[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#agendiperlukanseluruhmalaysia

3206 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum. Selamat tengahari. Start delivery ke segenap pelosok negeri, maklumlah , demi rezeki yang halal. TEMPAHAN MASIH DIBUKA secara runcit atau borong. Wassap segera untuk maklumat lanjut. Jom berniaga, itukan sunnah.
#eracintacookies #pemborong #agendiperlukanseluruhmalaysia #penghantaranseluruhmalaysia #cairdimuluttidakditangan

ni ari @datin_red jdi driver i...❤️✌🏿️✌🏿✌saya syg istri istri sya,nk kecam kecam la..sya susah x mintak beras umah korang,alhamdullillah sya skrg stabil,yg kecam sya apa ader??wawawawaa dri nk wat dosa baik cri duit..happykn family masing2 ✌🏿️#kerjakerasjanganngumpat #adngroup #AdiraBeauty #agendiperlukanseluruhmalaysia

Syukur Alhamdulillah #LentikDara bukan untuk kurus je tapi bagus utk masalah PERIOD jugak.. asbab produk dengan izin Allah.. wahh mcm ustajah pulak status kali nih! Hehehehe! 😉😉😉😜 #LentikDaraEmpire99
#DropshipDiperlukan
#agendiperlukanseluruhmalaysia
#berminatwasapsaya👇
www.wasap.my/60172879927

persiapan utk diri setelah 9 bulan 10hari mengandungkan anak yg dsayangi.... kini sampailah masanyer ibu kena jaga dalaman dan luaran demi membesarkanmu anakkusyg.... pantang tradisional moden sbb jamu ni sgt2 sdap rasa coklat kunyah jer cara nk amik jamu choco ni. khasiat #jamuchocoyeng2 tidak diragui kini sbb tak terkira testimoni yg dah ada skrg tau... berminat pls wasap mas 01110145959 #kuantan COD #poslajuseluruhmsia #agendiperlukanseluruhmalaysia #agenbruneidiperlukan cepat2 wasap mas www.wasap.my/601110145959

Selamat mlm semua....😍Lush berry wangian dari "Le Qiss Perfume pasti akan memberikan impak yang luar biasa daripada si pemakainya..Aroma manis hasil dari campuran buah beri dan bunga- bungaan mampu memberikan kelainan dan tarikan kepada si pemakainya..
#agendiperlukanseluruhmalaysia
#belicepatsebelumhabis
#bolehdihadiahkantokorgtrsyg 🎁
#mesrasolat 🕌
#mudahdibawa

RAMAI ORG GAGAL NA MULAKAN BISNES SEBAB ?? Ramai org yg sy mengadu pada sy ttg mereka na bisnes tp x dpt na mulakan , dah mula buat sikit2 lepas tu giveup .. putus asa di permulaan.

Antara punca sebenar kegagalan dlm bisnes adalah sbb tiada KEKUATAN dlm diri.

Mesti rasa lemah je bila buat iklan tiada sambutan. Bila buat lg dan terus buat bila terus tiada sambutan. Kita akan rasa nak LEMAH na teruskan lagi. TAPI.. kalau KEKUATAN Tu se tinggi langit..nescaya x kan anda berhenti berusaha untuk meneruskan usaha anda untuk berjaya dlm.perniagaan ..meskipun diawalnya tiada sambutan.... sambutan dlm perniagaan tidak sepenting KEKUATAN Dalam diri . KEKUATAN akan mendorong kepada tindakan yg berterusan dan INYSAALLAH hasilnya nt akan dpt lah SAMBUTAN! KEKUATAN LUAR BIASA ....SAMBUTAN PUN LUAR BIASA.
Bagaimana na dptkan KEKUATAN dlm diri?? Siapa nak sy ajar rahsia KEKUATAN sy?? Cer komen '' saya nak " . =) #agendiperlukanseluruhmalaysia
#teamdeina
#azizanosman
#tipsbisnes

✨COZUMA CC CREAM BEST YANG AMATTT!!!✨ Cr to: Sharifah Shahrom

Dulu dulu SS memang tak suka tepek apa-apa kat muka, malas yang amat sangat! Sekarang bila dah kenal dengan #CozumaCcCream ni, I dah fall in love dengan dia sebab apa??? Sebab cc cream ni sangat mudah nak apply kat muka. Coles, calit-calit, dap dap dap jer kat muka, kulit jadi sekata. NAIK SERI MUKA cheqqqq oiiii!! Pulaknye, kadang-kadang bila berpanas kat luar kena la protect kulit muka kan, dari sinaran UV yang boleh membahayakan kulit muka.
Pastu kan, kulit muka jadi lembap gittew!! Sesuai yang ada masalah kulit kering. Eh eh!!! cc cream ni SOLAT FRIENDLY TAU! Mudah kan tak payah nak guna make up remover bagai tu.😍😍 Sebenarnya Cozuma CC Cream ni bersifat neutral atau kata lainnya ikut darah. So tiada kod terang, sederhana atau gelap. Semua jenis kulit boleh pakai.

Yang ada jerawat tepek lebih sikit secara dap dap gitu. Tunggu kering sat, haaaa macam magic! Tiada lagi kesan jerawat. Pastu pakai la eyeshadow, blusher dan lain-lain seperti biasa.

Woww!!! So glowing dan superbbb! Terbaikkk tau!! Semoga perkongsian ini membantu anda semua ibu-ibu HOT, mama-mama gojes dan adik-adik manis kat luar sana untuk tampil anggun dan cantik.

SS sangat rekomen pada sesiapa yang masih mencari cc cream yang ngam dengan semua jenis warna kulit. Tak berminyak dan tahan lama. Memang BEST ni pakai masa syawal nanti kan? Jom cantik di pagi aidilfitri dengan Cozuma CC Cream.
Hebat kan?? Macam mana nak memiliki Cozuma CC Cream ni?? Anda boleh hubungi agen-agen berdaftar sahaja. Tidak dijual di mana-mana pasaraya atau kedai-kedai farmasi.

#AgenDiperlukanSeluruhMalaysia

Badan bau hapak? Ketiak masam? Malas nak pakai deodorant? .

Pakai sabun ni..settle problem..jimat pn jimat..rm12 boleh pkai nk dekat sebulan..
.

Whatsapp : 012-6732482 (zadas)
.
#agendiperlukan #zadas2u #agendiperlukanseluruhmalaysia #sabunsirehzadas

MOST RECENT

MISSCHUU LIPTINT CODE 04(Hot Smiley Orange)❤️
.
💄RM25/pcs
💄PROMOSI RM20 ONLY!
.
📲Whatsapp +60169098499

TELEKUNG COMEYY DAN SELESA! ============================ "Berantu tlkung ni sis.. Anak sy pkai xnak tanggal dh... 😂😂😂", Pn. Rose "Sis tq tlkung dh smpai... Anak sy suka sgt... Cantik dan selesa..." Pn. Siti "Anak sy suka sgt pkai tlkung tu... Siap solat mngaji plak pkai tlkung jgk... X gaduh panaih pn... ", Pn. Hani ==================================
Nindia tlkung kanak2 confirm anak dara hangpa suka pnya!!! Sebab pa tlkung Little Dariena best? 💖Material lycra torbaik... Confirm x panas
💖Warna2 ceria yg cantik dan comey
💖Kain getah senang nk pakai
💖Kemasan getah di muka

BEST KA BEST?? Haaa tggu apa lagi klu best... Cepat amik sepasang sblm habis licin warna2 yg hangpa berkenan tu... WHATSAPP KE 0137034298
WHATSAPP KE 0137034298
WHATSAPP KE 0137034298

#teamlittledarienapenang
#telekungbudak
#telekungcantik
#teamlittledariena #telekungdwitone #littledariena #teamlittledariena
#littledarienapenang
#hijabfashion #kidshijab
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2termasyhur
#kidsfashion #hijabforkids
#hijabstyle #bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil #bazaaronline
#agendiperlukanseluruhmalaysia
#dropshipmalaysia

TELEKUNG DWI TONE DARI LITTLE DARIENA

Mmg cun abeh lah warna dia..
Kalau tgk depan2 lagi laaaa😇😇😇.. customer kalau mai butik sampai tak tau nak pilih kaler mana... Semua cun melecun... Ambik yang ni bekenan yang nu..ambik yang nu bekenan yang ni... Haaa.. nampak tak mummy plak ter"excited lebih memilih.. KENAPA TELEKUNG LITTLE DARIENA?? 💐anak akan lebih bersemangat untuk solat
💐warna yg menarik
💐material tidak panas
💐senang dibasuh
💐x perlu iron
💐warna x luntur
💐awning telekung terletak sedang elok dgn size telekung pada setiap umur anak2

Best ke best!!!!!
Boleh pm@ wasap zira
www.wasap.my/60137034298

#telekungdwitone #littledariena #teamlittledariena
#littledarienapenang
#hijabfashion #kidshijab
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2termasyhur
#kidsfashion #hijabforkids
#hijabstyle #bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil #bazaaronline
#agendiperlukanseluruhmalaysia
#dropshipmalaysia

[PERHATIAN SIAPA MOMMY KAT SINI YANG SUKA TRAVEL BAWA ANAK SEKALI?]
.
Haaa.mestilah bawa anakkan , asal nak travel je wajib bawa anak.
.
Masa travel tu mesti bawa barang limit kan? dan tentu iron pun tak bawak.
.
Rasa bahagiakan, bila Mass share kat mommy tudung LD SPORT ni tak payah pun iron, dan boleh siap gulung2 je masuk dalam beg travel mommmies.
.
Wah.. Syok dan bahagianya rasa, senang sangat.
.
.6 SEBAB MOMMIES WAJIB DAPATKAN LD SPORT BY LITTLE DARIENA :
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
🌷 KIDS FRIENDLY
Material LYCRA KOREA yang lembut dan serap peluh, buatkan si kecil sentiasa selesa walaupun seharian pakai tudung .
.
SOFT AWNING yang tahan lasak , berwarna ceria nampak esklusif untuk si kecil tampak bergaya di khalayak ramai
.
🌷SOFT AWNING
Sesuai sangat untuk mommies yang sibuk dan tak de masa nak sental tudung anak . Awning tak akan patah walaupun basuh guna washer maschine beberapa kali.
.
🌷SIMPLE jer dengan brooch yang COMEL, si kecil tampil lebih CERIA 😘
.
🌷 JAHITAN KEMAS oleh tukang jahit profesional
.
🌷 Sesuai untuk si comel umur 8 bulan - 3 tahun (saiz s), 4 tahun - 7 tahun (saiz m) dan 8 tahun - 12 tahun (saiz l).
.
Harga 1 helai RM25 (tidak termasuk postage)
..
Jom Whatsapp Mass sekarang tekan link > http://www.wasap.my/60137034298 .
Ringkas, Selesa , Comel 😉
.
Jom LIKE dan SHARE post ni, untuk kawan - kawan mommy yang ada anak gugurls jugak :) #littledariena
#tudungkanakanaktermashyur
#teamlittledariena
#littledarienapenang
#hijabfashion #kidshijab
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2termasyhur
#kidsfashion #hijabforkids
#hijabstyle #bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil #bazaaronline
#agendiperlukanseluruhmalaysia
#dropshipmalaysia

"ADA KE TUDUNG YANG SIMPLE MUDAH SARUNG JE UNTUK ANAK SY SIS?" Ni lah persoalan yg selalu cstmr akk tanye.. Ada Insyallah little dariena lah jawapan die

LD SPORT
👒tudung kanak2 serba ringkas
👒Sarung sahaja
👒gabungan Warna yg ceria
👒Soft awning
👒Boleh di cuci mengunakan mesin basuh
👒Material lycra yang berkualiti
👒Sesuai untuk si manja seawal 8 bulan -10 tahun

Mana nak dapat tudung mcm ni???
Boleh terus waspp akk
📲 013 703 4298
.
#teamlittledariena
#littledarienapenang
#hijabfashion #kidshijab
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2termasyhur
#kidsfashion #hijabforkids
#hijabstyle #bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil #bazaaronline
#agendiperlukanseluruhmalaysia
#dropshipmalaysia

Seribella juga bertindak sebagai anti-penuaan dan menganjalkan kulit untuk kelihatan awet muda seperti @tyrakmrzmn

Stok liptint makin susut gaisss❤️
.
Siapa yang tak suka pakai lipstick tu boleh try Misschuu Liptint.
.
Sis pakai sampai 2 bulan ada lagi.Calit sikit ja dah merah.Dap dap dap ja kat bibir💋

"ADUHHH...TUDUNG SEKOLAH NI BERBULU...HITAM...CEPATNYA LUSUH...SUSAH JAGA..." ini lah rungutan mak2 bila mak2 nak membasuh tudung sekolah anak2.
.
.
Mak2 ada yg masih mencari-cari,tercari-cari tudung sekolah anak-anak?
Apa yg mak2 nakkan apabila membeli tudung sekolah?

APA YG BESTNYA TUDUNG SEKOLAH LD NI?
********************************************** ✔ Material Hight Lycra yg berkualiti.
✔ Tak mudah berbulu.
✔ Serap peluh,tidak panas.
✔ Tidak perlu iron.
✔ Mudah dibasuh.
✔ Awning terletak,mudah dibentuk.
✔ Warna putih kebiruan ,tak mudah nampak lusuh (dah tak perlu nak celup2 nila lg😁).
✔ 💯% warenty 7 - 14 hari selepas pembelian.
.
.
Terdapat 3 saiz tudung sekolah
Saiz S
Saiz M
Saiz L
.
.
Tapiiii....yang BEST nya Harga semua sama setiap saiz 😍
💲 RM25 Sahaja.

Camne nak dapatkan tudung sekolah ni?

Boleh wassap zira http://wasap.my/60137034298/t.sekolah

#teamlittledariena
#littledarienapenang
#hijabfashion #kidshijab
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2termasyhur
#kidsfashion #hijabforkids
#hijabstyle #bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil #bazaaronline
#agendiperlukanseluruhmalaysia
#dropshipmalaysia

TESTIMONI MISSCHUU LIPTINT 💄
.
RM25 je uolls.
Sekali order mesti sampai 2-3 colour 😋😋 Walaupun harga murah tapi tahan lama💋
.
Code available:
.
❣️02 ( Seductive Pink)
❣️04 ( Smiley Hot Orange)
❣️05 ( Midnight Red)
.
🌼Rm25 exc postage
.
Beli 2 kita bagi promosi gituu❤️
.📲Whatsapp +60169098499

TESTIMONI MISSCHUU LIPTINT 💄
.
RM25 je uolls.
Sekali order mesti sampai 2-3 colour 😋😋 Walaupun harga murah tapi tahan lama💋Mulut tak kering💄
.
Code available:
.
❣️02 ( Seductive Pink)
❣️04 ( Smiley Hot Orange)
❣️05 ( Midnight Red)
.
🌼Rm25 exc postage
.
Beli 2 kita bagi promosi gituu❤️
.📲Whatsapp +60169098499

TESTIMONI MISSCHUU LIPTINT 💄
.
RM25 je uolls.
Sekali order mesti sampai 2-3 colour 😋😋 Walaupun harga murah tapi tahan lama💋
.
Code available:
.
❣️02 ( Seductive Pink)
❣️04 ( Smiley Hot Orange)
❣️05 ( Midnight Red)
.
🌼Rm25 exc postage
.
Beli 2 kita bagi promosi gituu❤️
.📲Whatsapp +60169098499

Dah pakai Misschuu Liptint ke? ❤️Code ni tinggal 2pcs je lagi‼️Siapa cepat dia dapat❗️
.
Code 04(Hot Smiley Orange)
RM25 only
.
Merawat bibir hitam,kering&kusam💋
.
📲+60169098499

Pagi uolls❤️
.
Lawa tak code 02+04 ?
Boleh mix and match color tau.
Long lasting.
Yang bestnya liptint ni ada MADU. .
.
Sebab tu rasa manis.
Bibir pun tak kering dah💄💄
.
RM25 only

Dah pakai Misschuu Liptint ke? ❤️
.
Code 04(Hot Smiley Orange)
RM25 only
.
Merawat bibir hitam,kering&kusam💋
.
📲+60169098499

"ADA KE TUDUNG YANG SIMPLE MUDAH SARUNG JE UNTUK ANAK SY SIS?" Ni lah persoalan yg selalu cstmr akk tanye.. Ada Insyallah little dariena lah jawapan die

LD SPORT
👒tudung kanak2 serba ringkas
👒Sarung sahaja
👒gabungan Warna yg ceria
👒Soft awning
👒Boleh di cuci mengunakan mesin basuh
👒Material lycra yang berkualiti
👒Sesuai untuk si manja seawal 8 bulan -10 tahun

Mana nak dapat tudung mcm ni???
Boleh terus waspp 👇👇👇👇👇 .
.
http://www.wasap.my/60137034298
.
#teamlittledariena
#littledarienapenang
#hijabfashion #kidshijab
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2termasyhur
#kidsfashion #hijabforkids
#hijabstyle #bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil #bazaaronline
#agendiperlukanseluruhmalaysia
#dropshipmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags