#ahnafmilo

476 posts

TOP POSTS

Tudiaaa sweet talker #ahnafwafiy #ahnafmilo #meletopkebaboom @alifsatarofficialfc pun ada😊

Okeh selfie muka penuh versi Alif ngn mek sueπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ second time jumpa Alif. As usual, this guy so ohsem!! Very2 humble and sweet too!! Nice to meet you again Alif. Insha allah till we meet again. See u soon Alif. Alif so cool and rock walaupun asik kena bahan ngn ShahrolπŸ˜„πŸ˜„ sent my regards to Shad okeh. Hi @shadilahalid πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ this for Alisha. My little princess.
#diasemanishoney
#ahnafwafiy
#alifsatar
#ahnafmilo
#meletopkebaboom

Can't help but to post this.... The way you laugh.....πŸ€—πŸ€— Ni lah akibatnya kalau tersangkut drama melayu. 😏 (Vid cr kat siapa2 punya ok)
#DiaSemanisHoney
#AhnafWafiy
#Alifsatar
#AhnafMilo

Admin mcm nk compile je semua @alifsatar nye ketawa dlm satu video! HAHAHA! πŸ˜‚πŸ˜‚ #diasemanishoney #ahnafwafiy #ahnafmilo

Episode #DiaSemanisHoney kali ni stress dengan langau Bella 😑
Untuk hilangkan stress layan #AhnafMilo πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ yg kelakar gila πŸ˜‚πŸ˜‚
Throwback #meletopkebaboom

Hani : Hai
Ahnaf : Hello
Hani : Sorry, kalau U nak milo..tapi malam ni, kita ada kopi je..
Ahnaf : Kopi pun kopi laa β˜•..Thank you.. #ahnafmilo
#diasemanishoneymoon
.
.
TB! #diasemanishoney
Hani!! Harini I taknak kopi, I nak MILO! #jelespunyapasal

" Hani ? i kan dah ckp tak nak kopi dangdut , i nk MILO dangdut " . hahaha boleh jdi viral niee . Jgn lupa repost yaa gaiss πŸ‘Œ
#hanimadu
#ahnafmilo
#@sitinordiana
#@alifsatar
#comingsoon
#diasemanishoneyraya
#diehardfanssnd

Morning! Dah sarapan ke? Belum lagi? Haaa pergi lah sarapan cepat cepat. Kang ada yang sakit perut tengok gambar ni. πŸ˜‚πŸ˜‚ Tapi sorry laa Hani boleh suapkan Ahnaf je. πŸ˜πŸ™ˆ
.
.
#DiaSemanisHoney
#teamAhnafWafiy
#teamHaniSafira
#AhnafHani
#AhnafMilo

MOST RECENT

IG story kak Nana @sitinordiana Sendayan
1st: ok jugak kalau kak Nana duet dgn Khai Bahar
2nd: teringin nak tgk kak Nana duet dengan @alifsatar.. New song, In Shaa Allah.. Tapi, dah kenapa pulak si Aleep buat muka macam tu bila kak Nana tanya? πŸ˜‚πŸ˜‚ haha.. #sitinordiana #alifsatar #ahnafwafiy #ahnafmilo #hanisafira #hanibukanhoney #ahnafhani #teamahnafhani @diasemanishoneyfc

Merahnya maksu @sitinordiana Sendayan ni.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜˜ #hanisafira #hanibukanhoney
Eh? Ada #ahnafwafiy #ahnafmilo @alifsatar jugak? Semoga segala urusan di permudahkan dan berjalan dengan lancar 😊
P/S: still tak boleh move on dengan #diasemanishoney - #diasemanishoneymuzikal macam mana ni? πŸ€”πŸ˜‚

Haiii..nyanyi pun spesen..genggam tangan amik feel..
Sejenis #hanibenaksusu #ahnafmilo
@sitinordiana @alifsatar

@sue.redblack sis pnye ke ni..hehe
Curi dlm fb...mntk izin post ye..😊😊
#ahnafmilo #hanibenaksusu
#sweetcoupleonscreen
#diasemanishoney🐝🍯
Sejenis #gengxlehmoveon

Congrats once again #hanisafira a.k.a. kak @sitinordiana for award of #penyanyiwanitapopular #abpbh30 .. πŸ‘πŸ‘ P/S: Kenapa #ahnafwafiy #ahnafmilo @alifsatar gelak? πŸ€”πŸ˜‚ #diasemanishoney

Muka #ahnafwafiy #ahnafmilo @alifsatar tak puas hati dengan #hanisafira #hanibukanhoney @sitinordiana Haha.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #diasemanishoney #teamahnafhani

#hanisafira #hanibukanhoney @sitinordiana #ahnafwafiy
#ahnafmilo @alifsatar #teamahnafhani #diasemanishoney 🍯🐝 both of you tetap my favourite singer, actor and actress and host ✌️Semoga both of you di limpahkan rezeki di masa hadapan and will always support both of your career.. #sitinordiana #alifsatar

Sapa dah vote kak nana kat kategori yg kak nana brjaya menjdy top 5 AME smlam!! please put up ur hand and say me!!πŸ™‹me!!πŸ™‹me!!!πŸ™ŒπŸ™Œ hahahaπŸ˜‚ klw sayang g lah vote berjemaah aeh..jgn lupa kat @officialhlive jgak...maghi lah kita luangkan skit masa for our lady boss yg slalu menghepykan kita dgn snyuman manis dye..dgn gigi cntek dye..dgn suara lemak merdu nya..yg slalu membuat kita melting ting ting tong seketika smpai jdy #hanisengalubi πŸ‘» kdg2 dgn flying kiss yg mengenyangkan smua org termasuk #ahnafmilo 😝 keyh jum g vote..jom support @sitinordiana smpai..smpai..smpai bila aeh? smpai bila2 laa..heheπŸ˜‰ dan #terusmencintaisitinordiana selamanya..the only one my lovely idolπŸ˜˜πŸŽ‰πŸ˜˜
#sitinordiana #terusmencintai
#punyapanjangcaptionajuwa
#justnakajakpakat2votekaknana
#votesampaimenangsemuaye
#hahahaha #whatever #ladyboss

😍😍 Alhamdulillah... Official MV #terusmencintai by kak @sitinordiana dah 216K views and 38 on trending.. πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ congrats to all team yang menjayakan this Official MV... #sitinordiana #alifsatar #hanisafira #hanibukanhoney #ahnafwafiy #ahnafmilo #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #diasemanishoneymusical
Cc @17elevenmusic @sitinordiana @alifsatar @hadithomar @sitinordianafc @alifsatarofficialfc @alifsatarofficialfcbrunei @alifsatarofficialfcsg

Official MV #terusmencintai by kak @sitinordiana dah di upload di @17elevenmusic YouTube Channel.. Ku saje try edit.. πŸ˜‚πŸ˜‚ 1st time dengar, terus falling in love with this song #terusmencintai.. And MV for me πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Sayu je dengar lagu ni with bait-bait liriknya.. 😒😒 Lakonan @alifsatar & kak @sitinordiana nampak real.. Congrats and semoga this Official MV akan mendapat sambutan yang tinggi.. Aamiin... Yang best, part bloopers πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #terusmencintai #sitinordiana #alifsatar #hanisafira #hanibukanhoney #ahnafwafiy #ahnafmilo #teamahnafhani #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #diasemanishoneymusical
cc @sitinordiana @alifsatar @hadithomar
@17elevenmusic

Dapat tangkap gambar dgn abg @alifsatar

#Repost @sarah_sara9 with @repostapp
・・・
my girl yg beria nak jumpa dgn #ahnafmilo πŸ˜€πŸ˜€
#310516
#meletopkebaboom
#alifsatar
#MarsyaDania

Hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚ lol when someone can't wait for watching official MV #terusmencintai.. Sorang panggil Nana Seremban.. Sorang lagi panggil mamat urban hartamas.. πŸ˜‚
#sitinordiana @sitinordiana #alifsatar @alifsatar #teamahnafhani #hanisafira #hanibukanhoney #ahnafwafiy #ahnafmilo #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #diasemanishoneymusical
P/S: Semoga majlis perlancaran single terbaru & Muzik Video #terusmencintai by kak @sitinordiana di permudahkan dan berjalan dengan lancar nanti.. Allahumma aamiin 😊

😍😍😍 Alhamdulillah... Finally, #terusmencintai by kak @sitinordiana dah boleh dengar kat joox @joox_my πŸ˜ƒ now dua2 apps pun dah boleh dengar lagu #terusmencintai 😍😍 Tak sabar nak tengok esok Official MV #terusmencintai #sitinordiana #alifsatar @alifsatar #hanisafira #hanibukanhoney #ahnafwafiy #ahnafmilo #teamahnafhani #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #diasemanishoneymusical

Sempatlah tadi berlive chat with kak @sitinordiana yg always cantik and cute.. Alhamdulillah.. 😍😍😘😘😘 Kata kak Nana, MV for #terusmencintai akan keluar 22 Mac 2017 ni.. In Shaa Allah.. Semoga segala urusan di permudahkan nanti.. Tak sabar nak tengok Full MV ada @alifsatar sekali 😊

#hanisafira #hanibukanhoney #sitinordiana @sitinordiana #ahnafwafiy #ahnafmilo #alifsatar @alifsatar #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #diasemanishoneymusical

Most Popular Instagram Hashtags