#agentwanted

MOST RECENT

Mudahnya nanti nak dapatkan Audela! 😍
.
Makin ramai Agent dan Stokis join kami sekarang nie..
.
Alhamdulilah.. sebab Misi kami ingin membantu ramai Wanita untuk Cantik ! 🤩
.
.
Tertanya2 macam mana nak jana income macam agent2 lain ??
.
Pendapatan Bulanan RM1000 paling minima ! 😳
.
.
Whatsapp number di bawah 👇👇
012-5683313
012-5683313
012-5683313
012-5683313
.
.
#inspirasikeyakinanku #audelabynadzainal #kulitputih #AudelaByNadZainal #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #kulitputih #tipscantik #tipscantiksemulajadi #tipsjerawat #tipskulitcantik #mukacantikglowing #mukacantik #mukaberminyak #mukaberjerawat #inspirasikeyakinanku #jerawathilang #produkputih #agentwanted #kulitlicin #testimoniterbaik #testimonijerawat #testimonikurus #audelasemenyih

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6017-781 6958 (ZAM)
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist
#mineralmakeup
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist

Sapa yang nak meletop tepi tengah depan belakang atas bawah before raya ni? Yang nak badan bertenaga tak letih lesu dalam bulan puasa. Korang kena grab combo Jamu sweet dara dan Jus sweet dara plus collagen ni tau.
Rm100 sahaja untuk badan yang meletop dan sihat luar dalam.
Whatsapp 0195188751 untuk oder.
COD ALORSETAR . Freegift available .
#agentwanted #amancentral #loqstaq #sweetdara_kakkm #sweetdarakedah #sweetdaraalorsetar #agentsweetdarakedah #agentjamusweetdarakedah #agentjamusweetdaraalorsetar #perlis #penang #kedah #alorsetar #mantap #gebu #montok #raya2018

Nk chantikkk tapi tak pandai mekap❓Jangan risau ‼️
Kan ade #KARISMACOSMETIC...
Tak perlu mekap tebal untuk chantikkk... Just pakai day cream & sunblock karisma..
Calit karisma glowing foundation ckit nk bg glowing2...
Dap2 muke dengan trueface karisma..
Last pakai kissme 💋 lipmatte treatment.. Tadaaa ❗️
5 minit dh boleh siap.. Semudah 123 je uuuoooollllsss... Pasti cantikkkk... Sangat !! Www.wasap.my/60196040380

#stokiswanted
#agentwanted
#dropshipwanted

💢💢 BYE2 KULIT KUSAM TAK BERMAYA💢💢
.
❤❤ KEMAM VITAMIN HEBAT NEY BERBOTOL ALHAMDULILLAH KULIT DAH TAK KUSAM!!❤❤
.
👍👍 HAPPY SEKARANG!!
.
BANYAK MANFAAT SNOW WHITE VITAMIN NEY!!
.
KORANG YANG BERMASAALAH KULIT BOLEH CUBA !! DI JAMIN BERKESAN!!
.
nak oder boleh whatsapp sis ya⤵️⤵️⤵️ http://www.wasap.my/+60177861004
.
.
.
.
#agentsnowwhitesecret
#agentsnowwhitesecretjb
#snowwhitesecretvitamin
#snowwhitesecret
#sayajual
#makinkemammakingebu
#snowwhite #putihmayat #snowwhiteviral #agentwanted #agentdiperlukan #agentseluruhmalaysiadiperlukan

➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡
💞Fullset dyxy cosmetics... Magic touch !!! Wahhh wahhh wahhh...😍 💄Calit2 bccream je dah nampak berseri2..
💄Sembur2 pulak face mist muka rasa fresh dan flawless giteww..😘
💄Dap2 je bccream dengan brush, cepat rata & meresap pada kulit dan paling penting x membazir uollssss.😂 ( jimat gilerrr..tahan sampai 5 ke 7 bulan atas pengunaan )
💄Oles sikit2 je dyxy lipstik pada bibir terus nampak berseri.. Haaa paling best bukan sekadar lipstik tau.. Boleh buat blusher jgk la uollsss..
💄Nak lg cun mata ala che ta, boleh pakai mascara dyxy yg skali bg lebat mata, lentik, tak comot bawah mata, nak wuduk pn senang cuci, kalah che ta taw lentik matanya!! .
💥Uollsss nak muka persis bintang korea?? Magic touch giteww.. 👉 DYXY COSMETICS adalah jawapannya..✅✅ 💥Rugi uollss x grab fullset dyxy... Harga jimat cermat..
Selamat dipakai.. 💥Order sekarang dan dapatkan dengan hrga PROMOSI!.😍 💥Bukan itu saja.. Dapatkan juga free gift menarik & mewah, penghantaran percuma ke semenanjung malaysia... Whatsapp direct :
🌹 www.wasap.my/601113303041
.

#agendyxymelaka #codmelaka #codsungaiudang
#codtanjungminyak #codmasjidtanah #codpengkalanbalak #codalorgajah #facemistdyxy #dyxyJohor #dyxymelaka #dyxykelantan #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyselangor #dyxykualalumpur #dyxycyberjaya #dyxyputrajaya
#dyxysabah #dyxysarawak #dyxynegerisembilan
#stokiswanted #agentwanted #dropshipwanted

➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡
💞Fullset dyxy cosmetics... Magic touch !!! Wahhh wahhh wahhh...😍 💄Calit2 bccream je dah nampak berseri2..
💄Sembur2 pulak face mist muka rasa fresh dan flawless giteww..😘
💄Dap2 je bccream dengan brush, cepat rata & meresap pada kulit dan paling penting x membazir uollssss.😂 ( jimat gilerrr..tahan sampai 5 ke 7 bulan atas pengunaan )
💄Oles sikit2 je dyxy lipstik pada bibir terus nampak berseri.. Haaa paling best bukan sekadar lipstik tau.. Boleh buat blusher jgk la uollsss..
💄Nak lg cun mata ala che ta, boleh pakai mascara dyxy yg skali bg lebat mata, lentik, tak comot bawah mata, nak wuduk pn senang cuci, kalah che ta taw lentik matanya!! .
💥Uollsss nak muka persis bintang korea?? Magic touch giteww.. 👉 DYXY COSMETICS adalah jawapannya..✅✅ 💥Rugi uollss x grab fullset dyxy... Harga jimat cermat..
Selamat dipakai.. 💥Order sekarang dan dapatkan dengan hrga PROMOSI!.😍 💥Bukan itu saja.. Dapatkan juga free gift menarik & mewah, penghantaran percuma ke semenanjung malaysia... Whatsapp direct :
🌹 www.wasap.my/601113303041
.

#agendyxymelaka #codmelaka #codsungaiudang
#codtanjungminyak #codmasjidtanah #codpengkalanbalak #codalorgajah #facemistdyxy #dyxyJohor #dyxymelaka #dyxykelantan #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyselangor #dyxykualalumpur #dyxycyberjaya #dyxyputrajaya
#dyxysabah #dyxysarawak #dyxynegerisembilan
#stokiswanted #agentwanted #dropshipwanted

➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡
💞Fullset dyxy cosmetics... Magic touch !!! Wahhh wahhh wahhh...😍 💄Calit2 bccream je dah nampak berseri2..
💄Sembur2 pulak face mist muka rasa fresh dan flawless giteww..😘
💄Dap2 je bccream dengan brush, cepat rata & meresap pada kulit dan paling penting x membazir uollssss.😂 ( jimat gilerrr..tahan sampai 5 ke 7 bulan atas pengunaan )
💄Oles sikit2 je dyxy lipstik pada bibir terus nampak berseri.. Haaa paling best bukan sekadar lipstik tau.. Boleh buat blusher jgk la uollsss..
💄Nak lg cun mata ala che ta, boleh pakai mascara dyxy yg skali bg lebat mata, lentik, tak comot bawah mata, nak wuduk pn senang cuci, kalah che ta taw lentik matanya!! .
💥Uollsss nak muka persis bintang korea?? Magic touch giteww.. 👉 DYXY COSMETICS adalah jawapannya..✅✅ 💥Rugi uollss x grab fullset dyxy... Harga jimat cermat..
Selamat dipakai.. 💥Order sekarang dan dapatkan dengan hrga PROMOSI!.😍 💥Bukan itu saja.. Dapatkan juga free gift menarik & mewah, penghantaran percuma ke semenanjung malaysia... Whatsapp direct :
🌹 www.wasap.my/601113303041
.

#agendyxymelaka #codmelaka #codsungaiudang
#codtanjungminyak #codmasjidtanah #codpengkalanbalak #codalorgajah #facemistdyxy #dyxyJohor #dyxymelaka #dyxykelantan #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyselangor #dyxykualalumpur #dyxycyberjaya #dyxyputrajaya
#dyxysabah #dyxysarawak #dyxynegerisembilan
#stokiswanted #agentwanted #dropshipwanted

👸🏼 COMPLETE LADY
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
(Less RM 50)
.
1 x Bc cream
1 x Face mist
1 x Brush
1 x Lipstick 💄
1 x Mascara
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/COD
.
COD: 🚗 JOHOR BAHRU +6017-781 6958 (ZAM)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#mineralfacemist
#mineralmakeup
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamdyxykakmar

💞努力了不一定会成功,但不努力一定不会成功
我有梦想
我要自由
我爱家人

加入XMEGAMI ,最低门槛RM480
公司一件代发 免费积分兑换商城礼品‼
Wechat:bp6632
#misu n新品招商#代餐#meal replacement#马来西亚#igmy#新加坡#igsg#台湾#igtw#香港#ighkshop#中国#igchina#網红#slimming#healthcare#agentwanted#招收代理批发#hongkong#taiwan#china#singapore#

AGENT SELURUH MALAYSIA DIPERLUKAN!
TERUTAMA DI KAWASAN⤵ ➡SABAH
➡SARAWAK
➡JOHOR
➡KL
➡SELANGOR ➡N.SEMBILAN
➡KELANTAN
➡TERENGGANU
➡MELAKA 🔥SR'BEAUTY COSMETIC VIRAL PALING LARIS ABAD INI🔥 📌Ramai yang dah repeat order sebab kualiti produk setaraf produk antarabangsa.

Kenapa mesti join team? ✔Permintaan tinggi
✔Produk yang sangat laris,mudah dijual dan harga pun tak mahal
✔Produk ada KKM
✔Dikeluarkan oleh kilang bertaraf GMP
✔Ada group support. Guide sampai jadi
✔Lambakan testimoni2 hebat

Jom tambah income bantu diri sendiri/suami. Takde skill, boleh belajar. Asalkan bersungguh-sungguh nak belajar. Nanti team kami akan guide dari A-Z.

Terbuka kepada semua golongan!

Whatsapp: 0132988702

#agentwanted
#agentSRBeauty
#SRBeautyCosmetic_teamsyaza

SERIK DENGAN INAI DI PASARAN YANG BANYAK BAHAN KIMIA???😱😱 Mujur ada INAI DAMIA. 💯 INAI DAUN ASLI 🔖Inai dihasilkan menggunakan bahan Semulajadi tanpa pewarna dan bahan kimia. 🔖-💯 daun inai asli diadun bersama Air Rendaman Teh & Air Perahan limau nipis.
🔖-Warna Inai Damia Merah Cantik tahan lame di kuku tanpa menyebabkan pengelupasan kulit.
🔖-Mesra Wuduk sememangnya Merah Suci Asli.

Berminat boleh whatsapp 📲014-3469423☺️ Inai Celup RM15
Inai Serbuk RM20

Add Postage RM8, Sabah Sarawak RM12

FB: Ainul Mardhiah (stokis inaidamia)
FB Page : Stokis Inai Damia
Instagram : @stokisinaidamia

#inaidamia #inaidaun #sayatokeyinaiasli #teamhennarizqi #agentwanted #dropshipwanted #merahsuciasli

#1MinuteMiracleFoundation
Mari sini nak sembang sembang sikit pasal 1MMF ni.. ❤ seriously memg best sgt guna 1MMF ni bertambah happy bila pergi travel bwk 1MMF ni.. jimat masa nak bersiap tau.. ❤ 1MMF ni kecik comel je.. memg boleh selit selit je dlm handbag tu.. poket seluar pon boleh tau..
❤ bila lg lama pakai lg glowing uolls.. merelip relip gitewwws..
❤ covering habis.. parut jerawat.. jerawat.. jeragat.. pori terbuka semua tersembunyi disebalik 1MMF..
❤ bkn sembunyi time tu saja tapiii 1MMF sedg merawat kulit uolls tau..
😘yg belum cuba sila la cuba.. 1MMF ni memg lain dr fd yg lain mgkn sbb ada serbuk mutiara.. Whatsapp now +6738237198

#1mmf #teamLissaApple #halalfoundation #mesrawuduk #glowingoverdose #agentwanted

BEDAK ASMAK tanpa bahan kimia selamat digunakan dan kos yang rendah..jom try bedak asmak.... Bedak Asmak TERBUKTI membantu merawat dan melegakan masalah kulit yang dialami bayi dan orang dewasa. ✔Yang penting SELAMAT

Kenapa Selamat?
➡ Kerana Bedak Asmak ini diperbuat 100% tanah liat putih yang berkualiti tanpa sebarang bahan kimia. 💊 Kebanyakkan ubat untuk merawat masalah kulit dipasaran kan ada steroid dan bahan kimia.
Jadi bila kita sapu ubat pada kulit bayi kadang-kadang kan dia mengaru,lepas tu dia masukkan pula tangannya dalam mulut..kan dah Bahaya. 👶Tetapi bedak asmak ni selamat walaupun termasuk dalam mulut

http://www.wasap.my/601123595603

#bedakasmak
#dropshipwanted
#agentwanted

Sis nak wat promo set travel(Medium) utk hari nie n esok SHJ!!!!!
RM160 sahaja...ya...RM160 sahaja!!!!!
Free Gift pon adooo nak bg...😍
.
Set lame nie still ade dijual jek..dont worry yer...
Nak order wassap jek trus ok..esok sis ade COD. 💃🏻Sebarang pertanyaan boleh trus wassap👇
Www.watsap.my/60187898003

#StokisFranchiseJohor
#CantiqaJohor
#CantiqaSingapore
#CantiqaMalaysia
#TeamPrincessCantiqa
#TeamSuperb
#CantiqaSkincare
#SerumFlawless
#SerumFlawlessCantiqa
#TheGoldenCircle
#FreeCod
#FreePostageSeluruhMalaysia
#Dropshipwanted
#Agentwanted
#SuperAgentwanted
#Stokiswanted
#DiperlukanSeluruhMalaysia

Raya dah dekat! Jom buat duit raya.
.
.
Whatsapp +60175060952 untuk maklumat yg lebih lanjut.
.
.
.
.
#agentwanted #agentbruneiwanted #agentccjwanted #agentccjmurah #agenttgmalim #agentcrispychocojarmalaysia #dropshipccj #leaderadeliciousz

♥COD PULAU INDAH️♥
.
️Hai uols.. esok & lusa (Sabtu & Ahad) arin akan berada di Pulau Indah.. Isnin kita sambung kawasan lain.. so sesiapa nak join cod boleh whatsapp arin 😘
.
📜 List kawasan yang Arin boleh COD:
✅Pandamaran Jaya
✅Bayu Perdana (Kolej Vokasional Klang)
✅Port Klang
✅Giant Bukit Tinggi Klang
✅Tesco Bukit Tinggi Klang
✅Aeon Bukit Tinggi Klang
✅GM Klang
✅Pulau Indah (hari Ahad sahaja)
🔸Self pick-up ➡️ SK Pendamaran Jaya
.
🔛 PROMO masih berjalan sepanjang April (jenguk post PROMO) sangat berbaloi.. jangan ketinggalan untuk grab tau 😘
.
💲 RM15 sahaja
.
🚚 Postage +RM8 SM/RM12 SS
.
🏍 COD pun available tau (lihat post COD AREA untuk mengetahui kawasan cod) ✔️
.
📩 DM Arin / 📲 Whatsapp ke +6018 274 0068, klik je link di BIO.. mudahkan! 😉
.
.
.
.
.
.
.
🔖 Arin mencari DROPSHIPS & AGENTS yang SERIOUS nak buat duit 💰
.
🔖 WHATSAPP Arin dengan hashtag #dropship @ #agent .. mudahkan 😉
.
#slsteamarin
#dukun
#akhirnyakitabertemu
#pulauindah
#comelpipimerah
#makeupmurah
#makeuplovermalaysia
#seductionlipscrub
#scrubbibir
#seductionmalaysia
#lipscrub
#lipscrubmurah
#lipscrubmalaysia
#lipscrubmurahmalaysia
#lipscrubbest
#selangor
#cintafatamorgana
#dramamrgrey
#instafamousmalaysia
#muamalaysia
#muaselangor
#dropshipwanted
#sitiaafiyah
#sayapakaisayajual
#agentwanted
#perempuankebayamerah
#ame2018

Most Popular Instagram Hashtags