#aidiladha

MOST RECENT

[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Canteek Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.. .
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.
Tambah lagi nak ker tgk koleksi Album Raya korang pakai tudung sama? Xnak kan..?
.
Korang Xyah risau lar, Fitiya Scarves sentiasa nak bantu korang tampil bergaya xkira apa jua majlis atau keadaan korang, coz memang tu tugasan kami Pakar dalam perunding imej Wanita / Gadis Bertudung korang.
.
Korang nak tahu, Fitiya Scarves ada Design Baru tau.
.
Design Tudung Bawal Chiffon Crepe Sparkledot By Fitiya Scarves.
.
Aisyah nak sgt korang miliki tudung nie coz:
.
======
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korg bertudung. .
Grab Tudung Bawal Chiffon Crepe Sparkledot nie Sekrang.. #tudung #bawal #chiffon #Crepe ##luxedot #raya #haji #rayahaji #aidiladha #rayakorban #fitiya

MINI KURUNG VANIDAH
#minikurungvanidah

PRICE : RM122
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL S
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 14"
Bust :"34.5
Armhole : 14"
Sleeve length : 23"
Length 34"
.
Skirt :
Waist : 26-36"
Hips : 36"
length : 41"
.
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️
.
LABEL XL
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 16.5"
Bust :40"
Sleeve length : 23"
Length 35"
.
Skirt :
Waist : 26-40"
Hips : 40"
length : 41"
.
AVAILABLE IN SIZES *S & XL*
**_refer measurement guide_
.
• elegant mini kurung top with exclusive lace
• top with hidden long zip behind and sleeve • skirt mermaid-cut, with full elastic waistband
.
Material: (TOP & SKIRT) moss crepe
.
Order: whatsapp www.wasap.my/60125840528

#koleksi_aina #minikurung #aidiladha #bajumuslimah #skirt #blouse3rm100 #setkurungdollylace #blouse #printedkimonocardigan #setmixmatchplainskirt #plussize #bawal #instantbawal #shawl #dress #jubah #setmixmatchpalazobubblecrepemurah

KURUNG SONGKET HAYFA EDISI AIDILADHA🕌🕌🕌
.
KURUNG HAYFA 3.0🌷🌷🌷
.
BAJU
🌹material high quality como crepe
🌹kain yang tak mudah kedut dan senang iron....
🌹A cut. lose bahagian bawah bila pakai kembang2 gitu
🌹Ada zip. BF friendly
🌹Bahagian hujung tangan ada sambungan corak 🌹Tanggan lose. Mudah wuduk
.
KAIN
🌹material SUTERA SILK VIEATNAM Tebal dan tak jarang
🌹bahagian pingang keliling getah
🌹cutting kain duyung
.
harga asal
rm95 sm/rm100 ss
Postage rm7 .
sempena launcing bju songket hayfa kaknor nak bgi harga hangus terbakar utk koleksi aidiladha NC kali ini
.
harga retail
rm90 sm/rm95 ss
free postage 🔥🔥🔥
Super duper jimat ! ! ! .
harga borong
6 pcs ke atas
rm80 sm/rm85 ss
free postage 🔥🔥🔥
.
#bajukurung#Norh#songket#khas#raya#haji#aidiladha#cantik#ellegant#gorgeous#zulaikhacollection#by#ayeynaacloth_

KURUNG SONGKET HAYFA EDISI AIDILADHA🕌🕌🕌
.
KURUNG HAYFA 3.0🌷🌷🌷
.
BAJU
🌹material high quality como crepe
🌹kain yang tak mudah kedut dan senang iron....
🌹A cut. lose bahagian bawah bila pakai kembang2 gitu
🌹Ada zip. BF friendly
🌹Bahagian hujung tangan ada sambungan corak 🌹Tanggan lose. Mudah wuduk
.
KAIN
🌹material SUTERA SILK VIEATNAM Tebal dan tak jarang
🌹bahagian pingang keliling getah
🌹cutting kain duyung
.
harga asal
rm95 sm/rm100 ss
Postage rm7 .
sempena launcing bju songket hayfa kaknor nak bgi harga hangus terbakar utk koleksi aidiladha NC kali ini
.
harga retail
rm90 sm/rm95 ss
free postage 🔥🔥🔥
Super duper jimat ! ! ! .
harga borong
6 pcs ke atas
rm80 sm/rm85 ss
free postage 🔥🔥🔥
.
#bajukurung#Norh#songket#khas#raya#haji#aidiladha#cantik#ellegant#gorgeous#zulaikhacollection#by#ayeynaacloth_

