[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#agentsahfrkl21

503 posts

TOP POSTS

Goog morningggg! Kalau nak order jangan lupa whatsapp yaa. 0192292495! #agentsharkirabiz #agentsahFRKL21

Assalamualaikum & Paghii Kekakak ❤

Pagi ni chee su akan ke butik #frkl21 Damansara, so kepada kekakak y mana tak sempat nak dtg jauh boleh drop order pd chee su now yah❗
☎ 011.1911.3740 ☎

Antara kasut2 y kita sudah open order :

Spice girl
Charlotte sofea
Pastel collection
Madam zora
Madam amy
Mareeyana
Samantha exclusive
Madam zora exclusive
Regeena carla
Natasha edora
Luciana amanda
Nadea wedges
Faten alexa
Carmela
Ruby v
Ropes wedges
Leena sandal
Leila sandal

Dengar citer CHARLOTTE SOFEA 37 semua dah SOLD OUT! 😱😭😭😭 Kalu kekakak lelambat lagi pakat tak bulih laa nak melaram kasut fav ghaya nnt 😣

P/s : KASUT Y PRE ORDER PD STOCK CHEE SU AKAN DI POS HARINI❗

#AgentSahFrkl21
#frkl21 #rayabersamafrkl21 #FRKL010

Selamat pagiii semuaa.
-
#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
Yang ni pun dah available tauuuuu dekat butik FRKL21 DAMANSARA & Online Purchase! Lawaaaaaa sangat tauuu warna silver, remind me of Jenifer Lopez masa buat show dekat Hollywood.✨ and the best part is it comes with warna gold jugak!

Size available dari 35-40 price RM179 exclude postage! Tinggi dalam 5 inch lebih macam tu. Heels dia tak halus macam Mimosa jadi yang tak confident pakai Mimosa boleh pakai ni!

Untuk FRKL21 Johor Bahru pulak akan available pada hari jumaat ya. #frkl21 #agentsahFRKL21 #FRKL032

Fuhhh fuhhhh diamond diaaa ngerlippp habihh kekakak! ✨

#kasutwedding
#kasutkawin
#AgentSahFrkl21
#frkl010

#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
Dia punya kilat diamond tu kalau kene mata boleh buta! Wehhh tag kawan kawan korang yang suka diamond! 😍

Wuhuuuu Gemorningg Girlss! ❤
Victoria B will be coming soon
.
#victoriabbyfrkl21 #victoriabbysnsuhailah
#AgentSahFrkl21 #FRKL010
.
#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
First nak cakap sedap gilaaaa sangattttt Vietnamese Spring Rolls dari @hanimarrissa ni udang dia besar besar sayur segar sos dia paduu *sambil senget kan mulut* guys pls la order dengan dia confirm tak menyesal!

Keduaaa pulakkk kak maneh nak bagi tahu kasut letiupppp baru nama dia Victoria B, nama pun dah letiuppp ni pulak kasut nya.

Coming soon!❤️

Good morning guyssss! Dah boleh beli dah ni. Cepat whatapps saya 0192292495. Malas save? Click je atas profile tu

Barbara
4inch
3 color
RM149.00 exc postage!
Pali! Pali! Palii!
_

#FRKL032 #FRKL21 #AGENTSHARKIRABIZ #AGENTSAHFRKL21

Yahuuuu kekakaak,

Nahhh yang ni dah Restock tauuuu! Mimosa Heels yang letopp! Tinggi 6 inch tauu. Janji catwalk pusing satu tamann pinggang tak patah😂

Ada tiga warna tauuuu, hitam, maroon & nude color macam kat atas ni. Size available 35-40 RM189 tauu.

Whatsapp chee su untuk order 011.1911.3740! #frkl21

Nota kaki : yang butik johor boleh start beli hari jumaat tauuu. Yang damansara dah boleh beli start arini!
.
#mimosakillerbysnsuhailah #frkl21 #agentsahfrkl21 #frkl010

💜 CHRISTINA BACK TO 60' 💜

Color : Green | Brown | Red | Pink | Nude | Black
.
Size : 35/4, 36/5, 37/6, 38/7, 39/8, 40/9, 41/10 ***half size bigger ***
.
☀ Price : RM 179 include 6% gst
-
🚛 Postage : RM15 SM | RM20 SS

