[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#agentsahshom

441 posts

TOP POSTS

Minum #minkafe dan telan #garlictablet boleh menurunkan berat badan..x caya jom try... #agentsahshom
#0138024903mas

Hanya dengan #shakeme dan #minkaffe CDM Hajjah Siti Rohana dapat turunkan berat badan..woowww..hebat nyaa๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
#AgentsahSHOM

Melawat lubuk rezeki, punch stock superb ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#agentsahshom
#projekSTG
#elitkingdom

Outing lg nak COD brg cust๐Ÿ˜‰
#agentsahshom
#projekstg

Yeahhh ! Dahh sampai petang maqin

Tq stokis c19 & abam gdex ๐Ÿ˜Š

Yg mna nk order tuu maii wsapp ceq cepat. Nk bg HARGA PROMOSI kt ampa ๐Ÿ˜‰

#agentsahshom
#SayaUsahawanSTGMA

#HIJAB_ESSENTIAL
by @rizmanruzaini .

Akhirnya RR telah pn bekerjasama dgn SHOM..kini SHOM bukan sahaja ada produk kesihatan/kecantikkan dll tetapi SHOM kini dah ada hijab collection by RR iaitu designer tersohor antarabangsa..๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.

Kita sedia maklum designer ni sngt hebat & telah mendapat tempat di kalangan artis tempatan kita seperti @iamzianazain @ctdk @rozitachewan1 & @missfazura ..selain tu ramai lg artis yg menggunakan khidmat RR..pendek kata RR adalah designer kesayangan para artis tempatan๐Ÿ˜..Alhamdulillah๐Ÿ˜Š
.

Maka dengan itu..sesiapa yg nak glamour kan raya tahun ini..nak jadikan raya tahun ni raya yg sangat meletopsss..uols bole aje dptkn dari sy sementara stok masi ada..๐Ÿ˜Š
. . ๐Ÿ’– wasap.my/60109539261 Datin Yunk ๐Ÿ’–
.

#hijabessential
#glamourraya2017
#projekSTG
#agentsahSHOM

SEMBUH DGN SAPUAN AJAIB

Hanya dgn sapuan sahaja pelbagai masalah kesihatan mampu di atasi.

Kami sukaaaa sgttt dgn krim #BiOEver nie. Sebab ia dicipta tanpa pilih kasih.. Tu yang bestt nyaa...
Daripada baby sehinggalah orang Dewasa yang lanjut usia. Semuanya sesuai.
Pelik kan.. Tapi benar. Inilah dia krim ajaib. KRIM BIO EVER PLUS AGE REVERSING ...๐Ÿ˜„ โœ” AWET MUDA. Kulit Tegang dan Anjal walau umur meningkat
โœ” Merawat masalah MENOPOUSE
โœ” Membentuk Pinggul dan Payudara jadi PEJAL dan ANJAL
โœ”Merawat Pebagai SAKIT PUAN
โœ”Menegangkan OTOT2 RAHIM
โœ”Muka jadi RUNCING dan pipi TERBENTUK
โœ”Kulit jadi HALUS dan MULUS.
โœ”Merawat JERAWAT, JERAGAT dgn Cepat
โœ”Menjadi Krim PERAPAT untuk Hubungan suami isteri
โœ” Sesuai juga utk BABY dan SI KECIL

Ok.. ok.. Nak tahu banyak lagi.. Apa sapuan BioEver nie buat.. Meh pm atau call jer kami.
Yang pasti Ada HARGA KASIH SAYANG. Untuk yang bertuah... Nak ??? Cepattt order sekarang !!! Wasap 0138024903 mas

#agentsahshom

Ada ni je kt stokis. Yg lain sir kata ute dula deh. Habis semua brg kt stokis. Demand mmg tinggi & sentiasa lakuuuu je. Mmg rugi siapa yg taknak berniaga dgn shom ni. .

Jangan takut nak berniaga dgn SHOM ya. Grab peluang yg ada. Percaya rezeki tu mmg selalu ada selagi kita usaha ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #AgentWanted
#AgentSahSHOM
#iedahyusoff

Jadi Ahli tak semestinya kena berniaga.
Apa salahnya jadi ahli kalau dapat guna barang Berkualiti harga murah dan jimat kan?
Silap- silap boleh melancung Percuma ke Gold Coast lagi๐Ÿ’œ
P/s : join Mydin/aeon/pacific/tesco club tak perlu menjual pon kan?๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Jom Register dengan PIN rm96.50 dan anda akan dapat Set TRIO kebersihan rumah yang terbaik dan terlaris SEKARANG๐Ÿ˜Š

Contact me now

013.6213141

#agentsahSHOM
#pinwellness
#stepezPIN

MOST RECENT

WATSAPP ME FOR ORDER & MORE DETAIL๐Ÿ˜˜
#agentsahshom

#HIJAB_ESSENTIAL
by @rizmanruzaini .

Akhirnya RR telah pn bekerjasama dgn SHOM..kini SHOM bukan sahaja ada produk kesihatan/kecantikkan dll tetapi SHOM kini dah ada hijab collection by RR iaitu designer tersohor antarabangsa..๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.

Kita sedia maklum designer ni sngt hebat & telah mendapat tempat di kalangan artis tempatan kita seperti @iamzianazain @ctdk @rozitachewan1 & @missfazura ..selain tu ramai lg artis yg menggunakan khidmat RR..pendek kata RR adalah designer kesayangan para artis tempatan๐Ÿ˜..Alhamdulillah๐Ÿ˜Š
.

Maka dengan itu..sesiapa yg nak glamour kan raya tahun ini..nak jadikan raya tahun ni raya yg sangat meletopsss..uols bole aje dptkn dari sy sementara stok masi ada..๐Ÿ˜Š
. . ๐Ÿ’– wasap.my/60109539261 Datin Yunk ๐Ÿ’–
.

#hijabessential
#glamourraya2017
#projekSTG
#agentsahSHOM

From Sahajidah Hai-O Marketing #SHOM to Alls Lovely Customer ๐Ÿ’•

We are committed to delivering only the best quality products to our customers. To ensure that you enjoy only genuine products from Sahajidah Hai-O, we have put together useful information on how to identify fake products in the market. If you come across any of such or require further assistance, please do not hesitate to call us at 03-3348 8588.. #AgentSahSHOM #AgentUtara #AgentPenang #RnidaRosli_0124956204

Pengumuman penting .
.
BERHATI-HATI!!
.

Produk tiruan bg MIN KAFFE dan SABUN GARAM BULUH kini dijual dgn harga yg jauh lagi murah dari pasaran!!
.
.

Pengguna dinasihatkan tidak membeli produk tiruan atas faktor kesihatan juga keselamatan.. .
Pastikan ORIGINAL..baru beli..
Pastikan anda dapatkan produk SHOM ini dari pengedar yg sah sahaja!! Info details boleh hubungi cik eida
http://www.wasap.my/+60139021277

#information #beritaSHOM #produktiruan #pastikanoriginal #pastikanoribarubeli #originals #agentsahSHOM #klang #shahalam
#entrepreneur #fake #rezeki #duit

Credit to zaitun yaacob
.
Mai Za nak cerita sikit pagi ni berspa lagi dengan #setmarineessential rasa segar badan.๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Sambil za cuci muka dengan #sabunmarine terperasan ada bijian keluar dari muka za ๐Ÿ˜ฑ
.
Za duk tilik tengok bijian yang keluar tu rupa-rupanya biji kolestrol ๐Ÿ˜จ. Betullah sebelum ni duk war-war dalam group #krimbioeverplus sesuai utk membuang biji kolestrol. Maknanya testimoni yang za duk up tu bukan rekaan ya, ianya terjadi pada diri za sendiri. Nak raya ni tiada lagilah masalah biji kolestrol dimuka.
.
Syukur Alhamdulillah, bulan lepas sebiji dah tercabut bulan ni ada sebiji lagi yang tercabut.๐Ÿ˜๐Ÿ˜hihihi krim bukan sebarang krim ya, za gelarkan krim superbite.
.
Bio Ever Plus penyelesaian bagi 1001 penyakit .
Wajib ada 1 disetiap rumah dan terbukti berkesan hanya semudah sapu je.
.
Whatsapp 0174639351
Whatsapp 0174639351
Whatsapp 0174639351
.
#bioeverplus #krimajaib #krim1001kegunaan #krimserbaguna #1rumah1bioever #bazar #bazaronline #bazarkarat #agentdiperlukan #agentsahshom #SayaUsahawanSTGMA

Kredit to Achik : Hasnaliza Kamarudin
.
Bisul? Aduhai! Sakit tu .Kalau tersentuh lagi la, boleh sampai demam dibuatnya.
.
Teringat kisahnya masa anak Achik kena bisul . Sakit katanyee. Belum lagi kita pegang dia nangis dulu.
Masa tu macam-macam Achik letak ,tengok dah banyak hari sama je!!!
.
Teringat #bioeverplus . Achik cuba sapu #bioever, sapu keliling bisul. Sapu lawan arah jam , sambil tu selawat 3 kali. Alhamdulillah . Sapuan bioever menyebabkan bisul tu pecah. Bila dah pecah, rasa sakit-sakit terus hilang. Terima kasih ALLAH.
.
.
Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
.
COD : Penang (Butterworth)
.
#krimajaib #krim1001kegunaan #krimserbaguna #1rumah1bioever #bazar #bazaronline #bazarkarat #agentdiperlukan #agentsahshom #SayaUsahawanSTGMA

Susah hati anak tak sihat ??
Anak susah nak makan ubat ??
.
Jom ikhtiar dgn krim BIO EVER PLUS..
Hanya sapu di bahagian dada, belakang badan & leher. In sha Allah sembuh dengan izinNya ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351

