#agentkedah

MOST RECENT

ALHAMDULILLAH. BERITA GEMBIRA! BUKU PICKUPLINE DAKWAH DAH SAMPAI DITANGAN KAMI! ๐Ÿ˜
.
Buku sape nih? Hehe. Siapa ada Pre Order buku Pickupline dakwah? Alhamdulillah. Atas kesabaran kesabaran yang kita semua jalani ๐Ÿ˜‚ akhirnya buku Pre Order Pickupline Dakwah dah sampai pun HQ petang tadi!
.
Tak sabaaaaaaaaar rasanya kami nak postage kan kat korang semua. InshaAllah, penghantaran akan dibuat secara berperingkat sebab Pre Order ni pun telah mencecah sebanyak 500 buah buku lebih! Ini memang WOW!
.
Nantikan juga kami akan beri No Tracking secara berperingkat, admin yakin minggu depan semua akan dapat! Terima kasihh kepada korang semua yang sertai Pre Order buku Pickupline Dakwah. MashaAllah, sambutan yang sangat luar biasa!
.

Dah dapat buku nanti jom meriahkan lagi buku Pickupline Dakwah ni dengan post gambar buku dengn hashtag #Pickuplinedakwah di instagram masing masing, nanti kami repost okay?
.

Untuk yang tak sempat sertai Pre Order, boleh order sekarang, ready stock, order hari ini esok kami terus post whatsapp 0165012106
.

#SquadIsbir#TarbiahSentap#DakwahSentap#ketikacintamenyentap#pickuplinedakwah#AkuMahuHidayah#UjianTanpaHenti#binikuninja2 #tersujuddibumieropah #agentkedah #agentqowiytribe #gowiyglobal #GengQowiy #QowiyFamily #qowiytribe #ak_bookstore #Effira

Assalamualaikum semua.. Salam Maghrib..woo..sekian lama x muncul..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. Okeh2..kali nie kausar akan sering muncul..kenapa?.. Kita ada lebih banyak buku untuk dipromote..Alhamdulillah๐ŸŽ‰๐Ÿ˜Š
.
Ok..Tnggu next post ya๐Ÿ˜‰
.
#skuadisbirofficial
#dakwahsentap
#tarbiahsentap
#AkuMahuHidayah
#UjianTanpaHenti
#binikuninja2
#tersujuddibumieropah
#agentkedah
#agentqowiytribe
#gowiyglobal
#GengQowiy
#QowiyFamily
#qowiytribe
#ak_bookstore
#Effira

SUMPAH JATUH HATI โ™ฅ .

huhu. sebelom ni masa jadi cust hanya pakai yang ori ja.
lepas tu sign up jadi agent pakai yg lemon.
haaaa. harini try pulak pakai yg strawberry ๐Ÿ“ . dia punya wangi best tu xleh nak cerita. huhu

kita jual kita pakai. baru senang nak cerita kann.
hat lemon agak2 nk habis bagi adik. soh dia test pkai pulak. hahaha. dia asyik bodek nk amik hat baqu jaa.
yg limited strawberry ni kami pakai keh nak hilangkan parut2 jerawat kot tepi2 ppi.
pakai tudung memang tak nampak. tapi bukak nampak. bekas2 jerawat sbb resdung. umm๐Ÿ˜ญ

takpalah. harap2 dengan guna mg ni makin pudar. aminnnn ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‡ .

nak try? hello2 kami naih ๐Ÿ“ž www.wasap.my/601119127185

#ladybossbynadiahsukri #moisturizingsoap
#moisturizingsoapulfaabeauty
#agentkedah #teamulfaabeauty
#moisturizergel
#moisturizergellimitededition
#moisturizergelulfaabeauty

Come and get it here

Eyeshadow untuk wanita yang mementingkan cantik but simple.
.
Runway Diva Palette FURAIHA

#cosmetic #flatlay #agentcairo #agent #agentpenang #agentKedah #furaihalovers #furaihacosmetics #ootd #akusuka

Come and get it here

Eyeshadow untuk wanita yang mementingkan cantik but simple.
.
Runway Diva Palette FURAIHA

#cosmetic #flatlay #agentcairo #agent #agentpenang #agentKedah #furaihalovers #furaihacosmetics #ootd #akusuka

Come and get it here

Eyeshadow untuk wanita yang mementingkan cantik but simple.
.
Runway Diva Palette FURAIHA

#cosmetic #flatlay #agentcairo #agent #agentpenang #agentKedah #furaihalovers #furaihacosmetics #ootd #akusuka

Come and get it here

Eyeshadow untuk wanita yang mementingkan cantik but simple.
.
Runway Diva Palette FURAIHA

#cosmetic #flatlay #agentcairo #agent #agentpenang #agentKedah #furaihalovers #furaihacosmetics #ootd #akusuka

FUNGSI / KELEBIHAN 1 SET AZTEC MASKER ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ“Œ .
. โ˜Ž www.wasap.my/601119127185

#ladybossbynadiahsukri #aztecmasker #aztecmaskerkedah #aztecmaskerviral #agentkedah #teambelleonaire

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Bawal Chiffon Printlimited

Type square bawal
Material chiffon crepe
Measurement 45"x45"
Bidang 45"

#agentsungaipetanihaydascarf
#haydasCarf
#agentkedah
#bawal
#tudungviral
#haydascarfmeletop
#bawalviral
#bawalbunga

Most Popular Instagram Hashtags