[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#agentyarra

85 posts

TOP POSTS

Jom dapatkan yarra skg... dijadikan base makeup... sejuk tau bila pakai.. Harga mampu milik sgt..πŸ‘πŸ‘ πŸ“²πŸ“²πŸ“₯ 019-9411561 (ikah)

#agentyarra
#50ml
#rm31sahaja

Assalamualaikum & selamat pagi ☺️.
.
Selamat bekerja semua! Jgn malas-malas ye.
.
Ibu tgh siap nak jemput Qhalish! Rindu sgt nie kat ank ibu πŸ€—.
.
Ada yg nk selit COD kat Petronas sebelah Gaint Batu Caves? .
Yarra jew SOLD OUT. Yg lsin semua ready stock ye 😘
.
#muhammadqhalishkhair #agentrosetyara #agentyarra #agentsufiatotallycleanwipes #confinement

haii gaisss,jom follow tgk cik finas tutorial nakeup 5 minute aje,😘 glowing n flawless with yarra n ManniQueen Argan OilπŸ’ƒ
#agentyarra #agentmaniqueenarganoil

Segakla kakak2 semua ni? Nak tau dk rahsia dia apa? Dia guna Yarra Xtra C la. Kalau hmpa tk percaya hmpa tgk video mekap dia. Sebelum dia mekap msti dia pakai yarra Xtra C ni dulu sbb tu makin segak. .
Hampa tkmau ka? Unnie boleh jer nk cod area alor setar ni. Kalau nak cepat wasep. Sebab stok sgt limited tau. Kalau hmpa lambt, hmpa rugi. Nak raya dh ni oii. Cepat2. . πŸ“² 0147372191

#XtraC
#yarra
#agentyarra
#yarrakedah

😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚
Moisturiser XtraC By Yarra in the House
πŸ‘‰Rugi tak cuba ❀ 3 FUNGSI UTAMA YARRA XTRA C :
πŸ’Sebagai pelembap kulit
πŸ’Sebagai make up base / primer (mekap tahan lama)
πŸ’Merawat & memberikan nutrisi pada kulit ❀FUNGSI / KEBAIKAN YARRA MOISTURIZER XTRA C :
🌹Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
🌹Anti Jerawat
🌹Memudarkan Jeragat
🌹Menjadikan kulit lebih Flawless 🌹Menyerlahkan kecantikan kulit
🌹Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
🌹Merawat luka
🌹Menghalang sinar UV yang berlebihan
🌹Mencerahkan kulit
🌹Menjadikan kulit lebih Licin & Tegang
🌹Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
🌹Kulit akan lebih Lembab
🌹Mencegah masalah kulit kering
🌹Tambah Nutrisi dalam kulit
🌹Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
🌹Mengecilkan pori yang terbuka
🌹Mengurangkan minyak
🌹Mengecutkan jerawat dengan pantas
🌹Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata

#agentyarra
#moisturiserterbaik

RM29/50ML

www.wasap.my/60179836083

PROMOSI SETAHUN YARRA😍😍😍😍 Jom cepat2 grabb πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Mana stock kat rumah dha kurang boleh topap sementara offer ye uolls
β€’
β€’
www.wasap.com/01126716499
#agentyarrajohor #agentpontian #agentyarra

Hai semua,πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Anda inginkan kulit mulus ayu jelita,
JERAWAT kecut serta merta,
Suami puji bertambah keyakinan diri,
Rakan-rakan tengok iri hati. ❗❗❗SATU sabun untuk semua❗❗❗ Muka boleh
Badan boleh.
Jangan buat shampoo ja.

Sabun SCRUB berasaskan HABATUSSAUDA & ALOEVERA.
Tiada bahan yang berbahaya
Sabun Yarra bukan produk biasa.

Miliki Sabun Yarra sebelum tamat PROMOSI.
Habis je PROMOSI jangan marah kami.

Untuk harga PROMOSI
-----------------------------
Berminat bole whatsapp πŸ“²014 346 8753

Biar saya bantu anda.

#sabunyarra
#sabunmuka
#agentyarra
#teamsnj
#gelombangyarra

XtraC 3 Dalam 1, Jimat & Berkesan ! ✨
=========================
_

Haa, buat uolls yg blom kenal XtraC, meh sini hakak story sikit
_

XtraC yg murah tapi marvelous ni sekurang2nya ada 3 kegunaan :

1) Make-up base / face primer
2) Moisturiser
3) Merawat masalah lazim kulit mcm jerawat & sbg nya
.
Whatsapp πŸ“² 010-7664650
Whatsapp πŸ“² 010-7664650
Whatsapp πŸ“² 010-7664650
.
#agentsahyarra #agentyarra #moisturize #makeup #pelembabwajah

Fina lupa sungguh nak update pasal stok yarra yang sampai hari jumaat lepas.
Yarra 50ml sekarang kotak orange tau. Jangan pelik na πŸ˜‰

Sapa yang request yarra haritu dan pada sesiapa yang nak beli yarra boleh mai kedal ye

#agentyarra #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaiFBI

MOST RECENT

Yarra XtraC Moisturizer
.
Kebaikan Yarra
πŸ’‹ membantu merawat kulit yang bermasalah
πŸ’‹ merawat jerawat
πŸ’‹memudarkan jeragat
πŸ’‹ menyerlahkan kecantikan kulit
πŸ’‹ menghalang sinar UV yang berlebihan
πŸ’‹ mencerahkan kulit
πŸ’‹ menjadikan kulit lebih licin dan tegang
πŸ’‹ mencegah kulit dari kering
πŸ’‹ mengecilkan pori yang terbuka
πŸ’‹ mengecutkan jerawat dengan pantas
πŸ’‹ mengurangkan bekas parut
πŸ’‹menghilangkan masalah eyebag /lingkaran gelap bawah mata
.
RM48 -100ml
RM 31-50 ml
.
Whatapps Yanie πŸ‘‰ 0126692842
.
#yarra
#yarramoisturizerxtrac
#yarramoisturizer
#yarrakrim
#makeupbybellaz
#makeupbytyenathirah
#agentyarra
#yarraegent
#readystock
#posharihari
#muabellaz
#tamantundrismail
#bandarutama
#oneutama
#thecurve
#bukitdamansara
#jalandungun
#montkiara
#hartamas
#maybankhq
#menaramaybank

Moisturiser XtraC ni sesuai utk semua jenis kulit tau. .

Utk kulit kering, membantu utk elakkan kulit anda merekah dan mengelupas.
.
Utk kulit berminyak pulak, XtraC dapat mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan di sekitar T-zone.
.
Utk kulit kombinasi, confirm lah sgt sesuai utk merawat bahagian kering dan berminyak tuh kan..
.
Haaa.. Best ke best..? .
.
#yarraxtrac #moisturiseryarraxtrac #xtracbyyarra #yarra #yarrabeautycare #moisturiser #moisturizeryarra #skincare #sayajualyarra #agentyarra

Moisturiser XtraC ni sesuai utk semua jenis kulit tau. .
Utk kulit kering, membantu utk elakkan kulit anda merekah dan mengelupas.
.
Utk kulit berminyak pulak, XtraC dapat mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan di sekitar T-zone.
.
Utk kulit kombinasi, confirm lah sgt sesuai utk merawat bahagian kering dan berminyak tuh kan..
.
Haaa.. Best ke best..? belanja like sket..
.
.
#yarraxtrac #moisturiseryarraxtrac #xtracbyyarra #yarra #yarrabeautycare #moisturiser #moisturizeryarra #skincare #sayajualyarra #agentyarra #bazaar #bazaarpaknil

❗❗❗❗PERINGATAN❗❗❗ SEBELUM BELI YARRA PASTIKAN ORIGINAL
PASTIKAN QR CODE BOLEH SCAN YE SAYANG2.

