.
Just nak share Feedback Group Kutu Iphone6S nisa,
.
Gambar first, dia bg feedback kot personal whatsapp, gambar third, dia share kot Group Kutu hee
.
Player upgrade kpd Iphone 6s Plus, so turn dia cuma tambah duit skit saja,
Alhamdulillah dapat gak dia pakai Iphone 🤗
.
Yg lain teringin nak pakai Iphone tapi tak mampu?? Boleh join group Kutu Iphone la
.
Group kutu yg Available skrg Kutu Iphone 8 64GB MYSET!
.
Ws nisa for details
📱010-3727496
📱010-3727496
.

#kutuiphone #epaliphonefeedback
#kutuepaliphonefeedback

#iphone #iphonemalaysia #iphone5smalaysia #iphone5cmalaysia #iphone5malaysia
#iphone4malaysia #iphone4smalaysia #iphone6 #iphonemurah
#iphone6malaysia #iphone6plusmalaysia
#iphone6plusmalaysia #iphone5 #laraalana #aaisyahdhiarana #handbangmurah #sayajualmurah
#iphone7mysetmurah #iphone7plusmysetmurah #iphone7original #iphone7plusoriginal #iphonepalingmurah #kutuiphone
#ajl31 #meloditv3 #mbphprihatin #installmentiphone #laraaishah #tv

Kenapa perlu scrub?
.
🍅 Buang segala kulit mati.
.
🍅 Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
🍅 mengecutkan jerawat.
.
🍅 Menghilangkan parut jerawat.
.
🍅 memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
🍅 Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
Joommss wassup kita boleh share masalah kulit
Click saja link di bawah ni k!
.
For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601121158023
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #mua #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#produkviral
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

CHARMS FOUNDATION

7 MASALAH UTAMA FOUNDATION YANG DIBENCI WANITA!🙅 1. Melekit
Selalunya struktur foundation agak melekit menyebabkan apabila kita memakainya berasa kurang selesa. Muka rasa tidak selesa, malah jika memakai tudung, foundation yang dipakai akan melekat di tudung anda dan mengotorkannya.

2. Mencair ketika berada di tengah panas
Kebanyakan foundation akan berubah strukturnya jika anda berada di tengah panas terik matahari. Strukturnya akan jadi cair dan melekit.

3. Berminyak
Kebanyakan foundation yang ada di pasaran sekarang adalah berminyak. Apabila memakainya, kulit wajah akan kelihatan berminyak, malah lebih teruk turut akan meninggalkan kesan minyak di kulit wajah walaupun telah dicuci.

4. Bersifat ‘Hipokrit’
Rata-rata wanita yang memakai foundation bertujuan untuk menutup masalah kulit wajahnya. Contohnya, jeragat, jerawat dan parutnya, kulit kusam atau pelbagai masalah cela lain yang memalukannya. Namun, ‘penyamaran’ itu bersifat sementara sahaja kerana masalah tersebut tetap ada dan kelihatan semula selepas muka dicuci. Ini kerana foundation tersebut bukan bersifat merawat masalah tersebut.

5. Sukar dicuci - Tak Mesra Solat
‘Make-up remover’ diperlukan untuk mencuci dan membersihkan foundation di wajah anda. Keadaan ini menyukarkan wanita yang ingin bersolat. Masa yang lama diperlukan untuk mencuci muka.

6. Menyebabkan muka bercapuk
Rata-rata foundation sering menyebabkan muka jadi bercapuk. Keadaan ini disebabkan oleh strukturnya yang longgaar akibat peluh
7. Tekstur berat dan mudah merekah
Tekstur foundation yg berat boleh menyebabknya tidak tahan lama dan akhirnya menyebabkan rekahan. Kesan ini menampakkan wajah tidak sekata. Tambahan lagi kebanyakan foundation terpaksa dilapisi pula dengan bedak compact. ================= CARI FOUNDATION YANG TIADA KESAN KESAN DIATAS. PILIHLAH "CHARMS". HANYA YANG TERBAIK UNTUK ANDA.

