[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#aintravel

568 posts

TOP POSTS

Kemana kite harinii 💅🏻 #aintravel #kelantantour

Letih satu hari show tour layan peminat.. Bersama band teddy 😂😝 #aintravel

Don't complain, Let be other people complain - Jack Ma
.
.
#petang #nrlainyouthmillionare #aintravel #verveinstituteofentrepreneurship

Life is a journey...... we meet different pple we create new relationship...... 😊
#aintravel

Wouldn't wanna miss to share such wonderful place here 😄💋❤️ #aintravel

Halal Dinner the Chiang Mai wayyyyyyy........ #aintravel

[ SANGKAAN MANUSIA ]
.
.
.
Selamat Pagi
.
.
Ramai org menyangka
.
.
Dia gagal dalam sesebuah platform ,
.
.
"SEBAB AKU TAK SESUAI DENGAN PLATFORM NI..." "SEBAB PLATFORM NI TAK CUKUP HEBAT...." "SEBAB REZEKI AKU TAK ADA KAT SINI..."
.
.
Akan tetapi, dia lupa, yg dirinya BELUM CUKUP ILMU .
.
.

Jadi korang ain nak bagitau ni , jgn cepat atau mudah putus asa , buatlah sesuatu perkara dgn matlamat supaya jelas apa yg kita perjuangkan dan sentiasa upgrade ilmu dalam diri . .
.
Jangan takut jatuh atau gagal kerana kejayaan adalah sebuah proses . Kita jatuh dan gagal sebab belum cukup ilmu dan pengalaman . .
.
.
Nikmatilah kehidupan di dunia dgn belajar dari kesilapan dan mencari ilmu untuk mengenal Pencipta manusia 😊 .
.
Sorry lambat nohh yang mana pm saya kelmarin, agak sibuk sikit 😉 . Yang mana yang lain nak offer saya ni cepat2 pm nohh . LAMBAT RUGI 😌 .
.
.
📞 Nurul Ain [ 0179461498 ]
📞 Nurul Ain [ 0179461498 ]
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #nrlainyouthmillionare #berniagadarirumah #RM10000 #PercutianPercuma #PelaburanSah #OTCMarket #RezekiAllahBagi #EarnWhileYouLearn #NewPlan #aintravel #NewProject #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #utm #usm #uia #ukm #bussinessconsultant #parttimejob #nakkayapmsaya #incomeraya #duitraya #projekraya #ProjekIncomeTurboRaya2k17 #berjayamasamuda #kayaberjaya

MOST RECENT

UNTUK BERJAYA ADA SATU TIPS YG BOLEH DIKONGSIKAN. JANGAN TEKAN SEE MORE. KALAU KORG FOLLOW TIPS NI SAYA JAMIN 100% KORANG BERJAYA . .
.
.
.
.
.
.
Untuk berjaya dalam apa jua perkara. Ada satu tips yg saya boleh kongsi . Alhamdulillah belum ada yg gagal apbila follow tips ni. Kalau anda follow tips ni , saya jamin anda akan berjaya .
.
Tipsnya ialah setiap hari pastikan appoinment berjalan dengan lancar tanpa miss. Pastikan tepati waktu apbila appointment . Jgn pernah terlewat utk appointment. Appointment dgn sape ?
DENGAN ALLAH S.W.T .
.
Utk dapatkan rezeki yg melimpah ruah itu mudah. Jaga yg Pemberi Rezeki Inshaallah kita akan berjaya. assalamualaikum.
.
Kepada yg ingin cari peluang dalam perniagaan boleh contact saya utk saya beri pencerahan ttg #verveinstituteofentrepreneurship .
.
📞 Nurul Ain [ 0179461498 ]
📞 Nurul Ain [ 0179461498 ]
.
.
#nrlainyouthmillionare #verveinstituteofentrepreneurship #aintravel #incomeraya #duitraya #VIE #duitkepuk2 #mandiduit #biasabiasa#businessonline #bussinessconsultant #ubahkehidupan #roadtosuccess #upm #ump #um #UiTM #kptm

AKU DAH GIVE UP !!!
.
.
.
.
Pernah kan dalam kehidupan rasa give up? Mesti pernah kan?
.
Give up waktu final exam.
Give dengan seseorang.
Give up dgn life sekarang .
.
.
.
Mesti ada antara kita yg give up dgn life skrg. Kenapa orang lain boleh dpt kehidupan yg selesa ? Boleh makan makanan yg sedap ? Kenapa ada yg tgg hutang keliling .Kenapa ada yg dpt dn tk pnh dpt semua ni .
.
Semua disebabkan satu PILIHAN . Kalau anda give up dgn kewangan anda skrg . Saya ada satu peluang perniagaan terbuka kepada semua . Sy hanya kongsi, anda yg buat PILIHAN.
.
Jika anda ingin ambil peluang yg sy dapat ni , boleh whatapps saya untuk saya kongsikan satu PILIHAN untuk ubah kehidupan. Tersangat limited saya ada masa utk 4 orang sahaja !
.
.
📞 Nurul Ain [ 0179461498 ]
📞 Nurul Ain [ 0179461498 ]
.
.
#nrlainyouthmillionare #ainlifestyle #ainkayaberjaya #ainbakaljutawan #aintravel #verveinstituteofentrepreneurship #ProjekIncomeTurboRaya2k17 #projekpokettebalrayaVIE #kayaberjaya #anakmuda #mudaberjayakaya #makeadreamscometrue #ubahkehidupan #keepbelievinginyourself #keepmovingforward #UiTM #usm #usim #upnm #um #ukm #uia #kptm #inticollegesubangjaya

[ AJAIBNYA SEDEKAH ] .
.
taktau la hipster ke ape pelik tu 😂 jangan kecam sis kay. Haa kenapa pulak sedekah ajaib eh ajaibnya sedekah? 🙊haa korang bersedekah tak?
.
.
Bila saya tanya macam mana nak jadi kaya ?
Orang kata banyakan bersedekah..
.
.
Bila saya tanya macam mana nak dapat duit untuk bersedekah ?
Orang terdiam.. .
.
Ain pun jawab, "Betul, Rasulullah kata nak jadi kaya banyakkan bersedekah.
.
.
Bukan saya terkejarkan dunia semata-mata. Tapi tuntutan adalah Berjaya Di Dunia dan Di Akhirat. Rasulullah sendiri menuntut agar umatnya menjadi kaya kerana Rasulullah tidak suka umatnya meminta-minta.
.
Sesungguhnya tangan yang memberi lebih mulia dari yang menerima. Walluhualam.. .
.
Nak belajar buat bisness???
Pm saya sekarang 😊
.
.
📞 Nurul Ain [ 0179461498 ]
📞 Nurul Ain [ 0179461498 ]
.
.
#bussinessconsultant #nrlainyouthmillionare #ainlifestyle #aintravel #nakkayapmsaya #PelaburanSah #OTCMarket #EarnWhileYouLearn #NewPlan #NewProject #NewModule #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #utm #usm #upm #uia #ukm #kayaberjaya #anakmuda #ProjekIncomeTurboRaya2k17 #verveinstituteofentrepreneurship

hmm apa Yatt buat tu ? nak marah ke sape taktau 😌
.
.
.
haa ni akak ain,ni la teman bergaduh teman mengadu teman bercerita semuanya la, .
haa ni antara insan yang banyak ajar ain erti bersyukur. Alhamdullilah .
.
haa Bersyukur setiap rahmat yg kita dpt walaupun hanya 50 sen dlm saving.
.
Lepas bsyukur kita kena usaha lebih hebat. Apa yg kita dpt hari ini adlh hasil usaha kita yg lepas.
.
haa harini ain mencari 5 orng yg terawal utk ain ajar #projekpokettebalrayaVIE, nak buat duit raya RM100-RM500 sehari di bulan puasa ni ? haa whatsapp ain sekarang 🙊
.
.
#iamainentrepreneur
Nurul Ain
0179461498
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #viefans #nrlainyouthmillionare #aintravel #ainbakaljutawan #spiritandstyle #ProjekIncomeTurboRaya2k17 #onlineonlineje #duitraya #nakkayapmsaya #BuatDapatTakBuatTakdapat #kayaberjaya

[ PENYAKIT KRONIK ] .
.
Setiap penyakit ada penawarnya,ada yg cepat sembuh,ada yg lambat sembuh & ada yg tak sembuh2. Ubat itu ikhtiar tetapi sembuh / tidak itu ketentuan Allah .
.
Tetapi ada penyakit yg penawarnya bukannya ubat-ubatan,tetapi... diri sendiri.🤦🏻‍♀️
.
.
Contohnya ; KANSER POKET, duit masuk poket,POKET BOCOR. 💆🏻Penawarnya hanya pilihan kita untuk mengubah nasib kita sendiri
.
Stage 1 ; Pinjam duit mak bapak
Stage 2 ; Pinjam duit kawan
Stage 3 ; Pinjam duit Ahlong
Stage 4 ; Mencuri duit org
.
.
Kalau korang ada masalah2 tersebut, Insyaallah ain boleh selesaikan. Insyaallah dengan Izin Allah .
.
haa boleh whatsapp / DM ain sepantas kilat 🙊
.
.
#iamainentrepreneur
Nurul Ain
0179461498
.
.
#nrlainyouthmillionare #ainbakaljutawan #ainnextmillionare #aintravel #getwellsoon #roadtosuccess #makeadreamscometrue #krisiswang #keepbelievinginyourself #verveinstituteofentrepreneurship #ilovevie #viefans #rbsfans #melaka #terengganu #tekniksemakphone #ump #um #usm #ukm #spiritandstyle #onlineonlineje

Hai guys Selamat petang 💕
.
Haa buat ape petang2 ni ? Sibuk nak ke bazaar dah ke? Awai lagi ni 🙊
.
.
haa petang ni ain nak share sesuatu dengan korang. ok ni antara barisan pejuang team #verveinstituteofentrepreneurship . Dari zero ke hero. 💪🏻
.
.
Mereka berjaya bersebab. Kita jangan tengok masa diorang dah berjaya sekarang tp kita tengok mcm mana prmulaan diorang dulu,berusaha utk bermula & capai apa yg diorang dpt sekarang dan kejayaan yang diorang capai ni bukan mudah. Ada pahit manis yang diorang lalui utk sampai tahap kejayaan mcm sekarang.
.
.
haa nak berjaya? Ubah cara pemikiran,ubah attitude. Kalau nak berjaya paling penting, mesti brmula dgn tindakan. Nk berjaya ? Bermula dgn #verveinstituteofentrepreneurship 😉
.
.
Nak tau macam mana diorang berjaya mcm sekarang? Boleh whatsapp/DM ain. Cepat cepat ! ada offer lumayan petang ni 💃🏻Siapa cepat dia dapat hihihi. Jumpa di puncak kejayaan guyss
.
.
#iamainentrepreneur
Nurul Ain
0179461498
.
.
#nrlainyouthmillionare #aintravel #projekpokettebalrayaVIE #ProjekIncomeTurboRaya2k17 #keepmovingforward #keepbelievinginyourself #makeadreamscometrue #petang #uia #usm #ump #um #uitm

Selamat pagi / Salam Ramadhan 😊
.
.
Korang ada impian ? Fight
.
Korang nak masa depan anda cerah ? Fight
.
Hidup umpama roda, kadang di atas kadang di bawah
Dugaan dan halangan pasti ada berterusan. 🌊
.
.
Jangan kalah jangan putus asa. Teruskan berusaha . 🏋🏻‍♀
Masa depan dalam tgn kita sendiri. 🔥
.
Usaha tangga kejayaan 💪🏼
.
.
#nrlainyouthmillionare #aintravel #spiritandstyle #morningmotivation #verveinstituteofentrepreneurship #ProjekIncomeTurboRaya2k17 #makeadreamscometrue

Don't complain, Let be other people complain - Jack Ma
.
.
#petang #nrlainyouthmillionare #aintravel #verveinstituteofentrepreneurship

[ Impian ]
.
.
.
Semua manusia ada impian. Cuma dapat atau tidak sahaja yg menjadi persoalan. Itu juga bergantung betapa kukuhnya alasan seseorang itu terhadap impiannya. .
.
Bagi saya, impian saya adalah untuk menyara ibu bapa saya supaya mereka dapat hidup senang dan bahagia. Ini sebagai tanda balas budi jasa baik dan pengorbanan mereka untuk membesarkan saya. .
Tetapi
.
Bagai mana saya nk menyara ibu bapa kalau pendapatan kecil? .
Sejak dari itu saya terfikir. sehinggalah kwn saya mengenalkan #verveinstituteofentrepreneurship pada saya. .
.
Setelah saya mendapat keperincian tentang #verveinstituteofentrepreneurship nii ramai orang2 yg berjaya dlm masa yg singkat. .
Oleh itu saya juga mahu menjadi antara orang2 yg hebat dan dpt membanggakan ibu bapa dan keluarga saya. .
.
Kalau berminat nk tahu lebih lanjut boleh dm saya. .
.
#iamainentrepreneur
Nurul Ain
0179461498
.
.
#nrlainyouthmillionare #aintravel #roadtosuccess #makeadreamscometrue #keepmovingforward .
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #usm #malaysia #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah

Most Popular Instagram Hashtags