#agentsahshom

399 posts

TOP POSTS

Tips diet sihat... Maintain berat sepanjang puasa
#MIN KAFFE
1 sachet (SAHUR)
1 sachet (BERBUKA)
2biji garlic (sebelum sahur atau sebelum tidur)
TENAGA➡SIHAT➡ KURUS➡CANTIK
#0138024903mas
#agentsahshom

Yeahhh ! Dahh sampai petang maqin

Tq stokis c19 & abam gdex 😊

Yg mna nk order tuu maii wsapp ceq cepat. Nk bg HARGA PROMOSI kt ampa 😉

#agentsahshom
#SayaUsahawanSTGMA

Jemput minum uolls..
#minkaffe di hatiku😊😊
#AgentsahSHOM

Melawat lubuk rezeki, punch stock superb 😍😍
#agentsahshom
#projekSTG
#elitkingdom

Minum #minkafe dan telan #garlictablet boleh menurunkan berat badan..x caya jom try... #agentsahshom
#0138024903mas

Dari kota fesyen Milan
Get a copy of Intrend magazine (May issue). We have 2 pages coverage on Infinence x RR launching ceremony in Italy .
😱😱😱😱
Wow! Masuk majalah uolls. .

Nila jd makin xsabor nK grab sehelai 5helai #InfinenceXRizmanRuzaini hihihi lagipon stokis sana sini kejap je out of stok. Laku keras ok pakat borong tudung #InfinenceXRizmanRuzaini..dapat free limited brooch lak tuh
Tudung exclusive sentuhan pereka fesyen terkenal tanah air dgn harga sangat mampu milik sape tak nak kn.dengan design menepati fesyen muslimah masa kini.. Harus M.I.L.I.K.I nya. Semua berebut2 nk beli. Raya sakan dgn #infinencehijabbyrizmanruzaini

#agentsahshom #agentjualtudungwanted #belipakaidapatbonus

Ada ni je kt stokis. Yg lain sir kata ute dula deh. Habis semua brg kt stokis. Demand mmg tinggi & sentiasa lakuuuu je. Mmg rugi siapa yg taknak berniaga dgn shom ni. .

Jangan takut nak berniaga dgn SHOM ya. Grab peluang yg ada. Percaya rezeki tu mmg selalu ada selagi kita usaha 😊😊 #AgentWanted
#AgentSahSHOM
#iedahyusoff

☕️Sedikit perkongsian info tentang kopi mineral/MIN KAFFE ☕️ TAKUT MINUM KOPI???? KOPI utk Wanita Hamil / Menyusukan bayi ?? Pasti ramai yg tidak bersetuju dgn saya; wanita hamil/menyusukan bayi mengamalkan KOPI. Ya, KAFEIN yg terkandung dlm kebanyakan kopi di pasaran termasuk 3 in 1 amat tinggi kuantitinya yg boleh memberi kesan kpd bayi dlm kandungan mahupun yg disusukan.

Jgn lupa, KAFEIN tetap diperlukan oleh badan kita walaupun dlm keadaan berbadan dua @ menyusukan bayi tetapi dlm kuantiti yg sedikit. Sbb itulah ibu mengandung/menyusukan bayi mesti pilih MINKAFEE

Selain kandungan KAFEINnya yg sgt2 rendah, khasiat mineral dlm Garam Buluhnya amat diperlukan. Bagi IBU HAMIL, MinKafee dpt:

1) Mengatasi masalah bacaan HB rendah.
2) Menstabilkan gula dlm darah utk mengelakkan GDM/kencing manis ketika mengandung.
3) Menstabilkan tekanan darah yg tinggi atau sgt rendah.
4) Memberi tenaga serta mengenyangkan di kala si ibu yg mengalami morning sickness; tidak lalu mkn @ kerap muntah pd awal kehamilan.
5) Si ibu lebih bertenaga & tidak mudah penat sepjg kehamilan.
6) Merawat masalah 'cramps' dan sembelit di kalangan ibu hamil.

Bagi IBU MENYUSUKAN BAYI pula:

1) Khasiat Magnesium dlm Min Kafee akan membantu memudahkan penyerapan kalsium yg sgt penting bg kesihatan tulang & gigi ibu menyusu.
2) Min Kafee dpt meredakan stress para ibu akibat masalah/kesakitan slps bersalin dll. Ingat, punca utama KEGAGALAN penyusuan eksklusif ibu adalah STRESS selain amalan pemakanan yg tidak betul.
3) Menjadikan susu badan lebih pekat & banyak.
4) Ibu menyusukan bayi pasti boleh kekal langsing dgn MENYUSU BAYI & MIN KAFEE..! Bonus !! Buat ibu2 yg merupakan peminum tegar kopi khususnya, jom bertukar kpd kopi yg lebih sihat & semestinya sgt rendah kafein: #MINKAFEE

#AgentSahSHOM
#ProjectTripleB | Bisnes Online ModalRM50 dengan #SecretWeaponMMG
Pm 0193473855

"Diri kita umpama uncang teh, kita tidak tahu akan kekuatan diri kita...Sehinggalah kita berada dalam air panas"
Begitu juga situasi berniaga...Kita tidak tahu kita boleh berjaya atau tidak....Sehinggalah kita memulakanya tanpa rasa gentar.

#bizonline #julieyanamanan #premiumbeatifulexpert #agentsahSHOM #bizwithtdc #jointeamtdc #extraincome #tabungrayaTDC #roadto50k #freetrip #goldcoast

Jom buat tabung raya, tambah income sampingan
PM/WA saya akan bantu anda. Dengan modal RM50, anda boleh jana pendapatan RM300-RM3000 sebulan.

MOST RECENT

Dari kota fesyen Milan
Get a copy of Intrend magazine (May issue). We have 2 pages coverage on Infinence x RR launching ceremony in Italy .
😱😱😱😱
Wow! Masuk majalah uolls. .

Nila jd makin xsabor nK grab sehelai 5helai #InfinenceXRizmanRuzaini hihihi lagipon stokis sana sini kejap je out of stok. Laku keras ok pakat borong tudung #InfinenceXRizmanRuzaini..dapat free limited brooch lak tuh
Tudung exclusive sentuhan pereka fesyen terkenal tanah air dgn harga sangat mampu milik sape tak nak kn.dengan design menepati fesyen muslimah masa kini.. Harus M.I.L.I.K.I nya. Semua berebut2 nk beli. Raya sakan dgn #infinencehijabbyrizmanruzaini

#agentsahshom #agentjualtudungwanted #belipakaidapatbonus

Tips diet sihat... Maintain berat sepanjang puasa
#MIN KAFFE
1 sachet (SAHUR)
1 sachet (BERBUKA)
2biji garlic (sebelum sahur atau sebelum tidur)
TENAGA➡SIHAT➡ KURUS➡CANTIK
#0138024903mas
#agentsahshom

Ni acik tunjukkan pulak pesen yg boleh digayakan dengan #essential #InfinenceHijabbyRizmanRuzaini .
.
.
Juga tetap dapat FREE #limitededition #broochbyRR
.
Feel free untuk jamu mata.
Feel free untuk kontek acik 019.773.1070
.
#natrahnordin #agentsahSHOM #tudungraya #rizmanruzaini #infinencehijab #buatduetraya

🍀🍀SET MARINE ESSENCE🍀🍀 🌸Set Mandian🌸
☆Marine Essence Beauty Bar
☆Marine Essence Body wash
☆Marine Essence Toothpaste
☆Marine Essence Nourishing toothpaste

Apa kelebihan nya ? 🙌🙌 🍀Marine Essence beauty Bar & Body Wash dapat mengatasi masalah seperti...
📍bawah lengan gelap
📍jeragat
📍kudis
📍celah peha gelap
📍ruam n gatal2
📍eczema
📍bau badan
📍jerawat 🍀Marine Essence toothpaste dapat mengatasi masalah
📌mencegah keraviti gigi
📌mencegah masalah gusi
📌mencegah pentubuhan plak
📌anti-bakteria 🍀Marine Essence nourishing shampoo mengatasi masalah
✔kulit kepala gatal
✔rambut gugur
✔kelemumur
✔kulit kepala kudis
✔kutu

Apa tunggu lagii?? PM cepat kalau berminat nak cubaaa... Ber-SPA di rumah hanya guna Set Marine Essence jer 💁 *PENGEDAR DIPERLUKAN! ☎ Call/Whatsapp 0138024903

#teamMMG
#agentsahshom
#pengedardiperlukan

💝Jom cantik bersama SET COZUMA 💝

COZUMA CC CREAM ✅Menjadikan kulit lebih cerah dan licin..
✅Melindungi wajah dari sinaran matahari
✅Menyembunyikan cela
✅Mencantikkan kulit
✅Menjadikan kulit muka lebih glowing
✅Masalah parut jerawat dan jeragat
✅Tidak berminyak
✅Tidak melekit
✅Mengecilkan pori wajah 💄COZUMA LIPSTIK & COZUMA LIPSGLOSS💄 💋Menjadikan bibir sentiasa lembap dan kelihatan cantik
💋Memerah secara semula jadi dan memelihara bibir
💋Tidak mengeringkan
💋Tahan lama 👍SET COZUMA ..sangat mudah, cepat dan ringkas..
👍Sesuai utk semua jenis kulit
👍Solat friendly
👍Senang dibawa kemana - mana sahaja..
👍SET COZUMA MEMANG BEST...😍😍 Ingin tahu lebih lanjut / berminat?
PM / Whatsapp sekarang!
#agentsahshom
#0138024803mas

