#agentkedah

MOST RECENT

SALES 24JAM SAHAJAAAA🎉🎉🎉🎉🎉
.
.
Wow! Hq kembali dengan SALES LAGI? 😱 dengar cerita promo kalini betul betul tak masuk akal langsung dari promo biasa? 😱😱😱 siapa tak grab sekarang memang rugi gila! .
.
.
Macam mana nak order sis? Boleh terus klik link dekat bio terus save number sarah 👉🏻 017 480 5067 ❤promo sah 24 jam sahaja dari sekarang! Memang rugilah tak grab peluang ni🤗
#agentkedah
#miracleserumdanielin
#codsungaipetani
#codpendang
#freepostage

SALES 24JAM SAHAJAAAA🎉🎉🎉🎉🎉
.
.
Wow! Hq kembali dengan SALES LAGI? 😱 dengar cerita promo kalini betul betul tak masuk akal langsung dari promo biasa? 😱😱😱 siapa tak grab sekarang memang rugi gila! .
.
.
Macam mana nak order sis? Boleh terus klik link dekat bio terus save number sarah 👉🏻 017 480 5067 ❤promo sah 24 jam sahaja dari sekarang! Memang rugilah tak grab peluang ni🤗
#agentkedah
#miracleserumdanielin
#codsungaipetani
#codpendang
#freepostage

SALES 24JAM SAHAJAAAA🎉🎉🎉🎉🎉
.
.
Wow! Hq kembali dengan SALES LAGI? 😱 dengar cerita promo kalini betul betul tak masuk akal langsung dari promo biasa? 😱😱😱 siapa tak grab sekarang memang rugi gila! .
.
.
Macam mana nak order sis? Boleh terus klik link dekat bio terus save number sarah 👉🏻 017 480 5067 ❤promo sah 24 jam sahaja dari sekarang! Memang rugilah tak grab peluang ni🤗
#agentkedah
#miracleserumdanielin
#codsungaipetani
#codpendang
#freepostage

Tak teringin ke nak skin macam mummy aka #founder #diamondgold? Dulu kulit kusam jaa, skrg ni dah tak kusam, nak makeup pn senang sbb kulit muka dah sihat dan sekata 😘😘 Jgn tgok ja, meh laa order satu set #dg sorang, confirm dapat skin cantik n bersih 😍

Whatsapp for order , 0192434171 ❤

#agentkedah
#agentdiamondgold
#diamondgoldkedah

LIQUID CHLOROPHYL REDLIFE

13 Kebaikan klorofil
----------------------------------------- 1. Menambahkan susu ibu
2. Mengelakkan stress
3. Atasi masalah gout
4. Masalah anemia
5. Menyembuhkan sakit tumit kaki
6. Menyingkirkan lemak dan toksik
7. Kurang makan sayuran dan buahan
8. Atasi masalah badan/mulut berbau
9. Menstabilkan kolestrol dalam badan
10. Atasi sembelit / Melawaskan (pencuci usus)
11. Memberikan tenaga dan kesegaran berpanjangan
12. Membantu meningkatkan HB low
13. Atasi masalah mengantuk

Dan banyak lagi kebaikan klorofil
Produk bagus!
Produk laku keras!
Produk teramat laris!

JOM SIHAT BERSAMA KLOROFIL
Pm@ Whatsap 📲📲0124639198

1 sudu klorofil bersamaan 1 kg sayuran hijau.. #klorofil #produkRedlife #produkberkualiti #sayaMinum #sayaJual #sedapbaqhang #pengedardiperlukan #ahliseumurhidup #takyahrenew2 #agentkedah #agenttawausabah #Hashime818 #pos1malaysia #codlunaskulimbukittangga #pastipuashati

SHAWL TURBAN HAYDA SCARF

WS 017 4180996

#agentsungaipetanihaydascarf #haydasCarf #teamutara #agentkedah

#agentkekbatikklasik
.
Orang2 Alor Setar yg nak rasa #kekbatikmilo yg Kek Batik Klasik buat, boleh contact Wanie tau @nur_wanie ; Agent Alor Setar. Ada ready stock takyah tunggu2!

SIAPA YANG PERLU GUNAKAN #comboeyecare ni??
💖Mereka yang kurang tidur.
💖Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan.
💖Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet.
💖Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu.
💖Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata.
💖Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik.
.
.
#comboeyecare (Rm 6)

Uolls akan dapat :
🌸4pcs Bioaqua Eye Mask
🌸3pcs Crystal Collagen Eye Mask
+ free gift
.
.
Brand: Bioaqua
Formulated: In Korea
.
.
Klik link di bio utk order 💛

#koreanmask #koreanlipmask #koreanlipgelmask #koreanmaskkedah #maskmurah #koreanmaskmurah #sisjualmask #maskkoreakedah #maskkedah #combomaskseminggu #combomasksebulan #combomaskmurah #lipmaskmurah #agentkedah

SIAPA YANG PERLU GUNAKAN #comboeyecare ni??
💖Mereka yang kurang tidur.
💖Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan.
💖Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet.
💖Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu.
💖Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata.
💖Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik.
.
.
#comboeyecare (Rm 6)

Uolls akan dapat :
🌸4pcs Bioaqua Eye Mask
🌸3pcs Crystal Collagen Eye Mask
+ free gift
.
.
Brand: Bioaqua
Formulated: In Korea
.
.
Klik link di bio utk order 💛

#koreanmask #koreanlipmask #koreanlipgelmask #koreanmaskkedah #maskmurah #koreanmaskmurah #sisjualmask #maskkoreakedah #maskkedah #combomaskseminggu #combomasksebulan #combomaskmurah #lipmaskmurah #agentkedah

#Lexee Ada 3 jenis..
.
👉🏻 Day (pink) 👉🏻 Nite (blue) 👉🏻 Pantyliner (green)
Tiga-tiga Ada disediakan VAGINA HEALTH TEST KIT.. FREE yaaa.. Jadi boleh test selalu dekat rumah 😉😉 Kalau nak beli dekat farmasi Kak shime pun Tak tau berapa harganya... Sorry 😞😞 🙋🏼🙋🏼🙋🏼Jom bertukar kpd #Lexee.!! ✅Lebih selamat.! ✅Lebih sihat.! ✅Lebih yakin.! ✅ Lebih selesa.! Nak try..? PM/whatsapp▶▶ 📲 0124639198

#lexee #1team1love💚
#millionaire2112
#secretofmoneymagnet
#Hashime818 #welovewecare #pengedardiperlukan #ahliseumurhidup #takyahrenew2 #agentkedah #agenttawausabah #pos1malaysia #codlunaskulimbukittangga #penyelamatasetwanitKelaspertama #cegahsebelumparah #cantikluarcantikdalam #sayangdirisendiri #sayagunasayajual #saynopaddioksin #produklakukeras #pastipuashati

SIAPA YANG PERLU GUNAKAN #comboeyecare ni??
💖Mereka yang kurang tidur.
💖Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan.
💖Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet.
💖Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu.
💖Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata.
💖Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik.
.
.
#comboeyecare (Rm 6)

Uolls akan dapat :
🌸4pcs Bioaqua Eye Mask
🌸3pcs Crystal Collagen Eye Mask
+ free gift
.
.
Brand: Bioaqua
Formulated: In Korea
.
.
Klik link di bio utk order 💛

#koreanmask #koreanlipmask #koreanlipgelmask #koreanmaskkedah #maskmurah #koreanmaskmurah #sisjualmask #maskkoreakedah #maskkedah #combomaskseminggu #combomasksebulan #combomaskmurah #lipmaskmurah #agentkedah

PAD & PANTYLINER LEXEE Hanya untuk wanita Yang memahami Dan mementingkan ✅ Kebersihan ✅ Keselesaan ✅ Kesihatan ✅ Kecantikan (Luaran Dan Dalaman )
Jika anda wanita Yang mementingkan apa Yang ditulis Atas.. Meh pm atau wasap Kak shime 📲 0124639198 untuk Kak shime cerita lebih detail tentang PAD AJAIB LEXEE ni..😊😊 #lexeeterbaik #lexeedimanamana #lexeemultifunction #produkberkualiti #produkRedlife #penyelamatasetwanitKelaspertama #pastipuashati #pastikapas #padviral #sayagunasayajual #sayangdirisendiri #saynopaddioksin #produklakukeras #agentwanted #agentkedah #agenttawausabah #pos1malaysia #codlunaskulimbukittanggachanglun #cantikluarcantikdalam #cegahsebelumparah

Fungsi utama face mask pertamanya adalah untuk menegangkan kulit, menutup liang pori, melembapkan kulit wajah, menganjalkan kulit dan memutihkan. Pasti anda akan merasakan kulit lebih licin, tegang dan lembut selepas pemakaiannya.
.
.
So uolls yang nak skin licin tegang mcm awek2 korea wajib cuba 💖💖
#combojimat7hari (RM10)

Uolls akan dapat :
💖2pcs Mask Hyaluronic
💖2pcs Mask Silk Protein
💖2pcs Mask The Snails
💖1pcs Bioaqua Eye Mask
+ free gift
.
.
Brand: Images
Formulated: In Korea
.
Klik link di bio utk order 💛

