#agentsahshom

445 posts

TOP POSTS

Minum #minkafe dan telan #garlictablet boleh menurunkan berat badan..x caya jom try... #agentsahshom
#0138024903mas

Hanya dengan #shakeme dan #minkaffe CDM Hajjah Siti Rohana dapat turunkan berat badan..woowww..hebat nyaa😲😲
#AgentsahSHOM

Berusahalah memperbaiki diri sendiri disamping menyeru orang lain.. kerana

berusaha menjadi baik walaupun belum baik itu adalah lebih baik daripada tak berusaha langsung .

Alhamdulillah..
Terima kasih ya Allah,atas pinjaman nafas hari ini.
Selamat pagi insan2 hebat dunia akhirat.

#Assalamualaikum
#syukurselalu
#kakNH
#agentsahSHOM
#berniagasambilberjasa

Dulu2 kalau tengok produk skincare mesti kata dalam hati "bestnya produk ni tapi tak suka la nak pakai macam2." Kalau boleh nak pakai pencuci muka je kan. Tak nak toner, tak nak pelembap semua. Nak cantik tapi malas. Tak senonoh je perangai. Haha..
.
Tapi bila SHOM keluarkan produk skincare #Infinence ni rasa excited je nak beli. Ada berjuta2 sel tumbuhan aktif dalam set skincare ni. Lepas tu boleh meremajakan dan memperbaharui kulit dalam masa 28 hari. Phewww, sempat la nak cantik sebelum raya. Company pun buat promotion sampai hujung bulan Jun nanti untuk siapa2 yang beli full set dapat percuma sebotol serum. Maksudnya ada 2 serum la nanti. Wowww, tu yang lagi terkinja2 nak beli tu.
.
Bila jadi agen ni jimat sangat la sebab boleh beli dengan harga yang lagi murah. CANTIK dapat BONUS pun dapat. BERBALOI-BALOI kan.

Bak kata Helena Rubinstein - "There are no ugly women only lazy ones."😎
.
============
NAK ORDER ??
============
.
Whatsapp "INFINENCE" ke 0174639351
Whatsapp "INFINENCE" ke 0174639351
Whatsapp "INFINENCE" ke 0174639351
.
Atau ampa nakk jadi agent ??
.
Whatsapp "AGENT INFINENCE" ke 0174639351
Whatsapp "AGENT INFINENCE" ke 0174639351
Whatsapp "AGENT INFINENCE" ke 0174639351
.
#infinenceskincare #agentdiperlukan #agentsahshom #SayaUsahawanSTGMA

SEMBUH DGN SAPUAN AJAIB

Hanya dgn sapuan sahaja pelbagai masalah kesihatan mampu di atasi.

Kami sukaaaa sgttt dgn krim #BiOEver nie. Sebab ia dicipta tanpa pilih kasih.. Tu yang bestt nyaa...
Daripada baby sehinggalah orang Dewasa yang lanjut usia. Semuanya sesuai.
Pelik kan.. Tapi benar. Inilah dia krim ajaib. KRIM BIO EVER PLUS AGE REVERSING ...πŸ˜„ βœ” AWET MUDA. Kulit Tegang dan Anjal walau umur meningkat
βœ” Merawat masalah MENOPOUSE
βœ” Membentuk Pinggul dan Payudara jadi PEJAL dan ANJAL
βœ”Merawat Pebagai SAKIT PUAN
βœ”Menegangkan OTOT2 RAHIM
βœ”Muka jadi RUNCING dan pipi TERBENTUK
βœ”Kulit jadi HALUS dan MULUS.
βœ”Merawat JERAWAT, JERAGAT dgn Cepat
βœ”Menjadi Krim PERAPAT untuk Hubungan suami isteri
βœ” Sesuai juga utk BABY dan SI KECIL

Ok.. ok.. Nak tahu banyak lagi.. Apa sapuan BioEver nie buat.. Meh pm atau call jer kami.
Yang pasti Ada HARGA KASIH SAYANG. Untuk yang bertuah... Nak ??? Cepattt order sekarang !!! Wasap 0138024903 mas

#agentsahshom

#HIJAB_ESSENTIAL
by @rizmanruzaini .

Akhirnya RR telah pn bekerjasama dgn SHOM..kini SHOM bukan sahaja ada produk kesihatan/kecantikkan dll tetapi SHOM kini dah ada hijab collection by RR iaitu designer tersohor antarabangsa..πŸ˜πŸ‘πŸ‘
.

Kita sedia maklum designer ni sngt hebat & telah mendapat tempat di kalangan artis tempatan kita seperti @iamzianazain @ctdk @rozitachewan1 & @missfazura ..selain tu ramai lg artis yg menggunakan khidmat RR..pendek kata RR adalah designer kesayangan para artis tempatan😍..Alhamdulillah😊
.