MINI KURUNG WASINI
#minikurungwasini

PRICE : RM92
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.
LABEL S
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 13.5"
Bust :"34
Armhole : 14"
Sleeve length : 22"
Length 29"
.
Skirt :
Waist : 24-34"
Hips : 35"
length : 39"
.
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️
.
LABEL M
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 14"
Bust :36"
Armhole : 16"
Sleeve length : 22"
Length 29"
.
Skirt :
Waist : 26-36"
Hips : 37"
length : 39"
.
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️
.
LABEL L
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 14.5"
Bust :40"
Armhole : 18"
Sleeve length : 22"
Length 29.5"
.
Skirt :
Waist : 27-37"
Hips : 40"
length : 39"
.
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️
.
LABEL XL
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 15.5"
Bust :44"
Armhole : 19.5"
Sleeve length : 22"
Length 29.5"
.
Skirt :
Waist : 28-38"
Hips : 44"
length : 39"
.
AVAILABLE IN SIZES *S,M,L&XL*
**_refer measurement guide_
.
• elegant mini kurung top with lace at sleeve
• top with hidden long zip behind and sleeve • skirt mermaid-cut, with full elastic waistband
.
Material: (TOP & SKIRT) moss crepe
.
Order: whatsapp www.wasap.my/60125840528

#koleksi_aina #minikurung #aidiladha #bajumuslimah #kurungmoden #blouse3rm100 #plussize #dress #tutuskirt #printedkimonocardigan #jubah #setkurungdollylace #bawal #shawl #setmixmatchplainskirt #instantshawl #setmixmatchpalazobubblecrepemurah

PROMOSI DISKAUN 15% SEHINGGA 31 JULAI!!
.
.

Aloha Kebaya .
.
. 💟 Boleh dipakai baby usia seawal New born sehingga kakak berumur 11 tahun! (senang nak matching adik beradik)
💟 Material crepe lembut, sederhana berat, serius tidak panas dan sangat selesa.
💟 Design fishtail peplum, free di bahagian perut tidak ketat menambah keselesaan anak lagi-lagi untuk si baby!
💟 Terdapat zip di bahagian hadapan baju unutk memudahkan disarung terutama oleh baby.
💟 Tops boleh juga dimatchingkan dengan jeans/legging, berketrampilan sangat stylo dan menjimatkan!
💟 Flexible untuk pelbagai program seperti kenduri kendara, bercuti, aktiviti sekolah dan sebagainya kerana designnya sangat santai, simple TETAPI fashionable!
💟 10 pilihan Warna-warna ceria dan ekslusif.
💟 Dimantapkan dengan bunga-bungaan comel yang dijahit rapi dan tidak mudah tercabut walaupon dimasukkan ke dalam mesin basuh
💟 Sangat mudah dijaga dimana ia tidak mudah untuk terkoyak/berbulu.

Size Dan Harga SEBELUM DISKAUN:
.
.
Nb - 6m : RM85
6m - 1y : RM89
2y - 3y : RM95
4y - 5y : RM99
6y - 7y : RM105
8y - 9y : RM109
10y - 11y : RM115
.
Postage : RM8 Semenanjung Rm12 SS .
.
WhatsApp 0132094227 for fast respon!

Makmur legend ni....inti bukan sebarang inti. Inti klasik susu 😍. Kalau nak rasa, boleh contact Puteri Syazwani 017 4764616

Shah Alam, Selangor
Julai 2018

#food #dessert #cookies #biskutraya #kuihraya #makmur #traditional #syukurselalu #festive #eid #raya #aidilfitri #aidiladha

PROMOSI DISKAUN 15% SEHINGGA 31 JULAI!!
.
.

Aloha Kebaya .
.
. 💟 Boleh dipakai baby usia seawal New born sehingga kakak berumur 11 tahun! (senang nak matching adik beradik)
💟 Material crepe lembut, sederhana berat, serius tidak panas dan sangat selesa.
💟 Design fishtail peplum, free di bahagian perut tidak ketat menambah keselesaan anak lagi-lagi untuk si baby!
💟 Terdapat zip di bahagian hadapan baju unutk memudahkan disarung terutama oleh baby.
💟 Tops boleh juga dimatchingkan dengan jeans/legging, berketrampilan sangat stylo dan menjimatkan!
💟 Flexible untuk pelbagai program seperti kenduri kendara, bercuti, aktiviti sekolah dan sebagainya kerana designnya sangat santai, simple TETAPI fashionable!
💟 10 pilihan Warna-warna ceria dan ekslusif.
💟 Dimantapkan dengan bunga-bungaan comel yang dijahit rapi dan tidak mudah tercabut walaupon dimasukkan ke dalam mesin basuh
💟 Sangat mudah dijaga dimana ia tidak mudah untuk terkoyak/berbulu.

Size Dan Harga SEBELUM DISKAUN:
.
.
Nb - 6m : RM85
6m - 1y : RM89
2y - 3y : RM95
4y - 5y : RM99
6y - 7y : RM105
8y - 9y : RM109
10y - 11y : RM115
.
Postage : RM8 Semenanjung Rm12 SS .
.
WhatsApp 0132094227 for fast respon!

[BAWAL TABUR GEMERSIK]

Syantik sangat untuk #Aidiladha tak lama lagi nie.. Beli awal, xpayah pening dah nanti ♥

http://www.wasap.my/60109887242

Tak tau nak kata la.. PEPLUM KARAS ni memang fleksible , selesa and cantik. @suhanamaza yang bertudung ni pun pakai nampak manis & sopan je. Jom la kita ber Shelle'e Belle'e.Pakai pi kerja pun boleh. Selesa sgt2 material dan potongan nya .

Untuk Shelle'e Belle'e lover semua! Bagi menghargai sokongan anda,kami menyediakan beberapa set pakaian raya shelle'e belle'e untuk anda yang bertuah, dimana anda hanya perlu post kan gambar ootd anda yang paling kreatif dan tagg kami @shellebelleee by @azuracouture 😍 beserta dengan caption yang paling menarik .

P/s pastikan instagram anda tidak private ya untuk kami dapatkan gambar2 anda .

#bajuraya #sayajualbaju #azuracouture #azuramazaruddin #azuracoutureraya #shellebellee #love #shesbeautiful #eidmubarak #aidiladha #bajukurung #peplum #batik #rayaoutfits #beautiful #eidulfitri #aidilfitri #ramadhan #modvier #festive #zalora #fashiondesigner #fashionvalet #mommy

[#NEW DESIGN] Jom Pukau Abg2 Lapah Lembu Raya Haji nie Dgn Fitiya Scarves
.
Raya nanti mesti banyak majlis rumah terbuka, kenduri kendara, majlis Akikah, dan banyak lagilah majlis yang nak kena hadir, bukan tu jer, masa raya haji nie lar jgk kwn2 ajak Reunion lar bagai. Paling seronok sekali dapat balik kampung.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.
Tambah lagi nak ker tgk koleksi Album Raya korang pakai tudung sama? Xnak kan..?
.
Korang Xyah risau lar, Fitiya Scarves sentiasa nak bantu korang tampil bergaya xkira apa jua majlis atau keadaan korang, coz memang tu tugasan kami Pakar dalam perunding imej Wanita / Gadis Bertudung korang.
.
Korang nak tahu, Fitiya Scarves ada Design Baru tau.
.
Design Tudung Bawal Chiffon Crepe Luxedot By Fitiya Scarves.
.
Aisyah nak sgt korang miliki tudung nie coz:
.
======
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korg bertudung. .
Grab Tudung Bawal Chiffon Crepe Luxedot nie Sekrang..
.
#tudung #bawal #chiffon #Crepe ##luxedot #raya #haji #rayahaji #aidiladha #rayakorban #fitiya

