#airangen

MOST RECENT

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Most Popular Instagram Hashtags