Maka dengan itu..sesiapa yg nak glamour kan raya tahun ini..nak jadikan raya tahun ni raya yg sangat meletopsss..uols bole aje dptkn dari sy sementara stok masi ada..😊
. . πŸ’– wasap.my/60109539261 Datin Yunk πŸ’–
.

#hijabessential
#glamourraya2017
#projekSTG
#agentsahSHOM

Langkah kanan masok opih arini grab #minkaffe terlajak laris 😻
Stok pon panas2 ni baru sampai
#sayausahawanshom #agentsahshom

Ada ni je kt stokis. Yg lain sir kata ute dula deh. Habis semua brg kt stokis. Demand mmg tinggi & sentiasa lakuuuu je. Mmg rugi siapa yg taknak berniaga dgn shom ni. .

Jangan takut nak berniaga dgn SHOM ya. Grab peluang yg ada. Percaya rezeki tu mmg selalu ada selagi kita usaha 😊😊 #AgentWanted
#AgentSahSHOM
#iedahyusoff

Kerja membasuh & membersih lebih mudah.. Boleh didapati dlm 1 set hanya RM50 utk 3 items ( pencuci lantai, pencuci pinggan & pencuci baju )..
Dptkan dr my agent #EziCleanJohor Diela.
.
.
@Regrann_App from @cdiela - Hai Hakak abang semua... Just nak bgi taw nnty sye #EziCleanDishwash Akan berwajah baru taw... Adik sye yg sorg lagi pun akan bertukar jugak #EziCleanToiletandFloor... Nnty kan wajah #baru kami ye... Coming soon #set3beradik pon masih available... Nak Cuba? Meh contact Diela... Pm/Wa.... 0137529035

#EziCleanSeries
#EziCleanDishwash
#EziCleanFloor
#EziCleanLaundry
#ImTrustedSeller
#AgentSahSHOM
#Agentbatupahat - #regrann

MOST RECENT

Promosi masih ada tau uollss nak dapatkan limited edition termos cantik lagi bergaya ni..
Tinggal few days je lagi ni
Cepat cepat grab tau..
Sangat berbaloi ni,sekarton share satu family cukup sebulan tau πŸ˜‰

#promosijimat
#minkaffe
#eidamustafa
#bondaeida
#agentsahshom
#kopikurus

Min Kaffe original
Pilihan ramai ni tau πŸ‘»coffee kan yang takut terlebih minum kopi sebab caffein boleh try #minkaffe sebab kopi kita special ada campuran #garambuluh,bukan je rasa lemak masin tu tapi khasiat garam buluh yang bersifat alkali dan kaya dengan magnesium dan kalsium serta zat besi πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Apa lagi jom tukar kepada kopi yang berkhasiat uollss

#minkaffe
#minkaffeoriginal
#kopigarambuluh
#kopikesihatan
#kopikurus
#kopi
#eidamustafa
#agentsahshom

Rawat masalah kulit dengan SABUN MARINE ESSENCE.

#sayajualsayapunguna
#projekmbk
#agentsahSHOM
#01140248388kakNH🌹

Credit to Amy Ahmad

Amy sebenarnya tak pandai nak mekap touch up bagai.tak gema, rasa lemas bila pakai. .
Pernah juga cuba yang adik perempuan punya. Calit calit pastu lap balik. Bibir pun sama, calit lipstick sikit pun rasa tak lawa ja. Bibir merekah, Kering dan kusam. Kulit muka pulak kering, gelap, berminyak, jeragat banyak. Bekas bekas jerawat merata. Sedih tengok muka amy dalam cermin. Keyakinan langsung takda. Down sangat! Best ja tengok orang lain cantik berseri. .
Satu hari kawan kenalkan dengan cc cream dan lipstick cozuma berry me. Amy mula pakai lipstick cozuma. Mula tak yakin. Tapi seharian pakai bibir tak kering. Tak merekah berseri dari dulu. Calit calit cc cream parut jerawa dan jeragat. Kulit kusam hilang malah muka kembali berseri memang bling bling habis..keyakinan datang kembali. Keluar rumah dah feeling orang pandang je muka.
.
Sampai sekarang amy setia lipstick dan cc cream cozuma
#setcozumaawesome!
.
πŸ“² whatsapp 0174639351
πŸ“² whatsapp 0174639351
πŸ“² whatsapp 0174639351
.
#cccream #lipstik #cozumacccream #cozumalipstick #bazar #bazaronline #bazarkarat #agentdiperlukan #agentsahshom #SayaUsahawanSTGMA

Ya Allah sedihnya tengok si kecil ni..
Malang tak berbau,kesian Dania..baru setahun lbih tangan kene periuk nasi panas (periuk kenduri,besar).. Cerita anak buah sis Eika...
.
.
""Eika bertindak tepat bagi adik ipar Sabun Marine Essence dan sapukan pada tempat lecur tu,
kini Eika tengok..Alhamdulillah,tangan Dania tak berparut,seteruk dia kena ari2..
.
.
SeroNok sgt dapat berkongsi kebaikan #sabunmarineessence dengan orang sekeliling.."" Produk SHOM,guna dulu,pasti TERUJA❗

#agentsahSHOM

BizOnline | Modal RM50
#CATCHAMPIONS
#ProjekSTG #2GAJIsebulan

Masa Rehat 1jam jak😲😲😲😲😲 Sempat ka ya?????kasi sempat jak laπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Dari tmpt krja ke tmpt agent 5minit jln kaki.....tmpt agent kirim ke kunak 10minit naik teksi....Sd tu pergi ke terminal bas Kk ambil brg terlajak HOT nieπŸ’£πŸ’£πŸ’£πŸ’£ 10minit jln kakiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚tgk jam sd jam12.25pm smpt ka yaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Demi kakak cantik punya open house kita layan soto duluπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹Alhamdulillah semua selesai dlm masa 1jamπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Bilang my mentor bkn sgn jdi sgn....tpi usaha akan jdi kita sgn😘😘😘😘😘 Barangan HOT sya sd sampai jgn tgu lama2 ya pm/wa ummi syalia skang ok....mau order brgan dapur cash@kutu roger2 jak😘😘😘😘 HASNAH 0178157421

#agentsahSHOM
#ProjekSTG
#adminbarangandapur
#rezekianak2
#syukurselalu
#syais3ummipkrjaahlibizprtime
😘😘😘😘

Marine Essence Beauty Bar dirumus khas dengan garam buluh, minyak T-tree, aloe vera dan ekstrak daun teh Pu-erh yang berkesan untuk menyihatkan kulit di samping menjadikan kulit lebih halus dan berseri. Sesuai untuk semua jenis kulit. πŸ‘ Membantu masalah kegatalan, ekzema, dan radang kulit.
πŸ‘ Menvegah jangkitan mikro-organisme seperti bakteria dan kulat pada kulit.
πŸ‘ Memperbaiki struktur kulit.
πŸ‘ Membantu memulihkan luka dan kesan alahan pada kulit
πŸ‘ Mengekalkan kelembapan kulit

Pastikan beli yang original drp Agent sah SHOM ye.. Contact zati 013-3333446

#agentsahSHOM
#marineessencebeautybar
#sabunketiak #sabunmarineessence
#masalahkulit #jerawat #ekzema #baubadan #kotadamansara #dshirevilla

Assalamualaikum
Happy monday all ☺️ Kakak-kakak dah p school,dak botak dah bangun pula,kenelah tukar channel cartoon ooo
Sesambil jomlah minum #minkaffe dulu sementara tunggu nak buat Big Breakfast πŸ˜πŸ‘πŸ» #kopigarambuluh
#minkaffeoriginal
#eidamustafa
#agentsahshom
#coffeelover
#milkbooster
#kopikesihatan
#kopikurus
#eidriszuhaily
#efanedaclan

Ralit berchit chat dgn sahabat chinese tadi..cerita punya cerita.
MAHARANI jgk penyelesaiannya...faham kan?😊
.
.
Teruja..bila sahabat bkn melayu kakNH konsisten MAHARANI..terbaik katanya.. Dah terbaik gak...rekomen la kat kwn tuπŸ˜„πŸ˜„ .
.
#maharani
#agentsahSHOM
#kakNH

Berusahalah memperbaiki diri sendiri disamping menyeru orang lain.. kerana

berusaha menjadi baik walaupun belum baik itu adalah lebih baik daripada tak berusaha langsung .

Alhamdulillah..
Terima kasih ya Allah,atas pinjaman nafas hari ini.
Selamat pagi insan2 hebat dunia akhirat.

#Assalamualaikum
#syukurselalu
#kakNH
#agentsahSHOM
#berniagasambilberjasa

Singgah sini sat belikan set kempis perut untuk ibu berpantang #setkempisperut
Lepas tu kita lepak dalam πŸš— sambil makan biskut sedap #minkaffecookies sementara tunggu papa solat jumaat
#eidamustafa
#efanedaclan
#agentsahshom
#syukuralhamdullilah
#rezekidariallah
#minkaffe
#kopigarambuluh

Langkah kanan masok opih arini grab #minkaffe terlajak laris 😻
Stok pon panas2 ni baru sampai
#sayausahawanshom #agentsahshom

Untuk pengetahuan semua, bulan ni on pakej PERCUMA ke Korea. Dah orang nak bagi FREE ja. Wajib la grab kan!
.
Ni salah 1 reward bila join #BusinessStyleMMG tau πŸ˜‡ hanya dengan #RM50 awak2 semua dah boleh bermula!
.
Ada yang nak qualified tiket free bersama2?
Meh DM / whatsapp azie 011.39485105 πŸ™‹πŸ»πŸ˜˜
.
#terapiinstagram #like4like #onlinebusiness #agendiperlukan #agenwanted #AgenMinkaffe #AgentMaharani #AgenPBKorset #AgentBVSM #AgentSelangor #AgentSahShom

Most Popular Instagram Hashtags