[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#agenivmistbandarparklands0127734184

58 posts

TOP POSTS

Cuti sekolah bermula sudah.. mak2, ibu2, mama2 mumy2 mesti sibuk melayan kerenah anak2 Yang bermacam ragam kan... Mesti pening kepala, rasa stress, letih,lesu, tidak bermaya.. ape kata cuba semburan #ivmist... Mesti rasa segar sentiasa... nyaman dan dingin tau.. #sembursembursgar #marilah mencuba.. #agenivmistbandarparklands0127734184 Whatsapp 012.773.4184

Ada yang stress ke pagi nih?? Meh lah spray2 dengan Ivkool👇👇👇👇
#Adikberadik #Ivmist.. Terbaikk produk IvBeauty👍👍👍👍
Kelemumur pun boleh hilang tau..segar sepanjang hari
🌷🌷🌷🌷 #ivkool #sembur2segar
#agenivmistbandarparklands0127734184

Selamat malam dan selamat beristirehat dari aktiviti sepanjang hari yang mungkin memenatkan.

Inginkan kelegaan kepala?

IVKOOL jawapannya. Cubalah produk baru khas untuk merawat masalah rambut dan kepala. 👏 segarkan dan harumkan kembali rambut berbau yang terperap semasa bertudung 👏 melegakan sakit kepala dan migrane 👏 menghilangkan runsing dan stress

Sesuai untuk lelaki dan wanita

Jom dapatkan Kesegaran berganda😍😍😍
Jom dapatkan sekarang IVKOOL😍😍😍 #ivkool #Sembursembursegar
#hairtreatmentserum
#agenivmistbandarparklands0127734184

Jangan bersedih..
Jangan berputus asa..
Bersangka baik dan yakinlah pada Allah SWT.. Semoga kita semua di dalam kasih sayang dan rahmatNYA sentiasa.. Assalammualaikum & selamat pagi rfb 🌞

#jomaudit #resetmind
#semburanserbaguna #sembur2segar
#agenivmistbandarparklands0127734184

Alhamdulillah....#ivkids yang dipos telah sampai ke tuannye di perlis.. Terima kasih cik Naas Noor 😘 gaya model perwira bonda.. #semburanserbaguna
#sembur2segar
#sayagunasayajual
#agenivmistbandarparklands0127734184

Alhamdulillah..hari ni 3 #ivmist self pickup & 3 #ivmist pos ke kangar perlis.. #ivmistsemburanserbaguna
#agenivmistbandarparklands0127734184

#CELLFIPRO
"Serlahkan Keanggunan Wajah Anda Dengan Mudah & Pantas!" Produk #CellFiPro ini lebih cepat meresap dan tidak berminyak. Ia juga tidak melekat, tidak melekit,
dan mesra wudhuk.

C.C (Color Control) atau Correcting Cream ini berfungsi untuk mengembalikan warna asal kulit wajah anda dan memperbaiki semula tekstur kulit rosak kepada keadaan asal.
Ia juga membantu menghalang kerosakan kulit akibat Sinaran UV matahari.
Produk #CellFiPro ini bertindak untuk memutihkan dan memulihkan kembali keremajaan kulit wajah anda selain membantu merawat masalah kulit wajah anda dengan lebih pantas dan berkesan tanpa kesan sampingan.

Produk CellFiPro ini mengandungi
Apple Stemcell, Sulfora White, Argan Oil, Lime Pearl,
Sireh, Limau Purut, Vitamin C & E
dan SPF50 .... yang dapat membantu meningkatkan serta menyerlahkan kulit wajah anda dengan lebih berkesan dan selamat.

Dengan SPF50, kulit wajah anda akan dilindungi sepenuhnya dari sinaran UV matahari kerana ia hanya membenarkan penembusan pada kadar yang sangat minimum iaitu pada 1.6% sahaja.

Cara Penggunaan Cell-Fi C.C

Penggunaannya sangat mudah. Anda hanya perlu gunakannya setiap hari seperti biasa sebagai bedak asas sahaja.
Hanya sapu nipis sahaja seperti saiz kacang hijau pada wajah anda dan masalah kulit wajah anda akan berseri dan segar.

Produk ini sebenarnya untuk pelbagai masalah SEPERTI!! 🌸 Jerawat 🌸 Jeragat 🌸 Kulit Kusam 🌸 Kulit Berminyak 🌸 Sunburn / tona kulit tidak sekata
🌸lebam pada bawah mata yang menghantui hidup anda selama ini.

#calitcalitchomey #agenivmistbandarparklands0127734184

Cara guna ivmist utk campak/chicken pox

Guna utk mandi..
Dalam 1 besin besar (utk rendam klu boleh) isi air suam2 kuki
Spray ivmist 5-6x
Campur 1 sudu besar kapur masak
Srh anak rendam @ jirus buat mandi

Kapur masak = kecutkan blisters.. dan hilangkan rasa gatal

IVmist akan merawat ruam2/luka campak dan kurangkan suhu demam

berminat? pm/whatsapp 012.773.4184

#campak #chickenpox #ivmist
#agenivmistbandarparklands0127734184

Biasanya bila kita guna krim muka.. bila berpeluh.. kulit muka jadi makin berminyak dan melekit kan... Lain cite nya dengan #CELLFi.PRO LONG LASTING ni.. makin berpeluh.. makin glowing.. tak pudar dek peluh.. Sebab ia memang dirumus untuk mereka yang aktif.. yang lakukan aktiviti lasak ataupun berpeluh.. Cubalah.. baru anda tahu kesannya..
Nak yang normal pun ada.. untuk yang jenis indoor sahaja.. yang tak berpeluh.. Harga sama... habaq je hangpa nak yang normal atau yang long lasting.. Wassap 012.773.4184

#cantik
#raya2017
#agenivmistbandarparklands0127734184

MOST RECENT

Jangan bersedih..
Jangan berputus asa..
Bersangka baik dan yakinlah pada Allah SWT.. Semoga kita semua di dalam kasih sayang dan rahmatNYA sentiasa.. Assalammualaikum & selamat pagi rfb 🌞

#jomaudit #resetmind
#semburanserbaguna #sembur2segar
#agenivmistbandarparklands0127734184

💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
.
✳100% organik
✳Semula jadi
✳Bebas bahan kimia
✳Lulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
🌟Boleh sembur seperti air
🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
🌷Habbatus sauda
🌷Saffron
🌷Ekstrak argan
🌷Serai
🌷Eucalyptus
🌷Halia
🌷Halia bara
🌷Kelapa dara
🌷Limau purut
🌷Pudina
.
Merawat/Menyembuh:
💖 Jerawat
💖 Migrain
💖 Selsema
💖 Resdung
💖 Batuk
💖 Gatal2 muka
💖 Jerawat
💖 Jeragat
💖 Buasir
💖 Sakit gigi
💖 Sakit sendi
💖 Gout
💖 Kuku cekam
💖 Panas badan
💖 Kekejangan, sakit urat & sendi
💖 Sakit pinggang
💖 Senggugut
💖 Kurap, panau
💖 Gigitan serangga bisa
💖 Mengawal rambut gugur
💖 Dan byk lg...
.
.
WhatsApp 012.773.4184

#ivmist #ivmistteamHM #jerawat #migrain #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #semburanajaib #ivkids #sembur2segar
#agenivmistbandarparklands0127734184

#CELLFIPRO
"Serlahkan Keanggunan Wajah Anda Dengan Mudah & Pantas!" Produk #CellFiPro ini lebih cepat meresap dan tidak berminyak. Ia juga tidak melekat, tidak melekit,
dan mesra wudhuk.

C.C (Color Control) atau Correcting Cream ini berfungsi untuk mengembalikan warna asal kulit wajah anda dan memperbaiki semula tekstur kulit rosak kepada keadaan asal.
Ia juga membantu menghalang kerosakan kulit akibat Sinaran UV matahari.
Produk #CellFiPro ini bertindak untuk memutihkan dan memulihkan kembali keremajaan kulit wajah anda selain membantu merawat masalah kulit wajah anda dengan lebih pantas dan berkesan tanpa kesan sampingan.

Produk CellFiPro ini mengandungi
Apple Stemcell, Sulfora White, Argan Oil, Lime Pearl,
Sireh, Limau Purut, Vitamin C & E
dan SPF50 .... yang dapat membantu meningkatkan serta menyerlahkan kulit wajah anda dengan lebih berkesan dan selamat.

Dengan SPF50, kulit wajah anda akan dilindungi sepenuhnya dari sinaran UV matahari kerana ia hanya membenarkan penembusan pada kadar yang sangat minimum iaitu pada 1.6% sahaja.

Cara Penggunaan Cell-Fi C.C

Penggunaannya sangat mudah. Anda hanya perlu gunakannya setiap hari seperti biasa sebagai bedak asas sahaja.
Hanya sapu nipis sahaja seperti saiz kacang hijau pada wajah anda dan masalah kulit wajah anda akan berseri dan segar.

Produk ini sebenarnya untuk pelbagai masalah SEPERTI!! 🌸 Jerawat 🌸 Jeragat 🌸 Kulit Kusam 🌸 Kulit Berminyak 🌸 Sunburn / tona kulit tidak sekata
🌸lebam pada bawah mata yang menghantui hidup anda selama ini.

#calitcalitchomey #agenivmistbandarparklands0127734184

Alhamdulillah..hari ni 3 #ivmist self pickup & 3 #ivmist pos ke kangar perlis.. #ivmistsemburanserbaguna
#agenivmistbandarparklands0127734184

- Semua kesan & kelebihan produk dirujuk pada testimoni dan maklumbalas pengguna kami.

Whatsapp 012.773.4184

#PosLaju FREE jika order 3 botol.
😊😊😊 RM25 sebotol saje

#ramadhanday3 #semburanserbaguna
#ivmist #ivkids #ivmistmagicoil #ivmistmurah
#SatuRumahSatuIVMist
#agenivmistbandarparklands0127734184

Salam ramadhan..selamat pagi 🌞 Assalammualaikum.. #ivmistmujarab boleh melegakan selsema dan hidung blocking.
Sembur² InshaAllah sembuh tak cuba tak tahu, nak tahu order satu dulu.

Wassap 012.773.4184

#ivmist #ivkids #ivsoap #sembur2segar
#semburanserbaguna #selsema #hidungtersumbat #sembur2sembuh #agenivmistbandarparklands0127734184

Dah standby #ivmist ke kat rumah masing2? Bulan pose nnt elok sgt klu ada 1 btl kat rmh, 1 btl dlm handbag, 1 btl dlm kereta

Banyak sgt kegunaan nya. Tambah2 time kecemasan
.
🌼Mengantuk tgh drive - sembur Ivmist
🌼Gastrik time pose - sembur Ivmist
🌼Sakit kepala cuaca panas - sembur Ivmist
🌼lenguh lutut time terawih - sembur Ivmist
🌼Sakit perut terlebih mkn time berbuka - sembur Ivmist

Banyak lagi Ler kegunaan Ivmist ni. Yang pasti klu ada standby 1 btl kt rmh pn dh ok

Meh cepat2 WhatsApp sy 012.773.4184

Saya nk bg FREE POSTAGE bagi setiap pembelian 3 btl ivmist ke seluruh Malaysia 😊
.
#ivmist #firstaidkit #bekalanbulanpuasa #bulanpuasa #ramadhan #ivmistmurah #semburanserbaguna #sembur2segar
#agenivmistbandarparklands0127734184

Alahan ketika mengandung?
Rasa mual?
Sakit Pinggang?
Jom cuba ivmist
Jom kite tengok testimoni ni
🌸 Moga ivmist Dpt membantu mengurangkan apa yg anda rasa🌸

Pm/wasap 012.773.4184

#ivmist #semburanserbaguna #sembur2segar
#sembur2sembuhinshaAllah #alahanmengandung
#agenivmistbandarparklands0127734184

Testimoni Ivmist yg mengalami sakit gigi...gusi bengkak,,Sapu je Ivmist,,sakit gigi hilang..juga boleh spray pada kapas letak dekat gusi/gigi yang sakit..
Ivmist pelbagai guna,,
utk lebih info @ sebarang order👇
Wasap 012.773.4184

#ivmist #semburanserbaguna #sakitgigi #sembur2segar
#sembur2sembuhinshaAllah
#agenivmistbandarparklands0127734184

SAKIT LUTUT SAMPAI SOLAT PUN KENA DUDUK ATAS KERUSI
.
Satu langkah penyelesaian sesiapa yang sakit lutut hanyalah dengan semburan IV Mist semua penyakit hilang. Penyakit seperti sakit lutut, resdung,sakit kepala, migrain, jerawat,jeragat, sakit lenguh2 dan macam2 lagi boleh menggunakan IVMISTSPRAY.
.
Kenapa perlu ada ivmist???bila dh ada ivmist anda tak perlu fikir panjang kalau emergency 💕..sembur ngan ivmist inshaAllah dapat menghilangkan kesakitan anda
.
.
😊WhatsApp "IVMIST" ke 012.773.4184

#sakitlutut #ivmist #ivmistmurah #semburanserbaguna
#sembur2sembuhinshaAllah #sembur2segar
#agenivmistbandarparklands0127734184

Selamat pagi rfb 🌞
Ivmist
asbab mujarab #senggugut pulih dengan semburan #Ivmist ..syukur dipertemukan #product hebat .
skrg boleh bernafas lega sebab tak perlu risau bila #period datang pada setiap bulan... Hanya #sembur #Ivmist..
Korang yang belom pernah Cuba k
#ivmist.. Jom cepat dapatkan #ivmist
Whatsapp📲 012.773.4184

Hanya Rm 25 jer sebotol
#ivmist #ivmistmujarab #wanita #penyakitsenggugut
#sembur2sembuhinshaAllah #sembur2segar
#agenivmistbandarparklands0127734184

Assalamualaikum & selamat berpuasa buat semua umat Islam...
Bagaimana hari pertama Ramadhan? Moga semuanya berjalan dengan lancar, terutama pada waktu sahur... Biasanya bagi mereka yang ada resdung waktu pagi akan bersin berkali-kali hingga mengganggu anda untuk beribadah...
Sedikit perkongsian soalan yang sering saya terima... Saya dah guna ivmist ni dan masalah resdung saya dah ok,saya perlu guna lagi tak selepas ini ?

JAWAPAN:
Kalau dah ok xperlu guna lagi dah..Tetapi ramai yang dah ok masih lagi order produk ni bila dah habis,sebab produk ni pelbagai guna xrugi kalau beli pon..bukan sekadar untuk satu masalah je... Antara Khasiat Lain ? *Migrain *Buasir *Kurap/Panau *Gout *Rambut Gugur *Masalah Kahak *Jeragat Teruk *Sakit Pinggan/Lenguh2 *Sakit Kepala/Stress *Alegik Makanan Laut
*Gigitan Serangga *Sakit Gigi

IV Mist adalah produk yang tidak rugi jika anda menggunakan berpanjangan,kerana produk ini mempunyai 10 herba terbaik yang terkenal didalam dunia perubatan...Kami mempunyai ramai regular cstmer..yang tiap2 bulan repeat order...produk ini amat murah jika dibandingkan dengan fungsinya yang pelbagai...semua orang mampu milik... #ivmistsemburanserbaguna
#sembur2sembuhinshaAllah
#sembursembursegar
#agenivmistbandarparklands0127734184

Cuti sekolah bermula sudah.. mak2, ibu2, mama2 mumy2 mesti sibuk melayan kerenah anak2 Yang bermacam ragam kan... Mesti pening kepala, rasa stress, letih,lesu, tidak bermaya.. ape kata cuba semburan #ivmist... Mesti rasa segar sentiasa... nyaman dan dingin tau.. #sembursembursgar #marilah mencuba.. #agenivmistbandarparklands0127734184 Whatsapp 012.773.4184

Sabtu pertama dalam bulan Ramadhan 2017.. Apa plan hari ni?
Baju Raya dh siap?
Kuih Raya?
Rumah dah hias?

Ada yang plan nak shopping ke?
Ke mana tu?

Yang pening2 nak pilih barang tu.. sembur #ivmist ye.. biar clear fikiran boleh buat pilihan yang bijak.. #selamatpagi #ramadhan1
#semburanserbaguna
#sembursembursegar
#agenivmistbandarparklands0127734184

Ramai yang cari #ivmist di bulan puasa ni.

Sebab apa?
Sebab bulan puasa ramai orang migrain, sakit perut, gastrik, mengantuk, sakit pinggang, sakit lutut, letih & macam-macam lagi lah.Tapi nak makan ubat tak boleh pulak, apa lagi. Sembur je Ivmist. Memang berkesan. Insha Allah.

Sebotol hanya RM25 je (Tidak termasuk pos)

Nak order?
Whatsapp 📲 012.773.4184

#ivmist #ivkids #ivsoap #sembur2segar
#1st_aidcomel #semburanserbaguna
#sembur2sembuhinshaAllah
#agenivmistbandarparklands0127734184

IVMIST MAGIC OIL?? 😱😱
.
Ye, betul, IVMist ni magic oil tau.. bukan je untuk resdung, masalah lain macam angin badan, sakit lutut, migrain, kejang, sakit pinggang, semua boleh guna IVMist...insyaAllah..panjang lagi list masalah selesai dengan IVMist, jenuh nak taip satu2 😅😅 .
Ye ke berkesan? 🤔
Selagi tak cuba, selagi tu takkan berkesan... 😉 .
Nak cuba ivmist? Wasap 012.773.4184
.

#ivmist #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivkids #ivsoap
#sembursembursembuhinshaAllah #sembursembursegar
#hargaikeluargadenganivmist
#agenivmistbandarparklands0127734184

MUKA BERJERAWAT?? Kadang2 sampai malu dibuatnya.

Boleh guna #ivmist. Boleh mengecilkan jerawat dengan cepat tanpa kesakitan.
#jeragat #jerawatbadan #jerawat
#semburanserbaguna
#agenivmistbandarparklands0127734184

Ada yang stress ke pagi nih?? Meh lah spray2 dengan Ivkool👇👇👇👇
#Adikberadik #Ivmist.. Terbaikk produk IvBeauty👍👍👍👍
Kelemumur pun boleh hilang tau..segar sepanjang hari
🌷🌷🌷🌷 #ivkool #sembur2segar
#agenivmistbandarparklands0127734184

Most Popular Instagram Hashtags