#ajl

MOST RECENT

.
OSTEMATRIX TEMAN BAIK ❤
.
Kalau nak tau, Ostematrix ni antara item hot di kalangan ibu hamil, ibu berpantang dan kurang kalsium dlm badan tau.
Mana yang kaki selalu lenguh selalu cramp memang sesuai sangat ambik Ostematrix ni.

Meh nak cerita apa yang best sangat Ostematrix Shaklee sampai ramai cari nak buat bff 😂

1. 4 biji per serving menyediakan 1000mg keperluan kalsium tubuh
.
2. Mengandungi gabungan kalsium karbonat, kalsium sitrat dan kalsium sitrat malet disamping magnesium dan vitamin D yang mana ia tidak menyebabkan kita sembelit dan lebih selamat dari risiko batu karang.

3. Kombinasi kalsium dengan Magnesium dan Vitamin D adalah penting kerana ia merangsang kesan penyerapan kalsium yang lebih tinggi oleh tubuh.

4. Sangat sesuai untuk anda yang mempunyai alahan dengan produk tenusu atau CMA (Cow Milk Allergy). Macam sesiapa yang tak minum susu ni 😷 memang wajib lah ambik.
Atau dengan kata lain hanya perlu ambil 4 biji tablet Ostematrix Shaklee sehari bagi menggantikan beberapa gelas susu!
.
Berminat???
.
Jom watsap nisaa' untuk grab promosi sept 😊

http://www.wasap.my/60177584556

#shakleeeffect #shakleepontian #shakleebynisaamir #ostematrix #shakleethebest
#ctdk #hrg #AJL #ajlegacy #roadtosuccess #fighting #nevergiveup #letmeloveyou #enjoyurlife #behappy #mayAllahease #Alhamdulillah

JOHARA TOUR -
Pade warga Johor jom bramai-ramai kito ke Mydin Mutiara Rini Johor Bahru pade 29 September pukul 2petang hingga 4 petang. Ade bigboss kiteww -
-
-
-
#haqiemrusli
#Qiemilio
#fans
#qiemilio
#fc
#segalanya
#tergantungsepi
#van
#fila
#jatuhbangun
#qiemilio
#sayang
#perjalanan
#selamattinggalsayang
#sts
#ajl
#abpbh
#muzikmuzik33
#positifthinking

EH minggu depan hari jadi kawan ? Tak tahu nak bagi hadiah apa? .
.

Haaa meh , bagi sejadah gebu design TERBARU , jangan risau pasal kad ucapan & penbalut 😍 sebab semua kami dah readykan dari A to Z 😘 hehe awk awk just order je , mudahkan ? 😁😁
.
.
Sejadah ni namanya #sejadahhawa tau , sangat cantik & modern , sesuai sangat kalau nak pakai sendiri pun , mesti lagi semangat nak buat ibadah , 😘
.
..
Apa tunggu lagi , jom ws 0133027392 atau tekan je link kat bio tu , terus direct ws admin 😍
.
.

#sejadahtebal #sejadahgebu#hadiahuntuktersayang #an17 #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk#hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain

Ada yang menantikan update dari sis?sorry lah sis tak sihat n busy sikit this week..
Ni lah design full Sejadah Hawa yang tantik tu..stock batch pertama haritu sold out 😱
Batch kedua restock sampai dah 😉
.
.
Dah start boleh order..
Nak order link ada kat bio, just click the link okay awak.. #sejadahtebal #sejadahgebu#hadiahuntuktersayang #an17 #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk#hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #prayermat

Ada yang menantikan update dari sis?sorry lah sis tak sihat n busy sikit this week..
Ni lah design full Sejadah Hawa yang tantik tu..stock batch pertama haritu sold out 😱
Batch kedua restock sampai dah 😉
.
.
Dah start boleh order..
Nak order link ada kat bio, just click the link okay awak.. #sejadahtebal #sejadahgebu#hadiahuntuktersayang #an17 #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk#hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #prayermat

Ada yang menantikan update dari sis?sorry lah sis tak sihat n busy sikit this week..
Ni lah design full Sejadah Hawa yang tantik tu..stock batch pertama haritu sold out 😱
Batch kedua restock sampai dah 😉
.
.
Dah start boleh order..
Nak order link ada kat bio, just click the link okay awak.. #sejadahtebal #sejadahgebu#hadiahuntuktersayang #an17 #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk#hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #prayermat