Material : PU Leather

Height : 5 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #christinabackto60bysnsuhailah #christinabackto60byfrkl21 #kasutwedding #wedding #kasutkawin #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

🌸 Alyssa Khadeeja 🌸
.
AVAILABLE COLOR ;
.
💥 Coffee
💥 Brown
💥 L.brown
💥 Red
💥 Pink
💥 Mustard
.
Available Size ;
.
35 = 21.5cm
36 = 22cm
37 = 22.5cm
38 = 23cm
39 = 23.5cm
40 = 24cm
.
Price : Rm99
.
Height : 4 inch
.
🚛 Postage : Rm12 SM
🚛 Postage : Rm17 SS
.
#AgentSahFrkl21 #frkl21 #FRKL010 #alyssakhadeejabysnsuhailah #SayaJualKasut #kasutraya #raya #kasutselesa

MOST RECENT

💜 CHRISTINA BACK TO 60' 💜

Color : Green | Brown | Red | Pink | Nude | Black
.
Size : 35/4, 36/5, 37/6, 38/7, 39/8, 40/9, 41/10 ***half size bigger ***
.
☀ Price : RM 179 include 6% gst
-
🚛 Postage : RM15 SM | RM20 SS

Material : PU Leather

Height : 5 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #christinabackto60bysnsuhailah #christinabackto60byfrkl21 #kasutwedding #wedding #kasutkawin #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

Goog morningggg! Kalau nak order jangan lupa whatsapp yaa. 0192292495! #agentsharkirabiz #agentsahFRKL21

Natasha Edora daa boleh purchase tau kekakak dkt mana2 outlet KD & NongChik JB. Jgn ketinggalan sebelum stock size & color habisss 😱 Gud nite❤

💥 NATASHA EDORA RESTOCK 💥

Price : Rm147 include gst

Height : 4inch

Size : 35 - 40 ( cutting besar )

Colors : Pink . Black . Brown

Material : PU Leather

Postage : Rm15 Sm . Rm20 Ss

Whatsapp online : 011 1911 3740 ❤

#natashaedorabyfrkl21 #natashaedorabysnsuhailah #AgentSahFrkl21 #frkl010 #kasutselesapakai #kasutwedding #kasutkawin #sayajualkasut

#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
Girlsssssszzz rugiii kalau you tak grab girlsssz. Paling laris tauu girlsss maybe sebab selesa. Available di kedua dua butik, online purchase & agent kami.

Kedai takde elektrik perghh merecikkk
Makan kentang dekat sepang, bila nak datang?😂

💥 Fateen Alexa Restock 💥

Price : Rm168 include gst

Material : Suede PU Leather

Height : 5inch

Size : 35 - 40

Postage : Rm15 Sm, Rm20 Ss

#fateenalexabyfrkl21 #fateenalexabysnsuhailah #AgentSahFrkl21
#frkl010
#sayajualkasut
.
#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
Ayuhuuuuu, kak maneh dah restock dahh tauuuu! Chaphuxssssss datang butik order online atau beli dengan agent kami! #frkl21

P/s : gambar ni kaki lelaki tauuuuuu. 😂

Morninggg Kekakak! ❤

Barbara Wedges daa boleh purchase tau kekakak dkt mana2 outlet KD & NongChik JB. Jgn ketinggalan sebelum stock size & color habisss 😱

BARBARA WEDGES

Price : Rm149 include gst

Height : 4inch

Colors : Black . Mustard . Brown . Nude

Material : PU Leather

Postage : Rm15 Sm . Rm20 Ss

Whatsapp online : 011 1911 3740 ❤

#barbarawedgesbyfrkl21 #barbarawedgesbysnsuhailah #AgentSahFrkl21 #frkl010 #kasutselesapakai #kasutwedding #kasutkawin #sayajualkasut

Good morning guyssss! Dah boleh beli dah ni. Cepat whatapps saya 0192292495. Malas save? Click je atas profile tu

Barbara
4inch
3 color
RM149.00 exc postage!
Pali! Pali! Palii!
_

#FRKL032 #FRKL21 #AGENTSHARKIRABIZ #AGENTSAHFRKL21

#Repost @frkl21.bysnsuhailah (@get_repost)
・・・
Wuhuuuu Gemorningg Girlss! ❤
Victoria B will be coming soon
.
#victoriabbyfrkl21 #victoriabbysnsuhailah
#AgentSahFrkl21 #FRKL010
.
#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
First nak cakap sedap gilaaaa sangattttt Vietnamese Spring Rolls dari @hanimarrissa ni udang dia besar besar sayur segar sos dia paduu *sambil senget kan mulut* guys pls la order dengan dia confirm tak menyesal!

