#agentkelantan

MOST RECENT

Haaa uolls tk terliur ke tengok bubble rice chocolate yg padu ni?😍mengancam betul🤤
.
Grab la cepat2,stock sngt terhad😰
Whatsaap : 0143327818
#atiqsknlicious #agentkuis #agentkelantan #chocolatebanjir #bubblerice #brcb

tak bermakna beli mekap beribu kalau skin tak licin, peloles, tak sihat & kusam, mekap itu tidak bermakna 💕
#nsaairafighteragent #agentkelantan #nsabeaukelantan

Ingat perempuan jer ker kena jaga muka?? Lelaki pun kena jaga muka jgak tau! 😉Dengan Ainaa Serum lagi laa midah utk kaum lelaki jaga muka diorang and dapatkan kulit yg sihat! Keep consistent then you will your ideal face skin!😍😍 .
.
WS: 013-4938607
#nsabeautyserum #ainaserum #serumviral #gethealthyskin #testimoniainaserum #promoolabolansa #agentkelantan #teamroket

Alhamdulillah done COD set combo Ainaa Serum utk customer kita yg cantikk sgt nie! So, anynoe yg nk COD area Cheras or KL boleh DM dalila tau! .
#nsabeutykelantan #ainaaserum #promoolabolansa #codcheras #getflawlessskin #teamrokensa #agentkelantan

Mengapa harus pilih sobella ??
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Sebab👇👇
SOBELLA LIPSTICK -
✔️ Dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi terutama madu
✔️ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply dekat bibir
✔️ Tidak menghitamkam bibir malah boleh rawat bibir
✔️ Mesra wuduk dan bebas alkohol
✔️ Halal & lulus KKM
-
Sobella Lipstick ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, antaranya :
• Cocoa Butter
• ️Pure Honey Extract
• Coconut Oil
• Aloe Vera
• ️Argan oil
• Collagen

Untuk pertayaan boleh wasap asma

http://Www.wasap.my/60179456729

Mengapa harus pilih sobella ??
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Sebab👇👇
SOBELLA LIPSTICK -
✔️ Dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi terutama madu
✔️ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply dekat bibir
✔️ Tidak menghitamkam bibir malah boleh rawat bibir
✔️ Mesra wuduk dan bebas alkohol
✔️ Halal & lulus KKM
-
Sobella Lipstick ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, antaranya :
• Cocoa Butter
• ️Pure Honey Extract
• Coconut Oil
• Aloe Vera
• ️Argan oil
• Collagen

Untuk pertayaan boleh wasap asma

http://Www.wasap.my/60179456729

Mengapa harus pilih sobella ??
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Sebab👇👇
SOBELLA LIPSTICK -
✔️ Dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi terutama madu
✔️ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply dekat bibir
✔️ Tidak menghitamkam bibir malah boleh rawat bibir
✔️ Mesra wuduk dan bebas alkohol
✔️ Halal & lulus KKM
-
Sobella Lipstick ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, antaranya :
• Cocoa Butter
• ️Pure Honey Extract
• Coconut Oil
• Aloe Vera
• ️Argan oil
• Collagen

Untuk pertayaan boleh wasap asma

http://Www.wasap.my/60179456729

Bila dah cantikk camnie, xyah pakai filter dah time selfie.. Best kan?? Nak kulit sihat and cantikk macam cust x? Just apply ainaa serum & Ainaa Cleanser jer then uolls boleh dpt kulit yg sihat, flawless, tnpa jerawat and cantikk mata memandang tau! .
.
WS 013-4938607
Dm : @nsabeauty.delisha
#nsabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #testimoninsabeau #kulitsihat #bebasjerawat #rahsiakulitcantikk #teamroketnsa #agentkelantan

Set Kurung Fishtale!! .
.
👗Material : Crepe
.
👗Ukuran :
.
Bahu 15-16
Dada 40
Labuh tangan 22
Labuh baju 26-27
.
Pinggang 28-30
Punggung 38-40
Labuh 39
.
📬Harga tak masuk pos
📞Ws ana +60133794282
***atau klik link kt bio

#setcombomurah #setcombo #senyum #raisha2 #dianadanielle #faridkamil #nelydiasenrose #uqasyasenrose #neelofarhijab #neelofa #kualalumpur #melaka #putihgebu #putrajaya #detoks #nakkuruscepat #tipssihat #rumahterbuka #rumahtanggabahagia #jamususukdara #jangankecam #janganbencicintaku #shaklee #mamadil #perlashine #agentkelantan #ajimaura #terapiinstagram #laraalana #layerskirtmurah

Testimoni
Miracle bb shower gel
Kini 3x lebih berkesan
Dengan formula baru

#ihsbabycare
#agentkelantan
#kotabharukelantan
#machang
#wangian
#murah
#jimat
#gatal
#ruam
#parut

SOBELLA MERMAID MAGESTIC EYESHADOW STICK
Eyeshadow 2 minit pelengkap makeup setiap wanita..!!
💫 KOD COCONUT

Nak CANTIK, Nak MUDAH, Nak CEPAT!!! Calit calit, dep dep je. Siappp, Best kan?
Kenapa SOBELLA EYESHADOW STICK? ✅ Sesuai untuk semua makeup. ✅ Senang blend guna brush @ jari ✅ Berbentuk pen & Mudah dibawa ✅ Tak mudah pecah ✅ Warna yang pigmented ✅ Creamy Shadow ✅ Tahan lama

SOBELLA MERMAID MAGESTIC EYESHADOW STICK
Eyeshadow 2 minit pelengkap makeup setiap wanita..!!
💫 KOD COCONUT

Nak CANTIK, Nak MUDAH, Nak CEPAT!!! Calit calit, dep dep je. Siappp, Best kan?
Kenapa SOBELLA EYESHADOW STICK? ✅ Sesuai untuk semua makeup. ✅ Senang blend guna brush @ jari ✅ Berbentuk pen & Mudah dibawa ✅ Tak mudah pecah ✅ Warna yang pigmented ✅ Creamy Shadow ✅ Tahan lama

SOBELLA MERMAID MAGESTIC EYESHADOW STICK
Eyeshadow 2 minit pelengkap makeup setiap wanita..!!
💫 KOD COCONUT

Nak CANTIK, Nak MUDAH, Nak CEPAT!!! Calit calit, dep dep je. Siappp, Best kan?
Kenapa SOBELLA EYESHADOW STICK? ✅ Sesuai untuk semua makeup. ✅ Senang blend guna brush @ jari ✅ Berbentuk pen & Mudah dibawa ✅ Tak mudah pecah ✅ Warna yang pigmented ✅ Creamy Shadow ✅ Tahan lama

Jangan mudah giveup dan terus usaha dptkan kulit yg sihat & bebas tnpa jerawat! Improve your confident with Ainaa Serum now! Promo price still available for uolls!! .
.
WS : 013-4938607
#nsabeautyserum #ainaserum #flawlessskin #feedbackainaaserum #gethealthyskin #promoolabolansa #agentkelantan #teamroketnsa #syafiqahainaa #kulitokay

OMG MASCARA LIMITED EDITION ❤

Melentik tak sampai 1 minit 😱😱😱
Nak bulu mata nampak panjang, melentik dan terus memukau hanya dengan pengunaan #OmgMascara tak perlu susah2 pakai bulus mata korang..

Sungguh enak di makan begitu saja.. Ooo popiaaa ku.. Hehe.. Managed to restock ckit utk sesape yg nak COD weekend ni and jugak utk customer2 minggu depan.. InsyaAllah mmg sedap #PopiahgulungbyIera ni.. Pedas, rangup dan penuh filling udang kering dia.. .
500g / RM23
1kg / RM40
.
nak order boleh click link di bio ok.. Cepat order skrg tau.. .
#kuihraya #kuihrayasedap #popiahgulung #kuihrayamurah #kuihraya2018 #sayajualmurah #sayajual #raya2018 #agentdiperlukan #agentkuihraya2018 #agentkuihraya #kuihraya2018 #teamkl #teamjb #teamrumahmentua #hariraya2018 #hariraya #openhouseraya #openhouse2018 #rayahaji #rayahaji2018 #agentkelantan #agentmelaka #teamjb #ootd #durianlagi #durian #popiahgulungSedap

Hi! Jgn lupa pkai Ainaa Serum amd sunblock dulu before keluar rumah! Barulaa kulit x sunburn and maintain cantikk jer sepanjang hari.. Easy and simple serum for all ladies and man.. .
.
WS dalila utk order : 013-4938607
DM : @nsabeauty.delisha
#nsabeautyserum #ainaaserum #beautifulwithoutmakeup #flawlessmychoice #barukulitsihat #simpleserum #teamroektnsa #agentkelantan #meletoopp #regrann

Most Popular Instagram Hashtags