#aisyahdhiarana

51258 posts

TOP POSTS

Budak cantik comel keterlaluan ni!!! X bg aunty nana balik pulak!! Sebab dah umpan dia lipstik! Terus x bg balik๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #aisyahdhiarana @rozitachewan1 #sitinordiana ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Ecah nak jumpa mak jena ๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
(Si Comel kecik nak jumpa dgn Si Comel besar ๐Ÿ˜ธ)
#jannanick
#aisyahdhiarana
#sayangketatsedatpadat

Guys jgn lupa tngok kak nana mnggu dpn hr rabu 9 mlm.. Kita tngok gelagat ecah n kak nana k.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ @sitinordiana #sitinordiana #littleprincessaaisyah #aisyahdhiarana

Adik hajah ni #aisyahdhiarana @neelofa

Bila hari minggu datang lagi ๐Ÿ˜‰
#migmuzik #aisyahdhiarana

๐ŸŒš๐ŸŒ #aisyahdhiarana

The only, I would say a very decent and nice photo of me with si kecik comel #aisyahdhiarana ! ๐Ÿ˜ #fqs #socuteicannotlaaa

MOST RECENT

KENAPA SERUM SANGAT PENTING? KRIM LAIN TAK MAMPU BERTINDAK SEPERTI SERUM.
.
Jom tengok macam mana Elysian Booster Serum bertindak atas kulit anda dan memberikan kesan yang superb pada kulit.
.
Elysian Booster Serum mengandungi molekul yang halus yang mudahkan penyerapan ke akar kulit.. Perlu diingat.. Hanya MOLEKUL SERUM saja yang dapat menembusi sehingga ke akar kulit tau.. Sebab tu pentingnya serum dalam rutin penjagaan muka. .
Bila pakai je Elysian Booster Serum boleh rasa serum terus meresap dan muka rasa tegang dan segar.. .
Sedar tak sedar Elysian Booster Serum memulihkan masalah kulit kita dari dalam. Terus jadikan kulit anjal,bersih dan sihat.
.
Ramai yang pakai skincare tapi tak pakai serum. Sebenarnya bila gabungkan penggunaan skincare dan serum, kesan pada lebih WOW.
.

#elysianboosterserum #elysianagent #elysiancosmetic #rubyskincare #naturalskincare #organicskincare #nakgebu #flawless #supplement #skinsupplement #putih #gebu #pinkish #igbiz #igshop #instashop #laraalana #aisyahdhiarana #antiagingsupplement #serum #antiaging #white #registeredAgent #trustedseller #nakputih #sayajual #sayajualmurah

BEAUTY WITH NATURE
.
Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap....
.
Ruby Cellactiveยฎ-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. .
Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan jadikan muka semakin bersih tanpa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka.
.
Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. .
Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. Terlalu drastik pun bahaya๐Ÿ˜ฑ

#elysianboosterserum #elysianagent #elysiancosmetic #rubyskincare #naturalskincare #organicskincare #nakgebu #flawless #supplement #skinsupplement #putih #gebu #pinkish #igbiz #igshop #instashop #laraalana #aisyahdhiarana #antiagingsupplement #serum #antiaging #white #registeredAgent #trustedseller #nakputih #sayajual #sayajualmurah

JADI PINKISH GITU BIBIR DIAA ๐Ÿ˜

1 RM53.00SM RM59.00SS
2 RM100.00SM RM110.00SS
3 RM150.00SM RM165.00SS .
EXCLUDE POSTAGE
1 BOTOL - RM 7.00
2 BOTOL - RM 8.00
3 BOTOL - RM 11.00

WHATSAPP 01137180640
WHATSAPP 01137180640

#jushinecbynleebeauty #jushinec #jushineC #jusviral #jerawat #juscantik #acerollacherry #theyusufiskandar #aisyahdhiarana #laraalana #blackhead #resdung #unikl #uniten #uitmmerbok #uum #kuin #insaniah #ikmsungaipetani #sungaipetani #kedah

SERIBELLA FEEDBACK

For more info boleh trus whatssapp ke ๐Ÿ“ฒ013 586 6469
๐Ÿ“ฒ013 586 6469
๐Ÿ“ฒ013 586 6469

Or just click pd link bio๐Ÿ˜‰

#seribellafeedback
#seribellasuperstar
#bellealyahya
#supplementkulit
#supplementhalal
#kkm #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #ipta #bazaarpaknil #marketingmalaysia #schawalara #aisyahdhiarana #neelofa

Tengok ni haa
Tangan lagi cerah dari muka diknon oii
1 RM53.00SM RM59.00SS
2 RM100.00SM RM110.00SS
3 RM150.00SM RM165.00SS .
EXCLUDE POSTAGE
1 BOTOL - RM 7.00
2 BOTOL - RM 8.00
3 BOTOL - RM 11.00

WHATSAPP 01137180640
WHATSAPP 01137180640

#jushinecbynleebeauty #jushinec #jushineC #jusviral #jerawat #juscantik #acerollacherry #theyusufiskandar #aisyahdhiarana #laraalana #blackhead #resdung #unikl #uniten #uitmmerbok #uum #kuin #insaniah #ikmsungaipetani #sungaipetani #kedah

๐ŸŽOKAYA FOUNDATION๐ŸŽ
:
๐ŸŒธRM79
:
โ€œNAK NAMPAK NATURAL BEAUTY DAN GLOWING DALAM MASA SEMINIT?
:
NAK NAMPAK CANTIK TANPA SEBARANG MAKE UP?
:
NAKK!!!!.
:
CEPAT DAPATKAN OKAYA FOUNDATION!!โ€
.
Memperkenalkan Okaya Foundation Cream To Powder 2 in 1 membantu anda flawless
sepanjang masa.
:
Calit-calit sapu-sapu pakai lipstick pakai celak tak sampai 2 minit terus putih berseri..senyum sampai ke telinga pegi kerja.
:
Cream to Powder merupakan cream ajaib yang diperbuat dari bahan berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa yang
sangat popular di pasaran.
:
Okaya Foundation Malaysia memang terbaik uollsss rugi la kalau korang tak try.Tak perlu pakai cream lain dah kalau pakai ni.Wangi pun wangi dan ni adalah salah satu foundation favourite yang selalu guna.
:
KELEBIHAN OKAYA FOUNDATION
:
Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
Tahan lama sehingga 12 jam
Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat
jeragat dan jerawat
Tidak bercapuk walaupun berpeluh..
Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
Mesra solat
Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
Boleh dijadikan alas mekap
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
:๐ŸŒธR3item free pos blh mix dgn item lain๐Ÿ˜
:
โ˜Ž๏ธWHATSAPP : 011-17838267

#pemborongkosmetik#kosmetikmurah#kosmetik#mekapmurah#mekapmalaysia#murah#kedaimurah#borongkosmetik#malaysia#dropshipkosmetik#dropshipmalaysia#aisyahdhiarana#berusmekap#muamalaysia#baju#tudung#laraalana#uitm#ukm#upsi#utm#politeknik#hargaruntuh#mekapmurahmalaysia#okaya#foundationokaya#okayafoundation#okayafoundation

KYLIE KKW 12 COLOUR:
Wah cun sgt uolss dia punya colour๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
:
๐ŸŒธRM35 1 BOX MURAH SGT!!!
3item free pos blh mix dgn item lain๐Ÿ˜
:
โ˜Ž๏ธWHATSAPP : 011-17838267

#pemborongkosmetik#kosmetikmurah#kosmetik#mekapmurah#mekapmalaysia#murah#kedaimurah#borongkosmetik#malaysia#dropshipkosmetik#dropshipmalaysia#aisyahdhiarana#berusmekap#muamalaysia#baju#tudung#laraalana#uitm#ukm#upsi#utm#politeknik#hargaruntuh#mekapmurahmalaysia#kosmetikkorea#kyliemurah#kyliekkw

Restock
Givenchy 8668
Gred AAA

Length 13.5" x Height 9" inch
๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น
Harga promosi:
Rm90 sM/RM95 SS
FREE POS
๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น
.
Serious buyer please wasap
๐Ÿ“ฒ019 425 4264
.
Harga tetap & dijamin murah!
.
#sayajualhandbagmurah #sayajualhandbagmalaysia #sayajualhandbagmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia #ideahantaran #ideahantarankahwin #hadiahanniversary #hadiahperempuan #aisyahdhiarana #sayajualbaggalas #baggalas #baggalasmurah #bajumurahmalaysia #produkkecantikanmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sethandbagmurah #handbagchanelmurah a9

Chanel jelly boxy with crystal
GredAAA .
Bag with Chanel Keychain .
---- Kristal bukan digamkan atas beg tp dikepit dari belakang beg.. jadi x mudah tercabut.
๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น
Harga promosi:
Rm78 sM/RM88 SS
FREE POS
๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น
.
Serious buyer please wasap
๐Ÿ“ฒ019 425 4264
.
Harga tetap & dijamin murah!
.
#sayajualhandbagmurah #sayajualhandbagmalaysia #sayajualhandbagmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia #ideahantaran #ideahantarankahwin #hadiahanniversary #hadiahperempuan #aisyahdhiarana #sayajualbaggalas #baggalas #baggalasmurah #bajumurahmalaysia #produkkecantikanmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sethandbagmurah #handbagchanelmurah a68

#PLfeedback
Thank you dear! ๐Ÿ˜˜

#polaroidmurah #printing #printgambar #polaroid #polariodmalaysia #gambarpolaroid #wedding #gambarwedding #anzalna #neelofa #aisyahdhiarana #moodrepublic #jomheboh #ootd #hipster #gambarhipster #igers

Ps:-
Sale dah habissss, so we back to our normal price ๐Ÿ’•

1 set RM29
2 set RM55
#freepostage sm ๐Ÿ’•

Ws 01116340288 for more details ๐Ÿ’›

Hahaha.. memang macam ni kan..
Kita baru nak rehat, time tu lah baby bangun ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Ok MOM MORE MILK COOKIES & BROWNIES MILKBOOSTER ON CRAYYZY SALE!! Dah boleh submit order dah.. jgn lepaskan peluang diskaun sehingga rm86!! The power of breastfeeding ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Mom More Milk Lactation Cookies & Brownies dapat membantu mommies n daddies in their breastfeeding journey!!๐Ÿ’ช๐Ÿปโ˜บ Insyaallah saya akan bagi tips & consult hingga menjadi :)
Nak tambah susu? Choose MomMoreMilk๐Ÿช

Saya Agen sah Mom More Milk Area KL๐Ÿ™‹๐Ÿป
๐Ÿš—FREE COD Melati Utama, Taman Melati, LRT PUTRA GOMBAK, Taman Melawati, Setapak Central dan meet point yg berdekatan
๐Ÿ“ฆ Postage available
๐ŸนFruit Tea - COD only
Fb: Mom More Milk Setapak Central
Ig: araa_sara
PM atau boleh whatsapp: www.wasap.my/60193666998

#mommoremilk #brownies #lactationbrownies #milkboostersihat #milkbootermurah #milkboostersedap #bazaarpaknil #laraalana #aisyahdhiarana #haniszalikha #expobaby #expomidvalley #tcebabyexpo #susumerudum #susumeriah #milkboostermalaysia #milkboostercookies #lactationcookiesmalaysia #lactationcookies #sayajualbarangbabymurah #barangbabymalaysia #breastpump #aventbreastpump #lacta #medelabreastpump #medelamurah

Nak cantik nak sihat ๐Ÿ’ช
Amalkan jushine c ajee

1 RM53.00SM RM59.00SS
2 RM100.00SM RM110.00SS
3 RM150.00SM RM165.00SS .
EXCLUDE POSTAGE
1 BOTOL - RM 7.00
2 BOTOL - RM 8.00
3 BOTOL - RM 11.00

WHATSAPP 01137180640
WHATSAPP 01137180640

#jushinecbynleebeauty #jushinec #jushineC #jusviral #jerawat #juscantik #acerollacherry #theyusufiskandar #aisyahdhiarana #laraalana #blackhead #resdung #unikl #uniten #uitmmerbok #uum #kuin #insaniah #ikmsungaipetani #sungaipetani #kedah

Jushine c

Dah jadi jus ibu dan anak ๐Ÿ˜

1 RM53.00SM RM59.00SS
2 RM100.00SM RM110.00SS
3 RM150.00SM RM165.00SS .
EXCLUDE POSTAGE
1 BOTOL - RM 7.00
2 BOTOL - RM 8.00
3 BOTOL - RM 11.00

WHATSAPP 01137180640
WHATSAPP 01137180640

#jushinecbynleebeauty #jushinec #jushineC #jusviral #jerawat #juscantik #acerollacherry #theyusufiskandar #aisyahdhiarana #laraalana #blackhead #resdung #unikl #uniten #uitmmerbok #uum #kuin #insaniah #ikmsungaipetani #sungaipetani #kedah

Most Popular Instagram Hashtags