#aircond

10104 posts

TOP POSTS

Diantaa berjuta bintang hanya satu yang paling terng 🙈... utk spa nk jd bintg tu hehe leh comen gurau2 😜
#peluh #sejuk #panas #aircond

Journey....cari makan....Alhamdulillah..
#Steering rack out of service
#Aircond compressor out of service
#Panas...no problem
#Steady my Horse JCE 2244

Sy baru mengikuti kursus gas leaking oleh Gas Malaysia 3 hari lps.
Ni skadar berkongsi ilmu. (1) Bila buka aircond dan tutup tingkap semasa kereta tidak bergerak, oksigen akan circulate di dalam kereta. (2) Oksigen tersebut akan makin berkurang apabila kita inhale. Sekiranya kita lama hentikan kereta,oksigen makin berkurang. (3)Apabila paras oksigen dah berkurangan ke 16% shj,kita akan rasa sesak nafas. Sekiranya kita tidur nyenyak, x bangun & tidak keluar dr kereta,maka kita akan collapse atau tidak sedarkn diri. (4) Paras oksigen makin berkurangan kerana semasa x sedarkn diri tu kita masih bernafas & apabila mencapai 10%, oksigen sudah x dpt dihantar ke otak & sistem tubuh tidak dpt berfungsi, dan seterusnya menyebabkn kematian (5) Apabila kereta bergerak ok shj kerana semasa kereta bergerak,oksigen akan masuk ke dlm kereta melalui enjin bkn hanya oksigen yg sama circulate. (6) Jika nak rehat mcm tu mmg boleh tetapi kena buka tingkap juga supaya oksigen masuk. (7) Ketika jln sesak, kita akan rasa mengantuk kerana kadar oksigen yg masuk ke dlm kereta adalah kurang.Itu adalah tanda yg kita kekurangan oksigen. Tingkap perlu dibuka juga ketika itu. Kalau cuaca panas,x salah buka aircond & buka tingkap sedikit. (8) Karbon monoksida dr ekzos bukanlah penyebab kematian kerana karbon monoksida dr kenderaan adalah selamat dihidu & dilepaskn oleh kenderaan kerana limit of concentration sudah dikawal. Utk menyebabkn kematian, karbon monoksida ada certain ppm which is much higher than limit yg kenderaan lpskan. *Please pass this info to others-famili & kwn2 sbb kita di Malaysia ni lack of knowledge mgenainya. Jika tidak, pasti kita akan ambil langkah keselamatan awal.

Wallahualam. Tq
#sharingiscaring #info #tips #aircond #kereta #ac #share #bahaya #on #infokereta #gilakereta #honda #proton #perodua #toyota #hyundai #mitsubishi #subaru #bmw #mercedes #benz #civic #m3 #sportcar #platinumoil #kualalumpur #kl #malaysian #malaysia

Osaka backlignht 🔝
#osaka #aircond #україна

Selamat Pengantin Baru ! #meebandung #aircond #bottleflip

Cuaca panas terik. Ingin membuat penasangan aircond. Hubungu 0137682841.
#aircondmelaka
#aircond
#wiring

terima kasih kerana permudahkan urusan kami semua.khidmat kami sampai disini sahaja.maaf kalau ada terkurang terlebih,terminum termakan,terambik takterambik.kenangan selama6bulan di sini,banyak duka lara ceria gembira tercipta. #wiring #aircond #sekkepok #peacejanganturun #fmr

selamat pengantin baru ... 💞cinta dekat inpens smpai ke jinjang pelamin .. tahniah sahabat 🤝💜#classmate#exinpens#aircond

MOST RECENT

LATEST REVIEW 😍
===========
.
Thank you for giving us 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ratings.
Harapan kami, semua client sejuk dan puas hati 😇
.
Whatsapp kami untuk details di nombor 0129757454 atau call di nombor 0126699482
-
#Airconditioning #Aircond #GengAircond #Panas #Sejuk #ACE #AirCondAndElectrical #Services #KlangValley #ShahAlam #Bumiputera #HVAC #AkuYangServisKauYangSejuk #Business #Bisnes #Malaysia #AircondConsultant #ElectricalConsultant #MaintenanceAndServicesyhyv #Work #Belia #AnakMuda #Maintenance #SayaJualServis #SayaJualOnline #GengAircondCOOL #SembangSampaiJadi
#SembangKencang #SembangC OOL #VisitMyIG.h

Site : 📍Putra Height, Selangor.
•
Full Chemical Service 🛠
•
https://www.gengaircond.com.my
•
Whatsapp : 0129757454
Call : 0126699482 / 0358798752.
#Airconditioning #Aircond #GengAircond #AirCondAndElectrical #Services #KlangValley #ShahAlam #Bumiputera #HVAC #AkuYangServisKauYangSejuk #Business #Bisnes #Malaysia #AircondConsultant #ElectricalConsultant #GengAircondCOOL #SembangSampaiJadi #SembangCOOL

Hi everyone. Have nice day ahead 😊👨🏽‍🔧👍🏾 #Airconditioning #Aircond #GengAircond #Panas #gengaircond #servisaircond #aircondmalaysia #AircondConsultant #malaysia #GengAircondCOOL #SembangCOOL #bisneshalal

Sy baru mengikuti kursus gas leaking oleh Gas Malaysia 3 hari lps.
Ni skadar berkongsi ilmu. (1) Bila buka aircond dan tutup tingkap semasa kereta tidak bergerak, oksigen akan circulate di dalam kereta. (2) Oksigen tersebut akan makin berkurang apabila kita inhale. Sekiranya kita lama hentikan kereta,oksigen makin berkurang. (3)Apabila paras oksigen dah berkurangan ke 16% shj,kita akan rasa sesak nafas. Sekiranya kita tidur nyenyak, x bangun & tidak keluar dr kereta,maka kita akan collapse atau tidak sedarkn diri. (4) Paras oksigen makin berkurangan kerana semasa x sedarkn diri tu kita masih bernafas & apabila mencapai 10%, oksigen sudah x dpt dihantar ke otak & sistem tubuh tidak dpt berfungsi, dan seterusnya menyebabkn kematian (5) Apabila kereta bergerak ok shj kerana semasa kereta bergerak,oksigen akan masuk ke dlm kereta melalui enjin bkn hanya oksigen yg sama circulate. (6) Jika nak rehat mcm tu mmg boleh tetapi kena buka tingkap juga supaya oksigen masuk. (7) Ketika jln sesak, kita akan rasa mengantuk kerana kadar oksigen yg masuk ke dlm kereta adalah kurang.Itu adalah tanda yg kita kekurangan oksigen. Tingkap perlu dibuka juga ketika itu. Kalau cuaca panas,x salah buka aircond & buka tingkap sedikit. (8) Karbon monoksida dr ekzos bukanlah penyebab kematian kerana karbon monoksida dr kenderaan adalah selamat dihidu & dilepaskn oleh kenderaan kerana limit of concentration sudah dikawal. Utk menyebabkn kematian, karbon monoksida ada certain ppm which is much higher than limit yg kenderaan lpskan. *Please pass this info to others-famili & kwn2 sbb kita di Malaysia ni lack of knowledge mgenainya. Jika tidak, pasti kita akan ambil langkah keselamatan awal.

Wallahualam. Tq
#sharingiscaring #info #tips #aircond #kereta #ac #share #bahaya #on #infokereta #gilakereta #honda #proton #perodua #toyota #hyundai #mitsubishi #subaru #bmw #mercedes #benz #civic #m3 #sportcar #platinumoil #kualalumpur #kl #malaysian #malaysia

Cuaca panas terik. Ingin membuat penasangan aircond. Hubungu 0137682841.
#aircondmelaka
#aircond
#wiring

Today visit of Masjid Wilayah Persekutuan in Kuala Lumpur

In the beautiful Malaysia

Main prayer room + terrasse can accomodate around 14000 worshipers !! #masjid
#mosque
#islam
#malaysia
#kualalumpur
#pewter
#teakwood
#ispahan
#architecture
#turkish
#aircond
#relax

Panasonic.. Be good to ur new owner ya... #refurbishedaircond #aircond #aircondmurah #airconditioner #panasonic

Amiamo rilassarci davanti all'aria condizionata...#domenica #relax #lola #bassotto #dachshund #minidachshund #aircond #ikea #stuffedtoy

Chemical Servicing / Cleaning

#York by #JohnsonControl 1.0HP

kotoran debu habuk yang terdapat pada sirip condenser aircond tak dapat dibersihkan dengan air dan sabun

gunakan chemical baru dapat dibersihkan sampai keluar hitam macam kopi 😄

boleh lihat dalam gambar bahagian sebelum dan selepas semburan chemical

#azhasaircondsolution

014 6020 758
014 6020 758
014 6020 758

Fb Page : Azhas Aircond Solution
Instagram : aircondtaksejuk

#aircondtaksejuk #bumiputera #aircond #azhasaircondsolution #service #repair #pindah #buka #install #selangor #kualalumpur #ampang #pandanindah #selayang #hashtag

bersedia untuk operation

pernah berkata seorang brader "hui lengkap barang semua ada ye, orang aircond yang datang sebelum ni potong copper tu pakai gergaji besi kot"

gunakan tube cutter untuk mendapatkan potongan copper yang rata dan cantik supaya flaring copper nanti cantik dan tiada kebocoran gas

#azhasaircondsolution

Fb Page : Azhas Aircond Solution
Instagram : aircondtaksejuk

#aircondtaksejuk #bumiputera #aircond #azhasaircondsolution #service #repair #pindah #buka #install #selangor #kualalumpur #ampang #pandanindah #selayang #hashtag

Install aircond 1HP #Sharp inverter di #PayaJaras

Hubungi kami untuk sebut harga

#azhasaircondsolution

014 6020 758
014 6020 758
014 6020 758

Fb Page : Azhas Aircond Solution
Instagram : aircondtaksejuk

#aircondtaksejuk #bumiputera #aircond #azhasaircondsolution #service #repair #pindah #buka #install #selangor #kualalumpur #ampang #pandanindah #selayang #hashtag

Install aircond 2.0HP di #SeriPetaling

indoor #Panasonic outdoor #York lama, besar dan berat mcm 3.0HP fuhh

indoor punya original copper joint dah kena potong kena repair welding semula

outdoor fan cover jaring dah lesap, kena ganti pakai jaring d.i.y

modified punya modified selesai ☺

isi gas semua dah boleh pakai

Hubungi kami untuk solusi permasalahan aircond anda

#azhasaircondsolution

014 6020 758
014 6020 758
014 6020 758

Fb Page : Azhas Aircond Solution
Instagram : aircondtaksejuk

#aircondtaksejuk #bumiputera #aircond #azhasaircondsolution #service #repair #pindah #buka #install #selangor #kualalumpur #ampang #pandanindah #selayang #hashtag

23 Julai 2017

Buka pindah service dan pasang area Jalan Ampang

tak sempat nak bergambar sepenuhnya tahu2 dah siap je pasang

berminat dengan khidmat kami?

Sabtu, Ahad, Cuti Umum, Siang, Malam pun insyAllah bersedia

Hubungi kami untuk sebut harga dan booking

#azhasaircondsolution

014 6020 758
014 6020 758
014 6020 758

Fb Page : Azhas Aircond Solution
Instagram : aircondtaksejuk

#aircondtaksejuk #bumiputera #aircond #azhasaircondsolution #service #repair #pindah #buka #install #selangor #kualalumpur #ampang #pandanindah #selayang #hashtag

Most Popular Instagram Hashtags