SAPE NAK YARRA ORI WASAP 0183946397 ATAU 0195402075

#yarramoisturizer #yarrataiping #agentyarra #finabeautyinspire #kedaiFBI #kedaifinaandfamily

❗❗❗❗PERINGATAN❗❗❗ SEBELUM BELI YARRA PASTIKAN ORIGINAL
PASTIKAN QR CODE BOLEH SCAN YE SAYANG2.

SAPE NAK YARRA ORI WASAP 0183946397 ATAU 0195402075

#yarramoisturizer #yarrataiping #agentyarra #finabeautyinspire #kedaiFBI #kedaifinaandfamily

Yuhuuuu hai ampa 😁😁
Ampa dah makan ka?? Jom hari ni kita kenali Jus Saloma
Jus Saloma ni rasa dia macam mix fruit, sedappp. Selain yang ampa tau boleh megawal selera makan, menurunkan berat badan. Jus Saloma juga boleh merawat dalaman ampa seperti keputihan, segugut dan membersihkan darah kotor. Jadi bila dalaman dah bersih ampa pn akan dapat kulit yang cantik, halus mulus dan tegang. Suka ka suka. Jangan tunggu lama-lama, cepat dapatkan Jus Saloma ni tau πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Whatapps πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Www.wasap.my/60134317230
Cod pasir gudang & bandar seri alam
.
nafurabeauty
#yarramoisturizerxtrac #moisturizer #jussaloma #xtracyarra #agentyarra #muabellaz #muamalaysia #makeup #makeupartist #sayapakaisayajual #sayajualprodukkecantikan #codpasirgudang #codserialam

Nak make up tahan lama?
Wajib apply Yarra Moisturiser XtraC sebelum pakai foundation.
Baru makeup tak pecah, tak bercapuk, dan muka tak berminyak.
Selain tu, Moisturiser XtraC jgk sesuai di apply sebagai daily moisturizer. Bila-bila masa pun boleh pakai.
Senang kan. All in one dan jimat byk tau..!!!
.
Whatapps πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Www.wasap.my/60134317230
Cod pasir gudang & bandar seri alam
.
#nafurabeauty
#yarramoisturizerxtrac #moisturizer #jussaloma #xtracyarra #agentyarra #muabellaz #muamalaysia #makeup #makeupartist #sayapakaisayajual #sayajualprodukkecantikan #codpasirgudang #codserialam

KULIT CANTIK DENGAN VITAMIN C

Vitamin C ni bagus untuk:
*mencerahkan kulit
*Mencegah Penuaan
*Memudarkan Parut Jerawat
*Mencegah Radikal Bebas

Vitamin C menjadi superstar dalam urusan perawatan kulit. Secara umum, vitamin C diperlukan kulit untuk melawan radikal bebas dan menghambat laju penuaan pada kulit. Kandungan antioksidan dan formula anti-aging yang dimiliki vitamin C membantu kulit tampak lebih cerah dan sehat, serta mencegah proses penuaan pada kulit.

Pm/wssp πŸ‘‡
Www.wasap/60145430388

#agentyarra #okayafoundation #rosetyarafoundation #ridzkin #dropshipdiperlukan #agentkuantan #dexandraperfume

