#agkoolfm

25 posts

TOP POSTS

Menahan Rindu.... La sangat! hahahahha *last pict 😝
.
good morning!
.
ko akan selalu ada kawan yg kaki senget yg kaki layan yg kaki sakitkan hati pun ada hahahah happy working @ag_azmeer @fizie_hotfm & semuaaaa πŸ˜‰
.
#farafauzana
#agkoolfm
#menahanrindu
#bilafafaukerja
#bilafafaujaditetamu
#bilafafaujumpakengkawan

#undisampaibirat #koolfm with popular DJ n singer @haizahanafi and popular DJ #Agkoolfm @ag_azmeer
My lovely makeup by @eshamraziman ..

Happy bday buat sahabat kami @ag_azmeer may Allah bless u brotha!!....#bday #agkoolfm
#thisismasc
#mascteam
#mascfamili
#mascultras
@meloditv3

Promosi Super Karok @koolfmmy

#haiza #fizie #agkoolfm ...dan terserempak dgn pengantin baru..@hafizhamidun n wife..
Undi #teamapoo di www.koolfm.com.my
#koolfm #superkarokskoolfm #teamapoo
#ellymazlein #zul2by2 #tepukdikkkkk #piala

Cite smlm.... Alhamdulillah selesai siap kan si cantik manis @mel_hulubalangs wife kepada @ag_azmeer untuk #anugerahmelodi2016 tq dear for having me...πŸ˜˜πŸ˜πŸ’‹
⚫
⚫
⚫
#anugerahmelodi #anugerahmelodi2016 #agkoolfm #veemuhamad #makeup #makeupartistmalaysia #makeupartistsworldwide #mua #muamalaysia #muaindonesia #makeupartistindonesia #melodi #mekap #mekapartis #tv3 #redcarpet

Caption Princess AJ ni always WIN tauu! FUNNY! LOL πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ So, tomorrow 12.30pm sharp stand by depan tv tgk Melodi Raya sebab #oursomelprincessAJ co-hosting dgn abg2 host yg legend #AGKoolFM & #AwalAshaari πŸ˜‰ #aydajebatlovers #Repost @aydajebat with @repostapp
・・・
πŸ˜πŸ˜…πŸ˜πŸ˜…πŸ˜πŸ˜†
Malam ni confirm kenid tak boleh tidur. Sebab calon datang esok? Ehhhh.. Mana ada. Tu tak nervous. Watlek je. Hahah! Gais! Nervous sebab esok ada Melodi Raya! First time jadi host. Ketaq lutut sumpah.. Nasib ada abang-abang ku @awalashaari & @ag host dengan kenid & ramai lagi artis legend dan baru bergabung memeriahkan lagi Melodi Raya esok!
.
Maaf salah silap terkurang dulu sebelum korang tengok esok! Haha! Last minute! Saya cuba. Jumpa pukul 12.30 tengah hari di @tv3malaysia esok! Melodi Raya di aurakan dengan shake shake uolls! @aurawhiteofficial 😘😍
.
Cuti-cuti ni jangan skip minum aurawhite collagen tau! Nak pi jumpa bakal mak mertua kena la cun melecun,bila selfie nampak feloles je. Gambar selfie tu confirm bakal mak mertua buat wallpaper handphone dia. πŸ˜†
.
πŸ’„ Makeup by @atiejengka
πŸ‘— Kurung by @arianirtw
.
#AydaJebat #MelodiRaya #MelodiTV3 #Aurawhite #ArianiLebaran2016 #ArianiRTW #Aydahnervousgila πŸ™ˆ

Teruja x? Teruja x? Tak sabar nk tgu gandingan mantap diorg ni, mmg gamat la nnt.. #MiraFilzah #ZizanRazak #HaizaHanafi #AGKoolFM #abpbh29 #abpbhrespek

Artis yang bertandang 😍😍😍 #rudyimran #muaz #haziqhotfm #AGkoolfm #Jaydeesm #fazlizainal #fizie_hotfm

MOST RECENT

Artis yang bertandang 😍😍😍 #rudyimran #muaz #haziqhotfm #AGkoolfm #Jaydeesm #fazlizainal #fizie_hotfm

Menahan Rindu.... La sangat! hahahahha *last pict 😝
.
good morning!
.
ko akan selalu ada kawan yg kaki senget yg kaki layan yg kaki sakitkan hati pun ada hahahah happy working @ag_azmeer @fizie_hotfm & semuaaaa πŸ˜‰
.
#farafauzana
#agkoolfm
#menahanrindu
#bilafafaukerja
#bilafafaujaditetamu
#bilafafaujumpakengkawan