TAK PERCAYALAH !!!!
---------------------------------
.
Bila sebut atau letak testimoni, banyak yang fikir betul ke ?? Entah-entah reka ja semua tu!! .
Biarlah apa pun tanggapan di luar sana yang pasti #bioeverplus dah banyak berjasa pada saya dan keluarga. .
Ceritanya bermula bila saya cuba pada isu kesihatan dalaman wanita. Sapu ja ikut cara sapuan yang betul. Alhamdulillah berjaya. Terbaca pulak bab anak-anak tak sihat. Demam selsema dan menghidap asma. Yang ni memang saya tak nafikan bio ever wadah kesembuhan untuk kami .
.
9 tahun dulu isu kesihatan anak-anak memang sedikit mengganggu emosi. Manakan tidak , setiap minggu pada setiap bulan demam pasti menyerang. Bila demam ja, panas mmg mendadak naik. Baru ja bagi ubat, dah panas semula. ubat pulak guna yang letak ke dubur .
.
Semenjak 2 tahun kenal dgn bio ever, saya sapu ja kat belakang anak-anak dengan niat, doa + tawakal.
Alhamdulillah, tidak mengecewakan .
.
Sekarang saya dan keluarga semakin sihat dan saya nk semua org jgk sihat. Apa yg penting, janganlah berputus asa. Mungkin dgn Bio Ever, inilah penamat segala penderitaan anda selama ini. YAKIN dan CUBALAH !
.
📲 whatsapp "BIO EVER PLUS" ke 0174639351

#krimajaib #krimserbaguna #krim1001kegunaan #1rumah1bioever #bazar #bazaronline #bazarkarat #agentdiperlukan #agentsahshom #SayaUsahawanSTGMA

Nah close up dan pesen2 yg boleh digayakan dengan #stellina #InfinenceHijabbyRizmanRuzaini .
.
.
Tu FREE #limitededition #broochbyRR
.
Feel free untuk jamu mata.
Feel free untuk kontek acik 019.773.1070
.
#natrahnordin #agentsahSHOM #tudungraya #rizmanruzaini #buatduetraya .
Salam maghrib!!

Terlambat keretapi...
.
.
Nahhhh acik nak memperkenalkan #InfinenceHijabbyRizmanRuzaini ni. Kolaborasi #SHOM dan #rizmanruzaini
.
Terdapat 3 design menarik.
- #stellina .
- #essential .
- #essential+ .
.
Material chiffon.
Wide shawl. Ada instant shawl. Ada semi instant. Ada yg ada awning.
Yang penting boleh adjust nak singkat nak labuh nak sedang2.
Tapi acik nasihat pakaila labuh. Aurat kan. 😜😊😜
.
.
Setiap design didatangkan dengan kotak (packaging) yg menarik dan FREE brooch eksklusif.
.
Yg berminat nak tau lanjut nak beli nak jd agent meh pm acik.
.
019.773.1070.
.
#natrahnordin #agentsahSHOM #tudungraya #kumpulduetraya

PROMO PROMO PROMO!
.
.

Jom cuci mata sat. Biasa hijab Rizman Ruzaini harga #ribu ualls. and NOW RR keluarkan hijab utk raya HARGA MAMPU MILIK! Dapat Brooch LIMITED EDITION lagi. Cepat2 grab ualls!
.

014.509.7840
.
. #rizmanruzaini #rizmanruzainihijab #rr #rizmanruzaini10yearsanniversarycelebration #agentsahrizmanruzaini #tudungrizmanruzaini #hijabrizmanruzaini #agentsahshom #rizmanruzainixinfinence #rizmanruzainicreations #dropshipwanted #dropship #jombuatduitraya

Ok u all.. Meh nak kenalkan Infinence Hijab by Rizman Ruzaini ni.. .
.

Yg merah STELLINA tu yg exclusive.. heavy chiffon dan brooch pun yg paling cantik. Ada lace yg sgt lembut dan jenis sarung terus..instant wide shawl. Model mmg pakai singkat tp labuh yer..😊 kalau RR punya design takdenya ratus2.. confirm ribu.. tapi melalui kami RR bagi murahhh je! Branded, quality, exclusive! .
.

Apa beza Essential dengan Essential +? Essential instant wide shawl dan takde awning. Tapi Essential + ada awning dan semi instant. Boleh belit2 sendiri.. dua2 material chiffon. .
.

Ada banyak warna. U all nak tengok x?
.
.
014.509.7840
.
. #rizmanruzaini #rizmanruzainihijab #rr #rizmanruzaini10yearsanniversarycelebration #agentsahrizmanruzaini #tudungrizmanruzaini #hijabrizmanruzaini #agentsahshom #rizmanruzainixinfinence #rizmanruzainicreations #dropshipwanted #dropship #jombuatduitraya

Yeahhh ! Dahh sampai petang maqin

Tq stokis c19 & abam gdex 😊

Yg mna nk order tuu maii wsapp ceq cepat. Nk bg HARGA PROMOSI kt ampa 😉

#agentsahshom
#SayaUsahawanSTGMA

Hari ke 4...parut dan luka tersagat jalan tar sudah hilang..
Alhamdulillah..ikhtiar dengan #BioEverPluss sahaja😊

Pm/watsapp CikNormi 019.434.1255

#AgentsahSHOM
#BerniagagayaPIN
#BeYouTiful

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags