[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#agentsahshom

506 posts

TOP POSTS

Sempena bonus #shom harini..kite belanja 1 selfie..hihi
#agentsahshom

GARAM BULUH MINUMAN BERKHASIAT

GARAM BULUH mempunyai 1001 rahsia membantu mencegah, merawat pelbagai jenis penyakit... Kini telah ada Garam Buluh Hai-O yang mana telah terbukti dapat membuang toksin & Asid dalam badan... Garam Buluh Hai-O tidak sama dengan garam biasa kerana ia diproses dengan cara tradisional untuk mendapatkan Mineral yang banyak manakala garam biasa mempunyai kadar bahan kimia yang tinggi terutamanya Klorin, yang digunakan dalam proses memutihkan garam.

Garam buluh Hai-O satu-satunya makanan kesihatan yang merupakan makanan harian yang boleh dicampur pada minuman, masakan dan boleh ditaburkan pada buah-buahan untuk menambah kelazatan. KEISTIMEWAAN GARAM BULUH
♡ 100% dari bahan semulajadi
♡ Mengandungi 80 jenis zat galian (Mineral)
♡ Bersifat Alkali
♡ Anti Oksida
♡ Mempunyai tahap Ph 10 – 11
♡ Mempunyai tenaga Bio

BERMINAT...
cikguJai

#AgentsahSHOM
#0105830252
#m2u@COD
#KoreaKamiDatang

Ada ni je kt stokis. Yg lain sir kata ute dula deh. Habis semua brg kt stokis. Demand mmg tinggi & sentiasa lakuuuu je. Mmg rugi siapa yg taknak berniaga dgn shom ni. .

Jangan takut nak berniaga dgn SHOM ya. Grab peluang yg ada. Percaya rezeki tu mmg selalu ada selagi kita usaha 😊😊 #AgentWanted
#AgentSahSHOM
#iedahyusoff

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

SOAL JAWAB BIO VELOCITY SLEEP MATE!

S: Adakah BVSM menggunakan elektrik atau bateri?
J: Tidak. BVSM mengandungi garam buluh yang mampu menyimpan tenaga matahari dhuha (8-10pagi) di dalamnya. BVSM hanya perlu dicas semula dengan menjemurnya di bawah matahari pagi setiap 2 tahun.

S: Apakah saiz BVSM?
J: Semua BVSM didatangkan dengan saiz Queen. Boleh dilipat untuk kegunaan katil saiz Single atau dilapikkan pada kerusi.

S: Berapakah ketebalan BVSM?
J: Sama tebal & ringan dengan comforter putih biasa yang ada di pasaran (lebih nipis dari toto). S: Berapa lama BVSM boleh digunakan?
J: Jaminan BVSM adalah sepanjang hayat selagi tidak dibasuh dengan mesin basuh.

S: Maknanya BVSM tidak boleh dibasuh?
J: Boleh. Tetapi hanya pada tempat yang terkena kotoran sahaja. Jika untuk kegunaan pesakit yang tidak mampu ke tandas atau bayi, sila alaskan dengan plastik sebelum meletak cadar anda.

S: Berapa cepat kesan BVSM dapat dilihat?
J: 10 saat.

S: Berapa jauh jarak yang mampu dicapai Far Infrared (FIR) dalam BVSM?
J: 3 kaki.

S: Golongan yang bagaimana yang boleh menggunakan BVSM?
J: Semua golongan, dari bayi baru lahir ke golongan berusia.

S: Adakah saya perlu menyentuh atau tidur beralaskan BVSM untuk mendapat tenaga?
J: Tidak. Disebabkan jarak tenaganya yang mampu mencapai sejauh 3 kaki, dengan hanya melihat BVSM saja, anda mampu merasai sendiri perubahannya.

S: Adakah kegunaan BVSM terhad kepada lapik cadar sahaja?
J: Tidak. BVSM amat ringan dan sesuai dijadikan alas tempat duduk atau lapik sandar di kerusi pejabat, selimut di dalam pesawat atau membalut bahagian yang sakit selama beberapa minit sehari bergantung pada tahap kronik penyakit.