Yarra XtraC Moisturizer
.
Kebaikan Yarra
πŸ’‹ membantu merawat kulit yang bermasalah
πŸ’‹ merawat jerawat
πŸ’‹memudarkan jeragat
πŸ’‹ menyerlahkan kecantikan kulit
πŸ’‹ menghalang sinar UV yang berlebihan
πŸ’‹ mencerahkan kulit
πŸ’‹ menjadikan kulit lebih licin dan tegang
πŸ’‹ mencegah kulit dari kering
πŸ’‹ mengecilkan pori yang terbuka
πŸ’‹ mengecutkan jerawat dengan pantas
πŸ’‹ mengurangkan bekas parut
πŸ’‹menghilangkan masalah eyebag /lingkaran gelap bawah mata
.
RM48 -100ml
RM 31-50 ml
.
Whatapps Yanie πŸ‘‰ 0126692842
.
#yarra
#yarramoisturizerxtrac
#yarramoisturizer
#yarrakrim
#makeupbybellaz
#makeupbytyenathirah
#agentyarra
#yarraegent
#readystock
#posharihari
#muabellaz
#tamantundrismail
#bandarutama
#oneutama
#thecurve
#bukitdamansara
#jalandungun
#montkiara
#hartamas
#maybankhq
#menaramaybank

YARRA PROMOTION .
Hari tu dok tanya bila nak promo. Haa dah promo dah pon. Tunggu apa lagi? Klik link pada bio utk Whatapps tau. Lambat habis 🀣✌🏻
.
#yarra #yarramoisturizer #yarraxtrac #agentyarragombak #agentyarra #xtrac #yarramoisturizerxtrac #moisturizer u

YARRA PROMOTION .
Hari tu dok tanya bila nak promo. Haa dah promo dah pon. Tunggu apa lagi? Klik link pada bio utk Whatapps tau. Lambat habis 🀣✌🏻
.
#yarra #yarramoisturizer #yarraxtrac #agentyarragombak #agentyarra #xtrac #yarramoisturizerxtrac #moisturizer u

Ready Stock!
.
🍭 50ml :- RM31
🍭 100ml :- RM48
.
FREE GIFT utk setiap pembelian ❀️
.
#yarra #yarramoisturizer #yarraxtrac #agentyarragombak #agentyarra #xtrac #yarramoisturizerxtrac #moisturizer u

JUALAN HEBAT πŸ”₯πŸ”₯
SEMPENA BIRTHDAY SIS BULAN OCTOBER ❀️
.
PROMOSI FREE COD / FREE POSTAGE WITH DOUBLE FREE GIFT 🎁 EXTRA GIFT ❀️❀️
FREE GIFT - MASK BAWAH MATA & SPAN AIR MATA BEAUTY BLENDER ❀️❀️
.
SETIAP PEMBELIAN COMBO A, B , C & D Akan diberikan gift percuma , Cas penghantaran percuma 😘😍
.
Jangan lepasakan peluang yang ada 😘 Segera Whatsapp 0175889718
Atau lebih mudah klik link dibawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60175889718
πŸš—COD AREA PENANG ISLAND
POSTAGE SATU MALAYSIA PERCUMA 😱😱
#yarra #okaya #vevious #promosipercumaspan #yarramoisturiser #okayafoundation #veviousserum #veviouspenang #okayafoundationpenang #yarrapenang #agentyarra #agentyarrapenang #agentokayapenang #agentveviouspenang #veviousultracorrection #veviousfenomenaserumajaib #veviouspenang

JUALAN HEBAT πŸ”₯πŸ”₯
SEMPENA BIRTHDAY SIS BULAN OCTOBER ❀️
.
PROMOSI FREE COD / FREE POSTAGE WITH DOUBLE FREE GIFT 🎁 EXTRA GIFT ❀️❀️
FREE GIFT - MASK BAWAH MATA & SPAN AIR MATA BEAUTY BLENDER ❀️❀️
.
SETIAP PEMBELIAN COMBO A, B , C & D Akan diberikan gift percuma , Cas penghantaran percuma 😘😍
.
Jangan lepasakan peluang yang ada 😘 Segera Whatsapp 0175889718
Atau lebih mudah klik link dibawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60175889718
πŸš—COD AREA PENANG ISLAND
POSTAGE SATU MALAYSIA PERCUMA 😱😱
#yarra #okaya #vevious #promosipercumaspan #yarramoisturiser #okayafoundation #veviousserum #veviouspenang #okayafoundationpenang #yarrapenang #agentyarra #agentyarrapenang #agentokayapenang #agentveviouspenang #veviousultracorrection #veviousfenomenaserumajaib #veviouspenang

