#agentwanted

MOST RECENT

ASSALAMUALAIKUM MORNING CHARMSIAN YANG BAHAGIA๐Ÿ™‚
Menghukum untuk mendidik berbeza dengan menghukum untuk menyakitkan .Ada yang perlu dimalukan dihadapan manusia untuk mendidiknya agar rasa malu dihadapan Allah
#charmsteamqueida
#charmskeretauntukabah
#keretauntukabah
#charmssolekdanrawat
#charmsjb
#charmsjbspore
#charmspasirgudang
#agentwanted
#dropshipwanted
#agencharmspasirgudang

Aummmm, babab kang sape yg turun smpai 4kg dalam masa 10 hari tp mengadu kat sis xpuas hati sbb nk turun lbh lagi sbb tgk yg lain turun 8kg!
Ayoyoyo amma appa, 4kg tu byk dh tau, cuba uols jgn makan apa2 langsung tanpa minum Chocofit selama 10hari, uols xkan turun smpai 4kg tau sbb HANYA Chocofit yg boleh burn lemak uols daripada dalam tanpa BERLAPAR!
Lagi satu kita ni ada byk jenis gemuk, ada gemuk air, gemuk daging, gemuk lemak & gemuk bela saka.. hehehe gurau je!

So setiap org xsama tau tahap penurunan, tp paling teruk pun boleh turun 4kg dlm masa 10hari.. byk tau sayang2 ku!
Sape masih lagi berfikir2 10x nak minum chocofit tp blm try, awak sgt rugiiiiiiii tauuuuuu.. org lain dh slim cantik, awak masih lagi berfikir2 nak kurus ke tak๐Ÿ˜†

PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottle๐Ÿ˜‹

Selagi stock masih ada ya๐Ÿ˜

#chocofit #lemonfit #lemon
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus

LADY BOSS BIRTHDAY SALE ๐ŸŽ๐ŸŽ‰ SPECIAL UTK DYXY LOVER

bersempena birthday Lady D hari ini 19 September ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ *EXTRA : Potongan harga sebanyak RM10 untuk Set Complete Lady D*

Diskaun special ini sah
sehingga 30 September 2018. .
.
โ™ฅ๏ธ HAPPY BIRTHDAY LADY D .
.
๐Ÿ“ช FREE POSTAGE
๐ŸŽ FREE GIFT SPECIAL
๐Ÿ› FREE PAPERBAG DYXY
๐Ÿš™ FREE COD (area berdekatan) .
.
ws fyra cepat2 tau ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +601125806895
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
โ€ผ๏ธCalling for AGENT & DROPSHIP โ€ผ๏ธ
.
.
#werepublic
#teammy
#teamfyra
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#mineralfacemist
#mineralmakeup
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxypekannenas
#dyxypontian
#codpekannenas
#codpontian
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted

Ramai tanya Chocofit ni utk pempuan je ke?? Uishh, xkan pempuan je nak cantik uols, lelaki pun nak encem tau!
Lelaki ni satu je, suka sgt perut tu maju kedepan kan, terutama yg dh kawen! Adoi xnakla lagu tu, kang nangis tgk bini laqa sengsorang.. Pempuan pun sama, jgn lepas kawen beranak pinak dh xnak jaga body, kang nangis tgk laki ada gf lain..heheheh.. So kesimpulannya xkesah laki ke pempuan wajib jaga body ya, minum Chocofit hari2 k๐Ÿ˜

PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottle๐Ÿ˜‹

Selagi stock masih ada ya๐Ÿ˜

#chocofit #lemonfit #lemon
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus

๐Ÿ˜ FAVOURITE COMBO
๐Ÿ’ƒ๐Ÿป PERFECT LADY DYXY
( Discount off RM 45 )
.
1 x DYXY BC Cream
1 x DYXY Green Tea Facemist
1 x DYXY Brush
1 x DYXY Lipstick
๐Ÿ› FREE PAPERBAG
๐ŸŽ FREE GIFT
๐Ÿš™ FREE POSTAGE SM
.
ws fyra cepat2 tau ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +601125806895
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
โ€ผ๏ธCalling for AGENT & DROPSHIP โ€ผ๏ธ
.
.
#werepublic
#teammy
#teamfyra
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#mineralfacemist
#mineralmakeup
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxypekannenas
#dyxypontian
#codpekannenas
#codpontian
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted

Here you go another colour of my previous kimono abaya.

As mentioned before, the colour of this abaya can be changed to any colour of your choice ๐Ÿ˜. Ready stock, available in all sizes.