Keduaaa pulakkk kak maneh nak bagi tahu kasut letiupppp baru nama dia Victoria B, nama pun dah letiuppp ni pulak kasut nya.

Coming soon!❤️

Wuhuuuu Gemorningg Girlss! ❤
Victoria B will be coming soon
.
#victoriabbyfrkl21 #victoriabbysnsuhailah
#AgentSahFrkl21 #FRKL010
.
#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
First nak cakap sedap gilaaaa sangattttt Vietnamese Spring Rolls dari @hanimarrissa ni udang dia besar besar sayur segar sos dia paduu *sambil senget kan mulut* guys pls la order dengan dia confirm tak menyesal!

Keduaaa pulakkk kak maneh nak bagi tahu kasut letiupppp baru nama dia Victoria B, nama pun dah letiuppp ni pulak kasut nya.

Coming soon!❤️

B A R B A R A . W E D G E S

Woott lagi collection #frkl21 yg tak mengiciwa kan kekakak teruzzz jatuh chintaaa melihat nya 😍😭
.
Hanya berharga Rm149 kekakak sudah memiliki nya rabu nnt teruss lelaju whatsapp chee su noh 011 1911 3740 😘
.
#barbarawedgesbyfrkl21 #barbarawedgesbysnsuhailah #AgentSahFrkl21
#FRKL010 #kasutselesapakai
.
#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
Yuhuuuuu

Kak manehhh nak bagi tahuuuu Rabu nanti kak maneh release Barbara Wedges dimana didatangi dengan empat warnaaa! Janjiii warna warna dia onzsss semua!

Size available dari 35-40 tauuu colour pulak seperti didalam video tuu haaa, pilih la yang mana nak okay! Semua warna tuu jenis senang nak matching!

Utk gambar product boleh check dekat @frkl21.Catalogue okay!

Kekakak suka warna apa dalam ke empat keempat tu ha? @elcah #frkl21 #frkl21comingsoon

Kekakak pasti tertunggu kann regeena carla ni kenn?

Masa raya itu ari laku keras tau cepat je abihh, pada kekakak yg belom dptkan kan tuuu esok boleh dah whatsapp chee su lelaju2, 011 1911 3740 ❤

#regeenacarlabyfrkl21
#regeenacarlaexclusivewedgesbysnsuhailah
#kasutselesapakai #frkl010 #AgentSahFrkl21
.
#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
Mempunyai diamond flower dihadapan membuatkan kekakak tampak sangat exclusive pabila menyarung kan Regeena Carla ni tau. Wedges ni tak tinggi pun jadi sesuai kepada mereka yang tidak ingin kan ketingggian.

Untuk pembelian boleh dilakukan pada hari rabu di kedua dua store kami & online order boleh mula membeli pada esok! Size available dari 35-41 refer @frkl21.catalogue utk lebih lanjut!
#frkl21

#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
Yuhuuuu, kak manehhh ada keluarkan sandal baru nihhhh!! Chans gils! #frkl21

Ada sesiapa love tak?
.
#FRKL010 #AgentSahFrkl21
#bateeksandalbysnsuhailah
#bateeksandalbyfrkl21

Alhamdulillah Tahniah Kak Maneh diatas kejayaan kak maneh utk meletakkan brand #frkl21 setanding dgn brand lain di Fashion Valet! Kami Agent #frkl21warrior akan selalu support & bekerja keras samasama menaikkan supaya lebih dikenali ramai, bersatu teguh bercerai roboh! Yeahhh! 💪❤👭👬

#AgentSahFrkl21 #frkl010
.
#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum semuaaa,

Kak maneh nak nangisss dimana application untuk masuk ke Fashion Valet telah berjaya. Alhamdulillah for this opportunity!

Kepada mereka yang duduk jauhhh jauhhh, Singaporean, Bruneian, Indonesian yang selalu mengeluh selalu tak dapat beli this is for you. Sorryy because it took so long to be there! Thank youu for your support even though ada yang terpaksa bayar shipping mahal mahal sebab duduk luar Malaysia still beli jugak berpasang pasang.

Dann utk rakyat Malaysia anda jugak boleh membeli terus di Fashion Valet ia lebih mudah & cepat! Pap pap pap sampai depan pintuu!

Andddd thank youuuu Bella & Azzah for thiss! Ill make sure ill become top brand in @FashionValetCom! 😝 Thank youu Idolaaaa @Vivyyusof for the opportunity given! (Lol padahal tak pernah jumpa lagi, kak maneh pengsan kalau jumpa😂😭)

Teruskan menyokong FRKL21! Tanpa anda, frkl21 tidak akan kemana! ❤️

Sempenaaaa ini, kak manehh ada surpise! Cubalahh tekaaaaaaaaa!

@ashhry21 @allyea
#FRKL21 #FASHIONVALET

Wuhuuuuu adaa yg menunggu kemunculan semula Noura idokkkk? 😂🙋
.
#nourasandalbyfrkl21
#nourasandalbysnsuhailah
#frkl21
#AgentSahFrkl21 #frkl010 #kasutselesapakai #sandals

#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
One of the best selling sandals! Restocking soon! ❤️

Fuhhh fuhhhh diamond diaaa ngerlippp habihh kekakak! ✨

#kasutwedding
#kasutkawin
#AgentSahFrkl21
#frkl010

#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
Dia punya kilat diamond tu kalau kene mata boleh buta! Wehhh tag kawan kawan korang yang suka diamond! 😍

Morningg Girlss! Meh chee su lanje feedback cust 😍😍😍🌷

Waoww merah mak ngah! Cantik kan Clara Velvet ni ❤
#feedbackclaravelvetbysnsuhailah

Terimakasih kesayangan beli dari chee su & thanks for your support! 💐💞

#claravelvetbyfrkl21 #claravelvetbysnsuhailah
#kasutwedding #kasutkawin #kasutviral #kasutselesapakai #kasutgojes #agentsahfrkl21 #frkl010 #SayaJualKasut

Morningg Girlss & Salam Maal Hijrah! Meh chee su lanje feedback cust 😍😍😍🌷

Alhamdulillah! Happy kan rasa bila dpt penuhi hajat seseorg contohnya mcm kakakak kita ni, sonok dpt Lady Farhana Grey mmg laku habihhh chee su pon terpikat 😫❤

Terimakasih dear atas doa nya moga doa tersebut berbalik pd awak muahhh! 💋💋💋
#feedbackladyfarhanabysnsuhailah

Terimakasih kesayangan beli dari chee su & thanks for your support! 💐💞

#ladyfarhanabyfrkl21 #ladyfarhanabysnsuhailah
#kasutwedding #kasutkawin #kasutviral #kasutselesapakai #kasutgojes #agentsahfrkl21 #frkl010 #SayaJualKasut

Morningg Girlss & Salam Maal Hijrah! Meh chee su lanje feedback cust 😍😍😍🌷

Terimakasih kesayangan beli dari chee su & thanks for your support! 💐💞

#charlottesofeabyfrkl21 #charlottesofeabysnsuhailah
#kasutwedding #kasutkawin #kasutviral #kasutselesapakai #kasutgojes #agentsahfrkl21 #frkl010 #SayaJualKasut

Morningg Girlss & Salam Maal Hijrah! Meh chee su lanje feedback cust 😍😍😍🌷

Terimakasih kesayangan beli dari chee su & thanks for your support! 💐💞

#spicegirlsbyfrkl21 #spicegirlsbysnsuhailah
#kasutwedding #kasutkawin #kasutviral #kasutselesapakai #kasutgojes #agentsahfrkl21 #frkl010 #SayaJualKasut

Morningg Girlss & Salam Maal Hijrah! Meh chee su lanje feedback cust 😍😍😍🌷

Chee su sukaa sgt dgq bilaa kekakak kataa sgt puas hati haihhh rasa nak melayang jejauh jaa 😆😂❤ #feedbacknatashaedorabysnsuhailah

Terimakasih kesayangan beli dari chee su & thanks for your support! 💐💞

#natashaedorabyfrkl21 #natashaedorabysnsuhailah
#kasutwedding #kasutkawin #kasutviral #kasutselesapakai #kasutgojes #agentsahfrkl21 #frkl010 #SayaJualKasut

Most Popular Instagram Hashtags