JUALAN HEBAT πŸ”₯πŸ”₯
SEMPENA BIRTHDAY SIS BULAN OCTOBER ❀️
.
PROMOSI FREE COD / FREE POSTAGE WITH DOUBLE FREE GIFT 🎁 EXTRA GIFT ❀️❀️
FREE GIFT - MASK BAWAH MATA & SPAN AIR MATA BEAUTY BLENDER ❀️❀️
.
SETIAP PEMBELIAN COMBO A, B , C & D Akan diberikan gift percuma , Cas penghantaran percuma 😘😍
.
Jangan lepasakan peluang yang ada 😘 Segera Whatsapp 0175889718
Atau lebih mudah klik link dibawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60175889718
πŸš—COD AREA PENANG ISLAND
POSTAGE SATU MALAYSIA PERCUMA 😱😱
#yarra #okaya #vevious #promosipercumaspan #yarramoisturiser #okayafoundation #veviousserum #veviouspenang #okayafoundationpenang #yarrapenang #agentyarra #agentyarrapenang #agentokayapenang #agentveviouspenang #veviousultracorrection #veviousfenomenaserumajaib #veviouspenang

JUALAN HEBAT πŸ”₯πŸ”₯
SEMPENA BIRTHDAY SIS BULAN OCTOBER ❀️
.
PROMOSI FREE COD / FREE POSTAGE WITH DOUBLE FREE GIFT 🎁 EXTRA GIFT ❀️❀️
FREE GIFT - MASK BAWAH MATA & SPAN AIR MATA BEAUTY BLENDER ❀️❀️
.
SETIAP PEMBELIAN COMBO A, B , C & D Akan diberikan gift percuma , Cas penghantaran percuma 😘😍
.
Jangan lepasakan peluang yang ada 😘 Segera Whatsapp 0175889718
Atau lebih mudah klik link dibawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60175889718
πŸš—COD AREA PENANG ISLAND
POSTAGE SATU MALAYSIA PERCUMA 😱😱
#yarra #okaya #vevious #promosipercumaspan #yarramoisturiser #okayafoundation #veviousserum #veviouspenang #okayafoundationpenang #yarrapenang #agentyarra #agentyarrapenang #agentokayapenang #agentveviouspenang #veviousultracorrection #veviousfenomenaserumajaib #veviouspenang

TESTIMONI YARRA MOISTURISER XTRAC ❀️😍
.
Mengecilkan liang pori terbuka . Keberkesanan nya 😍😍
.
READY STOCK πŸ“£
☎️Wasap 0175889718
πŸš—COD AREA PENANG ISLAND 🌴
#testimonixtrac #testimoniyarraxtrac #yarraxtrac #moisturiserYarraxtrac #moisturiserViral #yarrabeautycare #xtracmoisturiser #xtracbyyarra #picitsecotekpundahcun #yarrapenang #yarraagent #agentyarra #yarramoisturiseragent #yarraagentpenang #agentyarrapenang

TESTIMONI YARRA MOISTURISER XTRAC 😍😍
.
Nak rasa kulit fresh macam baby , boleh guna YARRA MOISTURISER XTRAC.. Sekarang tengah promosi .. BERBALOI BALOI ☺️. Ada DUA SAIZ .. 50ml & 100ml😘
☎️Wasap 0175889718
πŸš—COD AREA PENANG ISLAND 🌴
#testimonixtrac #testimoniyarraxtrac #yarraxtrac #moisturiserYarraxtrac #moisturiserViral #yarrabeautycare #xtracmoisturiser #xtracbyyarra #picitsecotekpundahcun #yarrapenang #yarraagent #agentyarra #agenyarra #agentyarrapenang

Most Popular Instagram Hashtags