#koreanmask #koreanlipmask #koreanlipgelmask #koreanmaskkedah #maskmurah #koreanmaskmurah #sisjualmask #maskkoreakedah #maskkedah #combomaskseminggu #combomasksebulan #combomaskmurah #lipmaskmurah #agentkedah

Fungsi utama face mask pertamanya adalah untuk menegangkan kulit, menutup liang pori, melembapkan kulit wajah, menganjalkan kulit dan memutihkan. Pasti anda akan merasakan kulit lebih licin, tegang dan lembut selepas pemakaiannya.
.
.
So uolls yang nak skin licin tegang mcm awek2 korea wajib cuba 💖💖
#combojimat7hari (RM10)

Uolls akan dapat :
💖2pcs Mask Hyaluronic
💖2pcs Mask Silk Protein
💖2pcs Mask The Snails
💖1pcs Bioaqua Eye Mask
+ free gift
.
.
Brand: Images
Formulated: In Korea
.
Klik link di bio utk order 💛

#koreanmask #koreanlipmask #koreanlipgelmask #koreanmaskkedah #maskmurah #koreanmaskmurah #sisjualmask #maskkoreakedah #maskkedah #combomaskseminggu #combomasksebulan #combomaskmurah #lipmaskmurah #agentkedah

Uolss nak tau tak,
apa khasiat/kebaikan yang terdapat dalam Imune29.😉
.
KEBAIKAN VITAMIN E:
✔Meningkatkan ketahanan tubuh badan, membantu mengatasi tekanan,meningkatkan kesuburan,meminimumkan risiko kanser dan juga penyakit jantung.
✔Antioksidan dan banyak terlibat dalam proses membantu tubuh melindungi struktur sel yang penting dari kerosakan akibat radikal bebas.
✔Membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual.
✔Meningkatkan pengeluaran kolagen,iaitu tisu yang menyimpan elastisiti kulit.
✔Mempercepatkan pertumbuhan semula sel kulit baru.
✔Mengurangkan kesan parut kerana ia akan terus menyerap ke dalam kulit dan menghalang serangan radikal bebas.
✔Membantu dalam pengeluaran kolagen yang memberikan keanjalan kulit.
✔Membantu melicinkan kulit kasar dan menggalakkan pertumbuhan semula sel.
✔Melembabkan dan juga mengurangkan masalah kuku dan kutikel kering
✔Membantu kawasan gelap tersebut mengecil dan warna puting menjadi cerah semula. Malah parut stretch mark juga akan semakin pudar.

KEBAIKAN ASCORBIC ACID (VITAMIN C)
✔Membantu mencerahkan kulit
✔Melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh merosakkan kulit
✔Meningkatkan sistem imunisasi
✔Mempunyai agen anti penuaan
✔Mempunyai antioksida yang kuat yang boleh merawat kerosakan kulit
✔Mengekalkan kolagen dan elastin di dalam sel badan, menjadikan kulit kelihatan lebih muda
Nak..?? Wasapp Kak shime 0124639198

#imune29 #nakgebu
#naksehat #nakcomelote #produkRedlife #produkberkualiti #pastipuashati #pengedardiperlukan #ahliseumurhidup #takyahrenew2 #pos1malaysia #codlunaskulimbukittanggachanglun #agentkedah #agenttawausabah

Fungsi utama face mask pertamanya adalah untuk menegangkan kulit, menutup liang pori, melembapkan kulit wajah, menganjalkan kulit dan memutihkan. Pasti anda akan merasakan kulit lebih licin, tegang dan lembut selepas pemakaiannya.
.
.
So uolls yang nak skin licin tegang mcm awek2 korea wajib cuba 💖💖
#combojimat7hari (RM10)

Uolls akan dapat :
💖2pcs Mask Hyaluronic
💖2pcs Mask Silk Protein
💖2pcs Mask The Snails
💖1pcs Bioaqua Eye Mask
+ free gift
.
.
Brand: Images
Formulated: In Korea
.
Klik link di bio utk order 💛

#koreanmask #koreanlipmask #koreanlipgelmask #koreanmaskkedah #maskmurah #koreanmaskmurah #sisjualmask #maskkoreakedah #maskkedah #combomaskseminggu #combomasksebulan #combomaskmurah #lipmaskmurah #agentkedah

beyond water
Mau Cuba..? Wasappp Kak shime yaa 📲 0124639198
#zhulian #beyondwater #pengedardiperlukan #agentkedah #pos1malaysia #codlunaskulimbukittanggachanglun

Most Popular Instagram Hashtags