#bioeverplus #krimajaib #krim1001kegunaan #krimserbaguna #1rumah1bioever #bazar #bazaronline #bazarkarat #agentdiperlukan #agentsahshom #SayaUsahawanSTGMA

Susah hati anak tak sihat ??
Anak susah nak makan ubat ??
.
Jom ikhtiar dgn krim BIO EVER PLUS..
Hanya sapu di bahagian dada, belakang badan & leher. In sha Allah sembuh dengan izinNya ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351

#bioeverplus #krimajaib #krim1001kegunaan #krimserbaguna #1rumah1bioever #bazar #bazaronline #bazarkarat #agentdiperlukan #agentsahshom #SayaUsahawanSTGMA

Susah hati anak tak sihat ??
Anak susah nak makan ubat ??
.
Jom ikhtiar dgn krim BIO EVER PLUS..
Hanya sapu di bahagian dada, belakang badan & leher. In sha Allah sembuh dengan izinNya ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351

#bioeverplus #krimajaib #krim1001kegunaan #krimserbaguna #1rumah1bioever #bazar #bazaronline #bazarkarat #agentdiperlukan #agentsahshom #SayaUsahawanSTGMA

Kredit to Noratiroh
.
Al kisahnya kakak sado batuk teruk dan berhingus. Ubat batuk dan ubat selsema dah habis 2 botol tapi batuk dan selsema masih takde perubahan.
.
Ibu fikir perlu buat sesuatu untuk kakak. Bila batuk dan selsema waktu malam susahlah kakak nak tidur malah batuk makin menjadi-jadi pada waktu malam. Dah berapa malam macam ni.
.
Habis semua tak dapat tidur nyenyak sebab kakak asyik batuk. Terus ibu teringatkan krim BIO EVER PLUS. Ibu ambik dan sapu pada bahagian leher, dada dan hidung kakak. Selepas 5 minit sapu terus kakak cakap nak muntah. Cepat-cepat ke bilik air dan dua kali kakak muntahkan kahak yang banyak.
.
Pastu terus kakak dapat tidur lena tanpa batuk dan selsema hingga ke pagi. Ibu teruskan sapu krim Bio Ever Plus. Alhamdulillah asbab Bio Ever batuk berkahak dan selsema kakak sembuh.
.
Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
Whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351
.
#bioeverplus #krimajaib #krimserbaguna
#krim1001kegunaan #1rumah1bioever #bazar #bazaronline #bazarkarat #agentdiperlukan #agentsahshom #SayaUsahawanSTGMA

Haaa. Tak tahu nak bg gift raya hamper raya?
.
Naaah ni acik nak bg cadangan. Korang tak payah susah2 pk. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
2 botol #dchefpaste .
2 kotak #minkaffe .
1 kotak #minkaffecookies .
.
Siap dpt free paper bag comey2 lg.
.
Sapa nak hay hay?.
019.773.1070.
.
#natrahnordin #agentsahSHOM #PINPreneurs

Kredit to : Azzahra Abdullah
Susuk Moden Serbaguna
.
#throwbackrayalepas
Suasana raya riang meriah. Masa ni jugalah kak Az tak lepaskan peluang snap pic dengan keluarga sebagai tanda kenangan. Tengok balik dalam gambar, terperasan wajah mak kak Azz nampak muda je. Patutlah masa shopping raya ada orang terkejut bila diberitahu, baby yang sedang mak dukung tu cucu mak yang ke 6. Coming soon ke 7. Hihi..
.
Apa rahsia mak? Calit2 manje aje tau. Tak guna kaedah cucuk sana, cucuk sini untuk naikkan cheeck bone. Sapu saja pada muka dan di bawah rahang. Mak dan #bioever memang serasi. Bukan saja untuk awet muda, malah boleh stabilkan hormon. Walaupun dah cecah 57 tahun, kulit mak bebas jeragat. Sentiasa lembab glowing dari dalam. Eye bag pun hampir tiada.
.
Malah bukan itu saja. Mak juga sapu bioever sebagai alternatif merawat batuk. Jadi tak perlulah terlalu bergantung pada ubat batuk yang memang sedia maklum buatkan kita mengantuk. Mak memang sentiasa aktif. Ada saja kerja yang nak dibuat. Takde masa nak mengantuk2 ni.
.
Namun, hanya satu pesan mak. Yang penting, HATI kena sentiasa positif. Barulah aura seri naik ke wajah. Barulah penyakit mudah sembuh secara semulajadi.
.
Whatsapp 0174639351
Whatsapp 0174639351
Whatsapp 0174639351
.
#bioeverplus #krimajaib #krimserbaguna #krim1001kegunaan #susukmoden #bazar #bazaronline #bazarkarat #agentdiperlukan #agentsahshom #SayaUsahawanSTGMA

Most Popular Instagram Hashtags