#ahnjaehyun

125683 posts

TOP POSTS

Hayooo jujur jujuurrr
Lo kalo ditinggal oppa nikah ikutan seneng atau malah patah hati buanget? 😳😳😆😆
Kalo gue jujur reaksi pertama adalah shock kayak berita nikahnya Song Song kapel
Gimana gak shock, kagak ada konfirmasi pacaran, digosipin pacaran bantah muluu ehh tiba2 langsung ngumumin nikah di bulan oktober 😩😩
Ya gue sebagai anak yang baik dan benar mau gamao ikut seneng soalnya otp paporitnya anak kdramaland akhirnya berlabuh jugaaahhh menuju KUA yuhuuu 👏👏💃💃
Untuk berita nikahnya kapel laen gak kaget sih guenyaa secara sebelom nikah mereka udah dikonfirmasi pacaran dulu jadi pas berita nikahnya keluar gue ikut seneng meskipun dalam hati kretek2 😭😭
Gue inget yang paaaaling bikin gue patah hati pas ditinggal nikah sama Om Eric soalnya ehem gue ngeship dia sama Seo Hyun Jin masaaa hehehehe tapi yaudahlah yaa namanya bukan jodoh 😘😘
Nahh kalo berita nikahnya Rain - Kim Tae Hee dan Ahn Jae Hyun - Goo Hye Sun gue ikutan seneng 😂😂
Beneran seneng bangett soalnya mereka cucookkk
Udah kayak pasangan beneran (?) dan gatau ngerasa ya udah jodoh aja 😆😆
Kalo lo masuk team seneng atau team patah hati nih pas ditinggal oppa nikah?
Patah hati sih boleh ajaa tapi jangan sampe pengen bunuh diri lompat ke bak mandi yaa soalnya nanti dimarahi emak lo tuh hahahaha 😄😄😄
Kuyy share pendapat lo di kolom komentar 😎😎⛅⛅ . .

#Rain #KimTaeHee #AhnJaeHyun #GooHyeSun #EricMun #NaHyeMi #SongJoongKi #SongHyeKyo #marriedcouple #calonmarriedcouple #teambahagia #teampatahhati #koreancouples #koreanactress #koreanactors #kdramafeels #kdramameme #kdramalovers #kdramakita #like4likes #likeforlikes #like4like #likeforlike #likeforfollow

'
Reunited Worlds ☆
「 Episode 1 」
Hae-sung's freezes up and just stares at the camera. Jung-won steps forward to help him out, acting silly to try and make him smile. When she makes a cute little pig-nose, Hae-sung bursts into laughter, and the photographer snaps the picture that will soon grace his tomb.

[ #reunitedworlds #kdrama ] !

Drama Name : Cinderella and Four Knights
#JungIlWoo #ParkSoDam #AhnJaeHyun #LeeJungShin #SonNaEun #tvn #tvndrama

"Can photos with smiles be used at funeral protraits" 😭😭😭

🎬 Drama : Reunited Worlds

Episode 3 - 4

Plot :
Sung Hae Sung (Yeo Jin Goo) disappears after a mysterious accident. 12 years later, he suddenly appears again. He is now 31 years old, but he still has the appearance and personality of when he was 19. Sung Hae Sung gets involved in a romantic relationship with his childhood friend Jung Jung Won (Lee Yeon Hee) who is now 31 years old.

#upcomingdrama #kdramas #kdramapages #reunitedworlds #intothenewworld #yeojingoo #leeyeonhee #ahnjaehyeon #ahnjaehyun #kimjinwoo #leesiun #kimgaeun #jungchaeyeon

MOST RECENT

Nếu là anh thì thật tốt.
Một người đàn ông đáng yêu, biết nấu ăn, biết yêu thương, biết kiếm tiền. Em chỉ mong vậy thôi.
#peacefulday #ago #broken #heart #headache #sad #ahnjaehyun #beautiful #lovely #betheonly

'какую дораму вы сейчас смотрите? 😺
'
'и какая драма 'сейчас' (по вашему) самая лучшая? 😻
'
1) Школа 2017 🌸
2) Воссоединение миров 🌸
3) Невеста речного бога 🌸
'
#moonБэн 🙈
///#school2017 #dorama #doramas #drama #kimsejeong #gugudan #namjoohyuk #ahnjaehyun#дорама #дорамы #намджухёк #анджэхён#школа2017#воссоединениемиров#невестаречногобога

Chaeyeon acting ✅✅

🎬 Drama : Reunited Worlds

Episode 3 - 4

Plot :
Sung Hae Sung (Yeo Jin Goo) disappears after a mysterious accident. 12 years later, he suddenly appears again. He is now 31 years old, but he still has the appearance and personality of when he was 19. Sung Hae Sung gets involved in a romantic relationship with his childhood friend Jung Jung Won (Lee Yeon Hee) who is now 31 years old.