S: Adakah harganya mahal?
J: Cuma RM1488. Lebih mahal lagi kos perubatan berulang seumur hidup, kan?
Psttt...nak bayar cara ansuran pun boleh bha kalau kauu..
📞019.434.1255😊😄 #AgentsahSHOM
#BVSM
#pelapiktidursuperohsem

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

Yeahhh ! Dahh sampai petang maqin

Tq stokis c19 & abam gdex 😊

Yg mna nk order tuu maii wsapp ceq cepat. Nk bg HARGA PROMOSI kt ampa 😉

#agentsahshom
#SayaUsahawanSTGMA

MOST RECENT

ORANG LELAKI 👨PON BOLEH PAKAI SABUN ME TAU❗❗ Kredit to Cik Bunga 🌹.. Baru 2 minggu lepas cousin Cik Bunga kena chicken-pox atau cacar laaa orang cakap kan.. Teruk juga sampai bekas hitam2 tu memenuhi ruang mukanya.. Tapi dengan 'kuasa' #SabunMarine bekas2 hitam tu da hilang.. Alhamdulilah muka dah semakin pulih... Sebelum ni selalu cakap betulkah SabunME ni boleh hilangkan bekas cacar tapi bila dah terkena n menggunakan sendiri baru tahu kehebatan #SabunMe ni kan..❗👍👍👍 Mmg terbaik... Jom dptkan Sabun Ajaib ini dengan TAWARAN ISTIMEWA skrg.. 📲 HUBUNGI 👇

MURNI ⏩
www.wasap.my/60142578769/sabunme

KAEDAH PEMBAYARAN : ✅Online Banking (Instant Transfer)
✅ Cash On Delivery (COD)
*Tertakluk kpd lokasi

#AgentSahSHOM
Biz Online | Modal RM50
PROGRAM #2GAJIsebulan
#ProjekSTG
#TheMagicofPartTime
#CATchampions
#CikguMurni

♡ MAHARANI sahabat WANITA ♡

Jangan tanya kalau MAHARANI tiada stok..
Hanya WANITA yg mengamalnya akn tahu rahsia MAHARANI ni 😊 ●masalah keputihan
●berbau
●berlendir
●tak nak kulit muka kusam
●masalah rahim terturun selepas beranak
●nak kembali dara
●nak sentiasa disayang si suami

herba maharani dapat membantu..dengan mengamalkan herba maharani secara konsisten pasti anda akan sentiasa sihat dan bertenaga.

herba maharani terlajak laku 😍
ready stock
Rozila Harun
www.wasap.my/60183584851/HerbaMaharani

#maharani #KesihatanDalamanWanita #senggugut #nakkuruskanbadan #nakkurus
#bertenaga #awetmuda #HerbaMaharani #RahsiaKecantikanWanita #Jamu #JamuWanita #IkhtiarHamil #zuriat #sakitbelakang #SakitTumit #banyaksusubadan
#clagroup #CLAvengers
#workfromyourphone
#rm50je
#TeamCDMElly #TeamSMIla #AgentSahSHOM #SHOMProduct #BukitBeruntung

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

Promo Masih berjalan✨✨
📌Set Combo Eziclean
📌Set Combo Pantyliner+femininewash
📌Set Combo Detox/Kurus
📌MinKaffe-hilangkan migrain dan gastrik
📌BB Plus-menambah Gris lutut
📌Set Bio Seleza pad dlm pantang
📌Set Combo Spa-Set Me

#TicerYatie0142684215
#MiniStokis
#AgentsahShom-876717
#Agentwanted
#WNTFighter

Y.E.S. PRICE
Min Kaffe + Garlic tablet. Dapatkan #yesprice min kaffe dan garlic tablet sekarang.. #setkempisperut paling berkesan masa kini.. bukan saja badan kurus, package sekali kesihatan lebih baik. Sesuai untuk yg menghidap migrain, sembelit, darah tinggi, kencing manis dan banyak lagi tau. Juga sesuai untuk semua peringkat umur.. .
Jom order dengan Diana sekarang. whatsapp +60182185842. Postage setiap hari Isnin hingga Ahad, kecuali public holiday, cod free at LRT Puchong Perdana. Ready stock.
.
#dianaonlineshopcollection #anaqahchiaseedfbpage #mmeresources #trustedseller #minkaffe #garlictablet #agentsahshom #coffee #coffeetime #icecoffee #kopiviralminkaffe #bamboosaltcoffee #garlic #shom #FazbolousWarriors #fattfaz #fattahfazura #dutashomfazura #haio #haioproducts #haiOmychoiceforlife #hai0

Y.E.S. PRICE
Min Kaffe + Garlic tablet. Dapatkan #yesprice min kaffe dan garlic tablet sekarang.. #setkempisperut paling berkesan masa kini.. bukan saja badan kurus, package sekali kesihatan lebih baik. Sesuai untuk yg menghidap migrain, sembelit, darah tinggi, kencing manis dan banyak lagi tau. Juga sesuai untuk semua peringkat umur.. .
Jom order dengan Diana sekarang. whatsapp +60182185842. Postage setiap hari Isnin hingga Ahad, kecuali public holiday, cod free at LRT Puchong Perdana. Ready stock.
.
#dianaonlineshopcollection #anaqahchiaseedfbpage #mmeresources #trustedseller #minkaffe #garlictablet #agentsahshom #coffee #coffeetime #icecoffee #kopiviralminkaffe #bamboosaltcoffee #garlic #shom #FazbolousWarriors #fattfaz #fattahfazura #dutashomfazura #haio #haioproducts #haiOmychoiceforlife #hai0

Y.E.S. PRICE
Min Kaffe + Garlic tablet. Dapatkan #yesprice min kaffe dan garlic tablet sekarang.. #setkempisperut paling berkesan masa kini.. bukan saja badan kurus, package sekali kesihatan lebih baik. Sesuai untuk yg menghidap migrain, sembelit, darah tinggi, kencing manis dan banyak lagi tau. Juga sesuai untuk semua peringkat umur.. .
Jom order dengan Diana sekarang. whatsapp +60182185842. Postage setiap hari Isnin hingga Ahad, kecuali public holiday, cod free at LRT Puchong Perdana. Ready stock.
.
#dianaonlineshopcollection #anaqahchiaseedfbpage #mmeresources #trustedseller #minkaffe #garlictablet #agentsahshom #coffee #coffeetime #icecoffee #kopiviralminkaffe #bamboosaltcoffee #garlic #shom #FazbolousWarriors #fattfaz #fattahfazura #dutashomfazura #haio #haioproducts #haiOmychoiceforlife #hai0

♡ MAHARANI sahabat WANITA ♡

Jangan tanya kalau MAHARANI tiada stok..
Hanya WANITA yg mengamalnya akn tahu rahsia MAHARANI ni 😊 ●masalah keputihan
●berbau
●berlendir
●tak nak kulit muka kusam
●masalah rahim terturun selepas beranak
●nak kembali dara
●nak sentiasa disayang si suami

herba maharani dapat membantu..dengan mengamalkan herba maharani secara konsisten pasti anda akan sentiasa sihat dan bertenaga.

herba maharani terlajak laku 😍
ready stock
Rozila Harun
0183584851

#maharani #KesihatanDalamanWanita #senggugut #nakkuruskanbadan #nakkurus
#bertenaga #awetmuda #HerbaMaharani #RahsiaKecantikanWanita #Jamu #JamuWanita #IkhtiarHamil #zuriat #sakitbelakang #SakitTumit #banyaksusubadan
#clagroup #CLAvengers
#workfromyourphone
#rm50je
#TeamCDMElly #TeamSMIla #AgentSahSHOM #SHOMProduct #BukitBeruntung

💚💛❤💜💙💚💛❤💚💛❤💚💛❤💜💙 WOW❗ HILANG 16KG ASBAB SETPKP❗😱 💚💛❤💜💙💚💛💜❤💙💚💛❤💜💙💚 Credit sis ILAH

Hari ini ILAH nak share testimoni diri sendiri selalu dok share testimoni orang lain je kan.. Dulu adudu gemoknya nak turunkan berat badan memang susah sampai bersenam berdiet bagai sampai sanggup tak makan nasi berbulan2. Last2 dari tak da penyakit gastrik amik dah kena gastrik..Lagi stress bila hari bahgia badan gemok tak dapat turunkan😕

Syukur Alhamdulillah sejak bertemu jodoh dengan set PKP berat badan ILAH turun dari ⏩70kg-54kg. ILAH mula amalkan set PKP semasa dalam pantang..Orang cakap lepas bersalin mesti berat badan akan naik mendadak..ILAH amalkan set PKP secara konsisten dan istiqamah semasa dalam pantang hingga sekarang 😊

Alhamdulillah berat badan turun mendadak..Hati gembira tak terkata😍😍En.suami pun suka ILAH dah dapat berat yang ideal sekarang😘😘 Masalah gastrik pun dah tak da sejak amalkan set PKP nie.. JOM DPTKAN #SETPKP DGN HARGA ⏩⏩⏩⏩RM110.00 ONLY❗❗ 📲 HUBUNGI 👇

MURNI ⏩
www.wasap.my/60142578769/setpkp

KAEDAH PEMBAYARAN : ✅Online Banking (Instant Transfer)
✅Cash On Delivery (COD)
*Tertakluk kpd lokasi

#AgentSahSHOM
Biz Online | Modal RM50
PROGRAM #2GAJIsebulan
#ProjekSTG
#TheMagicofPartTime
#CATchampions
#CikguMurni

Ke KULIM kite hari ni... Seperti biasa.. COZUMA SERIES mmg perkara wajib pakai dulu sblm ke mane².. 💛COZUMA CC CREAM RM127
❤COZUMA LIPSTIK RM44

Lipstik Cozuma 💄 ni ade 11 WARNA MENARIK tau❗ Sume chantek².. Bile pakai rasa ringan je bibir.. Budak² pon boleh pakai. Sbb tu aceh selalu je nk curik pakai lipstik mama... Hehehe... Oklah.. Nnt slide ok👌...
Pilih je warna apa korang nak then roger laju² ye... 📲 HUBUNGI 👇

MURNI ⏩
www.wasap.my/60142578769/cozuma

KAEDAH PEMBAYARAN : ✅Online Banking (Instant Transfer)
✅Cash On Delivery (COD)
*Tertakluk kpd lokasi dan harga TIDAK TERMASUK kos pos dan COD

#AgentSahSHOM
Biz Online | Modal RM50
PROGRAM #2GAJIsebulan
#ProjekSTG
#TheMagicofPartTime
#CATchampions
#CikguMurni #cozuma #sayagunasayajual #lipstik

💚 IBU ANAK 6, MASIH BERGETAH WOO❗😱 ⏩Kredit to Sis Epink.. Masa melawat hari tu, sis Epink nampak Pn.Aiza ni makin chantek.. Nk tny , malu🙈.. Tapi tak boleh tahan... Akhirnye tertanye jgk.. 😅

Last-last Pn Aiza bgtau... Asbab minum #bbplus sebelum habis berPANTANG anak ke 6 hari tu.. Kulit muka beliau dah TAK KUSAM & yang paling best dia kata PARUT di lutut dia yang hitam dah semakin CERAH❗

Happy sangat bila tengok hasil yang mmg WOWW❗❗ Bukan untuk cantik je BBPLUS nie tau, tapi dapat meriahkan lagi air susu si ibu... Alhamdullilah... Ini lah kehebatan bbplus collagen.. Ibu anak 6 pun masih chantek dan bergetah lagi tau❗❗ mmg TERBAIK❗👍👍👍 IBU² 👪 MAMA² NAK CHANTEK & BERGETAH JGK??? TGGU APA LG... JOM DPTKAN SKRG❗ 📲 HUBUNGI 👇

MURNI ⏩
www.wasap.my/60142578769/bbplus 💰 HARGA 💰 : RM216/kotak
(TAWARAN HARGA JIMAT MENANTI ANDA❗) KAEDAH PEMBAYARAN : ✅Online Banking (Instant Transfer)
✅Cash On Delivery (COD)
*Tertakluk kpd lokasi

#AgentSahSHOM
Biz Online | Modal RM50
PROGRAM #2GAJIsebulan
#ProjekSTG
#TheMagicofPartTime
#CATchampions
#CikguMurni

Zu #agentsahSHOM
Berminat?
Pm 01125727856.

Assalamualaikum.

Morning. 😍😍 Selebri-tea SHOM #missfazura dah pekena #mincha
Korang dah breakfast ke belum?

Nk try #mincha?
Meh pm Zu 01125727856

#agentsahSHOM
#agentdiperlukan
#OrangeManiaGroup

❗❗MASALAH RAMBUT GUGUR SETTLE❗❗ Kredit to Sis Cyda ❤Kepala jd ringan
💛Gatal2 kulit dh xde, 💚Rambut lembut xberminyak
💙Wangi pulak tu.. Alhamdulillah, rambut pun baru byk dh tumbuh.. Sblm ni rambut tinggal skt dh sbb byk yg gugur tp alhamdulillah asbab penggunaan baru 2minggu rambut dh kembali TUMBUH semula.. Masa first order shampoo ME ni ngn cyda beli 3 botol sekali utk birasnya.. Dpt feeedback yg awesome juga tau.. Birasnya kate, rambut kurang gugur, xberminyak lembut dan wangi.... OPKOS lah.. Mmg terbaik Shampoo GARAM BULUH ni tau❗❗👍 Tggu apa lg..
Jom dapatkan #shampooME dgn harga LEBIH MURAH skrg❗ 💰Harga Asal : RM38/botol (250ml) 📲 HUBUNGI 👇

MURNI ⏩
www.wasap.my/60142578769/shampoome

KAEDAH PEMBAYARAN : ✅Online Banking (Instant Transfer)
✅Cash On Delivery (COD)
*Tertakluk kpd lokasi

#AgentSahSHOM
Biz Online | Modal RM50
PROGRAM #2GAJIsebulan
#ProjekSTG
#TheMagicofPartTime
#CATchampions
#CikguMurni

Assalamualaikum n selamat pagi loveee😍
Alhamdulillah, Amy dh breakfast dengan #setPKP tadi... Awak2 dh ke belum😄? #AgentSahSHOM
#LGmeroket
#JejakBonus5k

Sebelum tidur tu...
.
lyn makan 2biji garlic dan minum 1 sachet min kaffe...
.
Ins shaa Allah...bangun pagi pun bertenaga dan senang nak lawas segala toxic dalam badan.
.
Assalammualaikum | selamat malam semua
.
#mychoiceforlife👍👍👍 #agentsahSHOM

DOKTOR PUN TAK BERANI NAK OPERATE DAH - LALU CADANGKAN BIO EVER
.
Pembedahan sudah 5 kali. Untuk kali ke-6 tak mungkin lagi kata doktor sebab bimbang merosakkan saraf bahagian mata.
Hani menangggung sakit di bawah mata kerana saluran air mata tersumbat. Bukan setakat menanggung sakit, bengkak bawah mata tu pun mampu meruntun jiwa wanita yang sentiasa ingin kelihatan cantik. Hatta ada jerawat sebiji pun kita dah segan kan.
.
Doktor kata "Pergi cari orang yang jual krim BIO EVER dan cuba"
.
Rezeki kami, bio ever dipos ke Langkawi.
Lepas dah pakai, kesannya amat ketara.
.
Gambar 1 - sebelum BioEver
Gambar 2 - peringkat awal sapuan bioever
Gambar 3 - selepas 6 hari
.
Ada beza ke takde?
Korang jangan nak kata takdak beza pun k.
Hani memang puas hati. Alhamdulillah. Bioever plus sebagai wadah penyembuh. Yang menyembuhkan itu sudah pasti yang menghadirkan ujian itu.
.
Saya suka guna BioEver. Saya suka share kebaikan bioever. Saya suka jual BioEver
.
.
Whatsapp 📱 018-3619699
Whatsapp 📱 018-3619699
Whatsapp 📱 018-3619699

#bioever #benjol #bengkakkelenjar #buasir #krimpelbagaiguna #krim1001kegunaan #agentsahSHOM #SayaUsahawanSTGMA

“Sukar bernafas, cepat lelah dan sukar bersenam?” Ini gejala penyakit Immunologi yang dihidap oleh Pesakit Asma!

Jom ikhtiar dengan Garam Buluh yang mempunyai anti-pengoksidaan bagi meningkatkan kandungan oksigen dalam badan, mencegah serangan radikal bebas dalam badan, membaiki sel-sel badan yang rosak dan memulih fungsi organ dalaman.

Cara pengambilan 5gram garam buluh dengan 1.5 liter air kosong setiap hari boleh mengatasi Asma.

Dapatkan sekarang! 📲010-5991757

Buat pilihan bijak untuk kesihatan anda!

#GaramBuluhHaiO
#AgentSahSHOM
#ProjekSTG
#Elitkingdom_ #Elitsteady

“Sukar bernafas, cepat lelah dan sukar bersenam?”
.
Ini gejala penyakit Immunologi yang dihidap oleh Pesakit Asma!
.
Jom ikhtiar dengan Garam Buluh yang mempunyai anti-pengoksidaan bagi meningkatkan kandungan oksigen dalam badan, mencegah serangan radikal bebas dalam badan, membaiki sel-sel badan yang rosak dan memulih fungsi organ dalaman.
.
Cara pengambilan 5gram garam buluh dengan 1.5 liter air kosong setiap hari boleh mengatasi Asma.
.
Dapatkan sekarang! 📲 016-8673892
.
Buat pilihan bijak untuk kesihatan anda!
.
#GaramBuluhHaiO
#AgentSahSHOM
#ProjekSTG
#Elitkingdom_ #Elitsteady
#bazaarpaknil
#warungpaknil
#terlajaklaris
#meletops

Min cha
Min cha
Min chà
Nk try roger FY 😉
0182915400

#AgentSahSHOM
#ProjekSTG_AhliRM50shj

Assalamualaikum semua..
Selamat berhujung minggu..selamat beristirehat kpd yg cuti harini..hargai masa bersama tersayang💖🌹
Hati-hati di mana pun kita berada😃😃
#AgentsahSHOM
#tupperwareMie
#ryaneesshawl
#pembantuwarungpokokkabuKBL

Lagi lagi testimoni BB Plus 😍
Slmt mlm smua 😇
Slps ambil 15 sachets BB Plus..blm Hbs sekotak lg..saya sgt berpuas hati ..kulit saya mmg grabol ,bekas2 jrwt besar2 itoo..harap2 smakin rata itu grabol2 bila saya Konsisten minum BB Plus.. sapa2 Yang mau tau lebih lanjut ,Boleh trus hubungi saya ya.
👇

Melynie J
0102106396
#AgentSahShom
#HaiOproduct
#Clavengers
#BBplus
#nofilterkunu
#jangankecam
#sayagunasayajual

PROMOSI SENANG HATI MASIH BERJALAN YER SEHINGGA JAM 12TGAH MLM ESOK... HARGA BIASA BIO EVER PLUS RM268
HARGA PROMOSI RM248🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 BIO EVER PLUS CREAM AJAIB
Antara testimoni dari cust 👇👇👇 🐢 Tiriod semakin pulih
🐢 merawat asma 🐢 merawat sengal2 pada kaki 🐢 memulihkan kulit melecur / luka pulih dgn cepat
🐢 meredakan batuk / kahak / selesema baby
🐢 meredakan resdung
🐢 menaikkan pipi mcam suntikan botox
🐢 eyebag berkurangan
🐢 payudara kendur ? Jatuh ?? Sapu BIO EVER PLUS ... menaikkan payudara yg jatuh 👍Rahsia keremajaan sepanjang masa 😉
Pendek kata, CREAM BIO EVER PLUS ni merawat 1001 jenis penyakit..memang berbaloi ada 1 kat rumah sebagai 1st aid keluarga.. Jom roger2 Ain ye kalau berminat nak beli😀😀😀😀 http://www.wasap.my/60135325747

Biz Online | Modal RM50

#projekSTG
#gengtbo
#bioeverplua
#pridukkesihatan
#mehbelimeh
#agentsahSHOM

S.A.L.T
Salt is garam yea kawan2...hahaha
Mesti lah uolls tau kan.... Meh nak share tips sikit pasal garam nie... Nak tau tak garam boleh merawat masalah keguguran rambut secara alami... Caranya... Pergi dapur,
Cari garam,
Dah jumpa garam,
Masukkan garam dalam shampoo,
(tak kesah apa jenis shampoo yang korang pakai)
Kemudian goncang botol shampoo tu kasi dia sebati
Dah sebati boleh shampoo rambut macam biasa... Kesan:
Rambut akan jadi lembut dari biasa, dan insyaAllah rambut gugur akan semakin berkurang... Seronok x seronok?😊😄😄 Ps:kalau malas sangat boleh beli je shampoo yang memang dah ada garam..#MEbamboosaltshampoo Lah... WA 017.442.7922 anys

#jagarambutsecaraalami
#mebamboosaltshampoo
#agentsahSHOM

TAK TAHU NAK BUAT APA BILA ANGIN DALAM BADAN MENYERANG???😡😡 Tak tahu nak buat apa kalu angin datang menyerang dalam badan... Letak minyak angin pulak nak kena urut badan lah pulak..kalau ada orang tolong urutkan alhamdulillah... Tapi bila sorang2 haa acaner tu nak buat... Nasib baik ada #garlictablets

Fuhhh lega...keluar angin.. Ps: korang ada masalah macam nie??haa cer lah cuba garlic tablet nie..insyaAllah puas hati... WA 017.442.7922 anys

#garlictablets
#newlook
#buangangindalambadan
#agentsahSHOM

Ini budak makin membesar makin aktif
Dan bila aktif makin penat la tp xmoh tido 😹 tahan mata dan merengek le dia
N kerja ibu satu pon xmenjadi
.
Walaupon kenyang menyusu + makan +mandi haha xjln da nak main jerk
Tp bl masok keta psg aircond mau jerk tdo amboiiii ank
.
Musim kot pnas2 gini kan
Tp nmnya org kg tdo lam aircond tup tup selsema lak hihi
Xapala ank
Ibu xsabar tunggu stok #calmtimebalm dan #sleeptimebalm by #tasneemnaturel 😻😻😻
Nak eksperimen kat si kenit nim
#sayajualbalm #kelantan #agentsahshom

CAR BOOT SALE
Hihi free marketing gini la
Biarkan dulu pintu belakang terbuka biar ore pakat tengok kebetulan jiran2 ado hihik 😻

Naik stokis tadi
Sir : lamo xmari.anak2 mano
Wani : eh sir ado jah cumo skalo beli kot emall jah haha
Mmg lama xpanjat stokis
Alhamdulillah rezekimasih ada dengan shom
Semuasudah bertuan 😻

Yay
Jom buat duit lagik

#agentsahshom #shomprenuer #kelantan

assalamualaikum & selamat petang...😊 SET SLIM

Min Kaffe + Garlic

pm utk dptkan hrga ksh syg..😊😊😊 #agentsahshom
#sayagunasayajual
#agentdiperlukan
#minkaffe
#garlic
#setslimmurah
#trw369

Most Popular Instagram Hashtags