Jika Anda memerlukan foundation yang merawat.x perlu bedak2 dah.make up dan rawat dengan CHARMS FOUNDATION

#charmsglowbyqalasuria
#teamqalasuria
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#melodi #nasilemakkopio #ajl31 #makeupdanmerawat

CHARMS FOUNDATION

7 MASALAH UTAMA FOUNDATION YANG DIBENCI WANITA!🙅 1. Melekit
Selalunya struktur foundation agak melekit menyebabkan apabila kita memakainya berasa kurang selesa. Muka rasa tidak selesa, malah jika memakai tudung, foundation yang dipakai akan melekat di tudung anda dan mengotorkannya.

2. Mencair ketika berada di tengah panas
Kebanyakan foundation akan berubah strukturnya jika anda berada di tengah panas terik matahari. Strukturnya akan jadi cair dan melekit.

3. Berminyak
Kebanyakan foundation yang ada di pasaran sekarang adalah berminyak. Apabila memakainya, kulit wajah akan kelihatan berminyak, malah lebih teruk turut akan meninggalkan kesan minyak di kulit wajah walaupun telah dicuci.

4. Bersifat ‘Hipokrit’
Rata-rata wanita yang memakai foundation bertujuan untuk menutup masalah kulit wajahnya. Contohnya, jeragat, jerawat dan parutnya, kulit kusam atau pelbagai masalah cela lain yang memalukannya. Namun, ‘penyamaran’ itu bersifat sementara sahaja kerana masalah tersebut tetap ada dan kelihatan semula selepas muka dicuci. Ini kerana foundation tersebut bukan bersifat merawat masalah tersebut.

5. Sukar dicuci - Tak Mesra Solat
‘Make-up remover’ diperlukan untuk mencuci dan membersihkan foundation di wajah anda. Keadaan ini menyukarkan wanita yang ingin bersolat. Masa yang lama diperlukan untuk mencuci muka.

6. Menyebabkan muka bercapuk
Rata-rata foundation sering menyebabkan muka jadi bercapuk. Keadaan ini disebabkan oleh strukturnya yang longgaar akibat peluh
7. Tekstur berat dan mudah merekah
Tekstur foundation yg berat boleh menyebabknya tidak tahan lama dan akhirnya menyebabkan rekahan. Kesan ini menampakkan wajah tidak sekata. Tambahan lagi kebanyakan foundation terpaksa dilapisi pula dengan bedak compact. ================= CARI FOUNDATION YANG TIADA KESAN KESAN DIATAS. PILIHLAH "CHARMS". HANYA YANG TERBAIK UNTUK ANDA.

Jika Anda memerlukan foundation yang merawat.x perlu bedak2 dah.make up dan rawat dengan CHARMS FOUNDATION

#charmsglowbyqalasuria
#teamqalasuria
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife
#melodi #nasilemakkopio #ajl31 #makeupdanmerawat

UBAT TINGGI?? LIHAT RIBUAN TESTIMONI KAMI SETIAP HARI
============================================
Memang nampak mustahil tapi produk kami telah membuktikannya dengan RIBUAN TESTIMONI setiap hari. Ianya sudah di 200 buah negara sejak 1995 lagi
Dengan teknology sains terkini menambahkan ketinggian di usia dewasa tidak lagi mustahil..lupakan kasut tinggi atau pembedahan tulang yg berisiko. Hanya consume Kalsium Tiens kami. ********************************************
📞 whatshap : +60149808925
📱 wechat : gallerypeninggi
********************************************
.
Kalsium Tiens dikenali sebagai kalsium terbaik dunia , mengandungi 40x ganda kebaikan susu lembu hasil dari kepakaran scientist biotecth Tiens. .
Disahkan Halal & selamat digunakan.

Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Meninggikan badan walaupun sudah dewasa
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

#Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah
#sepahtureunion #buntat #ajl31 #naktinggi #nakjaditinggi #tiens #tiensmalaysia

UBAT TINGGI?? LIHAT RIBUAN TESTIMONI KAMI SETIAP HARI
============================================
Memang nampak mustahil tapi produk kami telah membuktikannya dengan RIBUAN TESTIMONI setiap hari. Ianya sudah di 200 buah negara sejak 1995 lagi
Dengan teknology sains terkini menambahkan ketinggian di usia dewasa tidak lagi mustahil..lupakan kasut tinggi atau pembedahan tulang yg berisiko. Hanya consume Kalsium Tiens kami. ********************************************
📱 Whatsap :+60165029757
📱 Wechat : herbal_tambah_tinggi
********************************************
.
Kalsium Tiens dikenali sebagai kalsium terbaik dunia , mengandungi 40x ganda kebaikan susu lembu hasil dari kepakaran scientist biotecth Tiens. .
Disahkan Halal & selamat digunakan.

Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Meninggikan badan walaupun sudah dewasa
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

#Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah
#sepahtureunion #buntat #ajl31 #naktinggi #nakjaditinggi #tiens #tiensmalaysia

" DAH LA NMPK KURUS DAN TINGGI ..! "
.
.
Wow ! Apa bezanya bila pakai Kurti HELENA keluaran Ezaada Exclusive ni ?
.
.
MATERIAL HIGH CLASS - Confirm kain xpanas dan menyerap peluh je tp peluh xmelekat di baju tau..selesa sgt bila pakai dgn cuaca 4 musim dekat malaysia ni..
.
.
PILIHAN WARNA HOT 2017 - Wowww ! Terdapat 5 aura warna hit 2017 ..Nanti for sure lah sis mnjadi perhatian rakan sekerja and bosses sis di tempat kerja..Haih ! Sonok kan bila mcm tu ?😘
.
.
JAHITAN BUTIK & DESIGN EXCLUSIVE - Yes! kurti HELENA dijahit dengan penuh manja tau..! Nanti tiada lah benang -benang terkeluar saat memakainya. Dengan design yg tersendiri sis bakal merasakan diri sis bertambah yakin dan cantik..kata org CONFIDENT tu penting tau untuk aura positive diri sndiri..💡
.
.
Berminat sgt nak beli? .
.
Cpt-cpt Klik & scroll ke bawah ntuk tahu warna apa yg ada ? .
Admin x jamin stock masih ada ke x..
.
Wassup terus +6011-1688 3438
.
MAAAF ! 5 ORG TERAWAL SAHAJA DPT TEBUS DISKAUN HARGA POTONG HOTZ HARINI. SIAPA CPT DIA DAPAG YEAA ! 👍🏻😊
.
.
#LIMITEDSTOCK
#motifviral #kurtaviral
#jualkurta
#naelofarhijab#ajl31 #duostar #kurtamalaysia#pencetusummah2016#ezaadaexclusive#moodrepublik#kurta#jubah#shawl#meletop#tudung#shawljpop#erafm#pemborong#bazaarpaknil#bazaar#hlive#hotfm#erafm#kurtaezaadaexclusive#matkurta#moodrepublik#daiTV3#kurtasado#3juara#surihatimrpilot#aydajebat

.
PROMOSI PENGHABISAN STOCK JUBAH PLAIN AKIRAH 💕💕💕 @ JUBAH SUPER SELESA 😍😍😍
.
NOW NOW NOW⤵️⤵️⤵️
RM 60 sm / RM 65 ss ( Tangan Getah )
RM 65 sm / RM 70 ss ( Tangan Zip )
(+rm5 for 3xl,4xl,5xl)
FREE POSTAGE❗️❗️❗️
.
Normal Price ➡️ RM 75 sm / RM 80ss ( Tangan Getah )
Normal Price ➡️ RM 80 sm / RM 85 ss ( Tangan Zip )
.
✅Available size: xs - xxxxxl
✅Material: 👗 PEARL SKIN 👗
✅20 colours available
✅Cutting a cut
✅Flowy (tidak melekap pada tubuh)
✅Nursing friendly
✅Wudhu' friendly
.
To purchase: 👇🏻
PM or whatsapp admin 📲 019-6411202
PM or whatsapp admin 📲 019-6411202
PM or whatsapp admin 📲 019-6411202
.
.
#flatlay #hijab #hijabista #inspireddesign #printedshawl #puccidesign #flatlayshawl #zalora #fashionvalet #hijabstyle #modesty #muslimahfashion #fesyenmuslimah #ajl31 #sayajualjubahplain #jubahplainmurahmalaysiaraya2017 #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahpearlskin #jubahbridesmaidmurah #fattzura #dressbridesmaid #dressbridemaids #dressbridalmaids #dressbridesmaids #dressbridesmaidmurah #dressbridesmaidborong

.
PROMOSI PENGHABISAN STOCK JUBAH PLAIN AKIRAH 💕💕💕 @ JUBAH SUPER SELESA 😍😍😍
.
NOW NOW NOW⤵️⤵️⤵️
RM 60 sm / RM 65 ss ( Tangan Getah )
RM 65 sm / RM 70 ss ( Tangan Zip )
(+rm5 for 3xl,4xl,5xl)
FREE POSTAGE❗️❗️❗️
.
Normal Price ➡️ RM 75 sm / RM 80ss ( Tangan Getah )
Normal Price ➡️ RM 80 sm / RM 85 ss ( Tangan Zip )
.
✅Available size: xs - xxxxxl
✅Material: 👗 PEARL SKIN 👗
✅20 colours available
✅Cutting a cut
✅Flowy (tidak melekap pada tubuh)
✅Nursing friendly
✅Wudhu' friendly
.
To purchase: 👇🏻
PM or whatsapp admin 📲 019-6411202
PM or whatsapp admin 📲 019-6411202
PM or whatsapp admin 📲 019-6411202
.
.
#flatlay #hijab #hijabista #inspireddesign #printedshawl #puccidesign #flatlayshawl #zalora #fashionvalet #hijabstyle #modesty #muslimahfashion #fesyenmuslimah #ajl31 #sayajualjubahplain #jubahplainmurahmalaysiaraya2017 #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahpearlskin #jubahbridesmaidmurah #fattzura

Tunic Canteq Exclusive
.
Tunic muslimah yang mampu menyerlahkan penampilan dan keyakinan anda dalam sekelip mata.
.
Material : Polycrepe
Size : S M L XL XXL
Wudhu' friendly : Yes
Nursing friendly : Yes
.
KEISTIMEWAAN :
※ 100% syariah compliance
※ Labuh dan longgar (Labuh baju 40 inci)
※ Preggy mom pun boleh pakai
※ Material tak jarang, less iron, less kedut
※ Poket kiri dan kanan
※ Hidden zip bahagian depan untuk menyusukan baby
.
p/s : Model memakai saiz M, ketinggian 172cm
.
Warna yang terdapat :
.
1. Dusk Blue
2. Light Orange
3. Plum Brown
4. Mint Green
5. Dusty Pink
6. Midnight Blue
.
p/s : Warna mungkin 10% berbeza dari warna sebenar
.
💗💗💗
.
✅Harga Pengenalan : RM89 - Jimat RM20 (Postage : RM9sm / RM12ss)
✅Harga Pakej A (TUNIC CANTEQ 2pcs) : RM160 - Jimat RM58 (Free Postage)
✅Harga Pakej B (TUNIC CANTEQ & TRACY PANT) : RM150 - Jimat RM58 (Free Postage)
✅Harga Pakej C (TUNIC CANTEQ 3pcs) : RM220 - Jimat RM107 (Free Postage)
.
berminat whatsapp or DM sis cecepattt sis tunggu tauuu . 😍😍😍😘
.
019-6411202
019-6411202
019-6411202
.
#flatlay #hijab #hijabista #inspireddesign #printedshawl #puccidesign #flatlayshawl #zalora #fashionvalet #hijabstyle #modesty #muslimahfashion #fesyenmuslimah #ajl31 #sayajualjubahplain #jubahplainmurahmalaysiaraya2017 #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahpearlskin #jubahbridesmaidmurah #fattzura #blousecantikmalaysia #blouselabuh

Kenapa perlu scrub?
.
🍅 Buang segala kulit mati.
.
🍅 Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
🍅 mengecutkan jerawat.
.
🍅 Menghilangkan parut jerawat.
.
🍅 memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
🍅 Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
Joommss wassup kita boleh share masalah kulit
Click saja link di bawah ni k!
.
For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60136124668
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #mua #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#produkviral
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

