#ajimaura

MOST RECENT

Kebaikan HANA Booster Vit C+ Serum .
.
Korg percaya tak serum ni mmg power gila sampai segala masalah kulit korg boleh settle? .
.
Hana Booster Vit C+ Serum ni mmg bagus gila sebabnya menggunakan teknologi JAPAN dan bahan-bahan yang di import KHAS bagi menjaga kualiti bahan aktif yang betul betul asli.
.
.
Korg mesti dah tahu sangat kan kebaikan Vitamin C untuk kulit kite ni? So kalau korg tahu, ape lagi jangan teragak agak lagi dah sampai bila nak tengok kulit korg tu berkerak kerak !! Jadi jomla pakat ramai ramai beli Hana Booster Vit C+ Serum ni sekarang!!! www.wasap.my/601130915442

#teamkebulan
#hqhanabooster #serummalaysia #ajimaura

ALL AVAILABLE
RM20 - 23 (PRICE REDUCE SBB STOCK ONIE DAPAT LEBIH).
WHILE STOCK LAST 👌👌👌
.
Dibawakan oleh :-
B.UT.I.K._A.I.D.I.J.U.M.A. _O.N.I.E
Bawal aidijuma DI MANA2
.
Xpernah xlawa
.
Cuba 1x pasti PUAS HATI...
.
XPERCAYA?? MEH TRY BELI !!!
.
HARGA MAMPU MILIK...XPERNAH XMAMPU...
.
.
Pilih2.....
Wassup Onie 0123322737
@aidijuma
#instagoodness
#instawag
#instaaddict
#terapiinstagram
#hijab #hijup
#bazaarpaknil
#aidijuma
#bawal #ajimaura
#bazaaronline
#kitapakaibawal
#sayajualmurah
#testimonial
#shakleeeffect
#testi #shaklee #shakleemalaysia
#testimonicustomer
#bawalaidijumamurah
#satutudungpelbagaigaya
#satutudungsegunungharapan #aidijumaOOTDscarf
#ajimaura #ajimaura30
#akademiinsta #sifucilik
#ebook #regrann

RICE MILK SOAP - KHAS UNTUK KULIT MUKA BERMINYAK. -

Anda ada masalah kulit muka berminyak??
Adoiii...tak selesanya bila muka kita berminyak kan.
Rasa macam ada pinggan melekat kat muka...hikss!

Biar #temyraclebeauty bantu anda!
#ricemilksoap ni memang sesuai sangat untuk hapuskan minyak minyak kat muka uoolllsss.
Dengan sekali cucian..anda dah boleh rasa kesannya yang hebat lagi letopppsss...gittewww!

Yang penting...TIADA BAHAN KIMIA dalam setiap produk #temyraclebeauty
ALL IS NATURAL UOLLLSSS...😉
Jadi tunggu apa lagi???
Jom dapatkan #ricemilksoap anda sekarang!!!
TEMYRACLE..SAYA MESTI CARI...YEAYYYY!!
📲 013 7600735

#ricemilksoap
#ricemilksoaptemyracle
#temyraclebeauty
#nakcantikpakaitemyracle
#nakcantikcarisaya
#agenttemyracle
#temyraclemelaka
#sayajualmurah
#sayajualtemyracle
#sayajualsayapakai
#ajimaura
#terapiinstagram
#mrgrey
#possetiaphari
#posseluruhmalaysia
#codkotabharu
#codmelaka
#like
#like4like
#likeforlike
#likeforfollow

BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tip top kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM70 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM11ss)
.
.
📲0127845192
📲0127845192
📲0127845192
.
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah

BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tip top kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM70 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM11ss)
.
.
📲0127845192
📲0127845192
📲0127845192
.
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah #bazaarpaknil

BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tip top kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM70 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM11ss)
.
.
📲0127845192
📲0127845192
📲0127845192
.
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah #bazaarpaknil

BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tip top kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM70 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM11ss)
.
.
📲0127845192
📲0127845192
📲0127845192
.
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah #bazaarpaknil

BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tip top kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM70 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM11ss)
.
.
📲0127845192
📲0127845192
📲0127845192
.
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah #bazaarpaknil

EL MARINO yang disempurnakan dengan 1 tambahan teknologi terbaru, yaitu ROC (Red Orange Complex)
.
Formula untuk kulit putih bercahaya!
.
– Red Orange Complex (ROC) BARU!!
Buah orange merah yang didapati di kaki gunung berapi di Italy ini, mampu melindungi kulit kita dari bahaya sinar UV. Bahaya sinar UV mampu menggelapkan warna kulit kita. Warna kulit pun akan menjadi semakin putih dan cerah kerana perlindungan dari sumbernya
.
– Aktif VIQUA Buah Delima melalui penyaluran NANO ADS
.
– Collactive
Permukaan kulit yang cantik menawan bermula dari dalam dan disertakan dengan perlindungan yang kuat terhadap faktor eksternal. EL MARINO BLANC menawarkan satu pendekatan dari dalam untuk kulit yang lebih cerah dan awet muda, melalui:
3 Teknologi Unik, 4 Manfaat Perlindungan dan 5 Aksi Sasaran
.
Formula eksklusif memberikan 4 manfaat perlindungan untuk menghasilkan :
– Kulit yang lebih cerah dan putih
– Kulit yang lebih tegang dan anjal
– Kulit yang bercahaya dan berseri
– Tekstur kulit yang lebih halus
.
Terbukti secara klinikal terhadap perlindungan Ultraviolet
.
Dengan mengamalkan EL MARINO BLANC secara rutin, kulit menjadi lebih cerah, putih, halus dan awet muda
.
Cara Minum:
Masukkan 1 sachet EL MARINO BLANC kedalam 75ml air putih dan larutkan
.
Sebarang pertanyaan WhatsApp terus ye
.
📲 +60178435373
📲 +60178435373
📲 +60178435373
.
#homespa #facialspa #facialspabergerak #homespajohor #beautycare #muslimahspa #johorbahru #pontian #batupahat #ajimaura #terapiinstagram

#CTZRAYA2018 #CTZOFFERRAYA2018 #CTZAIDILADHA2018
.
••••••••••••••••••••••••••••••••
HURU HARA SALE LAGII
SALE SAMPAI LICIN STOCK
••••••••••••••••••••••••••••••••
.
JOM SERLAHKAN KEAYUANMU DENGAN BERBAJU KURUNG, SOPAN BERGAYA DENGAN TREND MUSLIMAH MODERN .
.
🌸BLOSSOM TULIP KURUNG 🌸
#ctzblossomtulipkurung #ctzkurungcollections #ctzltccollections
.
DESIGN TERBARU DAN PALING BARU‼️
.
5 pilihan warna Mernarik untuk direbut
Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna GELAP, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess .
.
Dijamin anda puas hati
JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas .
.
🌹Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK 🌹
.
Ciri-Ciri KURUNG :-
.
✔️ Design Yang Ekslusif
✔️ Corak yang sangat Up to Date
✔️ Harga MAMPU MILIK
✔️ Material Top Platinum Pearl Skin
✔️ Material Skirt ROYAL Silk
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Design Kurung Modern
✔️ Saiz S M L XL XXL
✔️ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang
✔️ Jenis Kain A Cut
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
.
NOW OFFER 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
🔴 RM 85/sm RM 90/ss 🔴
-----------------------------
XXL ADD RM 10
PROCEED POSTAGE END JULY‼️
STOCK TERHAD .
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 Proceed Postage End July
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
📍Ada Sedikit perbezaan Warna
10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
.
Visit page :
www.facebook.com/ctzcollections
www.instagram.com/ctzcollections2
#like #komen #follow #share
.
PM : www.wasap.my/60176831132/blossomtulipkurung
.
#ctz769
#ctzlover
#ctzcollections
#ctzplussize
#cantikanggunbergaya
#blossomtulipkurung
#kurungtulip
#kurungflower
#muslimahstyle
#ladiesfashion
#ltcagent
#raya2018
#bajuraya
#sedondonraya
#lebaran
#bisnesonline
#terapiinstagram
#ajimaura
#testimoni
#rayahaji

BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tiptop kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM70 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM11ss)
.
.
📲0127845192
📲0127845192
📲0127845192
.
.
#boosterwhitening #nshhazbeauty#nshhazboosterwhitening#boosterwhiteningpremium #bwpremium#shhazbeauty #boosterwhiteningterengganu#bwpremium #boosterwhiteningpremium #bccream#boosterwhiteningoriginal #ajimaura#terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation#kosmetikmurah

Most Popular Instagram Hashtags