[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#airajemy

MOST RECENT

#AiraJemy & #AlyssaTashriq
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
โ€ฆ
ยฉยฎ
๐ŸŽฅ from @studio5mmp -
Hoii.. korang laju. Sungguh laju. Terbaek! Akak memang nak buat tapi ternyata hakak tak sepintas kamu2 @aleya_arissa01 @tak.move.on ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜˜.
.
Ni la yang akak cakap very the familiar scene tuh. Hagak2 mane satu yg smpi ke hati yer? ๐Ÿค”๐Ÿ˜
.
๐ŸŽฅ @aleya_arissa01
Sorg yg atas tu lap lain mcm rasa dup dap dup dap ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ ..yg sorg bwh tu lap semacam rasa cubit sekali pastu lari ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kita yg tgk lap la air liur pakej airmata ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
#gengsesewelMMP
๐ŸŽฅ from @tak.move.on by @fastsave_app
โ€ขโ€ขโ€ข
Sorang lap mulut, sorang lap pipi.. Abistu iolls nak lap apaaa? Nampak gayaaa lap airmataaa je laaa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
#MencintaimuMrPhotographer #DekatkanJarakKita #HannahDelisha #AydaJebat #SyafiqKyle #NazmiElyas #AiraQaisara #Tashriq #Alyssa

Senyuman siapa paling Manis? And senyuman siapa yang mampu mencairkan hati awk?๐Ÿ˜Š๐ŸŒน๐Ÿ˜„Mr click click or Barbie doll?๐Ÿ’“
Me: jemy๐Ÿ˜„
#jemyaira #airajemy #mmp
Komenยฒ!!!

Ahh..rindunyerr..
#mencintaimumrphotographer
#loveit
#airajemy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

Now this is not me.. But I hope one day this is me.. My life is my life OK.. The best is the best .. The past is the worst,, just let it go.. Move on dear xpayah nak toleh ke belakang.. Just do it what you want to do babe.. #kuatkanimankeyakinanmu
#kentalkanjiwaragamu
#jagamaruahmu
#sentapbroo
#aqbukanlahwanitaygdiidamkanolehsetiaplelaki
#moveon
#merdeka
#loveyourselfderr
#rayyanalaufiey
#wandominos
#syafiqkylez
#airajemy
#alangsyakir
#mummyadeep
#iloveu
#merinduidirimudisetiapdetikjantungkuberdenyut

Lawo
#AiraJemy#
#MENCINTAIMU MR PHOTOGRAFER#

Sempat lagi boleh selfie...#airajemy

Hi , morning everybody ๐Ÿ˜˜ pepagi ni admin nak lanje part deep in this drama . " tolong jangan hina orang yang lahirkan saya " ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜” the real crying from syafiq (jemy)@hannahdelishasfc

#deepdrama#airaqaisara #nazmielias #airajemy#mencintaimumrphotographer#partdeep#mrclickclick#mrdimple#cutestpartner#cutestactor#delishasfans#delishaslover#delishassupporter

My fav girl . Do the best hannah #mrphotogrpher #AiraJemy

Most Popular Instagram Hashtags