Tunic Canteq Exclusive
.
Tunic muslimah yang mampu menyerlahkan penampilan dan keyakinan anda dalam sekelip mata.
.
Material : Polycrepe
Size : S M L XL XXL
Wudhu' friendly : Yes
Nursing friendly : Yes
.
KEISTIMEWAAN :
※ 100% syariah compliance
※ Labuh dan longgar (Labuh baju 40 inci)
※ Preggy mom pun boleh pakai
※ Material tak jarang, less iron, less kedut
※ Poket kiri dan kanan
※ Hidden zip bahagian depan untuk menyusukan baby
.
p/s : Model memakai saiz M, ketinggian 172cm
.
Warna yang terdapat :
.
1. Dusk Blue
2. Light Orange
3. Plum Brown
4. Mint Green
5. Dusty Pink
6. Midnight Blue
.
p/s : Warna mungkin 10% berbeza dari warna sebenar
.
💗💗💗
.
✅Harga Pengenalan : RM89 - Jimat RM20 (Postage : RM9sm / RM12ss)
✅Harga Pakej A (TUNIC CANTEQ 2pcs) : RM160 - Jimat RM58 (Free Postage)
✅Harga Pakej B (TUNIC CANTEQ & TRACY PANT) : RM150 - Jimat RM58 (Free Postage)
✅Harga Pakej C (TUNIC CANTEQ 3pcs) : RM220 - Jimat RM107 (Free Postage)
.
berminat whatsapp or DM sis cecepattt sis tunggu tauuu . 😍😍😍😘
.
019-6411202
019-6411202
019-6411202
.
#flatlay #hijab #hijabista #inspireddesign #printedshawl #puccidesign #flatlayshawl #zalora #fashionvalet #hijabstyle #modesty #muslimahfashion #fesyenmuslimah #ajl31 #sayajualjubahplain #jubahplainmurahmalaysiaraya2017 #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahpearlskin #jubahbridesmaidmurah #fattzura #blousecantikmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #blousemurah #blouseexclusive

Tunic Canteq Exclusive
.
Tunic muslimah yang mampu menyerlahkan penampilan dan keyakinan anda dalam sekelip mata.
.
Material : Polycrepe
Size : S M L XL XXL
Wudhu' friendly : Yes
Nursing friendly : Yes
.
KEISTIMEWAAN :
※ 100% syariah compliance
※ Labuh dan longgar (Labuh baju 40 inci)
※ Preggy mom pun boleh pakai
※ Material tak jarang, less iron, less kedut
※ Poket kiri dan kanan
※ Hidden zip bahagian depan untuk menyusukan baby
.
p/s : Model memakai saiz M, ketinggian 172cm
.
Warna yang terdapat :
.
1. Dusk Blue
2. Light Orange
3. Plum Brown
4. Mint Green
5. Dusty Pink
6. Midnight Blue
.
p/s : Warna mungkin 10% berbeza dari warna sebenar
.
💗💗💗
.
✅Harga Pengenalan : RM89 - Jimat RM20 (Postage : RM9sm / RM12ss)
✅Harga Pakej A (TUNIC CANTEQ 2pcs) : RM160 - Jimat RM58 (Free Postage)
✅Harga Pakej B (TUNIC CANTEQ & TRACY PANT) : RM150 - Jimat RM58 (Free Postage)
✅Harga Pakej C (TUNIC CANTEQ 3pcs) : RM220 - Jimat RM107 (Free Postage)
.
berminat whatsapp or DM sis cecepattt sis tunggu tauuu . 😍😍😍😘
.
019-6411202
019-6411202
019-6411202
.
#flatlay #hijab #hijabista #inspireddesign #printedshawl #puccidesign #flatlayshawl #zalora #fashionvalet #hijabstyle #modesty #muslimahfashion #fesyenmuslimah #ajl31 #sayajualjubahplain #jubahplainmurahmalaysiaraya2017 #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahpearlskin #jubahbridesmaidmurah #fattzura #blousecantikmalaysia #blouselabuh