🤔Tercari-cari SEJADAH yang TEBAL dengan harga yang MURAH ??
.
.
Kami ada jawapan untuk persoalan anda, 🤩 🌸🌸Kami Menjual "SEJADAH Gebu Tebal" dengan harga yang TERMURAH di pasaran !!!.
.
🤭Bukan setakat murah tapi juga besar. ( 128 x 78 x 2 cm )
.
.
🌿Kelebihan :
✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud
✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat.
✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.
.
.
🌿Sesuai digunakan untuk :
✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan.
✅Hadiah kepada isteri atau suami
✅Hantaran perkahwinan
.
.
🌿Kami menawarkan 9 pilihan warna untuk anda :
🔥Red
🔥Green
🔥Dark Brown
🔥Beige
🔥Maroon
🔥Purple
🔥Yellow Gold
🔥Brown
🔥Dark Grey .
.
📸RM36📸 .
RM8 sm // RM10 ss
.
SejadahgebuHQ.wasap.my
#sejadah #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahbulu #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahhantaran #sejadahbuluhalus #sejadahgebu #sejadahempuk #sejadahborong #malaysia #ajl #abph #dropshipwanted #hantarankahwin #sejadahgebumurah #sejadahtebalmalaysia

Antara warna-warna sejadah plain design Masjid 😍.
cantik kan? Memang sesuai kalau nak buat hadiah.
Hadiah untuk ibu ayah, untuk si dia,
Hadiah untuk kawan-kawan pun sesuai 😊
.
Ada apa apa persoalan? boleh pm sis 😉
link di bio sis 😚
.
📸RM36📸 .
RM8 sm // RM10 ss
.
SejadahgebuHQ.wasap.my
#sejadah #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahbulu #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahhantaran #sejadahbuluhalus #sejadahgebu #sejadahempuk #sejadahborong #malaysia #ajl #abph #dropshipwanted #hantarankahwin #sejadahgebumurah #sejadahtebalmalaysia

.
OSTEMATRIX TEMAN BAIK ❤
.
Kalau nak tau, Ostematrix ni antara item hot di kalangan ibu hamil, ibu berpantang dan kurang kalsium dlm badan tau.
Mana yang kaki selalu lenguh selalu cramp memang sesuai sangat ambik Ostematrix ni.

Meh nak cerita apa yang best sangat Ostematrix Shaklee sampai ramai cari nak buat bff 😂

1. 4 biji per serving menyediakan 1000mg keperluan kalsium tubuh
.
2. Mengandungi gabungan kalsium karbonat, kalsium sitrat dan kalsium sitrat malet disamping magnesium dan vitamin D yang mana ia tidak menyebabkan kita sembelit dan lebih selamat dari risiko batu karang.

3. Kombinasi kalsium dengan Magnesium dan Vitamin D adalah penting kerana ia merangsang kesan penyerapan kalsium yang lebih tinggi oleh tubuh.

4. Sangat sesuai untuk anda yang mempunyai alahan dengan produk tenusu atau CMA (Cow Milk Allergy). Macam sesiapa yang tak minum susu ni 😷 memang wajib lah ambik.
Atau dengan kata lain hanya perlu ambil 4 biji tablet Ostematrix Shaklee sehari bagi menggantikan beberapa gelas susu!
.
Berminat???
.
Jom watsap nisaa' untuk grab promosi sept 😊

http://www.wasap.my/60177584556

#shakleeeffect #shakleepontian #shakleebynisaamir #ostematrix #shakleethebest
#ctdk #hrg #AJL #ajlegacy #roadtosuccess #fighting #nevergiveup #letmeloveyou #enjoyurlife #behappy #mayAllahease #Alhamdulillah

🤔Tercari-cari SEJADAH yang TEBAL dengan harga yang MURAH ??
.
.
Kami ada jawapan untuk persoalan anda, 🤩 🌸🌸Kami Menjual "SEJADAH Gebu Tebal" dengan harga yang TERMURAH di pasaran !!!.
.
🤭Bukan setakat murah tapi juga besar. ( 128 x 78 x 2 cm )
.
.
🌿Kelebihan :
✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud
✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat.
✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.
.
.
🌿Sesuai digunakan untuk :
✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan.
✅Hadiah kepada isteri atau suami
✅Hantaran perkahwinan
.
.
🌿Kami menawarkan 9 pilihan warna untuk anda :
🔥Red
🔥Green
🔥Dark Brown
🔥Beige
🔥Maroon
🔥Purple
🔥Yellow Gold
🔥Brown
🔥Dark Grey .
.
📸RM36📸 .
RM8 sm // RM10 ss
.
SejadahgebuHQ.wasap.my
#sejadah #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahbulu #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahhantaran #sejadahbuluhalus #sejadahgebu #sejadahempuk #sejadahborong #malaysia #ajl #abph #dropshipwanted #hantarankahwin #sejadahgebumurah #sejadahtebalmalaysia

🤔Tercari-cari SEJADAH yang TEBAL dengan harga yang MURAH ??
.
.
Kami ada jawapan untuk persoalan anda, 🤩 🌸🌸Kami Menjual "SEJADAH Gebu Tebal" dengan harga yang TERMURAH di pasaran !!!.
.
🤭Bukan setakat murah tapi juga besar. ( 128 x 78 x 2 cm )
.
.
🌿Kelebihan :
✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud
✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat.
✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.
.
.
🌿Sesuai digunakan untuk :
✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan.
✅Hadiah kepada isteri atau suami
✅Hantaran perkahwinan
.
.
🌿Kami menawarkan 9 pilihan warna untuk anda :
🔥Red
🔥Green
🔥Dark Brown
🔥Beige
🔥Maroon
🔥Purple
🔥Yellow Gold
🔥Brown
🔥Dark Grey .
.
📸RM36📸 .
RM8 sm // RM10 ss
.
SejadahgebuHQ.wasap.my
#sejadah #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahbulu #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahhantaran #sejadahbuluhalus #sejadahgebu #sejadahempuk #sejadahborong #malaysia #ajl #abph #dropshipwanted #hantarankahwin #sejadahgebumurah #sejadahtebalmalaysia

EH minggu depan hari jadi kawan ? Tak tahu nak bagi hadiah apa? .
.

Haaa meh , bagi sejadah gebu design TERBARU , jangan risau pasal kad ucapan & penbalut 😍 sebab semua kami dah readykan dari A to Z 😘 hehe awk awk just order je , mudahkan ? 😁😁
.
.
Sejadah ni namanya #sejadahhawa tau , sangat cantik & modern , sesuai sangat kalau nak pakai sendiri pun , mesti lagi semangat nak buat ibadah , 😘
.
..
Apa tunggu lagi , jom ws 0133027392 atau tekan je link kat bio tu , terus direct ws admin 😍
.
.

#sejadahtebal #sejadahgebu#hadiahuntuktersayang #an17 #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk#hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain

“Eeeee gelinya tengok muka menggerutu dengan whitehead & blackhead sampai rasa stress fikir nak hilangkan” 😔
.

Pagi pagi bangun tidur tengok muka dekat cermin rasa nak pecahkan je cermin tu. Mana tak nya bila muka penuh dengan whitehead & blackhead ni rasa nak makeup tak cantik. Nak keluar rumah dengan bare face pun janganlah harap. Haih! .
Lagi stress sekarang bila dekat Malaysia ni tengah trend muka peloles ala ala awek korea tu. Yang merah merah tu. Sakit tak hati tu bila scroll je facebook scroll je Instagram semua cantik je. Sampai tang diri sendiri hmm sedih  .
Meh sini ita nak bagitau sikit mana datang masalah whitehead & blackhead ni 👉🏻Diet Seharian
👉🏻Hormon Yang Tak Stabil Dan Tak Seimbang
👉🏻Kurang Minum Air Putih
👉🏻Muka Tak Cukup Bersih
👉🏻Salah Beli Produk Makeup
👉🏻Scrub Muka Terlalu kasar
.
Berminat boleh whatsapp kak ita 📲
.
🌸0183536687🌸
🌸0183536687🌸
🌸0183536687🌸

#mbhmedispa #mbhmedispapalingdipercayai #sgf #parut #jerawat #fattzura #lafazkankalimahcintamu #dermapen #sulambedak #beautyinlovinghand #kulitkering #kulitberminyak #jeragat #jerawat #ajl #awekcendol #badang #carbonlaser #mbhlovers #mbh #cantik #putih #makeupartistmalaysia #muamalaysia #airasia #syurgakedua

.
OSTEMATRIX TEMAN BAIK ❤
.
Kalau nak tau, Ostematrix ni antara item hot di kalangan ibu hamil, ibu berpantang dan kurang kalsium dlm badan tau.
Mana yang kaki selalu lenguh selalu cramp memang sesuai sangat ambik Ostematrix ni.

