[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#agentsahshom

466 posts

TOP POSTS

Syukur untuk rezeki minggu lepas...kita nantikan pula closing hujung bulan ni lagi..in sya allah..moga diri ini sentiasa diperluaskan lagi rezeki..amin

#UsahawanPIN
#BerniagagayaPIN
#AgentsahSHOM

Minum #minkafe dan telan #garlictablet boleh menurunkan berat badan..x caya jom try... #agentsahshom
#0138024903mas

Ni je menu malam nie.. Ayam tu xtawla ape nama masakan die..ibu cmpak2 aje..asal sedap..hahaha.. #izzuefamily #sweethome #agentsahSHOM

Sepanjang anak xsehat
Dua benda ni banyak membantu wani
Alhamdulillah
Manfaat dari keistimewaan produk shom #bvsm dan #pbcorset bantu wani siang dan mlm.. Siang harusla tersarung kemas korset dibadan.. Hah awak mesti tau kan kesan epidural masa bersalin aritu.. Duduk lama salah
Berdiri lama pon salah
Baring lg la salah
Posisi yg salah jadikan kita makin sakit 😒

Malam lak asyik berjaga2
Nak menyusu
Nak pntau ank
Nak bg ubt
Nak jelom
Alhamdulillah #bvsm bantu wani untuk tidak rasa pening tidak rasa mengantuk sangat dan badan yg letih pon segar jerk

Ari2 pon wani guna produk ni
Kata jual
Patut kena guna sendiri baru yakin nak bgtau pengalaman sendiri πŸ˜ƒ

#ibuanakdua #agentsahshom

Sempena bonus #shom harini..kite belanja 1 selfie..hihi
#agentsahshom

Wajib dicuba... Memang sangat dipercayaai Kemujaraban Maharani ni oooo... RM100 ja... Murah... Wajib dicuba ole wanita.... keputihan
sengugut
lesu jak!
penat jak!
kulit kusam!

Amalkan Maharani kwn...enda pyh ko fikir 100x...ko bg jak rm100...nnt laki ko akan fikir 100x ini bini aku ka bukan neπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† sbb sgt berbeza dalaman tu ba!
Mantop begitu

Nak mencuba
CikguJai
0105830252

Promosi MERDEKA masih on ya....capat2 Maharani ba niiii... #iheartSTG
#elitkingdom
#readystock
#agentSahSHOM
#koreakamidatang

Yeahhh ! Dahh sampai petang maqin

Tq stokis c19 & abam gdex 😊

Yg mna nk order tuu maii wsapp ceq cepat. Nk bg HARGA PROMOSI kt ampa πŸ˜‰

#agentsahshom
#SayaUsahawanSTGMA

PROMO PROMO PROMO!
.
.

Jom cuci mata sat. Biasa hijab Rizman Ruzaini harga #ribu ualls. and NOW RR keluarkan hijab utk raya HARGA MAMPU MILIK! Dapat Brooch LIMITED EDITION lagi. Cepat2 grab ualls!
.

014.509.7840
.
. #rizmanruzaini #rizmanruzainihijab #rr #rizmanruzaini10yearsanniversarycelebration #agentsahrizmanruzaini #tudungrizmanruzaini #hijabrizmanruzaini #agentsahshom #rizmanruzainixinfinence #rizmanruzainicreations #dropshipwanted #dropship #jombuatduitraya

Sakit kepala menyucuk2 pagi nie..mungkin sebab umur nak bertambah kot.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ So jom lah..kita ikhtiar dgn #MinKaffe .. khasiat dari garam buluh tu terbukti berkesan utk melegakan sakit kepala. No need Panadol dah. ❀

#PINPreneur
#PINWellnessConsultant
#PINFamily
#agentsahMinKaffe
#agentsahSHOM
#SHOMPenang
#BerniagaGayaPIN
#BisnesGayaPIN

MOST RECENT

Sepanjang anak xsehat
Dua benda ni banyak membantu wani
Alhamdulillah
Manfaat dari keistimewaan produk shom #bvsm dan #pbcorset bantu wani siang dan mlm.. Siang harusla tersarung kemas korset dibadan.. Hah awak mesti tau kan kesan epidural masa bersalin aritu.. Duduk lama salah
Berdiri lama pon salah
Baring lg la salah
Posisi yg salah jadikan kita makin sakit 😒

Malam lak asyik berjaga2
Nak menyusu
Nak pntau ank
Nak bg ubt
Nak jelom
Alhamdulillah #bvsm bantu wani untuk tidak rasa pening tidak rasa mengantuk sangat dan badan yg letih pon segar jerk

Ari2 pon wani guna produk ni
Kata jual
Patut kena guna sendiri baru yakin nak bgtau pengalaman sendiri πŸ˜ƒ

#ibuanakdua #agentsahshom

Nak tahu, banyak sangat kebaikannya bila makan #maharani.. Migrain hilang
Keputihan berkurangan
Kulit pucat jadi kemerahan

Memang banyak sangat kebaikan #Maharani walaupun hanya pada pengambilan yang pertama dah rasa keberkesanannya.
Selain dari itu, #Maharani juga membantu mengatasi masalah seperti.. ➑ Senggugut
➑ Period tak teratur
➑ Cyst
➑ Fibroid
➑ Mengetatkan vagina
➑ Menghilangkan bau badan
➑ Mengurangkan berat badan
➑ Dan macam-macam lagi.. Macam tak percayakan. Kecil-kecil cili padi Maharani ni

SAlasiah sEpi'Aad
PIN Wellness Consultant
www.wasap.my/60134803386

#maharanihaio
#HerbaMaharani
#agentsahshom
#SusukWanitaModen
#PINPreneurs

Kedai online sy sentiasa buka..πŸ˜™
Pilih2 ajaa..banyak barang bagusss ini..mcm2 ada..😍😍😍 .
.
Mau sihat kah..πŸ˜€πŸ˜˜
Mau cantik kah..πŸ‘„πŸ’…
Mau bersih kah..πŸ›€πŸ’¦
Mau jadi member kah..πŸ’β€β™€οΈπŸ€‘ pilihan di tangan anda πŸ‘§πŸ‘¦. . .

Info lanjut hubungi saya ☎️:01136386269

#AgentSahSHOM
#MMGteam

Syukur untuk rezeki minggu lepas...kita nantikan pula closing hujung bulan ni lagi..in sya allah..moga diri ini sentiasa diperluaskan lagi rezeki..amin

#UsahawanPIN
#BerniagagayaPIN
#AgentsahSHOM

GURU CEDERA KEPALA DAN TULANG RAHANG SEMBUH DLM MASA 3HARI.....KISAH SEORG GURU.... JOM BACA!!!! Assalamualaikum wbt.
alhamdulillah..Allah swt izinkan sy utk berkongsi testimoni diri saya sendiri.Saya seorang guru...pd 23 oktober 2012.. sy telah mengalami kemalangan ketika dalam perjalanan utk mengikuti kursus PBS di Batu Pahat. dalam kemalangan itu, seorang koperal telah meninggal dunia. berita kemalangan ini ada di akhbar metro muka hadapan dan star online.saya cedera parah di kepala dan patah rahang mulut. setelah hampir sebulan di hospital, sy discaj dan pulang ke rumah. sy masih tidak mengenali anak sy sendiri. semasa di hospital, sy tak kenal suami kerana cedera parah di kepala. sy hilang ingatan dalam byk perkara. terima kasih kepada suami, ahli keluarga dan rakan guru SMK Ungku Husin, Endau yang memahami masalah sy.

Sy telah diperkenalkan dgn BVSM oleh seorg rakan dan alhamdulillah, sy terus menggunakannya sehingga sekarang. sy hanya gunakan BVSM 3 hari pada mulanya dan telah merasai kesannya. alhamdulillah. TQ Allah
SEMOGA PERKONGSIAN INI DPT MEMBANTU ANDA YG SENASIB DGN BELIAU........SILA KONGSIKAN CERITA INI DGN RAKAN2 ANDA.... ☎019.434.1255

#jomikhtiardgnBVSM
#agentsahSHOM
#kongsikebaikan

Rase teruk bila SENGGUGUT
Rase sakit bila pinggang LENGUH
Rase basah bila KEPUTIHAN
Rasa malu bila KEBOCORAN

Mmg tak sangka semua masalah tu dah tak berulang,Hakak berterima kasih banyak2 kepada SHOM sebab keluarkan #BIOSELEZA!! Memang 5🌟🌟🌟🌟🌟hakak kasi. Hakak sangat2 sarankan kepada kawan yg lain utk guna BIOSELEZA.Mmg berbeza dengan produk lain ☎0194341255

#AgentsahSHOM
#BioSelezaPad
#sayaguna
#sayajual

Sabun ketiak nih kan pernah jadi fenomena tau. Ade yg panggil sabun hijau, sabun eczema..ade jugak org panggil sabun hulk. Sebelum wujudnya sabun marine essence yg liquid tuh kan, sabun nih jek ada.

Dek kerana permintaan yang melantun2 sampaikan satu masa tuh dkt 3bln lebih terputus stok.

Pm/watsapp 019.434.1255

#AgentsahSHOM
#sabunhijau

Kenapa PIL MAHARANI sangat istimewa untuk wanita?
Merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu dan ubat periuk semasa berpantang. Menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.

Kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dll.

Merupakan 'ubat seks' untuk wanita, kenikmatan luar biasa kepada kedua belah pihak.(menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat, sehingga suami boleh teringat-ingat sang isteri)

Bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan badan dari penyakit.

Kebanyakan wanita yang mengamalkan sejak awal lagi, ia dapat membantu melambatkan jangka masa monopous. Ini kerana terjadinya pengaktifan hormon estrogen, progestron & androgen wanita.

Bagi wajah yang sentiasa nampak pucat, lesu dan tidak bermaya, mengamalkan herba maharani dapat mengembalikan seri wajah dan awet muda.

Dapat membantu mengecutkan fibroid (ketumbuhan pada dinding rahim)

Sesiapa yang sudah memiliki Premium Beautiful corset, amatlah digalakkan mengamalkannya bersama Pil Maharani. Kombinasinya sangatlah berkesan luaran dan dalaman.

Petua untuk elakkan panas badan :
βœ”Minum air garam sebelum makan pil maharani dan banyakkan minum air suam.

Wasap Cik Mie
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ πŸ“² 019 4341255
πŸ“² 019 4341255
πŸ“² 019 4341255

#AgentsahSHOM
#PilMaharani #HerbaMaharani #HerbaAbangSayang

Pagi tadi kalut..Cik Mie tak dan nak minum #minkaffe.β˜•πŸ˜£ Stok dalam beg pula habis terlupa nak letak semula..πŸ˜‚πŸ˜‚ Bila buat kerja mula laaa rasa mengantuk sangat...mai tengah hari apa lagi..cari kopi laaa juga..huhu..tapi tak sama dgn kopi kuat kita tu..huhu...
Peminat tegar kopi..mmg mcmni laa rasanyaπŸ˜ƒ

#minkaffe
#agentsahSHOM
#sekotakRM32saja

🌹KEKAL SEGAR WALAU SEHARIAN BERHIJAB🌹

Sharing testimoni dari adik ipar sya..☺ Bru guna shampoo ME xsmpy sbulan,
Da dpt rsa bnyak perubahan slepas guna shampoo ni..πŸ˜€πŸ˜€ Perubahan Slepas guna shampoo ME,
βœ”kepala da x gatal walau seharian bertudung
βœ”rambut da kurang gugur
βœ”rambut semakin lembut
βœ”rambut kekal wangi

Alhamdulillah,rsa seronok dpt bgi manfaat pda orng,lbih lgi pda ahli kluarga sndiri..😍😍😍 Jom dptkn shampoo best niπŸ˜™πŸ˜™ PRICE :RM38.00
πŸ“² HUBUNGI πŸ‘‡

SHIMA ⏩ www.wasap.my/60136330445

KAEDAH PEMBAYARAN : βœ…Online Banking (Instant Transfer)
βœ… Cash On Delivery (COD)
*Tertakluk kpd lokasi

#AgentSahSHOM

Biz Online | Modal RM50
PROGRAM #2GAJIsebulan
#ProjekSTG
#TheMagicofPartTime
#CATchampions
#Shima0136330445
#MiniStokis #Nilai #SHOM

Alhamdulillah rezeki untuk harini...
Yang ni semua dah bertuan..
Kawan-kawan kalau ada yg nak produk-produk hot ni..mehlaa cepat-cepat ☎019.434.1255

#AgentsahSHOM
#bvsm
#minkaffe
#garlic

MASALAH 'HAID' SELESAI ASBAB "MAHARANI"

Nak berkongsi pengalaman salah seorang pengguna Maharani.. Setelah berbulan-bulan tidak datang period..asbab makan maharani terus keluar 'darah kotor'... Tujuan makan Maharani utk ikhtiar hamil..semoga ada berita baik selepas ini.. InsyaAllah.. Maharani memang terbaik!! Banyak masalah wanita dapat diatasi. Asalkan usaha berterusan dan tawakal.
Alhamdulilah..tak rugi mengamalkannya..
😊😊😊 Nak amalkan Maharani???
www.wasap.my/60196835730

#agentsahSHOM
#PINpreneur
#jamuabangsayang

Saya nak buka kutu selimut #BVSM
Sebulan RM250 selama 6 bulan
Hanya untuk 6 orang sahaja..cepat cepat..unit terhad tauu!! Ada yg nak boleh
☎019.434.1255

#selimutajaib
#AgentsahSHOM

Set utk sihat & slim skali
.
SetPKP mampu milik.
.
MinKaffe+GarlicTablet
.
Berminat boleh ws akaks yea.. ;-) #projekSTG
#setPKP
#agentSahSHOM

Ni testimoni daripada kakak ipar SJ. Saudara beliau memang dah lama jadi PENGGUNA TEGAR pantyliner bioseleza ni sebab dulu beliau ada pcos di dalam rahimnya.

Pcos ni katanya merupakan ketumbuhan dalam rahim, macam fibroid la tapi kecil sikit. Tapi DAH OK asbab penggunaan pad BS ni, alhamdulillah.

Tak mustahil bila pakai bioseleza ni cyst, fibroid & cancer juga boleh ditarik keluar TANPA PEMBEDAHAN!! Doktor beliau kata, penyebab ketumbuhan tersebut adalah asalnya daripada PERIOD YANG TAK TETAP!! So jangan ambil ringan ya bila period anda tak tetap. Memang boleh memudaratkan.
Asbab penggunaan bioseleza ini jugalah PERIOD BELIAU MENJADI TETAP!! Hargailah KEWANITAAN anda. Memang berbaloi-baloi sangat buat pelaburan kecil ni demi kesejahteraan diri & keluarga.

Hubungi konsultan anda untuk keterangan lanjut. πŸ“²πŸ“² Shima ⏩www.wasap.my/0136330445

KAEDAH PEMBAYARAN:
βœ”Online Banking (Instant Transfer )
βœ”Cash Deposit Machine (CDM )
βœ”Cash On Delivery (COD)
* tertakluk pada kawasan

#AGENTSAHSHOM

Biz Online / Modal RM50
PROGRAM #2GAJISebulan
#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#CATchampions
#shima0136330445

Most Popular Instagram Hashtags