Happy birthday @wanyhasrita ..X pe kn kalau wish awl2😅..wany kene ingt tau...Walau ape pun dugaan atau kritikan drpd netizen..Kami sebagai ahli @wanyhasnizers tetap sokong wany..tp alhamdulilah dgn cara yg baik..Admin @wany hasnizers @alongzaisuria brjaya menyelesaikn masalah trsebut ..ok..@wanyhasrita ..Kami mendoakn supaya wany panjang umur,Dimurahkn rezeki dan semoga tiada lgy kritikan drpd netizen ..Semoga wany brjaya dlm bidang yg wany ceburi..❤❤❤..
#wanyhasrita#wanyhasnizers#wishawl2😅#misiajl#ajl31#fanswanyhasrita

TAK MELEKIT
TAKBERCAPUK.. PALING BEST TAK BERMINYAK.. RINGAN.. TAK PAYAH DAH MEKAP TEBAL2! 😍😍😍
.
Yg ada masalah kulit berminyak sila ambil perhatian...👇🏼👇🏼
.
Korang mesti dah fedup dgn mslh kulit muka berminyak kan? Yela.. g keje kena pakai mekap lagi.. tepek bedak lagi.. mau muka tak berminyak?
.
Kang kalau nak basuh muka time rest kat opis, dah kena mekap lagi, mmg xsempat lah..kalau sempat pun mmg carca merba! Dgn charms sapu xsampai seminit dh gebuss
.
Okay..mmg paham sgt dgn masalah wanita bekerjaya ni, kang lau tak mekap xelok plak rupa.. mcm tak mandi je plak org cakap.. kan?
.
Tak payah risau2 dah sis.. pakai je #foundation #charms
.
Muka dah tak berminyak, mekap pun jadi cantik, kalau tak mekap pun dah mmg cantik kulit tu.. nampak natural pinkish2 gitu...
.
.
Nak cantik macam adik sorg nie?
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

UBAT TINGGI?? LIHAT RIBUAN TESTIMONI KAMI SETIAP HARI
============================================
Memang nampak mustahil tapi produk kami telah membuktikannya dengan RIBUAN TESTIMONI setiap hari. Ianya sudah di 200 buah negara sejak 1995 lagi
Dengan teknology sains terkini menambahkan ketinggian di usia dewasa tidak lagi mustahil..lupakan kasut tinggi atau pembedahan tulang yg berisiko. Hanya consume Kalsium Tiens kami. ********************************************
📱 Whatsap :+60165029757
📱 Wechat : herbal_tambah_tinggi
********************************************
.
Kalsium Tiens dikenali sebagai kalsium terbaik dunia , mengandungi 40x ganda kebaikan susu lembu hasil dari kepakaran scientist biotecth Tiens. .
Disahkan Halal & selamat digunakan.

Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Meninggikan badan walaupun sudah dewasa
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

#Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah
#sepahtureunion #buntat #ajl31 #naktinggi #nakjaditinggi #tiens #tiensmalaysia

Terlupa bg feedback group KUTU IPHONE 6 128GB sebelum ni!! Haha
Alhamdulillah, first player dh dapat Iphone 😍😍
.
So sapa2 yg teringin nak pakai Iphone?? Tapi tak mampu nak bayar Rm3000 sekaligus, boleh join Kutu, bayaq ansur-ansuran. Ok laa drpd tak da kan. Haha
.
Kutu Iphone 8 64GB ada lagi tau ouls!!
Bulanan Rm350
.
Whatsapp details
📱010-3727496
📱010-3727496
.
#kutuiphone #epaliphonefeedback
#kutuepaliphonefeedback

#iphone #iphonemalaysia #iphone5smalaysia #iphone5cmalaysia #iphone5malaysia
#iphone4malaysia #iphone4smalaysia #iphone6 #iphonemurah
#iphone6malaysia #iphone6plusmalaysia
#iphone6plusmalaysia #iphone5 #laraalana #aaisyahdhiarana #handbangmurah #sayajualmurah
#iphone7mysetmurah #iphone7plusmysetmurah #iphone7original #iphone7plusoriginal #iphonepalingmurah #kutuiphone
#ajl31 #meloditv3 #mbphprihatin #installmentiphone #laraaishah #tv

" DAH LA NMPK KURUS DAN TINGGI ..! "
.
.
Wow ! Apa bezanya bila pakai Kurti HELENA keluaran Ezaada Exclusive ni ?
.
.
MATERIAL HIGH CLASS - Confirm kain xpanas dan menyerap peluh je tp peluh xmelekat di baju tau..selesa sgt bila pakai dgn cuaca 4 musim dekat malaysia ni..
.
.
PILIHAN WARNA HOT 2017 - Wowww ! Terdapat 5 aura warna hit 2017 ..Nanti for sure lah sis mnjadi perhatian rakan sekerja and bosses sis di tempat kerja..Haih ! Sonok kan bila mcm tu ?😘
.
.
JAHITAN BUTIK & DESIGN EXCLUSIVE - Yes! kurti HELENA dijahit dengan penuh manja tau..! Nanti tiada lah benang -benang terkeluar saat memakainya. Dengan design yg tersendiri sis bakal merasakan diri sis bertambah yakin dan cantik..kata org CONFIDENT tu penting tau untuk aura positive diri sndiri..💡
.
.
Berminat sgt nak beli? .
.
Cpt-cpt Klik & scroll ke bawah ntuk tahu warna apa yg ada ? .
Admin x jamin stock masih ada ke x..
.
Wassup terus +6011-1688 3438
.
MAAAF ! 5 ORG TERAWAL SAHAJA DPT TEBUS DISKAUN HARGA POTONG HOTZ HARINI. SIAPA CPT DIA DAPAG YEAA ! 👍🏻😊
.
.
#LIMITEDSTOCK
#motifviral #kurtaviral
#jualkurta
#naelofarhijab#ajl31 #duostar #kurtamalaysia#pencetusummah2016#ezaadaexclusive#moodrepublik#kurta#jubah#shawl#meletop#tudung#shawljpop#erafm#pemborong#bazaarpaknil#bazaar#hlive#hotfm#erafm#kurtaezaadaexclusive#matkurta#moodrepublik#daiTV3#kurtasado#3juara#surihatimrpilot#aydajebat

" DAH LA NMPK KURUS DAN TINGGI ..! "
.
.
Wow ! Apa bezanya bila pakai Kurti HELENA keluaran Ezaada Exclusive ni ?
.
.
MATERIAL HIGH CLASS - Confirm kain xpanas dan menyerap peluh je tp peluh xmelekat di baju tau..selesa sgt bila pakai dgn cuaca 4 musim dekat malaysia ni..
.
.
PILIHAN WARNA HOT 2017 - Wowww ! Terdapat 5 aura warna hit 2017 ..Nanti for sure lah sis mnjadi perhatian rakan sekerja and bosses sis di tempat kerja..Haih ! Sonok kan bila mcm tu ?😘
.
.
JAHITAN BUTIK & DESIGN EXCLUSIVE - Yes! kurti HELENA dijahit dengan penuh manja tau..! Nanti tiada lah benang -benang terkeluar saat memakainya. Dengan design yg tersendiri sis bakal merasakan diri sis bertambah yakin dan cantik..kata org CONFIDENT tu penting tau untuk aura positive diri sndiri..💡
.
.
Berminat sgt nak beli? .
.
Cpt-cpt Klik & scroll ke bawah ntuk tahu warna apa yg ada ? .
Admin x jamin stock masih ada ke x..
.
Wassup terus +6011-1688 3438
.
MAAAF ! 5 ORG TERAWAL SAHAJA DPT TEBUS DISKAUN HARGA POTONG HOTZ HARINI. SIAPA CPT DIA DAPAG YEAA ! 👍🏻😊
.
.
#LIMITEDSTOCK
#motifviral #kurtaviral
#jualkurta
#naelofarhijab#ajl31 #duostar #kurtamalaysia#pencetusummah2016#ezaadaexclusive#moodrepublik#kurta#jubah#shawl#meletop#tudung#shawljpop#erafm#pemborong#bazaarpaknil#bazaar#hlive#hotfm#erafm#kurtaezaadaexclusive#matkurta#moodrepublik#daiTV3#kurtasado#3juara#surihatimrpilot#aydajebat

Most Popular Instagram Hashtags