#agenshakleekl

587 posts

TOP POSTS

Ferrano Blender Shaklee dah sampai yeayy!!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
.
Kemain persediaan nak puasa. Harap rajin memblender ESP Kurma. Krengg krenggg #camtubunyinya #eh .
.
Kepada customer pun boleh dapatkan blender ini mengikut syarat2 tertentu πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰. Limited stock ya. Daaa.. krengg krenggg...
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#ferranoblendershaklee
#ferranoblender
#espshakleemurah

Perkara yang dirindui para traveller bunyi deruman flight masa nak take off. Haha tapi awat videoku tiada bunyi..
.
.
Sayonara Kansai International Airport (KIX). Very convenient airport. Ada surau untuk Muslim prayer, disediakan bench yang banyak untuk bermalam siap ada heater lagi2 musim sejuk, setiap deretan bench ada plug untuk charge any device, dekat dengan toilet, nursing room. Wp gelandangan, tetap nyenyak tidur. Bench dia selesa haha.
.
.
.
KIX Airport, Osaka
14.04.2017
Sayonara Japan 😒😒🎌🎌
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#JulieTakesJapan
#JulieGoesToJapan
#JulieAliTravel
#ParaParaSakura
#CherryBlossom
#DasarPandangKeTimur
#Osaka
#Kobe
#Kyoto
#Kawaguchiko
#Tokyo
#kixairport
#kansai
#Travel
#DramaSakura2017

MOST RECENT

Assalammualaikum.
Happy weekend πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
.
Alkisah semalam tengah beraya sambil soping, sahabat Shaklee tanya ada stok Omega & Vitamin C tak? Nak bagi customer. Deal punya deal, malam je possible boleh hantar. Takkan ku nak batalkan penyopingan kan. Haha.
Tidakkkkkkkkkk ahahah *drama
.
.
Customer pun ok, COD malam. Akhirnya dalam 10 lebih malam baru sampai tempat COD selepas berjalan Sunway Geo> Sri Kembangan > Putrajaya> Bangi > Vista Angkasa > PPR Kg Limau . Maaf ye memalam 😊😊
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#OmegaguardShaklee
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#morning
#shoppingonline
#kurus
#diet
#natural
#likeforlike
#instashop
#food
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#aurainstabatch10

Assalammualaikum.
Happy weekend πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
.
Alkisah semalam tengah beraya sambil soping, sahabat Shaklee tanya ada stok Omega & Vitamin C tak? Nak bagi customer. Deal punya deal, malam je possible boleh hantar. Takkan ku nak batalkan penyopingan kan. Haha.
Tidakkkkkkkkkk ahahah *drama
.
.
Customer pun ok, COD malam. Akhirnya dalam 10 lebih malam baru sampai tempat COD selepas berjalan Sunway Geo> Sri Kembangan > Putrajaya> Bangi > Vista Angkasa > PPR Kg Limau . Maaf ye memalam 😊😊
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#OmegaguardShaklee
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#morning
#shoppingonline
#kurus
#diet
#natural
#likeforlike
#instashop
#food
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#AuraInstaBatch10

Salam Jumaat Penghulu segala hari.
.
.
Semalam settle segala puasa.
Alhamdulillah. Selamat hari raya lagi sekali #eh ahahahahπŸ˜†πŸ˜†
.
.
Semoga Allah permudahkan urusan kita dari terbit matahari sampai terbenam dan hari2 seterusnya. Aamiin 😘😘❀❀❀
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#love
#smile
#kurus
#diet
#natural
#beauty
#health
#morning
#budgettraveller
#TeamRayaKL
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#aurainstabatch10

Happy birthday to my 4th bro @ajie2757!
.
.
Dalam pendiamnya, hampir 4 tahun berkorban menjaga abah. Sabar menunggu dan melayan abah sebelum ke toilet setiap hari, pakaikan baju seluar abah setiap hari, hantar ke hospital dan ke mana2 sekiranya kami bekerja.
.
.
Di kala masing2 bekerja, beliau ada menemani mak dan abah. Semoga Allah kurniakan kamu Syurga paling tinggi untuk setiap pengorbananmu. Diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, dikurniakan jodoh yang serasi dan baik, bahagia dunia, bahagia dunia akhirat πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‰
.
.
*termenangis pulak di kala menaip ini 😭
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#followme
#shoppingonline
#kurus
#diet
#natural
#syawal2017
#happybirthdayajie
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta

3 Jenis Set Kurus Ireach.
Nak mula mana satu pun boleh tak ada masalah.
Kita flexible ikut kemampuan.

Setiap set ada fungsi masing2.
Pilih yang mana berkenan ya.
0126764743

#agenshakleeKL
#setkurusshaklee
#bazarpaknil
#instashopmalaysia

Assalammualaikum.
Selamat Pagi.
Setiap hari shake2 u ols.
Sejenis tak reti makan berat masa pagi kecuali di kampung halaman heee. Yang tu tak boleh tolak.
.
.
250ml air suam
1 scoop Mealshake
2 scoop ESP
1 sachet Shaklee Collagen Powder
.
.
Just nicee rasa diaa ❀😬
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#espshaklee
#mealshakes
#shakleecollagenpowder
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#shoppingonline
#kurus
#diet
#natural
#instashop
#morning
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta

Most Popular Instagram Hashtags