#aiot

417 posts

TOP POSTS

I love this beautiful girl right here. She balances me out in so many ways and always motivates me to become a better human being. The closer I get to her the more I realize how much she means to me and how much my love for her is growing.❤️❤️🌹 #aiot #mylove #luckytohave @that_lildancer06

.
Buat anak anak yang ada di foto ini gimana ya, mau bilang makasih susah, mau bilang kampret susah, mau bilang tai susah, bilang ayot juga susah. Ga kerasa udah hampir 1 tahun sekelas bareng, awalnya sih muka muka baik muka polos eh semakin kesini ketauan deh bejat nya, begitupun gua* intinya makasih pake banget lah ya buat ayot ayot fams sama teman teman yang lain yang gabisa disebut satu satu, well, this is real frienship, real care, real family, no racist, no fight, and i'm so proud of you all. Thankyou so much for A year. Finally i just can waiting a judgement from school. #AIOT #AYOT #XMultimedia1 #Gabuters #gabutersmultimedia
.
.
.
Ps : yang cewe besok ya, nanti di edit juga Sans!

Rocks and things #AIOT

🔥🍲4️⃣ | Est. 774 | 📍Bulguksa Temple, Gyeongju #lifeincolor #aiot

When Kelsey let's us pretend we're cool for a night. 😏😎 #AIOT

Kemana pun dimana pun dan kapan pun ~~~ #aiot
#smkn1depok
#multimedia
#goestobali
#dewatabali

Adventure Is Out There #AIOT #Wyoming

So proud of this girl and how she did today! And can't wait to spend another week with her ❤️❤️ #aiot

Today was so dope ! Met new people and went to two different locations ! #lookAtSkieAtTheEnd #AIOT #LastMinuteAdventures #LB2SD

MOST RECENT

.
Buat anak anak yang ada di foto ini gimana ya, mau bilang makasih susah, mau bilang kampret susah, mau bilang tai susah, bilang ayot juga susah. Ga kerasa udah hampir 1 tahun sekelas bareng, awalnya sih muka muka baik muka polos eh semakin kesini ketauan deh bejat nya, begitupun gua* intinya makasih pake banget lah ya buat ayot ayot fams sama teman teman yang lain yang gabisa disebut satu satu, well, this is real frienship, real care, real family, no racist, no fight, and i'm so proud of you all. Thankyou so much for A year. Finally i just can waiting a judgement from school. #AIOT #AYOT #XMultimedia1 #Gabuters #gabutersmultimedia
.
.
.
Ps : yang cewe besok ya, nanti di edit juga Sans!

Rocks and things #AIOT

Un bambino è un angelo le cui ali diminuiscono man mano che le sue gambe si allungano.
#aiot #ospedale #tirocinio #children #neonatologia #tin #passion #mayday #may #osteopatia #osteopathy #instagram #love #like4like #follow4follow #afternoon

Ne mancano solo 5...#pensapositivo #aiot #unacenaèriuscita 🍢🍢💀🎉

6 anni di studio. Aggiungine altre 3 di fisioterapia. Lavora a tempo pieno, studia... nel frattempo dedicati alla casa, allenati. No, 24h al giorno non mi bastano.
Ma ce l'ho fatta. E oggi chiudo il mio secondo libretto. Auguri a me!
#quasiosteopata
#ultimoesame
#aiot #osteopatia #osteopathy #study #work #workhard #job #lovemyjob #skull #fisioterapia #pescara #italy #igers #foggia #tbt #picoftheday #instagood #foggia #like #love #passion #mood #happy #smile #party

🔥🍲4️⃣ | Est. 774 | 📍Bulguksa Temple, Gyeongju #lifeincolor #aiot

A year ago this week I started out on a new adventure, new job, new province, and a new life. I haven't forgotten about the friends and family I left behind in Newfoundland, but I'm glad I met the amazing people I have in my year here. Keep on adventuring people and tell others your story. (picture from my 130km gran Fondo ride) #Newbrunswick #Newfoundland #newfieonthemainland #travel #oneyear #new #friends #adventure #AIOT

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags