[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ainanajihah

MOST RECENT

Siapa pernah mkn
#silakomen
#ainanajihah

Adik sepupu yang paling manja dengan aku 😃 Dari kecik sampai sekarangg manja 😘😍 #AinaNajihah
#AnisNadhirah

Aku sayang depa ni..harap kita kawan sampai syurga😘😘..walaupun berjauhan kita tetap bersama
.jauh dari mata hati x kan pudar..suci hatimu...wahai sahabat..ku tetap bersamamu🎤🎤🎤..insyaallah

#kitatukaqsikitlirik
#nurqurratulauni
#syafiqah
#nurayeesha
#ainanajihah
#nadheanatasya

Pagi tadi...bwk anak buah sarapan. Hehe..Idaman, Pt Raja.

#paklong #ainanajihah #irfanhadi

Otw gi KL....hahaha
#AinaNajihah
#nk ole ii?
Hahhaa

Aina najihah... Blagak norh gan pakteh laa . Bukan takat belagak . Ckp fon pon xmau . Pakteh pnggil pon triak . Oooo . Dlu pakteh bawak naik moto gelak . Knai norh. Hahahaha . Tnggu laa. Geram pakteh gan ag nie najihah .
#ainanajihah
#guaqsyedalwi
#belakangmasjid
#malaysiamesir
#mutamaiyiz
#aqpicitpipiag
#rndunajihah

Wardha wif mak su aina.. teman wardha since baby smp la nie..wardha ckup syg kat dy♡♥♡
#kendurikendara
#baling
#happychinessenewyear
#WardhaSaffiya
#AinaNajihah
#1Year7Month

TodAy mkn nasi air ngn kueatiow sup n air tea pin,alhamdulillah kenyang pOn kenyAng,
#ainaNajihah #dayanahuda
#nasiAir #kueaTiowSup #teaPin #pasorKedaiBuluh #kuAlaTerengganu #kenyAng

Tb skli gmbAr timE raya,yG ke 4@5 au,xingt oh,timE ninG sAkan ngt3 gmbAr,gAya gininG gAya gtu,tpi yG ak pilih nOk post dlm nim hok nim je,tpi adop gaye ar hahah ,asAl tubik ngn Aina ngEn nisA je,nOk gy jlAn3 rAye3 umh kwAn3,lpAs blik tu rAncAnG nOk gy lain,eh3 smpAi situ jupE abih dh,kwAn ak yG dpAn 2 Org tu je,yG blAkNg ak tu x,bb xrApat kAn,ckAp pOn tAk tpi xpe lAh dAn jupE situ rAye pOn situ wlAupOn xknAl n xrApat,huhu wnE3 tAhun nim ak rAye dEngAn pEnuh kEgembirAan, haha sbb rAya pErtama hingGa lah kElima kwAn xwEti3 mAri umh,n rAya pErtamA n kElimA tu lAh ak kuor tubik umAh gy rAya ngEn kwAn3,bnyAk kEnAnGan msE tu,ngAt3 sukE msE tu,n nim tAhun lah mAybe buley rAyA ngEn kwAn bb munGkin thun dpAn wk hAluAn mAsinG3 dh,wnE3 tqvm hAdir dlAm hidup ak wlAupOn hanyA seOrnG sAhabat,tq

#SitiNorKhAirulNisyA
#AinaNajihah
#NUrDayAnaHudA

#TimErAyAKe4Or5 #pAntAi
#TerenGgAnuDarulimAn
#inikAnRaya

Anak buah sy yg comeyy! Aunty bli utk mamanye,dia yg try dlu..hikk..xpe,nti kita bli lg utk #ainanajihah pulak ekk..shawl yg best ni bli kat @by_anasri

Finger licking good =) #ainanajihah #niece #baby #girl

Most Popular Instagram Hashtags