@Regrann from @raziezizie - Morning kak @haizahanafi dan abg @ag_azmeer . Citer smlm kt konti @koolfmmy untuk promosi super karok kool fm.
#koolfm #superkarok #superkarokkoolfm #haiza #haizakoolfm #haizatroopers #agkoolfm #undisampailebam - #regrann

Morning kak @haizahanafi dan abg @ag_azmeer . Citer smlm kt konti @koolfmmy untuk promosi super karok kool fm.
#koolfm #superkarok #superkarokkoolfm #haiza #haizakoolfm #haizatroopers #agkoolfm #undisampailebam

Promosi Super Karok @koolfmmy

#haiza #fizie #agkoolfm ...dan terserempak dgn pengantin baru..@hafizhamidun n wife..
Undi #teamapoo di www.koolfm.com.my
#koolfm #superkarokskoolfm #teamapoo
#ellymazlein #zul2by2 #tepukdikkkkk #piala

#undisampaibirat #koolfm with popular DJ n singer @haizahanafi and popular DJ #Agkoolfm @ag_azmeer
My lovely makeup by @eshamraziman ..

Selamat petang semua kesibukan kerja x sempat nk upload pic haa... .... Sila dapatkan majalah @mingguanwanita keluaran terbaru makeup by my self for @puterisarahliyana....dengan segerehhh sebelum kehabaisannn... Tq team #mingguanwanita for having us.. ALhamdulillah Β°
Β°
#cover #mingguanwanita #agkoolfm #family #photoshoot #veetouch #veemuhamad #touchbyvee #makeupbyvee #solekanpengantin #mekap #muslimahfashion #mekapartismalaysia #mekapartis #solekan #malaysianmakeupartist #malaysianmua #hijabtrend #karangkraf

Cite smlm.... Alhamdulillah selesai siap kan si cantik manis @mel_hulubalangs wife kepada @ag_azmeer untuk #anugerahmelodi2016 tq dear for having me...πŸ˜˜πŸ˜πŸ’‹
⚫
⚫
⚫
#anugerahmelodi #anugerahmelodi2016 #agkoolfm #veemuhamad #makeup #makeupartistmalaysia #makeupartistsworldwide #mua #muamalaysia #muaindonesia #makeupartistindonesia #melodi #mekap #mekapartis #tv3 #redcarpet

Cite smlm.... Alhamdulillah selesai siap kan si cantik manis @mel_hulubalangs wife kepada @ag_azmeer untuk #anugerahmelodi2016 tq dear for having me...πŸ˜˜πŸ˜πŸ’‹
⚫
⚫
⚫
#anugerahmelodi #anugerahmelodi2016 #agkoolfm #veemuhamad #makeup #makeupartistmalaysia #makeupartistsworldwide #mua #muamalaysia #muaindonesia #makeupartistindonesia #melodi #mekap #mekapartis #tv3 #redcarpet

Caption Princess AJ ni always WIN tauu! FUNNY! LOL πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ So, tomorrow 12.30pm sharp stand by depan tv tgk Melodi Raya sebab #oursomelprincessAJ co-hosting dgn abg2 host yg legend #AGKoolFM & #AwalAshaari πŸ˜‰ #aydajebatlovers #Repost @aydajebat with @repostapp
・・・
πŸ˜πŸ˜…πŸ˜πŸ˜…πŸ˜πŸ˜†
Malam ni confirm kenid tak boleh tidur. Sebab calon datang esok? Ehhhh.. Mana ada. Tu tak nervous. Watlek je. Hahah! Gais! Nervous sebab esok ada Melodi Raya! First time jadi host. Ketaq lutut sumpah.. Nasib ada abang-abang ku @awalashaari & @ag host dengan kenid & ramai lagi artis legend dan baru bergabung memeriahkan lagi Melodi Raya esok!
.
Maaf salah silap terkurang dulu sebelum korang tengok esok! Haha! Last minute! Saya cuba. Jumpa pukul 12.30 tengah hari di @tv3malaysia esok! Melodi Raya di aurakan dengan shake shake uolls! @aurawhiteofficial 😘😍
.
Cuti-cuti ni jangan skip minum aurawhite collagen tau! Nak pi jumpa bakal mak mertua kena la cun melecun,bila selfie nampak feloles je. Gambar selfie tu confirm bakal mak mertua buat wallpaper handphone dia. πŸ˜†
.
πŸ’„ Makeup by @atiejengka
πŸ‘— Kurung by @arianirtw
.
#AydaJebat #MelodiRaya #MelodiTV3 #Aurawhite #ArianiLebaran2016 #ArianiRTW #Aydahnervousgila πŸ™ˆ

Happy bday buat sahabat kami @ag_azmeer may Allah bless u brotha!!....#bday #agkoolfm
#thisismasc
#mascteam
#mascfamili
#mascultras
@meloditv3

Most Popular Instagram Hashtags