NEW ARRIVAL ❗

FATIMAH KEBAYA

RM85SEM / RM90SS
Free pos

Material : velvet satin ( tak transparent)

Free size : fit S - XL
( refer ukuran 1st )

Bahu 15"
Lilit dada up to 42"
Lengan 19"
Labuh 27.5" 🌷colour might be different due to lighting

#fatimahkebayasatin
#aidiladha
#mstaronline
#offer
#gegarvaganza
#bazaronline
#onestopshop

Maliboo RM 135 + rm 7 semenanjung / RM 11 sabah sarawak 🌸lace with full lining ( top ) 🌸 skirt moss crepe dan organza 🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang bergetah 🌸 corak embroidery sari di bahagian hadapan sahaja 🌸 kepok2 effect di hujung kain
UKURAN

LABEL S BAHU 14"
DADA 36
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL M
BAHU 15"
DADA 38
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 38
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size LXL tag XL
BAHU 16.5"
DADA 42
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 35"
.
.

SKIRT
PINGGANG 26"-40"
PINGGUL 42
LABUH 41"
.
.
.
Color available
Emerald
Dusty pink
Navy
Maroon
Royal blue
Black
Silver grey .
.

#kurungsaree #bajuraya #bajurayamurah #sayajual #haqiemrusli #raya2018malaysia #aidiladha #kurunglace #kurunglacemurah #kurungsaree #mhy30

Maliboo RM 135 + rm 7 semenanjung / RM 11 sabah sarawak 🌸lace with full lining ( top ) 🌸 skirt moss crepe dan organza 🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang bergetah 🌸 corak embroidery sari di bahagian hadapan sahaja 🌸 kepok2 effect di hujung kain
UKURAN

LABEL S BAHU 14"
DADA 36
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL M
BAHU 15"
DADA 38
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 38
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size LXL tag XL
BAHU 16.5"
DADA 42
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 35"
.
.

SKIRT
PINGGANG 26"-40"
PINGGUL 42
LABUH 41"
.
.
.
Color available
Emerald
Dusty pink
Navy
Maroon
Royal blue
Black
Silver grey .
.

#kurungsaree #bajuraya #bajurayamurah #sayajual #haqiemrusli #raya2018malaysia #aidiladha #kurunglace #kurunglacemurah #kurungsaree

Maliboo RM 135 + rm 7 semenanjung / RM 11 sabah sarawak 🌸lace with full lining ( top ) 🌸 skirt moss crepe dan organza 🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang bergetah 🌸 corak embroidery sari di bahagian hadapan sahaja 🌸 kepok2 effect di hujung kain
UKURAN

LABEL S BAHU 14"
DADA 36
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL M
BAHU 15"
DADA 38
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 38
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size LXL tag XL
BAHU 16.5"
DADA 42
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 35"
.
.

SKIRT
PINGGANG 26"-40"
PINGGUL 42
LABUH 41"
.
.
.
Color available
Emerald
Dusty pink
Navy
Maroon
Royal blue
Black
Silver grey .
.

#kurungsaree #bajuraya #bajurayamurah #sayajual #haqiemrusli #raya2018malaysia #aidiladha #kurunglace #kurunglacemurah #kurungsaree #mhy30

Maliboo RM 135 + rm 7 semenanjung / RM 11 sabah sarawak 🌸lace with full lining ( top ) 🌸 skirt moss crepe dan organza 🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang bergetah 🌸 corak embroidery sari di bahagian hadapan sahaja 🌸 kepok2 effect di hujung kain
UKURAN

LABEL S BAHU 14"
DADA 36
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL M
BAHU 15"
DADA 38
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 38
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size LXL tag XL
BAHU 16.5"
DADA 42
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 35"
.
.

SKIRT
PINGGANG 26"-40"
PINGGUL 42
LABUH 41"
.
.
.
Color available
Emerald
Dusty pink
Navy
Maroon
Royal blue
Black
Silver grey .
.

#kurungsaree #bajuraya #bajurayamurah #sayajual #haqiemrusli #raya2018malaysia #aidiladha #kurunglace #kurunglacemurah #kurungsaree #mhy30

Maliboo RM 135 + rm 7 semenanjung / RM 11 sabah sarawak 🌸lace with full lining ( top ) 🌸 skirt moss crepe dan organza 🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang bergetah 🌸 corak embroidery sari di bahagian hadapan sahaja 🌸 kepok2 effect di hujung kain
UKURAN

LABEL S BAHU 14"
DADA 36
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL M
BAHU 15"
DADA 38
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 38
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size LXL tag XL
BAHU 16.5"
DADA 42
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 35"
.
.

SKIRT
PINGGANG 26"-40"
PINGGUL 42
LABUH 41"
.
.
.
Color available
Emerald
Dusty pink
Navy
Maroon
Royal blue
Black
Silver grey .
.

#kurungsaree #bajuraya #bajurayamurah #sayajual #haqiemrusli #raya2018malaysia #aidiladha #kurunglace #kurunglacemurah #kurungsaree #mhy30

Maliboo RM 135 + rm 7 semenanjung / RM 11 sabah sarawak 🌸lace with full lining ( top ) 🌸 skirt moss crepe dan organza 🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang bergetah 🌸 corak embroidery sari di bahagian hadapan sahaja 🌸 kepok2 effect di hujung kain
UKURAN

LABEL S BAHU 14"
DADA 36
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL M
BAHU 15"
DADA 38
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 34"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 38
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size LXL tag XL
BAHU 16.5"
DADA 42
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 35"
.
.

SKIRT
PINGGANG 26"-40"
PINGGUL 42
LABUH 41"
.
.
.
Color available
Emerald
Dusty pink
Navy
Maroon
Royal blue
Black
Silver grey .
.

#kurungsaree #bajuraya #bajurayamurah #sayajual #haqiemrusli #raya2018malaysia #aidiladha #kurunglace #kurunglacemurah #kurungsaree #mhy30

Our beloved boss @azuramazaruddin dengan PEPLUM KARAS yang laku keras.hehe.. membuktikan pregnant pun boleh ber Shelle'e Belle'e tau! Siap pakai pi kerja pulak tu. Selesa sgt2 material dan potongam kami .

Untuk Shelle'e Belle'e lover semua! Bagi menghargai sokongan anda,kami menyediakan beberapa set pakaian raya shelle'e belle'e untuk anda yang bertuah, dimana anda hanya perlu post kan gambar ootd anda yang paling kreatif dan tagg kami @shellebelleee by @azuracouture 😍 beserta dengan caption yang paling menarik .

P/s pastikan instagram anda tidak private ya untuk kami dapatkan gambar2 anda .

#bajuraya #sayajualbaju #azuracouture #azuramazaruddin #azuracoutureraya #shellebellee #love #shesbeautiful #eidmubarak #aidiladha #bajukurung #peplum #batik #rayaoutfits #beautiful #eidulfitri #aidilfitri #ramadhan #modvier #festive #zalora #fashiondesigner #fashionvalet #mommy #mommytobe #pregnant

JÉNELLE KURUNG (READY STOCK)

Code: Babyblue

Size Available: XS until 2XL
Measurement: @hawwacatalogue
Material: Premium chiffon + jersey lining
Features:
- Wudhu friendly
- Long back zip
- Cool material
- Pocket (Skirt)

Price: RM 169
Student Price: RM 159 (Show student card)

To order, kindly whatsapp your details:
.
Name:
Address:
Tel. No:
Color:
Size:
Bil:
Ig name:

Happy shopping #HWBae! ❤️ ws 01137201239 🎗

#teamhawwa
#bajurayahaji
#aidiladha
#bajuraya
#2018
#hawwaofficial

Most Popular Instagram Hashtags