#airthatmovesyou

452 posts

TOP POSTS

I'm not allowed to go out of the house… grounded! No problemo!
Now I have all the time to do the activities I love! 😋

Good thing I'm cooled by our @Panasonic_Ph Aero Series air conditioner!
#JapanQuality #AIRTHATMOVESYOU #CoolestSummerEver

คำตอบของความเย็นสบายจากธรรมชาติของแต้ว เป็นคำตอบที่ถูกต้องด้วยล่ะค่ะ
แต้วอยากชวนทุกคนมาพบกับ “ที่สุดแห่งเทคโนโลยีความเย็นสบายที่เรียนรู้จากธรรมชาติ” พร้อมกัน 8 มีนาคม 2560 เวลา 18.00 น. ที่ลาน พาร์ค พารากอน
รับรองว่าได้เจอแต้วและเรื่องราวดีๆที่ทุกคนต้องประทับใจอย่างแน่นอน

ส่วนใครที่โหวตให้กัน สามารถมาเช็กรายชื่อผู้โชคดีได้ที่
Facebook @whatmovesyoulife
www.whatmovesyou.life
แล้วเจอกันนะคะ

#AIRTHATMOVESYOU
#ANSWER
#ที่สุดแห่งเทคโนโลยีความเย็นสบายที่เรียนรู้จากธรรมชาติ
#PANASONIC

Day 1 of WORLDBEX 2017 !! Hi guys visit me here At World trade center for PANASONIC booth ❤❤ #panasonicbabe
#airthatmovesyou

เจ้าแม่มาาาา💙🏙🌃
Good night na ka
#taewaew_natapohn #airthatmovesyou #panasonicthailand

day 1 of #worldbex The Philippine World Building and Construction Exhibition
March 15 @ 10:00 am - March 19 @ 8:00 pm #worldbex2017 #panasonic #airthatmovesyou

คือเอาจริงป่ะ คือเกลียดหน้า 'ชั้นชนะ' ของนางมาก 55+ แต่นางน่ารัก เลย ไม่ว่าก็ได้ #บึนปากแรง #naphat_nine #9naphat #airthatmovesyou #panasonic

Berjalan ke negara orang tapi visa jangan lupa pula okay 😉
Jom dengar versi penuh di aiskacang.com.my @aiskacangmy .
Download aplikasi rasmi Ais Kacang.
iOS : http://apple.co/2nnINkO
Android : http://bit.ly/2ohJ6kCi
#AIRTHATMOVESYOU

Inspirasi kamar kami bisa dilihat di blog ya. Aku nulis beberapa poin soal mendesain kamar yang simpel dan adem. Dan ga cuma itu kita abis ganti AC Panasonic lama kita dengan model yang terbaru. Setelah 4 tahun, akhirnya punya AC Inverter yang bisa langsung dingin pas masuk kamar. Kalau belum ngerti apaan sih itu inverter, dan kenapa? Coba main-main ke blog, link ada di bio ya tinggal klik.
.
Did you know? AC Panasonic Inverter Hemat Listrik hingga 50% dan Ramah Lingkungan. Dan terpenting tagihan listrik ikutan hemat. Aku udah ngerasain sendiri bertahun-tahun dengan AC Panasonic Inverter ini di kamar tidur, so this is my honest review.
.
#AIRTHATMOVESYOU #IDPanasonic

MOST RECENT

Berjalan ke negara orang tapi visa jangan lupa pula okay 😉
Jom dengar versi penuh di aiskacang.com.my @aiskacangmy .
Download aplikasi rasmi Ais Kacang.
iOS : http://apple.co/2nnINkO
Android : http://bit.ly/2ohJ6kCi
#AIRTHATMOVESYOU

Dengarkan @pojiegraphy dan @sizzlingsuzai jelajah di dalam dan luar negara yang di bawakan khas oleh Panasonic, di aiskacang.com.my #podcast #airthatmovesyou

AIS KACANG 1 ?! HAHAHA guys the 3rd episode of #DestinasiYangKool already launched on the web/apps! Go and check it out yar @aiskacangmy 😘
.
www.aiskacang.com.my
.
Or click link on bio ☝😎
.
.
.
.
.
.
#airthatmovesyou #AisKacang #podcast #hotfm #traveler #bbm #backpackers #explorer #globetrotter #TravelJunkie #travelblog #travelblogger #WhatSoSizzleBoutSizzlingSuzai

Korea dan Jepun, destinasi pilihan ramai kalau nak bercuti. Boleh layan versi penuh di aiskacang.com.my @aiskacangmy .
Download aplikasi rasmi Ais Kacang.
iOS : http://apple.co/2nnINkO
Android : http://bit.ly/2ohJ6kCi
#AIRTHATMOVESYOU

Here's my top 3 musts for getting an AC!
Thanks to our @Panasonic_Ph AC, our family can experience #AirThatMovesYou at home all day long! #JapanQuality 👌

Don't fear dying, we don't always need a plan to move ❤
.
.
.
.
.
#loveriding #onlytwowheels #airthatmovesyou #suzuki #suzukiindia

Minggu ni kita sambung Destinasi yang Cool ke negara jiran, Hai Indonesia, boleh layan versi penuh di aiskacang.com.my @aiskacangmy .
Download aplikasi rasmi Ais Kacang.
iOS : http://apple.co/2nnINkO
Android : http://bit.ly/2ohJ6kCi
#AIRTHATMOVESYOU

Hey korang buat apa weekend ni?? #Mereput kat umah je ke?? HAHHA apa kata sambil mereput sambil dengar 2nd episode of our PODCAST #DestinasiYangKool dekat AIS KACANG apps/web hehe tajuk kali ialah "Hi, Negara Jiran!" Har ada cerita pasal tempat dalam gambar ni tau. Apa yg Kool sangat tu? 😂😘 Bali, September 2014
.
@aiskacangmy
.
Click link on bio ☝😘
www.aiskacang.com.my
.
.
.
.
.
#airthatmovesyou #AisKacang #podcast #hotfm #indonesia #bali #traveler #bbm #travelblog #travelblogger #WhatSoSizzleBoutSizzlingSuzai

Minggu ni @pojiegraphy dan @sizzlingsuzai nak bawa pendengar ke Indonesia! Jom dengarkan percutian mereka Destinasi Yang Cool di aiskacang.com.my #podcast #airthatmovesyou

Bayangkan nyamannya saat Anda pulang ke rumah, AC ruangan bisa dingin lebih cepat. Kebahagiaan ini tak perlu lagi dibayangkan saat fitur Aerowings dari AC Panasonic hadir di ruangan Anda, dengan twin flaps yang menghadap ke bawah memberikan rasa sejuk seketika saat dinyalakan.
-
Let's Live Life Better with #IDPanasonic #AIRTHATMOVESYOU

Salah satu cara keluarga kami untuk menghemat listrik adalah dengan cara menggunakan AC Panasonic Inverter. Selain hemat listrik sampai dengan 50% dibandingkan dengan AC biasa, AC #IDPanasonic juga efesien, dan ramah lingkungan! Penasaran sama AC ini? atau sama cara kami sekeluarga menghemat listrik? Klik link di bio ya, disitu aku share 5 cara mudah untuk menghemat listrik! Kalau mama ada tips yang mau di share? Feel free to leave your comments below! #AIRTHATMOVESYOU

Dengarkan @pojiegraphy dan @sizzlingsuzai jelajah di dalam dan luar negara yang di bawakan khas oleh Panasonic, di aiskacang.com.my #podcast #airthatmovesyou

Jom layan Destinasi Yang Cool, boleh tahu tempat yang best Dekat Je dalam Malaysia. versi penuh di aiskacang.com.my @aiskacangmy .
Download aplikasi rasmi Ais Kacang.
iOS : http://apple.co/2nnINkO
Android : http://bit.ly/2ohJ6kCi
#AIRTHATMOVESYOU

Seminar Panasonic AC Product Knowledge 2017

#airthatmovesyou
#achematlistrik
#panasonic

Baru kool bercuti dalam Malaysia! Banyak tempat menarik untuk dilawati. Jom dengarkan pengalaman bercuti bersama @pojiegraphy dan @sizzlingsuzai dalam Destinasi Yang Kool di aiskacang.com.my #podcast #airthatmovesyou

Inspirasi kamar kami bisa dilihat di blog ya. Aku nulis beberapa poin soal mendesain kamar yang simpel dan adem. Dan ga cuma itu kita abis ganti AC Panasonic lama kita dengan model yang terbaru. Setelah 4 tahun, akhirnya punya AC Inverter yang bisa langsung dingin pas masuk kamar. Kalau belum ngerti apaan sih itu inverter, dan kenapa? Coba main-main ke blog, link ada di bio ya tinggal klik.
.
Did you know? AC Panasonic Inverter Hemat Listrik hingga 50% dan Ramah Lingkungan. Dan terpenting tagihan listrik ikutan hemat. Aku udah ngerasain sendiri bertahun-tahun dengan AC Panasonic Inverter ini di kamar tidur, so this is my honest review.
.
#AIRTHATMOVESYOU #IDPanasonic

Most Popular Instagram Hashtags