[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#agenshakleekl

716 posts

TOP POSTS

Assalammualaikum.
Happy Diwali kepada yang meraikan. Semoga gembira di samping keluarga tersayang.
.
Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee mengadakan promosi selama 3 hari sahaja. Memang jarang promosi Ostematrix ni. Lets grab😘
.
Ostematrix sumber kalsium, magnesium anda ❀
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#morning
#ostematrixshakleemurah
#kurus
#natural
#supplements
#vitamin
#espshakleemurah
#espshaklee
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#AuraInstaBatch10

Julie nak share memalam ni sebab ESP ni memang my favorite breakfast dari December 2012. Lagi 2 bulan lebih dah anniversary ESP user yang ke 5- tahun. Ha lama tak? Kalau kahwin maybe anak dah 4 tahun ha ha ha .
.
Siapa yang kenal Julie dari zaman sekolah memang tau masalah kulit muka yang haii bilalah akan berakhir. Dari sekolah menengah bawak ke Diploma kat Politeknik bawak ke zaman Universiti sampailah ke zaman alam pekerjaan. Jerawat dan julie bagai irama dan lagu. Tak boleh dipisahkan. Ha ha ha.
.
Walau sakit , walau rimas jerawat tu tetapi kena usung muka tu ke mana2. Setakat jerawat nanah? Darah? Jerawat dalam daging? Jerawat atas kulit semua dah rasa. Betul ke ayat aku ni? Ha ha ha .
.
Malu hat lain lagi2 orang tanya nape muka ko? Hurmm entahlah xreti jawab. Senyum je. Senyum kan sedekah. Ha ha ha. Sakit pun iya sebab bila pecah😣😩. Sakit plus luka. Luka kat muka sakit, luka di hati siapa yang tau. Cia cia cia. .
Okaylah straight to point Julie Ali! Hahah bab bercerita hang memang A-Z. Kang sampai habis aksara nak taip ha ha ha .
.
ESP ni adalah protein soya. Protein adalah makanan kepada sel-sel dalam badan kita. Mana2 kerosakan sel dalam badan, dibina baru. Yang rosak hat buruk dia bagi cantik. Yang penting konsisten. Kalau setakat sebotol belum menjadi, kena telan 3 botol haa kita tengok mana pergi dia. .
Konsisten, sabar, kipidap InsyaAllah anda akan dapat apa yang anda mahu. Bukan setakat kulit cantik, nak kaya pun camtulah proses dia. Konsisten, sabar, kipidap, dongibap . Purfek! 😬
.
Nak ESP rege tergolek2 mai borak www.wasap.my/60192232549 .
#InspiresbyJulieAli
#IngatShakleeIngatJulie
#espshaklee
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#shoppingonline
#kurus
#diet
#instashop
#food
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta

[KELUHAN DIBALAS DENGAN SENYUMAN]
.
.
Setiap bulan balik dah serupa menjadi YB yang mendengar keluhan rakyat. Hahaha. MM mula berbicara. Bulan ni sawit beberapa ratus sahaja. Hanya lepas membayar bil2 api, air dan bil keperluan yang lain.
.
.
Tambahnya lagi kalau dulu bagi rmXXX sebulan sudah cukup untuk beli sayur lauk dan keperluan WA. Namun harga sekarang manakan mampu sama dengan harga dahulu. Tugas daku hanya mendengar, mendengar dan memberi kata2 positif. Hidup perlu diteruskan. Takpun hanya balas dengan senyuman atau deraian ketawa. MM naik pelik cakap sikit pun nak ketawa, sikit2 nak ketawa. Daku mewarisi arwah Atuk Hj. Palil katanya yang sikit2 gelihati ketawa πŸ˜³πŸ˜†
.
.
Biarlah daku hanya senyum / ketawa di hadapannya. Terlalu banyak kesusahan dan kepayahan ditanggungnya. Biarlah yang manis2 sahaja yang ku hidangkan untuk MM. Biarlah daku menangis di hadapan yang satu, Allah Maha Berkuasa. Maha Pemegang Ekonomi yang mutlak.
.
.
Yang daku tahu, daku melakukan yang terbaik untuk keluarga. Bekerja siang hakiki. Bekerja petang dan malam untuk business/ bakal passive income.
Selebihnya tawakal dan serahkan kepada Allah. Assalammualaikum & selamat menjemput rezeki semua 😘
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#storyjulieali
#klgatewaymall
#love
#smile
#morning
#iloveshaklee
#kurus
#natural
#supplements
#vitamin
#vivix
#nutriferonshakleemurah
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#AuraInstaBatch10

