#agentsahfrkl21

468 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum & Paghii Kekakak ❤

Pagi ni chee su akan ke butik #frkl21 Damansara, so kepada kekakak y mana tak sempat nak dtg jauh boleh drop order pd chee su now yah❗
☎ 011.1911.3740 ☎

Antara kasut2 y kita sudah open order :

Spice girl
Charlotte sofea
Pastel collection
Madam zora
Madam amy
Mareeyana
Samantha exclusive
Madam zora exclusive
Regeena carla
Natasha edora
Luciana amanda
Nadea wedges
Faten alexa
Carmela
Ruby v
Ropes wedges
Leena sandal
Leila sandal

Dengar citer CHARLOTTE SOFEA 37 semua dah SOLD OUT! 😱😭😭😭 Kalu kekakak lelambat lagi pakat tak bulih laa nak melaram kasut fav ghaya nnt 😣

P/s : KASUT Y PRE ORDER PD STOCK CHEE SU AKAN DI POS HARINI❗

#AgentSahFrkl21
#frkl21 #rayabersamafrkl21 #FRKL010

Yahuuuu kekakaak,

Nahhh yang ni dah Restock tauuuu! Mimosa Heels yang letopp! Tinggi 6 inch tauu. Janji catwalk pusing satu tamann pinggang tak patah😂

Ada tiga warna tauuuu, hitam, maroon & nude color macam kat atas ni. Size available 35-40 RM189 tauu.

Whatsapp chee su untuk order 011.1911.3740! #frkl21

Nota kaki : yang butik johor boleh start beli hari jumaat tauuu. Yang damansara dah boleh beli start arini!
.
#mimosakillerbysnsuhailah #frkl21 #agentsahfrkl21 #frkl010

Selamat malam!
Dah boleh order dahhh.
Haiii kekakak! Boleh order online dengan sayaa direct whatsapps 0192292495 untuk order! Saya akan berada di FRKL21 Johor hari sabtu ini! #FRKL032 #agentsahFRKL21

BELEK SEBELAH UTK LIHAT TIAP BUCU KASUT ❗
.
💥 CHRISTINA BACK TO 60' HEELS 💥
.
Color | Nude

Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)

Price : RM 179
-
📪 Postage : RM15SM | RM20SS

Material : PU LEATHER

Height : 5 inches
-
📲 Wassap ya utk order 011.1911.3740 ❤

#FRKL21 #FRKL010 #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #christinabackto60bysnsuhailah #SayaJualKasut #sayajual #SameHQPrice #selesa #kasutkawin #Heels #kasutlawa #kasutcantik

BELEK SEBELAH UTK LIHAT TIAP BUCU KASUT ❗
.
💥 KIMORA HEELS 💥
.
Color | Black

Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)

Price : RM 179
-
📪 Postage : RM15SM | RM20SS

Material : SUEDE VELVET / BALDU

Height : 5 inches
-
📲 Wassap ya utk order 011.1911.3740 ❤

#FRKL21 #FRKL010 #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #kimoraheelsbysnsuhailah #SayaJualKasut #sayajual #SameHQPrice #selesa #kasutkawin #Heels #kasutlawa #kasutcantik

Selamat pagiii semuaa.
-
#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
Yang ni pun dah available tauuuuu dekat butik FRKL21 DAMANSARA & Online Purchase! Lawaaaaaa sangat tauuu warna silver, remind me of Jenifer Lopez masa buat show dekat Hollywood.✨ and the best part is it comes with warna gold jugak!

Size available dari 35-40 price RM179 exclude postage! Tinggi dalam 5 inch lebih macam tu. Heels dia tak halus macam Mimosa jadi yang tak confident pakai Mimosa boleh pakai ni!

Untuk FRKL21 Johor Bahru pulak akan available pada hari jumaat ya. #frkl21 #agentsahFRKL21 #FRKL032

Assalamualaikum & Happy Weekend Kekakak! 🌷

Jomm kita layann #feedbackcharlottesofeabysnsuhailah

Terimakasih kesayangan beli dari chee su & thanks for your support! 💐💞

#frkl21 #charlottesofeabysnsuhailah #kasutwedding #kasutkawin #kasutviral #kasutselesapakai #kasutgojes #agentsahfrkl21 #frkl010 #sayajualkasut

Selamat petangggg. Ini kasut yang available sekarang ya kekakak semua. Nak order whataspp terus ya. Jumpa kat whataspp 019-2292495😘
-
#Repost @frkl21 (@get_repost)
・・・
Yeee semua tinggi tinggi. Kasut pun dah tinggi ini pulak cinta kak maneh terhadap kekakak kan? Hiks.

Yang kiri gold, blooming collection dan yang bawah tu naisssss sangat! Takde keee yang ngandung ngandung teringin nak beli kasut kak maneh? #frkl21

Size available dari 35-40 price RM179 exclude postage! Tinggi dalam 5 inch lebih macam tu. Heels dia tak halus macam Mimosa jadi yang tak confident pakai Mimosa boleh pakai ni!

Untuk FRKL21 Johor Bahru pulak akan available pada hari jumaat ya. #frkl21 #FRKL032 #agentsahFRKL21

Kekakak tahu tak yang Ernina Sandals dah restock? Ramai yang cakap Ernina ni power sangat bila pijak dia kemain macam tak pakai kasut tau.

Kebanyakkan memilih Ernina sebab dia mempunyai keselesaan tersendiri kerana material insole ni diperbuat dari material lembut membuatkan kekakak berdiri lama pun tak penat.

Siapa dah ada Ernina? Sayaaaaa🙋🏿
-
#FRKL21 #FRKL010 #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #erninasandalbysnsuhailah #SayaJualKasut #sayajual #selesanakarwah

MOST RECENT

💜 LADY FARHANA 💜

Color : Grey | Brown | Grey
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 79
🎉 Grand Opening Price : RM 69
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : Suede Leather

Height : 3 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #ladyfarhanabysnsuhailah #ladyfarhanabyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 AMEELYA SANDAL 💜

Color : Nude | Black | Grey
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 89
🎉 Grand Opening Price : RM 79
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : 3.5 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #ameelyasandalbysnsuhailah #ameelyasandalbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 ERNINA SANDAL 💜

Color : Brown | Blue | Black
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 89
🎉 Grand Opening Price : RM 79
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : 3.5 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #erninasandalbysnsuhailah #erninasandalbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 DIAMOND SANDAL 💜

Color : Black
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 89
🎉 Grand Opening Price : RM 79
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : Flats
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #diamondbysnsuhailah #diamondbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 AMALINA FLATS 💜

Color : Grey | Black | Nude
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 69
🎉 Grand Opening Price : RM 59
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : Flats
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #amalinaflatbysnsuhailah #amalinaflatbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 BOTTEGA PUMPS 💜

Color : Nude | Grey | Black
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 89
🎉 Grand Opening Price : RM 79
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : 2 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #bottegabysnsuhailah #bottegabyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 MELISSA BLOOMING 💜

Color : Nude | Black
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
41. (24.5cm)
-
☀ Normal Price : RM 99
🎉 Grand Opening Price : RM 89
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : Suede Leather
Height : 3 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #melissabloomingbysnsuhailah #melissabloomingbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 FAIRY PEARL 💜

Color : Black | Nude | Grey
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 89
🎉 Grand Opening Price : RM 79
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : 3 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #fairypearlbysnsuhailah #fairypearlbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 MELISSA LEE 💜

Color : Tan | Nude | Black
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 89
🎉 Grand Opening Price : RM 79
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : 3 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #melissaleebysnsuhailah #melissaleebyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 SAROONG 💜

Color : Grey | Black
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 79
🎉 Grand Opening Price : RM 69
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : 1.5 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #saroongbysnsuhailah #saroongbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 ERICA 💜

Color : Golden | Silver
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
41 (24.5cm)
-
☀ Normal Price : RM 89
🎉 Grand Opening Price : RM 79
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : 4 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #ericabysnsuhailah #ericabyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 K-POP SANDAL 💜

Color : Black
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 89
🎉 Grand Opening Price : RM 79
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : Flats
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #kpopsandalbysnsuhailah #kpopsandalbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 CROC SANDAL 💜

Color : Nude | Black
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 89
🎉 Grand Opening Price : RM 79
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : Flats
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #crocsandalbysnsuhailah #crocsandalbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 METAL SANDAL 💜

Color : Black
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 89
🎉 Grand Opening Price : RM 79
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU

Height : Flats
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #metalsandalbysnsuhailah #metalsandalbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

Good night kekakak semuaaa! Jangan lupa cuci mata dekat catalog @frkl21.catalogue Lepas tu boleh whatsapp saya direct 0192292495 atau boleh click je link dekat profile.kita bincang kasut apa yang awak suka and boleh kirim pada saya GRANDOPENING 26/08/82017 nanti . Heeeeee 😁
-
Assalamualaikum ❤
_
#FRKL21COMINGSOON
#FRKL21EXPANDING
#FRKL032
#FRKL21
#FRKL21WARRIOR
#AGENTSAHFRKL21
#AGENTSHARKIRABIZ
#SAYAJUAL
#SAYAJUALKASUT
#KASUTVIRAL
#grandopeningfrkl21

💜 CLARA VELVET 💜

Color : Maroon | Green | Black
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
41 (24.5cm)
-
☀ Normal Price : RM 79
🎉 Grand Opening Price : RM 69
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : Velvet

Height : 3 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #claravelvetbysnsuhailah #claravelvetbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 CLARA V 💜

Color : Brown | Nude | Black | Blue
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
41 (24.5cm)
-
☀ Normal Price : RM 79
🎉 Grand Opening Price : RM 69
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : Velvet

Height : 3 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #claravbysnsuhailah #claravbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 CLARA BLOOMING 💜

Color : Brown | Black | Nude
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
41 (24.5cm)
-
☀ Normal Price : RM 99
🎉 Grand Opening Price : RM 89
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : Velvet + Embroidered

Height : 3.5 inch
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #clarabloomingbysnsuhailah #clarabloomingbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

💜 RIBBON SANDAL 💜

Color : Maroon | Nude | Black
-
Size :
35 (21.5cm)
36 (22cm)
37 (22.5cm)
38 (23cm)
39 (23.5cm)
40 (24cm)
-
☀ Normal Price : RM 89
🎉 Grand Opening Price : RM 79
-
🚛 Postage : RM12 SM | RM17 SS

Material : PU Leather

Height : Flats
-
☎ Wassap chee su utk pembelian, 011 1911 3740

Kekakak whatsapp seperti details di bawah ya utk memudahkan order👇

ITEM ORDER : SCARLET
COLOR : BROWN
SIZE : 35/4

P/S : Chee su akan turun di JB pd 26hb ni, TERM KIRIMAN chee su senang jaa, order with full payment/deposit before 26hb chee su grab terus kasut kekakak bergantung pd rezeki kekakak pd hari tersebut 💛

🙅 extra charges, 🙅 cod/self pick up, postage only available 💜

#FRKL21 #FRKL010 #frkl21warrior #AgentSahFrkl21 #agentfrkl21 #ribbonsandalbysnsuhailah #ribbonsandalbyfrkl21 #SayaJualKasut #kasutviral #sayajual #kasutselesapakai

Most Popular Instagram Hashtags