[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#aisbandung

1778 posts

TOP POSTS

Nobar itu asik nya rame rameeeee hahahahaha 😁😁😁 #aisbandung
#nontonbareng
#lokasinobarbdg

wajah-wajah nostalgia AIS Bandung.. menang, draw atau kalah.. brotherhood tetap nomor 1 !! #AISBandung #Gooners #GoonersFamily #OohToBeAGooner #BandungGooners

Nobar yang jauh biar gk ketara jomblonya πŸ˜‚πŸ˜‚ #arsenal #nobar #goonerspinggiran #aisbandung

aaggggghhhh.. Signal goblok 😀😑 keselll... 😑 balik gawe langsung stndby RCTI begadang bro.. sambil β˜• ARSENAL ⚽ 😍😘 #gunners #arsenalday #arsenal #aisbogor #aismalang #aisbekasi #aisbandung

Di pinggir keramain yang nobar ARSENAL VS MANCITY,selfi dulu cekrek 😎

#grindforwadcoffeestreet
#cfhmerch
#headcorebarbershop
#buburpmi79
#aisbandung

Siap siap buat seluruh peserta @gath7ais !! kita bakal bagi bagi voucher buat custom kaos di sini dengan harga miring. Buat seluruh komunitas #arsenalindonesia kalian bisa custom kaos komunitas kalian disini yang pastinya ada harga khusus 😊 #ais #arsenal #aismalang #aissolo #aisjakarta #aissemarang #aismedan #aisjogja #aispalembang #aisbandung #aiscirebon #aisblitar #aisponorogo #aispadang #aismakassar #aisjombang #sablon #sablonkaos #screenprinting

Selamat datang di emirates stadium @seadk6 @arsenal @gooners_indonesia bek kiri, sayap kiri. Semoga penampilannya se apik di Jerman πŸ‘

#seokol #gooners #goonerette #arsenal #ais #aisbandung

Good morning semua follower @aiskacangspecialjbno1 terutama sekali untuk warga Dayabumi! Ada yang perasan kedai kami tak semalam? Hehe. Yeeee, kitorang minggu ni bukak seperti biasa kt Dayabumi ye cuma semalam kita off sehari sebab kurang sihat. β€’
-
Untuk semua penggemar @aiskacangspecialjbno1 tu, nanti lunch jangan lupa singgah ye untuk dapatkan semua menu2 @aiskacangspecialjbno1 yang sedap ni! πŸ€—
β€’
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #dayabumi

MOST RECENT

Nobar itu asik nya rame rameeeee hahahahaha 😁😁😁 #aisbandung
#nontonbareng
#lokasinobarbdg

Good morning semua follower @aiskacangspecialjbno1 terutama sekali untuk warga Dayabumi! Ada yang perasan kedai kami tak semalam? Hehe. Yeeee, kitorang minggu ni bukak seperti biasa kt Dayabumi ye cuma semalam kita off sehari sebab kurang sihat. β€’
-
Untuk semua penggemar @aiskacangspecialjbno1 tu, nanti lunch jangan lupa singgah ye untuk dapatkan semua menu2 @aiskacangspecialjbno1 yang sedap ni! πŸ€—
β€’
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #dayabumi

Siapa boleh tahan kalau tengok @aiskacangspecialjbno1 kitorang ni kann. Dah la warnanya menarik, sedap pulak tu.. Memang confirm orang repeat order punya! β€’
-
Korang nampak tak ade abang kt belakang tu? Dia tengah makan @aiskacangspecialjbno1 tuu. Setiap hari dia beli @aiskacangspecialjbno1 kitorang ni tau! πŸ™ŠπŸ™Š
-
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #riuh #riuhinthecity

Kelebihan booth dekat dengan pentas, sambil buat keje boleh sambil tengok persembahan! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» -
Sama jugak dengan para pengunjung, sambil tengok persembahan, sambil order @aiskacangspecialjbno1 ! Wiwiwi!
-
Nak nak pulak dapat dengar lagu feverett ni πŸƒ Hehehe. β€’
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #riuh #riuhinthecity

Alaa. Sticker boleh pulak dan habis kannn. Hahaha! Anywayyy thanks again @riuhinthecity ! Semoga kita berjumpa lagi! πŸ˜‰
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #riuh #riuhinthecity

Thanks @riuhinthecity !!
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #riuh #riuhinthecity

Waktu itu.....⚽️ #goonerstahu #aissumedang #aisbandung #latepost

Pon ponn ponnnn ! Abang kawasan @aiskacangspecialjbno1 nak lalu di wall andaaa. Hehe. β€’
-

Haaaaa, siapa yang rasa craving sangat dengan @aiskacangspecialjbno1 boleh la dtg ke APW Jalan Riong, Bangsar bersempena #riuhinthecity ! β€’
-

Untuk korang yang nak cari pencuci mulut untuk sebarang majlis pun boleh datang sini tau. Korang boleh rasa sendiri @aiskacangspecialjbno1 ni sedap ke idokk hehe. β€’
-
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #riuh #riuhinthecity

Persembahan yang menarik dekat @riuhinthecity !! Kalau nak tengok persembahan2 yg best lagi boleh dtg ke APW, Jalan Riong, Bangsar. Memang sgt2 best dan tak rugi datang sini tau. β€’
Kalau dah datang sini tuu, jgn lupa singgah booth @aiskacangspecialjbno1 okey? Ade 8 perisa ais kisar yang kami bawakkan kepada anda. Kena cuba semua, tau! 😘
β€’
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #riuh #riuhinthecity

Abang hensem ni dah sedia nak kisarkan apa apa menu dalam @aiskacangspecialjbno1 yang korang ingini. Meh datang beramai2 ke #riuhinthecity untuk rasai keenakkan menu menu yang terdapat dalam @aiskacangspecialjbno1 πŸ˜‹
β€’
β€’
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #riuh #riuhinthecity

Spot our name and see you there! πŸ˜‹πŸ˜‹
β€’ β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert

Alhamdulillah selesai sudah minggu ni kita di Dayabumi! Terima kasih diucapkan kepada anda yang sentiasa support kami! Weee! Insyallah kita jumpa minggu depan ye 😘
β€’
Untuk korang kaki jalan jalan cari makan, hujung minggu ni kami akan berada di @riuhinthecity πŸŽ‰πŸŽ‰! Soo excited nak bertemu dengan orang2 Bangsar pulak. Hehe. Kalau korang ada jalan2 sekitar Bangsar tu jangan lupa singgah kedai kami ye!πŸ’• β€’
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert

Haii awak awak peminat @aiskacangspecialjbno1 dekat area Dayabumiii. Tinggal harini dengan esok je kami ade kt siniii. Meh lerr datang beli @aiskacangspecialjbno1 hehe.
Kepada pelanggan2 kami yang selalu beli @aiskacangspecialjbno1 tuu, terima kasih banyak2 sebab sentiasa support kami πŸ’•Alaa korang support sebab @aiskacangspecialjbno1 Kitorang ni lain daripada lain kannnn. Dah la sedapppp pulak tu. Ye dop? Hehe. Beli la byk2. Nnt kitorang boleh datang selalu hehehe.
β€’
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert

Most Popular Instagram Hashtags