""Biarpun seribu kapal yang tenggelam di tengah lautan, namun cita-cita manusia tidak pernah padam" - Prof Hamka 😘
.
.
Weekend anda buat apa? 1 jam lagi nak keluar cod Shaklee KL Sentral ni. Sesiapa nak COD area KL sampai hari Selasa depan ye. Khamis - Ahad, COD area Batu Pahat. Saya cuba service yang terbaik untuk you ols kay 😍😍
.
.
Do DM/PM 019.2232549 untuk Shaklee consultation😬
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#shopping
#kurus
#natural
#positivequotes
#iloveshaklee
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#ostematrixshaklee
#grafacafe
#morning
#morningmotivation

Eomma is sebak. Si anak didik bagi surprise & appreciation 😭
.
.
Beliau anak Shaklee saya yang sangat berdikari. Empire beliau semakin membesar di sekitar JB & Singapore. Kami kenal sebagai kawan sahaja masa zaman University. Sekarang lebih dari seorang sahabat. Bukan setakat cerita Shaklee sahaja, kami berkongsi semua kisah suka duka yang jadikan kenapa kami di tahap ini hari ini 😭😭😭😭
.
.
TQ Leader Eyun. Semoga tercapai menjadi Coordinator Shaklee 2017. Teruskan amalan dunia dan akhirat. Moga2 Allah redha & berkati perjuangan kita. Aamiin. Eomma dapat tudung rayoo Naelofar. Haha. Tq! πŸ˜˜πŸŽ‰
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#followme
#shoppingonline
#kurus
#diet
#natural
#likeforlike
#instashop
#food
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#AuraInstaBatch10

MOST RECENT

Assalammualaikum.
Happy Diwali kepada yang meraikan. Semoga gembira di samping keluarga tersayang.
.
Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee mengadakan promosi selama 3 hari sahaja. Memang jarang promosi Ostematrix ni. Lets grab😘
.
Ostematrix sumber kalsium, magnesium anda ❀
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#morning
#ostematrixshakleemurah
#kurus
#natural
#supplements
#vitamin
#espshakleemurah
#espshaklee
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#AuraInstaBatch10

Assalammualaikum.
Happy Diwali kepada yang meraikan. Semoga gembira di samping keluarga tersayang.
.
Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee mengadakan promosi selama 3 hari sahaja. Memang jarang promosi Ostematrix ni. Lets grab😘
.
Ostematrix sumber kalsium, magnesium anda ❀
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#morning
#ostematrixshakleemurah
#kurus
#natural
#supplements
#vitamin
#espshakleemurah
#espshaklee
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#AuraInstaBatch10

Julie nak share memalam ni sebab ESP ni memang my favorite breakfast dari December 2012. Lagi 2 bulan lebih dah anniversary ESP user yang ke 5- tahun. Ha lama tak? Kalau kahwin maybe anak dah 4 tahun ha ha ha .
.
Siapa yang kenal Julie dari zaman sekolah memang tau masalah kulit muka yang haii bilalah akan berakhir. Dari sekolah menengah bawak ke Diploma kat Politeknik bawak ke zaman Universiti sampailah ke zaman alam pekerjaan. Jerawat dan julie bagai irama dan lagu. Tak boleh dipisahkan. Ha ha ha.
.
Walau sakit , walau rimas jerawat tu tetapi kena usung muka tu ke mana2. Setakat jerawat nanah? Darah? Jerawat dalam daging? Jerawat atas kulit semua dah rasa. Betul ke ayat aku ni? Ha ha ha .
.
Malu hat lain lagi2 orang tanya nape muka ko? Hurmm entahlah xreti jawab. Senyum je. Senyum kan sedekah. Ha ha ha. Sakit pun iya sebab bila pecah😣😩. Sakit plus luka. Luka kat muka sakit, luka di hati siapa yang tau. Cia cia cia. .
Okaylah straight to point Julie Ali! Hahah bab bercerita hang memang A-Z. Kang sampai habis aksara nak taip ha ha ha .
.
ESP ni adalah protein soya. Protein adalah makanan kepada sel-sel dalam badan kita. Mana2 kerosakan sel dalam badan, dibina baru. Yang rosak hat buruk dia bagi cantik. Yang penting konsisten. Kalau setakat sebotol belum menjadi, kena telan 3 botol haa kita tengok mana pergi dia. .
Konsisten, sabar, kipidap InsyaAllah anda akan dapat apa yang anda mahu. Bukan setakat kulit cantik, nak kaya pun camtulah proses dia. Konsisten, sabar, kipidap, dongibap . Purfek! 😬
.
Nak ESP rege tergolek2 mai borak www.wasap.my/60192232549 .
#InspiresbyJulieAli
#IngatShakleeIngatJulie
#espshaklee
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#shoppingonline
#kurus
#diet
#instashop
#food
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta

Ya Allah,
sesungguhnya waktu dhuha itu waktu dhuhaMu, kecantikan itu adalah kecantikanMu, keindahan itu adalah keindahanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu,
kekuatan itu adalah kekuatanMu, perlindungan itu perlindunganMu.
.
Sekiranya rezekiku masih di atas langit, Kau turunkanlah
Andainya rezeki masih di dalam bumi, Kau keluarkanlah
Andainya rezekiku haram, Kau sucikanlah
Andainya rezekiku jauh, Kau dekatkanlah,
Andainya rezekiku sukar, Kau permudahkanlah Ya Allah,
Andainya rezekiku sedikit, Kau perbanyakkanlah,
Andainya rezekiku melimpah ruah, ko berkatilah Ya Allah.
.
Aamiin aamiin Ya Rabbal Alamin.
Salam Dhuha❀❀😘
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#kurus
#natural
#supplements
#vitamin
#espshakleemurah
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#juliealitravel
#morning
#pasircantikklebang
#sanddunes
#inspiresbyjulieali
#salamdhuha

[KELUHAN DIBALAS DENGAN SENYUMAN]
.
.
Setiap bulan balik dah serupa menjadi YB yang mendengar keluhan rakyat. Hahaha. MM mula berbicara. Bulan ni sawit beberapa ratus sahaja. Hanya lepas membayar bil2 api, air dan bil keperluan yang lain.
.
.
Tambahnya lagi kalau dulu bagi rmXXX sebulan sudah cukup untuk beli sayur lauk dan keperluan WA. Namun harga sekarang manakan mampu sama dengan harga dahulu. Tugas daku hanya mendengar, mendengar dan memberi kata2 positif. Hidup perlu diteruskan. Takpun hanya balas dengan senyuman atau deraian ketawa. MM naik pelik cakap sikit pun nak ketawa, sikit2 nak ketawa. Daku mewarisi arwah Atuk Hj. Palil katanya yang sikit2 gelihati ketawa πŸ˜³πŸ˜†
.
.
Biarlah daku hanya senyum / ketawa di hadapannya. Terlalu banyak kesusahan dan kepayahan ditanggungnya. Biarlah yang manis2 sahaja yang ku hidangkan untuk MM. Biarlah daku menangis di hadapan yang satu, Allah Maha Berkuasa. Maha Pemegang Ekonomi yang mutlak.
.
.
Yang daku tahu, daku melakukan yang terbaik untuk keluarga. Bekerja siang hakiki. Bekerja petang dan malam untuk business/ bakal passive income.
Selebihnya tawakal dan serahkan kepada Allah. Assalammualaikum & selamat menjemput rezeki semua 😘
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#storyjulieali
#klgatewaymall
#love
#smile
#morning
#iloveshaklee
#kurus
#natural
#supplements
#vitamin
#vivix
#nutriferonshakleemurah
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#AuraInstaBatch10

[KENAPA ASYIK BAWA MAKANAN SIHAT JE NI ??]
.
.
Aburi Salmon Teriyaki (Aeon)
Brocolli
Papaya
.
.
Orang selalu tanya, target nak berapa kg turun lagi? Sebab nampak asyik bawak bekal sihat jeπŸ˜‚. Kerana kesihatan itu kena konsisten bukan sehari dua. Bukan kerna nak turun berat lebih kepada penjagaan kolestrol yang pernah tahap risiko tinggi dulu.
.
.
Kerna ku banyak lagi impian mahu menjejaki negara2 lain yang belum pernah sampai. Semoga Allah berikan kesihatan yang baik terhadap diri ini untuk masa ini dan akan datang. Demi mencapai yang namanya sebuah IMPIANπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
Amalkan Omega setiap hari untuk menjaga tahap kesihatan lebih baik luar dan dalaman 😍
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#food
#bentojulieali
#kurus
#diet
#natural
#sushi
#aburisalmonteriyaki
#omegaguardshaklee
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#omega3

Berniaga harus selalu punyai stock. Lagi2 kes urgent nak cuti panjang ni tadi. Mealshake untuk kanak2 yang sembelit dan Omega untuk kesihatan menyeluruh dari jantung, sendi, sel2 otak😬
.
.
Stock keluar hari ini. Alhamdulillah❀❀
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#followme
#shoppingonline
#kurus
#diet
#natural
#supplements
#vitamin
#food
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
#AuraInsta
#AuraInstaBatch10

Most Popular Instagram Hashtags