#upcomingdrama #kdramas #kdramapages #reunitedworlds #intothenewworld #yeojingoo #leeyeonhee #ahnjaehyeon #ahnjaehyun #kimjinwoo #leesiun #kimgaeun #jungchaeyeon

Aahh ahn jae hyun oppa...😍. Betahhh jdny nnton ni drama...tetep mempesona ajah ni suami orang..#ahnjaehyun#reunitedworlds

Her haliyle tatlı.😍
~Yeni dizisinde 2.erkek olmayaydı iyiydi.~🙁
.
.
.
Üstteki dizi:Blood
Alttaki dizi:Reunited Worlds
.
.
.
#minoz #ahnjaehyun #goohyesun #kohyesun #blood #ahngoo #ahngoocouple #vampir #vampire #reunitedworlds #cinderellaandfourknights #manfromthestars

look at my princess crying but slaying 😢 hella a goddess , 💖 and btw im already in love w the storyline 💖 and ofc the casts 💖💖💖💖💖fighting 97-liner 💪🏻 ee first time im in love w all the actors, and jung chaeyeong pls stop growing prettier, #leeyeonhee #jungchayeon #yeojingoo #ahnjaehyun

screen caps of yeo jingoo!!! (he looks so good!!!!) also note that he has his mouth open in like almost all these pics & has the "oh no what now" look in like 2/3 of them
- @j_chaeyeoni @yeojin9oo @aagbanjh
-
Plot: Sung Hae-Sung (Yeo Jin-Goo) disappears after a mysterious accident. 12 years later, he suddenly appears again. He is now 31-years-old, but he still has the appearance and personality of when he was 19. Sung Hae-Sung gets involved in a romantic relationship with his childhood friend Jung Jung-Won (Lee Yeon-Hee) who is now 31-years-old.
stay tuned for more updates!!! #circletwoconnectedworlds #circletwoworldsconnected #dia #ioi #diachaeyeon #ioichaeyeon #ahnjaehyeon #ahnjaehyun #yeojingoo #leeyeonhee #intothenewworld #reunitedworlds #sbs #koreandrama #kdrama #kpop #kpopshoutout #fightmyway #suspiciouspartner #brideofthewatergod #strongwoman #strongwomandobongsoon #weightliftingfairy #weightliftingfairykimbokjoo #areyouhumantoo #다시만난세계 #다시만난세계는너야
-
©sbs
screen caps ©dramabeans

Daebak!! A really good drama. This made me laugh, scream, KILIG and CRY T_T many times!!!! And Ahn Jae Hyun oppa is so gwapo in every episode!! Haha.
What to watch next?! 😊😊 #Blood #AhnJaeHyun #GooHyeSun #AhnGooCouple #kdrama
#ParkJiSang #YooChaeYoon

REUNITED WORLDS

Plot :
Sung Hae Sung (Yeo Jin Goo) disappears after a mysterious accident. 12 years later, he suddenly appears again. He is now 31 years old, but he still has the appearance and personality of when he was 19. Sung Hae Sung gets involved in a romantic relationship with his childhood friend Jung Jung Won (Lee Yeon Hee) who is now 31 years old.

#upcomingdrama #kdramas #kdramapages #reunitedworlds #intothenewworld #yeojingoo #jingoo #leeyeonhee #ahnjaehyeon #ahnjaehyun #kimjinwoo #leesiun #kimgaeun #jungchaeyeon @yeojin9oo @aagbanjh

Snoring vs Fart ..
image idol mu lenyap sudah kyu😂😂😂
..
sunggyu ga bisa tidur gara2 suara dengkurannya kyu keras kayak tank baja😁
..
kyu buang angin cuma gara2 dia makan pedes😨
bukannya pada marah, malah pada ngetawain dia (jaehyun mino ngakak parah😂)
terus dia bilang kalo ini pertama kalinya selama 12 tahun dia buang angin pas lagi syuting😅
..
#kyuhyun #chokyuhyun #superjunior #flutteringindia #sunggyu #njttw4 #mino #ahnjaehyun

Most Popular Instagram Hashtags