Meh nak cerita apa yang best sangat Ostematrix Shaklee sampai ramai cari nak buat bff 😂

1. 4 biji per serving menyediakan 1000mg keperluan kalsium tubuh
.
2. Mengandungi gabungan kalsium karbonat, kalsium sitrat dan kalsium sitrat malet disamping magnesium dan vitamin D yang mana ia tidak menyebabkan kita sembelit dan lebih selamat dari risiko batu karang.

3. Kombinasi kalsium dengan Magnesium dan Vitamin D adalah penting kerana ia merangsang kesan penyerapan kalsium yang lebih tinggi oleh tubuh.

4. Sangat sesuai untuk anda yang mempunyai alahan dengan produk tenusu atau CMA (Cow Milk Allergy). Macam sesiapa yang tak minum susu ni 😷 memang wajib lah ambik.
Atau dengan kata lain hanya perlu ambil 4 biji tablet Ostematrix Shaklee sehari bagi menggantikan beberapa gelas susu!
.
Berminat???
.
Jom watsap nisaa' untuk grab promosi sept 😊

http://www.wasap.my/60177584556

#shakleeeffect #shakleepontian #shakleebynisaamir #ostematrix #shakleethebest
#ctdk #hrg #AJL #ajlegacy #roadtosuccess #fighting #nevergiveup #letmeloveyou #enjoyurlife #behappy #mayAllahease #Alhamdulillah

Ini buktinya yg sejadah kami ni betul betul tebal.
Bukan gimik ye 🙊( 128 x 78 x 2 cm )
.
.
🌿Kelebihan :
✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud
✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat.
✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.
.
.
🌿Sesuai digunakan untuk :
✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan.
✅Hadiah kepada isteri atau suami
✅Hantaran perkahwinan
.
.
🌿Kami menawarkan 9 pilihan warna untuk anda :
🔥Red
🔥Green
🔥Dark Brown
🔥Beige
🔥Maroon
🔥Purple
🔥Yellow Gold
🔥Brown
🔥Dark Grey .
.
📸RM36📸 .
RM8 sm // RM10 ss
.
SejadahgebuHQ.wasap.my
#sejadah #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahbulu #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahhantaran #sejadahbuluhalus #sejadahgebu #sejadahempuk #sejadahborong #malaysia #ajl #abph #dropshipwanted #hantarankahwin #sejadahgebumurah #sejadahtebalmalaysia

🤔Tercari-cari SEJADAH yang TEBAL dengan harga yang MURAH ??
.
.
Kami ada jawapan untuk persoalan anda, 🤩 🌸🌸Kami Menjual "SEJADAH Gebu Tebal" dengan harga yang TERMURAH di pasaran !!!.
.
🤭Bukan setakat murah tapi juga besar. ( 128 x 78 x 2 cm )
.
.
🌿Kelebihan :
✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud
✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat.
✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.
.
.
🌿Sesuai digunakan untuk :
✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan.
✅Hadiah kepada isteri atau suami
✅Hantaran perkahwinan
.
.
🌿Kami menawarkan 9 pilihan warna untuk anda :
🔥Red
🔥Green
🔥Dark Brown
🔥Beige
🔥Maroon
🔥Purple
🔥Yellow Gold
🔥Brown
🔥Dark Grey .
.
📸RM36📸 .
RM8 sm // RM10 ss
.
SejadahgebuHQ.wasap.my
#sejadah #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahbulu #sejadahturki #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahhantaran #sejadahbuluhalus #sejadahgebu #sejadahempuk #sejadahborong #malaysia #ajl #abph #dropshipwanted #hantarankahwin #sejadahgebumurah #sejadahtebalmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags