[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ajl

26466 posts

TOP POSTS

...Jurang Perjalanan Ku,
Walau Jauh Tak Kan Berubah...
.
Mcm lagu Bayang, mcm tulah OLIcandy & Khai. Pergi jauh mana pun tak berubah hati kt OLIcandy😘
.
Sebab pergi mana-mana pun bawak. Sape nak ride dgn Khai? Kunyah-kunyah OLIcandy dulu baru blh Khai bwk round 😎

@olicandyhq
.
#olicandyhq #kunyahkunyahelok #khaibahar #bayang #ajl #nampaktakmanaolicandykhai ?

komen2 dari netizen malaysia memang tak pernah mengecewakan..SENTIASA WIN!.
. .
Apa pendapat korang tentang lagu @aliffsyukriterlajaklaris ft. @nursajat02 ni...Rasa2 nya boleh masuk next #AJL tak??Cer komen pendapat korang...
. .
Jangan lupa tag 3 orang rakan anda sekali ye...

Tahniahhhhh kakakkkuuuuuuuuuu sayanggg @erniezakri @wanyhasrita ❤️😍🌹🌸🌺🦋🙏💎🙈🌹❤️🌹💎🙏🦋🌺🌸❤️ #AJL

Insyaallah kalau ada rezeki nanti boleh join @wanyhasrita kat @fmcmusic kot😆😆 kalau ada rezeki insyaallah😌 jumpa kat AJL yer nanti
#MTN #era_fm #meleTOP #wanyhasrita #wanyhasnizers #disanacintadisinirindu #menahanrindu #rintihanrindu #DCDR #fmcmusic #supportwanyhasrita #cita_cita #klicf2017 #duet #AJL #roadtoAJL #muzikmuzik32

Repost baek @hafizmahamad
Tq bro/ God bless
We are now tuning to best new artist 2018 by boku record . tumpang lalu yaa....@wanyhasrita ....you the best!
Powered by @boku_my
#ajl tahun depan

Hahahahaha sona nakal la... @itssonaone @muzikmuzik32 #chentaku #muzikmuzik #ajl

"Biar slamanya mencari cinta sejati"
.
I loveeee this song . Happy gila smpai ke final Anugerah Juara Lagu !
.
Congratulations @faizal_tahir and @ekimchan great song !
.
Terimalah cover tak seberapa ini ☺️ .
.
#sissydanpinano #sejati #faizaltahir #bedal #ajl

(@dilla.nur_) ANDA YG MANA SATU? PEAR ATAU EPAL?
.
Pear ni dia besar kat bahagian bawah badan terutama part peha dan punggung. Biasanya org yg tak banyak bergerak masa buat kerja dan suka makan banyak karbo.
.
Epal pula besar kat bahagian perut biasanya. Suka makan makanan berlemak, makan tak ikut time, kurang rehat dan makan laju-laju.
.
TAG kawan-kawan yg bentuk badan mcm ni. 🙈
.
Jom FOLLOW Coach @dilla.nur_ utk tips diet yg berkesan utk turun 3-10 kg sebulan.
@dilla.nur_
@dilla.nur_
@dilla.nur_

#ajl #bajubesar #resepi

MOST RECENT

SUSU MAAEZ
.
Susu Maaez, Susu Untuk Kulit Cantik.
.
Masalah kulit kering, kasar, bersisik, ekzema, kusam dan lain-lain in shaa Allah boleh diatasi.😊😊
.
Bayi, kanak-kanak, dewasa, org tua, lelaki, wanita Dan Semua peringkat umur boleh minum.
.
Selain itu juga khasiat untuk kulit, Susu Maaez juga berkhasiat untuk .
✔Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
✔Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
✔Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
✔Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
✔Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
✔Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
✔Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
✔Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
✔Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi ✔Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu
✔Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
✔Mengurangkan masalah keguguran rambut.
.
Ws 0139107942
Ws 0139107942

Siapa yang ada masalah macam ni, meh cuba susu maez. Susu maez ni memang khas untuk merawat masalah kulit.
.
Ws 0139107942
Ws 0139107942

Insyaallah kalau ada rezeki nanti boleh join @wanyhasrita kat @fmcmusic kot😆😆 kalau ada rezeki insyaallah😌 jumpa kat AJL yer nanti
#MTN #era_fm #meleTOP #wanyhasrita #wanyhasnizers #disanacintadisinirindu #menahanrindu #rintihanrindu #DCDR #fmcmusic #supportwanyhasrita #cita_cita #klicf2017 #duet #AJL #roadtoAJL #muzikmuzik32

Yang gemuk air... Gemuk daging.. Gemuk angin... Anda akan slim.. Yang perut buncit akan kempis..... Saya nak share produk ajaib... Saya sendiri guna... Berkesan... Skang nk share dgn kawan2 semua... Whatsapp 014-9416706
.

#kurus
#kuruscepat
#kurussihat
#ramping
#ajl
#ig_sokongan
#terapiinstagram
#secretcorreamalaysia
#secretcorreaperak
#secretcorrea
#losyensejuk
#losyensejukperak
#losyensejukkurus
#ubatkurus
#kecilkanpayudara
#besarkanpayudara
#kecilkanpipi
#daguruncing
#jomkurus
#tipskurus

KELEBIHAN SUSU MAEZ
.
*meningkatkan kecerdasan minda
*membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, kudis, gatal-gatal pada kulit lain-lain
*membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur.
*mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
*meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar.
*meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
*mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
*memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu.
*menaikkan seri kulit yang kusam.
*menggunakan susu kambing yang terbaik di dunia selain dari susu ibu.
.
Ws 0139107942
Ws 0139107942

Most Popular Instagram Hashtags