#agentsugarbellemelaka

MOST RECENT

Yay or nay? 🔥 This is our new PACKAGING! new DESIGN! New FLAVOUR! new WEIGHT! 🔥 LIPSCRUB PERISA MARSHMALLOW!
____
Khas dibuat untuk customer sugarbelle yang sangat setia dengan produk kami 🤩
.
Khas untuk anda yang ada 🙌🏻
✅Kulit bibir menggelupas
✅Kulit bibir hitam
✅Kulit bibir keras
✅Pakai Lipmatte jadi bercapuk
.
So untuk hakak dan adik2 yang ada masalah diatas boleh dapatkan SEGERA!!! Rugi tau kalau tak dapatkan dengar2 ramai yang nak beli ni hehehehe
.
Maka LIPSCRUB ini lah yang anda perlukan!
.
❌Tiada lagi bibir bercapuk bila pakai Lipmatte & Lipstick
❌Tiada lagi bibir hitam & kusam
.
🔥 RM15 SAHAJA 🔥
.
✨Untuk yang berminat boleh dapatkan disini✨
📱DM kami atau Whatsapp 0136376215
------------
#sugarbellemelaka #agentsugarbellemelaka

Lipscrub baru.edisi marshmallow(sebab warna ala-ala marshmallow).
Ingredients sama macam lipscrub candy yang lama cuma ada extra 2g😍best kan.
Harga pun cuma RM15.
Jom dapatkan lipscrub ini !
.
Whatsapp 013.6376215/klik link di Bio.

#sugarbellemelaka #agentsugarbellemelaka

Ready stock #sugarbellemelaka rasa nak habiskan stok.nanti Zati buat special promo untuk existing customer ye😊#trustedagent#agentsugarbellemelaka

Mattifying Aqua Foundation ni waterbased tau, sesuai untuk pakai harian atau ke majlis. Tak menyumbat liang pori, ringan, dan efek matte. Pakai dalam jangka masa panjang pun boleh.
.
Harga : rm40

Pss.available cod area Melaka
#agentsugarbellemelaka
#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#teamsugarbellestars
#serisugarbellestars
#sugarbellefoundation
#mattefoundation
#waterbasedfoundation - #regrann

Siap da preparation back to school iolss😊Selain baju yang pelbagai warna.. lipstick kaler pun kenalah beza2 kan dalam seminggu tu😆
#endschoolholiday #sugarbellelovers #agentsugarbellemelaka

Beli SPARKLY EYES COMBO korang berpeluang dapat Pakej YEAR END SALE CELEBRATION tau! best kan.ha.jom cepat cepat pinang set ni😍
.
Whatsapp je Zati untuk info/order ok😊
📲011.1896.6156
.
#sugarbellemelaka #foundationsugarbelle #trustedagent #agentsugarbellemelaka #halal#noparaben

Korangg dah try ke foundation sugarbelle ?⠀

Seriously awesome uolls !⠀⠀
.⠀⠀
Ni product nye⠀⠀
Mattifying aqua foundation (make me glow)⠀⠀
.⠀⠀
Ada ready stock area Melaka.
Whatsapp je Zati untuk info/order ok😊
📲011.1896.6156
.
#sugarbellemelaka #foundationsugarbelle #trustedagent #agentsugarbellemelaka #halal#noparaben

Tinggal 4 hari je lagi offer baik ni!jom jom.Jimat sangat dah beli set ni.

#sugarbellepromo #salesugarbelle #sugarbellemelaka #agentsugarbellemelaka #trustedagent #makeupsale #yes #bebasparaben #makeuphalal

@Regrann from @sugarbellestars.zati - Cotton candy lipscrub💜

Pernah rasa kan rasa bibir kering?Yang bila time korang nak sapu lipstick atau lipmatte je rasa tak best je rasa kesat je bibir tu,macam comot lepas tu macam tak melekat je lipmatte tu hemm.
.
Apakata sebelum pakai lipmatte💄 tu Cuba scrub kan bibir tu dulu dengan #cottoncandylipscrubsugarbelle.Lepas tu korang akan dapat rasa bibir korang lembut dah dan nak pakai lipmatte pun best je!betul tau ni ..pengalaman sendiri😊

Boleh dapatkan lipscrub comel ni (5g) dengan harga RM15.
.
Whatsapp Zati untuk order 📲011.1896.6156 atau klik je link kat Bio😉
.
#cottoncandylipscrubsugarbelle #cottoncandylipscrub #lipscrub #sugarbellemelaka#agentsugarbellemelaka #agentsugarbellesarawak #trustedagentsugarbelle #lipscrubmurah#bazarpaknil - #regrann

sempena birthday siss bulan ni,nahhh Sugarbelle ada buat sales gempak ni.
. 💜 HARGA POKET KOYAK RABAK!!! 💜
.
SPARKLY EYES COMBO
1 dec - 14 dec sahaja.

COMBO BEST GILAAA!
Dapatkan 4 barang pada harga jimat RM104😱
+ Mascara
+ Eyeliner intense
+ eyeshadow (pilih satu kod yang berkenan di hati😍)
+ glitter bag

HARGA BIASA: RM204
HARGA COMBO: RM100 (jimat RM104)
STOK TERHAD. SEMENTARA STOK MASIH ADA (habis jangan menangis kat bucu katil okey!😆)
.
Jom risik2 dengan Zati.
📲011.1896.6156/klik link kat Bio
.
#salesugarbelle#yearendsale#sugarbelleeyeliner #makeupsale#sugarbellemelaka #agentsugarbellemelaka #makeupmelaka #makeup #makeuphalal #makeupbebasparaben

Mattifying Aqua Foundation water based, matte, ringan dan sangat sesuai untuk kulit berminyak / kering.
.
Harga: RM40
Isi kandungan: 30ml
Dua pilihan:
Light Me up (Light) & Make Me Glow (Medium/Natural)
.
READY STOCK MELAKA !
.
Nak risik2 leh whatsapp Zati tau 📲011.1896.6156/klik link kat bio.

#agentsugarbellemelaka #sugarbellemelaka #trustedagent

Morning🌻
Lama tak upload gambar selfie.Gambar last week ni😁Ni jerawat kat dahi dah surut sikit boleh la selfie dengan confident😁
.
💄absolute grace(long lasting)
👀eyeshadow total seduction(pigmented ok!)
👀lengthening mascara Sugarbelle(zoom untuk nampak effect mascara Sugarbelle😜)
👯mattifying aqua foundation Sugarbelle (code light)
.
Semua is so easy pakai.sebab kita sapu asal boleh je😂
.
Nak try produk2 Sugarbelle roger saja Zati okay.
@sugarbelle.stockist .
#sugarbelllecosmetics#eyeshadowsugarbelle #trusdagent#agentsugarbellemelaka

Testimoni compact powder Sugarbelle💜

Ramai tegur muka nampak flawless😍
.
Compact powder Sugarbelle
Rm35
.
Order/info whatsapp Zati 📲011.1896.6156/klik link Bio
.
#readystock#compactpowdersugarbelle#bebasparaben #makeup #sugarbellesarawak#sugarbellemelaka#agentsugarbellemelaka #agentsugarbellesarawak

Dah tahu belum tu Sugarbelle ada buat combo scrub?

Yezza ada sale combo tau.
Esok last.jom grab cepat.
.
.
Cepat whastaap Zati untuk deal yang best ni😊.
Order/info whatsapp Zati 📲011.1896.6156
.
#lipscrubsugarbelle#lipskrubmurah#beautytips#healthylips#sugarbellesarawak#trustedagent #readystock #agentsugarbellesarawak#agentsugarbellemelaka#readystocksarawak

- #STILLONGOING SCRUB IT AWAY COMBO
.
Just with only Rm40 you can get 2 scrub products from Sugarbelle. Coffee Beans Scrub + Cotton Candy Lip Scrub. SAVE 20% !
.
Valid until this 14th Nov only
.
.
Cepat whastaap Zati untuk deal yang best ni😊.
Order/info whatsapp Zati 📲011.1896.6156
.
#lipscrubsugarbelle#lipskrubmurah#beautytips#healthylips#sugarbellesarawak#trustedagent #readystock #agentsugarbellesarawak#agentsugarbellemelaka#readystocksarawak

Scrub it away! "First time guna coffee scrub sugarbelle! 😍😍😍. Truthfully, lain rasa muka dengan bau scrub tu. Sedap gila, and trasa sgt scrub kat muka tu.
Pegang texture scrub tu lembut. Rasa mcm x percaya yang coffee scrub sugarbelle tu boleh scrub bebetul muka"-Dyanna.

Dapatkan cofffe beans scrub dan cotton candy lipscrub dengan harga jimat rm10💜

Cepat whastaap Zati untuk deal yang best ni😊.
Order/info whatsapp Zati 📲011.1896.6156
.
#lipscrubsugarbelle#lipskrubmurah#beautytips#healthylips#sugarbellesarawak#trustedagent #readystock #agentsugarbellesarawak#agentsugarbellemelaka#readystocksarawak

READY STOCK
.
Now with only RM40 you can GET BOTH of your favourite Coffee Beans Scrub + Cotton Candy Lip Scrub
.
Valid until this 14th of November only
.
Cepat whastaap Zati untuk deal yang best ni😊.
Order/info whatsapp Zati 📲011.1896.6156
.
#lipscrubsugarbelle#lipskrubmurah#beautytips#healthylips#sugarbellesarawak#trustedagent #readystock #agentsugarbellesarawak#agentsugarbellemelaka#readystocksarawak

Morning🌷

Sementara tengah sale combo scrub ni.. buat hadiah birthday bagi kawan2 pun best ni.Harga pun bawah rm50 je!😃 Cepat whastaap Zati untuk deal yang best ni😊.
Order/info whatsapp Zati 📲011.1896.6156
.
#lipscrubsugarbelle#lipskrubmurah#beautytips#healthylips#sugarbellesarawak#trustedagent #readystock #agentsugarbellesarawak#agentsugarbellemelaka#readystocksarawak

Testimoni lipscrub
.
Dapatkan cotton candy lipscrub Sugarbelle dengan harga jimat pada pembelian combo!
.
Combo scrub 7-14 November only.
Jom dapatkan dua item skrub ini dengan harga jimat RM10.
🌷COFFEE BEANS SCRUB SUGARBELLE
🌷COTTON CANDY LIPSCRUB

Harga biasa:RM50
Harga SALE : RM40

Cepat whastaap Zati untuk deal yang best ni😊.
Order/info whatsapp Zati 📲011.1896.6156
.
#lipscrubsugarbelle#lipskrubmurah#beautytips#healthylips#sugarbellesarawak#trustedagent #readystock #agentsugarbellesarawak#agentsugarbellemelaka#readystocksarawak

Testimoni Skrub Kopi.
.
Dapatkan coffebeans scrub Sugarbelle dengan harga jimat pada pembelian combo!
.
Combo scrub 7-14 November only.
Jom dapatkan dua item skrub ini dengan harga jimat RM10.
🌷COFFEE BEANS SCRUB SUGARBELLE
🌷COTTON CANDY LIPSCRUB

Harga biasa:RM50
Harga SALE : RM40

Cepat whastaap Zati untuk deal yang best ni😊.
Order/info whatsapp Zati 📲011.1896.6156
.
#lipscrubsugarbelle#lipskrubmurah#beautytips#healthylips#sugarbellesarawak#trustedagent #readystock #agentsugarbellesarawak#agentsugarbellemelaka#readystocksarawak

Most Popular Instagram Hashtags