Can be shipped to all parts of the world In Sha Allah, and shipment inside Saudi Arabia is for free ๐Ÿ˜. Selling at both wholesale and retail basis.

For order and enquiry send DM or contact through WhatsApp at +966544985649

#abayat_al_ameera
#abaya
#abayasaudi
#abayamodern
#abayafashion
#muslimah
#abayafashioninsta
#muslimahfashion
#dubaiabaya
#hijabshop
#abayadubai
#elegantabaya
#hijab
#instashopping
#stylish
#womenwear
#khaleji
#newcollection
#fashion
#onlineshopping
#abayaindonesia
#abayamalaysia
#embroidery
#embroiderydesign
#hijabstyle
#abayaphilippines
#kimono
#abayajeddah
#kimonomurah
#agentwanted
1636

Sorry had to remove the old pic of this design ๐Ÿ˜ญ

But don't worry guys, we've backups ๐Ÿ˜‰. Simple elegant kimono abaya, we can change colour of this abaya to whichever colour is preferred by you.

But it's better to start with blue colour (I love blue colour ๐Ÿ˜๐Ÿ˜) Ready stock, available in all sizes.

Can be shipped to all parts of the world In Sha Allah, and shipment inside Saudi Arabia is for FREE ๐Ÿ˜‹. We're selling abaya at mostly wholesale basis, but for special customer we can also do retail .

For order or enquiry send DM or contact through WhatsApp at+966544985649.

#abayat_al_ameera#abaya#abayasaudi#abayamodern#abayafashion#muslimah#abayafashioninsta#muslimahfashion#dubaiabaya#hijabshop#abayadubai#elegantabaya#hijab#instashopping#stylish#womenwear#khaleji#newcollection#fashion#onlineshopping#abayaindonesia#abayamalaysia#embroidery#embroiderydesign#hijabstyle#abayaphilippines#kimono#abayajeddah#kimonomurah#agentwanted
1636

When skin is exposed to ultraviolet (UV) or sunlight, it can cause sunburn. In addition, UV light stimulates melanin cells in skin, causing them to darken. It also damages skin cells in ways that can accelerate skin aging, and even increase your risk of developing skin cancer.
.
Its very crucial for you to choose a product that protect your skin from the harmful UV. Meeracle Facial Serum not only will improve your skin condition but also can protect it. All in one bottle.
.
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#meeracleeyda
#stokismeeracle
#agentwanted
#codklarea

LADY BOSS BIRTHDAY SALE ๐ŸŽ๐ŸŽ‰ SPECIAL UTK DYXY LOVER

bersempena birthday Lady D hari ini 19 September ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ *EXTRA : Potongan harga sebanyak RM10 untuk Set Complete Lady D*

Diskaun special ini sah
sehingga 30 September 2018. .
.
โ™ฅ๏ธ HAPPY BIRTHDAY LADY D .
.
๐Ÿ“ช FREE POSTAGE
๐ŸŽ FREE GIFT SPECIAL
๐Ÿ› FREE PAPERBAG DYXY
๐Ÿš™ FREE COD (area berdekatan) .
.
ws fyra cepat2 tau ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +601125806895
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
โ€ผ๏ธCalling for AGENT & DROPSHIP โ€ผ๏ธ
.
.
#werepublic
#teammy
#teamfyra
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#mineralfacemist
#mineralmakeup
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxypekannenas
#dyxypontian
#codpekannenas
#codpontian
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted

GLOWING TANPA BEDAK..
WAH CANTIK GITU
NEUTRAL BEAUTY

#AGENTWANTED
#MODALSERENDAHRM150

Takkan ada mustahil walaupun kita bermula hanya sekadar dengan mencuba
Sekurang-kurangnya kita berani buat perubahan
.
.
Bukan mudah nak kurus.. bukan sekadar hanya di bibir
Tapi perlulah disertai dengan usaha
Dan semangat yang kuat
.
.
Tapi jika uolls minum #juicyraspberry
Semua akan menjadi mudah
Kurus, sihat, detoks , bertenaga
Pasti uolls akan rasa
Tanpa ada rasa terseksa
.
.
Memang MUDAH dgn #JR
.
.
RASAILAH & ALAMI PROSESNYA HINGGA KURUS !! .
.
.
wasap.my/60192115160
.
.

#juicyraspberrysendayan #atkins #slimmingworld #dieting #stokisJuicyRaspberry #stokisJuicyRaspberryPerak #agentWanted #pastiBerkesan #juicyraspberrysingapore #juicyraspberrymelaka #juicyraspberryseremban #juicyraspberrymuar #juicyraspberrymurah #produkkurusberkesan #juskurus #juicyraspberryipoh #juicyraspberryjitra #juicyraspberrykedah #juicyraspberrysungaipetani
#juicyraspberryputrajaya #juicyraspberryulutiram #juicyraspberrytapah #juicyraspberryklang #juicyraspberrytawau

Alhamdulillah... settle urusan hari ni..
7set semua nya..
.

My lil sister NorShaqeela Mohd Hishamuddin restock lagi.. risau x cukup kata nye.. orang Kedah pakat nak cantik, comey2 belaka dengan set permata ๐Ÿ’Ž ni.. .

Kita hantar lagi 5set ni.. pakat2 p serbu adik kita ni ye.. Ready stok! bole COD area SP n Penang..
.

Best x best?? Duduk rumah jaga anak bole kaching..kaching income masuk... .
Ada x suri rumah, student or yg bkerja nk wt part time dengan Meeracle..jom Ieda bantu ..dari Zero to Hero!!
.

ShiedaMeeracle : 0193560602
.
.
#agentwanted
#dropshipwanted
#teammeeracleshieda
#nakJoin
#meeracleneverletyoudown
#zahirahformeeracle

Jangan tengok dan baca je..WAJIB CUBA

#sabun_tanpa_sental
#savonnmagic1001guna

Berbaloi beli RM18.00~1.1KG macam-macam boleh basuh...macam2 jenis kotoran degil boleh hilang

Pakaian putih/warna,kasut sekolah,lantai bilik air,canopy,langsir,kereta,karpet...macam-macam lagi... Tak untung ke uolls.. Jom cuba dan try ๐Ÿ‘‡๐Ÿป 010 666 3028

010 666 3028

#sentalanmanja_kesanberganda
#basuh_tanpa_perlu_sental
#stokisdiperlukan
#agentwanted

Takkan ada mustahil walaupun kita bermula hanya sekadar dengan mencuba
Sekurang-kurangnya kita berani buat perubahan
.
.
Bukan mudah nak kurus.. bukan sekadar hanya di bibir
Tapi perlulah disertai dengan usaha
Dan semangat yang kuat
.
.
Tapi jika uolls minum #juicyraspberry
Semua akan menjadi mudah
Kurus, sihat, detoks , bertenaga
Pasti uolls akan rasa
Tanpa ada rasa terseksa
.
.
Memang MUDAH dgn #JR
.
.
RASAILAH & ALAMI PROSESNYA HINGGA KURUS !! .
.
.

#juicyraspberrysendayan #atkins #slimmingworld #dieting #stokisJuicyRaspberry #stokisJuicyRaspberryPerak #agentWanted #pastiBerkesan #juicyraspberrysingapore #juicyraspberrymelaka #juicyraspberryseremban #juicyraspberrymuar #juicyraspberrymurah #produkkurusberkesan #juskurus #juicyraspberryipoh #juicyraspberryjitra #juicyraspberrykedah #juicyraspberrysungaipetani
#juicyraspberryputrajaya #juicyraspberryulutiram #juicyraspberrytapah #juicyraspberryklang #juicyraspberrytawau

๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ BEAUTY LADY
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
( Discount Off RM 50 )
.
1 x Bc cream
1 x Nano Face mist
1 x Brush
1 x Mascara
๐Ÿ›FREE PAPER BAG
๐ŸŽFREE GIFT
๐Ÿ“ฆFREE POSTAGE SM
.
ws fyra cepat2 tau ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +601125806895
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
โ€ผ๏ธCalling for AGENT & DROPSHIP โ€ผ๏ธ
.
.
#werepublic
#teammy
#teamfyra
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#mineralfacemist
#mineralmakeup
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxypekannenas
#dyxypontian
#codpekannenas
#codpontian
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted

When skin is exposed to ultraviolet (UV) or sunlight, it can cause sunburn. In addition, UV light stimulates melanin cells in skin, causing them to darken. It also damages skin cells in ways that can accelerate skin aging, and even increase your risk of developing skin cancer.
.
Its very crucial for you to choose a product that protect your skin from the harmful UV. Meeracle Facial Serum not only will improve your skin condition but also can protect it. All in one bottle.
.
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#meeracleeyda
#stokismeeracle
#agentwanted
#codklarea

Most Popular Instagram Hashtags