#aintravel

479 posts

TOP POSTS

Letih satu hari show tour layan peminat.. Bersama band teddy 😂😝 #aintravel

Winners never quit; Losers never start.
.
Saya suka ayat Jack Ma founder of Alibaba apabila org tnya apa rahsia kejayaan dia: "saya buat(bertindak) semasa kamu hanya memerhati."
.
saya akui saya sendiri rasa kagum and jeles bila tgk org org yg berjaya. Tapi sekadar tengok sahaja tidak akan ubah apa apa. Perlu sertakan dengan tindakan. 💪🏻
.
Nak buat tpi kalau tak jdi mcm mana? Ini ialah soalan saya waktu mula mula dlm bidang bisnes. saya ingat lg seorng warga cina ckp dgn saya "u usaha sahaja maa..rezeki itu kerja tuhan..u jangan sibuk pikir kerja tuhan..u buat saja kerja u.." #deep
.
kdg kdg kita tlebih fikirkn perkara akan dtg. Kalau fikir sambil bertindak tak apa lah jugak. Ni asik fikir fikir fikir...buatnya tak jugak 😂 #pesananuntukdirisendiri .
saya buka offer untuk 50% diskaun modal permulaan. Sesiapa yg serius sahaja akan dilayan. 😉
.
.
#iamainentrepreneur
Nurul Ain
0179461498
.
#ainlifestyle #ainbakaljutawan #ainthewinner #nrlainyouthmillionare #ainfoodhunt #aintravel #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #businessonline #keepmovingforward #roadtosuccess #BuatDapatTakBuatTakdapat #earnwhileyoulearn💰 #berjuangsampaijadi #spiritandstyle #crownsapot #nextmillionaire #penang #lepeh #kedah

Kemana kite harinii 💅🏻 #aintravel #kelantantour

Its a wrap~ good bye Bali. Thnx for the memories.. #aintravel #girlfriendsgetaway

Dalam krisis ekonomi sekarang ramai yang takut dan mula mengeluh.
.
.
→Takut nak berniaga !
→Takut rugi !
→Takut gagal !
→Takut nak keluar modal !
.
.

Ketakutan ini hanya membawa anda pada krisis yang lebih teruk. Berani bermula adalah langkah paling bijak !!
.
.
Jika anda tak mulakan sekarang, jangan marah jika kawan anda yang mulakan dan berjaya nanti. Mulakan perniagaan dengan modal yang rendah dan pulangan yang lumayan.
.
.
Fikir fikir kan lah dan jangan biarkan diri anda tidur dengan lena selagi duit simpanan tak berkepuk dalam acc bank😂💪🏻 Malam Followers 💕
.
.
#iamainentrepreneur
Nurul Ain
0179461498
.
.
#businessacademy360 #verveinstituteofentrepreneurship #BuatDapatTakBuatTakdapat #OnlineSkillStage3 #berjuangsampaijadi #nrlainyouthmillionare #EarnWhileYouLearn #keepmovingforward #ainlifestyle #aintravel #ainbakaljutawan #roadtosuccess #crownsapot #anoklepeh #jatipahang #ainfoodhunt

MOST RECENT

Winners never quit; Losers never start.
.
Saya suka ayat Jack Ma founder of Alibaba apabila org tnya apa rahsia kejayaan dia: "saya buat(bertindak) semasa kamu hanya memerhati."
.
saya akui saya sendiri rasa kagum and jeles bila tgk org org yg berjaya. Tapi sekadar tengok sahaja tidak akan ubah apa apa. Perlu sertakan dengan tindakan. 💪🏻
.
Nak buat tpi kalau tak jdi mcm mana? Ini ialah soalan saya waktu mula mula dlm bidang bisnes. saya ingat lg seorng warga cina ckp dgn saya "u usaha sahaja maa..rezeki itu kerja tuhan..u jangan sibuk pikir kerja tuhan..u buat saja kerja u.." #deep
.
kdg kdg kita tlebih fikirkn perkara akan dtg. Kalau fikir sambil bertindak tak apa lah jugak. Ni asik fikir fikir fikir...buatnya tak jugak 😂 #pesananuntukdirisendiri .
saya buka offer untuk 50% diskaun modal permulaan. Sesiapa yg serius sahaja akan dilayan. 😉
.
.
#iamainentrepreneur
Nurul Ain
0179461498
.
#ainlifestyle #ainbakaljutawan #ainthewinner #nrlainyouthmillionare #ainfoodhunt #aintravel #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #businessonline #keepmovingforward #roadtosuccess #BuatDapatTakBuatTakdapat #earnwhileyoulearn💰 #berjuangsampaijadi #spiritandstyle #crownsapot #nextmillionaire #penang #lepeh #kedah

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags